Mycket sol = Mycket solande



Ja igår så sov jag över hos jennifer, vi solade typ hela dan och på kvällen så tittade på  Titanic, haha vet att det låter fett konstigt att vi kolla på den, men ingen av oss hade sett den så.. ja det passade ganska bra.
Idag då så har Jennifer och jag mest också bara solat, men vi har spelat lite fotboll ute och spelat fotboll på tvspel.
Som ni kanske märker så skriver jag inte speciellt nogrant, men det är bara för att maten är klar och köttet blir segt,
ville bara höra av mig eftersom man aldrig vet när nästa gång kommer bli ;)
PUSS


Bloggar bara minder och mindre

Ja nu har jag inte bloggat på tre dagar, men jag har inte heller suttit vid datan på tre dagar. Som jag sagt många gånger tidigare så kommer jag nog att ta en blogg pause ett tag, och jag tror det kommer bli snart..
Idag har jag iaf varit hemma lite och varit lite hos Elin, Jennifer var också med :)
Ja eftersom att jag inte har bloggat på länge och jag inte pallar göra det heller så låter jag lite bilder göra jobbet.


Jag i mina nya snygga byxor och min tröja jag köpte i falun


I rumpan på mina nya mjukisbyxor


Ellen på mattelektionen i onsdags


Mina kläder i morse, men bytte såklart efter idrotten


Vet inte om det syns, men det är en geting som är typ en halv desimeter stor!

Läxor?

Ja nu sitter jag här i vardagsrummet och kollar på desperate housewives medan jag kollar runt lite på pea.
Om det är någon mer som tittar på desperate just nu så kan väl den berätta vad som hände i börja eftersom jag missade den.
Haha och eftersom att jag inte kunde släppa blicken från desperate så är det nu redan slut så nu är det bara att vänta på LOST att börja :P

 PUSS


Men jag måste bara fråga om det kanske är någon som vet om vi har några läxor tills imorn? skriv gärna en kommentar elr skicka ett sms om vi har det

Snart skolavslutning!

                                                   

Hemma från skolan

Hellu!
Ja jag sa ingenting om det igår men jag var hemma igår från skolan eftersom att jag mådde illa. Är/har inte varit i skolan idag heller eftersom att imorse så kände jag mig bara jätte trött och mamma lät mig stanna hemma om jag lovade att jag skulle plugga som jag nu håller på med.
Så nu sitter jag här hemma i vardagasrummet och pluggar matte samtidigt som jag sitter och lyssnar på Ztv och Mtv. Och eftersom att datan stod framme sen igår så tänkte jag att jag bara kunde höra av mig lite snabbt innan jag ska återgå till pluggandet.
Vet att jag lovade att lägga in bilder sen cupen och det ska jag, men sitter vid fel data för att kunna göra det så ni får nöja er med bara några få stycken än så länge.

PUSS


Laget i klassrummet där vi "bodde" på morgonen


Mycket kortspelande vart det, blandannat poker


Påväg tillbaka till skolan efter våran första match då det vart 2-2


Hemma igen

Ja nu är man hemma igen. Igår klockan sju så gick vi på bussen för att åka hem och vi kom hem vid kvart i tio.
Vi åkte ju till falun i torsdags då vi hade två matcher som båda vart 2-2 på, sen på fredagen så hade vi ju en match mot Dubo (tror jag att dom hette) som det då vart 4-1 till dom, på kvällen sen så tittade vi på filmerna Scary movie 4 och Yesman. På lördagen sedan så hade vi ingen match på hela dagen så vi åkte och badade vid badet som  bara var några hundra meter ifrån skolan vi bodde på. På kvällen så tittade vi på filmen Gladiator.
På söndagen så hade vi en match vi match tidigt igen så vi fick gå upp ganska tidigt då med. Matchen vi hade var mot ett lag jag inte kommer igår vad dom hette men att dom hade på denhär cupen gjort över 20 mål och vi vann över dom med 3-1! Och eftersom att vinnarna av den matchen skulle gå till semifinal så gjorde vi det bara någon timme senare då vi fick möta Dubo igen, hela första halvlek så stod det 0-0 och i nästa halvlek gjorde det de med tills det bara var 1 min och 8 sek klar, då gjorde Dubo ett mål..
Så vi gick inte till final men nära var det, när semifinalen hade varit så var vi tvungna att skynda oss till klassrummet där vi "bodde" och packa ihop alla våra grejer och se till att klassrummet såg ut som när vi kom innan vi kunde springa iväg och ducha för att sedan efter det kunna gå till McDonald's och äta middag innan vi skulle gå på bussen.

