Hemma hos Jennifer

Nu är jag hemma hos Jennifer med tjejerna. Jag har precis testat att spela något konstigt spel som Jennifer visade mig, mysko spel! haha, men vi ska i alla fall ta fram en film snart och frossa lite med godis och läsk.
Vi ses senare, och hoppas alla har en bra allhelgona!

Kväll med tjejerna

Jag ska snart åka till maxi och köpa lite dricka till kvällen. Det kommer nog bli skit kul eftersom vi alla är flumm flickorna ;). men får se hur länge vi orkar vara upp, kommer nog somna innan klockan blivit två ;).
Kommer känna mig som en liten tjockis när jag kommer tillbaka till skolan efter den här helgen, haha. Har ätit jätte mycket godis :S.

Men nu måste jag skynda, ska åka till maxi nu,
Puss

Statestik fel?

Nu är jag hemma igen efter lagets halloween fest. Är lite små trött eftersom vi kollade på tre filmer och somnade väl vid tre-halv fyra. Men eftersom vissa är väldigt morgon pigga så vart man väckt vid tio!
Och ikväll ska jag sova över hos Jennifer där vi ska ha det mys! Vi ska kolla på saw 2 och 3, får se hur det går ;). Men vi ska ha med oss eget godis, och igår gick jag och syrran till maxi och köpte natur godis, men det är ju så himla gott att ärta på när man sitter vid datan så får hoppas det räcker ;).
Men nu är halloween snart över, det är väl bara idag och imorgon kvar? Och idag är det alla helgona, så idag ska man till gravarna och tända ljus.
Men en lite konstig sak som jag såg nyss är att min statestik har sjunkit. Är det bara jag eller borde den inte stiga nu när min blogg pause är över? Jag vet inte men konstigt är det i alla fall. Gör jag något fel, säg bara till.


Ska iväg

Detta blir nog sista inlägget för idag, jag ska nämligen iväg och träffa laget på en halloween fest. Övernattning är vad som gäller och jag har inte packat än! Jag skulle egentligen vara hemma hos Jennifer nu och göra mig i ordning men eftersom jag varken har packat, duschat eller valt något att ha på mig kommer jag bli baar ganska sen!
Nu ska jag i alla fall springa ner i duschen, vi ses senare!


När går smink ut?

Såg det här avsnittet förut på tv, och jag har letat ganska länge efter de men gav upp efter ett tag, men hade jag kollat på youtube? haha nej det hade jag inte. Men här kommer det i alla fall och sorry för att det är tv filmat, men hittade ingen annan.



Dags att slänga någonting tjejer? ;)

JAG ÄR TILLBAKA!

Nu är jag äntligen tillbaka här på bloggen!
Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er och bloggen! Jag har nämligen varit så duktig att jag inte har varit inne på blogg.se under hela veckan!.. eller en gång gjorde jag det...
Men skit i det nu! Jag kollade nyss på statestiken, såklart blir det de första man gör ;). Men såg i alla fall att ni nog har saknat mig! Statestiken hade knappt sjunkit alls trotts att jag sa att detta var dågen då jag kom tillbaka. Jag är glad att ni gilla och uppskattar min blogg!♥

Undert denna vecka har det i alla fall hänt ganska mycket. Glada, ledsna och lite mer vanliga saker! Ska jag börja med de ledsna sakerna? (men ingenting kommer i ordning)
- Min älsklings tjocktröja har tappat färgen!
- Min älskling Amanda har klippt av sig håret! (fast jag har inte sett det än, vem vet, det kanske är sjukt snyggt! Men jag älskar hon och hennes långa hår!)


Men de glada nyheterna då? Jo det är:
- Jag har hittat ett jätte snyggt halsband.
- Jag har äntligen hämtat ut mitt lägg
- Min älsklings tjock tröja har börjat få tillbaka sin färg!
- Jag har varit med Gustav♥


Och de lite mer vanliga sakerna:
- Jag har haft träning tre gånger! Söndags: 2 och en halv timme, måndags: 4 timmar, onsdag: 4 timmar. Själv tycker jag att jag var duktig! träningarna på måndag och onsdag började nämligen klockan 10 på morgonen!
- Min älskling Elin har färgat håret, så nu är hon brunett.
- Jag har målat franskmanekyrl på mina naglar.


Men detta är ju såklart inte allt som har hänt, men det är det ända jag orkar berätta. Några detaljer vart det ju inte, men jag hoppas ni överlever, för det är ju inte veckan som har gått som jag kommer fokusera på, det är ju vad som kommer att hända! Glöm igår, lev för idag, be för imorgon. Under veckan har jag hittat lite saker som ni komemr få ta del av senare.


Sista inlägget!♥

Igår så sa jag ju ett kanske om en blogg pause, men har bestämt mig nu och jag kommer inte blogga igen för än om exakt en vecka! Så på fredag nästa vecka får ni nästa inlägg om det inte blir så att jag får panik och börjar blogga (som om det skulle hända).

Idag har jag i alla fall varit i stinsen där jag köpte en ny väska och present till sandra, hon har fyllt år :). Imorgon ska jag i alla fall träffa Johanna och några till, Johanna ska sedan sova hos mig ;). Får se vad vi hittar på.



Ha en underbar vecka tills vi ses igen!♥


Höst lov!

Min uppdatering? Ja den blir bara sämre och sämre! Jag har funderat på en blogg pause, men när jag väl börjar blogga igen kommer mina besökare ha sjunkit till.. noll?
Men då kom jag på att jag kan kanske ha exakt en vecka? det skulle väl vara ganska smart? för då kan ni komma tillbaka när det har gått en vecka :D.
Mitt höst lov började i alla fall idag, eller sista dagen i skolan innan höst lovet kan man väl också säga. Det var ju öppet hus så jag slutade vid sju! men är ju ledig imorgon.

Sitter nu och lyssnar på en gammal klassiker, men den påminner lite om mig nu... eller vet inte, har inte lyssnat på hela låten ;).

Chris Brown

Läste en skvaller tidning idag där det stod om Chris Brown. Asså efter det att han misshandlade Rihanna har han blivit helt bortglömd! Men en grej som jag inte förstår mig på är hur han tänker. Han är påväg upp mot topplistorna och alla börjar véta vem han är, folk gillar hans låtar och bla, bla, bla..  och sen lixom börjar han misshandla sig tjej! Hel knäppt eftersom alla hatar han nu!

Men det jag läste var i alla fall om att han har börjat sona sitt staff nu. Han har tydligen fått övervakning och villkorlig dom. Men han ska tydligen också göra samhällstjänst 180 dagar då han ska ta bort klotter, skyffla grus och klippa ogräs.
Vad kul han kommer ha det närmaste halv året! ;).

ingen bild, ingen rubrik..

Här hemma på min dator är blogg.se jätte segt! Håller på att dampa sönder varje gång jag ska blogga ;