Gick inte så bra..

Idag så hade vi match vid åtta och därför var vi tvungna att gåupp klockan sex, ush! Men iaf när matchen börja så spelade vi ganska dåligt, dom vi mötte var mycket sämre än oss egentligen men det vart ändå 2-2. Matchen vi hade på kvällen gick det inte så mycket bättre det vart 4-1 till dom, men det var två tur mål, ett mål som inte ens var inne. Vårt mål gjorde Saga. Men nu ska vi titta på film så PUSS PUSS

Mayo är min lilla hjälte

Haha ja nu sitter jag här med Mayos mobil igen och bloggar, haha hon är min lilla hjälte. Ja egentligen så sitter jag på innebandy match för töjnan damer, men eftersom att det är lite tråkigt så fråga jag Mayo om jag fick blogga. Tidigare idag så hade jag ju match och det vart 2-2 Mayo var den som gjorde båda målen för oss. Men nu ska jag sluta, ska sjunga lite hejasamsor, PUSS

Snart framme

Ja nu sitter jag i bussen med laget och är påväg till falun. Nu har vi åkt lite mer än halva vägen och jag har inte sovit någonting. Jag kommer inte kunna lägga in några bilder när jag är här i falun men jag tror ni klarar er tills jag kommer hem. Om ni kanske undrar hur det kommer sig att jag kan blogga nu när jag sitter på bussen så är det för att jag har fått låna Mayos mobil som då har internet och som det inte kostar för henne att vara inne på. När bussen kommer fram på ska vi ha match nästan direkt vi ska bara äta lunch innan. Men ska sluta nu, Mayo kanske vill ha tillbaka mayos sin mobil;)<3 PUSS

04.30!

Fy fan asså! Nu är klockan 04.30 och jag har gått upp! fattar inte riktigt att klockan bara är så lite men det är den. Tänkte att jag bara kunde skriva ett litet inlägg för att faktiskt visa att jag är uppe.
Igår efter skolan så följde jag med Jennifer, Mayo, Elin och Sofia L till stinsen där Mayo köpte godis och vi kollade på bikiknis. Jag hittade en jätte fin bikini som äve skulle då passa en tröja jag hittat som jag ska köpa och mina blåa shorts.
Men eftersom att jag måste äta så måste jag logga ut,

SÖMNIGA PUSSAR




Donken

Idag i skolan så hade jag idrott, vi skulle vara utomhus och spela brännboll. Jaa, det gick väl sådär, laget jag var med i vann, och jag gjorde två home run och en lyra, men slutet av lektionen vart det mest utskällning. Våran lärare i idrott heter Marcus och han dömmer som en fem åring! Vet att det bara är en lek, men tycker ändå att idrottsläraren borde vara rättvis? Så vi började i alla fall fuska vi med så att lixom båda lagen fuskar lika mycket eftersom att marcus verkade inte bry sig om man fuskar, och sen så får vårt lag massa skäll för att vi fuskar. okej? och så höll vi på hela idrotten så det slutar med att han tvingar oss att sitta ner och så ställer han sig över oss och skriker åt oss, och vi andra i klassen lägger kommentarer som han bara blir fett förbannad för eftersom att han inte kommer på någonting att säga för att äga oss tillbaka.
Och sen om man räcker upp handen så bara skrek han, snacka om att inte kunna ta kontroll över sig själv när han springer efter Hugo som en dåre och när han sparka till koner. Och som ni säkert vet så att om man inte får skratta det är oftast då det händer, så halva klassen satt och försökte döjla sitt tysta skratt samtidigt som marcus skrek.
Men nu kan man snacka om roligare saker som att Jag, Jennifer, Elin och Manada gick till stinsen efter skolan. Gissa vad vi gick dit för att köpa, godis. Men eftersom att vi fyra plus resten av laget ska åka upp till falun imorn vid fyra på morgonen så kände vi att vi kanske kommer behöva det.
När vi hade varit på stinsen och köpt godis och testat lite kläder så gick Jennifer och jag till donken eftersom att ingen av oss typ ätit någon lunch. Amanda hade då redan gått hem och Elin hade dissat oss och gick med hennes brorsa och hans tjej. Men väl på donken iaf så åt vi och så, men gissa vad! haha seg som jag är så tappade jag en tand :P


Min och Jennifers smariga glassar från donken.

  

 

2. I matsalen så började Ellen mata Mayo
3. Jag vickar på min tand
4. Jag tandlös
5.  Min outfit
6. Knäpp som hon är började Jennifer dricka sin glass


Design, hjälp någon?

Jaa nu har jag försökt ett tag att fixa till designen på bloggen som att tex försöka få färg på kommentarerna, men det har inte gått så bra ..
Jag ska snart stänga ner men tänkte att jag kunde skriva en liten uppdatering om vad som händer omkring mig just nu:

Jag sitter vid datan samtidigt som jag borstar tänderna och bloggar,
Min syrra sitter i köket och pluggar historia som en idiot,
Sötnosarna Bella och Sammy är iväg på vinn,
Min pappa är i Köping och min mamma är hemma och städar.

Ja det är vad som händer nu, men jag ska gå nu,

PUSS

Bok tips?

Eftersom att jag läste ut min bok förra veckan så har inte jag haft någon bok att läsa nu på ett tag och jag undrade om någon kanske har en bra bok den kan tipsa om? hihi blir glad för allt såklart :D

PUSS

Glömmer bort att blogga

Asså jag börjar verkligen undra vad det är med mig! Förut så bloggade jag flera inlägg om dagen och nu så bloggar jag nästan varannan dag! Det är verkligen skit dåligt av mig men jag glömmer bara bort ..
Men idag iaf så va det väl en vanlig skoldag, vi bestämde i klassen att vi ska åka och campa vid bögsgård nästa vecka, tror faktiskt att det kan bli kul även fast jag är livrädd för små kryp.
Efter skolan så gick jag, Elin, Amanda och Jennifer hem till Elin där vi pluggade engelska och spanska, så nu är jag klar med engelskan men inte med spanskan ..
På torsdag och fredag så är man ju ledig från skolan och det är bara såå skönt! ..fast inte för att jag kommer få så mkt till sovmorgon på torsdag, jag ska gå upp vid fyra på morgonen för att hinna med en buss som går kvart över fem! Asså fy fan! Jag är verkligen ingen morgon människa och kommer därför nog att sova hela vägen upp till falun dit bussen ska eftersom att vi i innebandy laget ska ha cup där.
Men nu så ska jag plugga lite spanska.

PUSS


Min frukost :P


Jennifer efter att Elin och jag har kittlat henne


Elin och Jennifer efter att Elin har skrivit/klottrat i Jennifers spanska bok


Vad Elin klottrade i Jennifers bok som då inte är sant ;)<3


Riktig dålig uppdatering

Nu har jag varit riktigt dålig med min uppdatering!
Men jag kan ju iaf berätta nu om det som har hänt:

Idag
Idag så vaknade jag vid tre, så jag har inte varit vaken speciellt länge. Dagensplaner är inte speciellt stora, jag ska titta på eurovision ikväll och så ska jag ducha. haha ja det blir en lugn dag idag.

Fredag
Igår så gick Jag, Ellen och Mayo till Stinsen, Elin och Amanda skulle egentligen också följt med men lata som dom är så pallade dom inte<3
I Stinsen iaf så gick vi runt lite och "skämde ut oss själva" enligt Ellen. Haha vad vi egentligen gjorde var väl att Mayo och jag köpte varsin nogger glass och Ellen köpte en Ben & Jerry glass, haha vi gick runt där på dom olika affärerna och typ ruffsade varandra i håret, hoppade runt, gick knäppt och så ramlade vi i rulltrappan alla tre<3


Torsdag
I torsdags så var det lång dag igen, slutade vid kvart i fyra som jag gör varje torsdag. Dom roliga lektionerna som jag hade är väl bild och träslöjd. På bilden så ska vi rita en stad, min är lite konsig och sne, men när jag började så viste jag inte hur man gjorde så det vart lixom fel då som jag inte kunde ändra sen. På träslöjden så blev jag äntligen klar med min sked och nu har jag börjat med en smörkniv.


Onsdag
I onsdags så hände det inget speciellt i skolan, men efter skolan så gick jag, Elin och Jennifer hem till Jennifer där vi hoppade studsmatta och Elin och jag hade vattenkrig med vattenslangen. Haha jag skulle ju inte träna eftersom att jag inte mådde så bra, men det skulle ju Elin, haha.

Bråttom bråttom till Desperate housewives!

Idag så har jag varit med Patricia efter skolan. Vi har varit hemma hos mig och tittat på film och bakat kladdkaka, mums. När det var mat så hade Jenny gjort sushi! Jag ÄLSKAR hemma gjord sushi!
Imorse så hittade jag inte mihna nyclar, jag har ingen aning om var jag har lagt dom och jag tror nästan att morgondagen kommer bli utan nycklar också..
Men nu måste jag verkligen gå, desperate börjar ju så måste springa!
PUSS

Har tråkigt

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
  Inget ;)<33
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
  Hejhej :)<333

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
 
Vi tar tjugo över tåget <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
  Mm...

  På no lektionen ska jag redovisa :S <33

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
    Hejhej :)<33

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha nörd ;)<33
kollar på simpson ;)<33
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
   Vi ska vara hemma hos mig imorn innan innebandyn :)<3

8. Vad vill du höra mest av allt?
  Då kanske vi möts vid busshålls? Smsa när du är där<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Bra, tack:-*<3

10. Din romantiska replik? 
   Kollar på tv :)<33

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
VARNING! Polisen söker underbara människor: själv har jag ingen panik, men vart sjutton ska jag gömma DIG...?!

Skicka detta till personer som betyder mycket för dig. Får du fyra tillbaka är du helt underbar! :D


Igår

Tänkte inte på det på det tills nu, men borde kanske säga hur det gick igår på mamma matchen. Men jag måste bara säga först att flera av mammorna tränade innebandy en gång i veckan och att dom fick ha Elins pappa som målis som är sport nörd :D
Men det blev iaf 3-1 till oss tjejer i laget. Dom var ju faktiskt inte så dåliga som jag trodde att dom skulle vara.

Efter matchen så åkte vi hem och mamma erkände äntligen att hon faktiskt tyckte att det var kul. Jag hade till och med tvingats spela även fast jag är sjuk bara för att hon skulle spela, men det var det värt!
Klockan sju-halv åtta så var vi hemma hos Håkan (Han är pappa till en av tjejerna i laget) eftersom att det var grillkväll där. När vi tjejer ätit klart så gick vi till töjnanskolan där vi satt vid gungorna och snackade och lekte en gamal lek.

   

Hemma igen :(

Alltså jag bara hatar att vara hemma och sjuk! Det är bland det värsta jag vet!
Imorse så vaknade jag av veckaklockan men kände på direkten att jag inte mådde bra, så jag stängde bara av den. Vid halv åtta så kom mamma in och fråga hur jag mådde och sa att jag kunde stanna hemma, jag somnade om på direkten och vaknade väl vid två.
Det ända jag har gjort idag är typ att läsa samtidigt som jag tittat lite på tv, inte så jätte roligt då då. Jag satte nyligen på datan eftersom att den ändå står precis bredvid soffan och har nu varit inne lite på msn och chattat lite men tänkte att jag borde blogga när jag ändå har datan på.
Jag tror nog att jag kommer gå till skolan imorn och jag hoppas det, är verkligen trött på att vara hemma och bara ta det lungt, saknar faktiskt skolan eftersom att där är ju alla mina små söta kompisar.

PUSS

Mamma match

Nu har det redan blivit söndag igen! Jag fattar verkligen inte hur dagarna kan gå så himla fort!
Idag så är det iaf träning och istället för vanlig träning så är det mamma match, det innebär att vi tjejer i laget ska spela match mot våra mammor, det kommer nog bli kul.
Jag sitter nu i vardagsrummet med pappas gamla bärbara data samtidigt som jag lyssnar på musik och målar naglarna. Jag vet inte riktigt vilken färg jag ska ha på dom (mina naglar) så nu har dom olika, vilket inte är så snyggt.
Om någon kanske vet någon färg som den tycker jag ska ha så skriv en liten kommentar

PUSS


Se upp för dårarna

Ja nu sitter jag vid datan samtidigt som jag tittar på "Se upp för dårarna". Haha om det är någon som undrar så går den på 4an. Men nu så ska jag fortsätta titta, så PUSS PUSS

Blåsigt


Idag så mår jag iaf lite bätter, vaknade för ungefär en timme sen så kan ha med det att göra.
Men eftersom att jag vakna ganska nyligen så har jag inte hunnit göra någonting mer än att äta frukost.
Jag hade tänkt att jag skulle gå ut och sitta lite i solen, men det verkar ganska blåsigt ute så tror jag skippar det. Ska nog bara ta dagen som den kommer.

PUSS

Sjukling


Idag har jag varit hemma från skolan eftersom att jag mår skit!
Har feber, världens huvudvärk, jätte snuvig och har skit ont i halsen.
Har haft jätte tråkigt hela dagen, det ända jag har gjort är typ att sova, kollat på film och läst. Satte mig precis framför datorn och tänkte att jag borde blogga för att bara visa att jag är i livet.
Men eftersom att jag får värre huvudvärk av att sitta här så måste jag säga hejdå.

PUSS

Blåbär

Hellu<3
Idag är det torsdag och det är min längsta skoldag, slutar vid kvart i fyra. Men det är iaf helt okej lektioner.
Igår så var Jennifer hemma sjuk, så hoppas hon kommer idag.
KRYA PÅ DIG GMN<33
Jag börjar om en timme och min första lektion är musik, har säkert redan sagt tidigare, men vi sitter iaf och kollar på någon film om en kille som heter Jonny Cash som sjunger i ett band.

PUSS


Veckorna går nästan för snabbt

Nu är det redan onsdag igen! Jag fattar inte hur veckorna kan gå så himla snabbt. Det känns som om valborg var i förgår. Men nog snackat om det, jag längtar ändå till sommarlovet så på sätt och vis är det ju bara bra om veckorna går snabbt.
Idag har det iaf varit en vanlig dag, började vid fem över nio men vikarien var en halvtimme sen, och bara för att en gammal tant kom och sa att vi inte fick gå därifrån så var vi tvungna att stanna :S men vi fick iaf sluta mer än en halvtimme tidigare.
På svenskan så gick jag till bibblan för att låna ny bok eftersom att jag har läst ut min gamla, Pojken som inte fanns.
Där lånade jag boken Hur kär får man bli?, jag hade tänkt låna Syskon kärlek (av samma författare, Katarina von bredow) eftersom att ganska många i min klass har läst den och säger att den är bra, men den var utlånad.
Efter skolan så regnade det ganska mkt, så det var inte så kul att gå ute i regnet. Vi (jag, Elin och Amanda) gick hem till Amanda innan innebandyn, där vi satt och lite vid datan och åt lite melis.
På träningen så spelade vi match mot flickor 94 för kul skull. I första halvlek så stod det 1-1 men i andra så gick det inte speciellt bra.. det blev 6-1 till dom.

PUSS



Eftersom att Elin inte var med på träningen så fick hon fixa med poängen

Du har bara varit borta en vecka, men känns som längre



HAR SAKNAR DIG SÅ MKT ÄLSKLING,
PUSS PÅ DIG OCH TACK FÖR ATT DU ÄNTLIGEN KOMMER HEM IGEN <33

Mandel!

Igår kväll kom Mandel hem från egypten, och idag så ska man u äntligen få träffa henne igen! haha hoppas bara inte att hon är för brun, då ser man ju ut som en blekfis bredvid henne :D


ÄLSKAR DIG MANDEL <33


Vart ingen direkt överraskning..

Jag sa ju förut att det skulle bli en överraskning på måndag, men det v art inte riktiogt så.. Hur som helst så skulle överraskningen vara att Jennifer och jag hade färgat håret blont, men mitt vart orange och hennes vart gult så vi åkte iväg direkt på söndagmorgonen för att köpa ny hårfärg.
Jennifers han jag färga om innan träningen som börjar fem, men mitt han vi inte med, så jag fick gå på träningen och i måndags med orange hår! Jag tycket att det såg förjävligt ut, men vissa i klassen tyckte det var fint, haha men jag lyssnade inte på dom så när skolan var slut så gick Jennifer och jag hem till mig där Jennifer fick färg om mitt hår.
Så nu ser det ut som vanligt igen

Hur mitt hår typ såg ut när jag hade försökt färga  det blont

Överaskning på måndag

Idag har jag varit med Jennifer, vi har varit i Kista där vi har kollat på bio. Kollade på 17 again, den var helt okej. Skulle rekomendera den för Zac Efron fans.
Efter bion så gick vi runt lite i Kista och kollade runt, vi hittade båda någonting som vi kommer överaska med på måndag, så ni får tyvärr vänta tills dess för att få reda på vad det är.
Men nu ska vi tråka lite framför tvn
PUSS


Trött, påväg att bli sjuk?

Igår så gick jag iaf till norrvikens IP, men gick inte dit med kompisarna utan med familjen vid tio på kvällen. Var bara där i tio min, men hann iaf titta lite på brasan och titta runt på tivolit.
Idag så har jag mest bara tagit det lungt. Har suttit ute i solen och solat, följde med mamma och handla, sovit...
tills nyligen har jag känt mig ganska pigg, men har ingen energi kvar längre och känner bara sämre, så börjar tro att jag håller på att bli sjuk...

Ska försöka äta lite nu,
PUSS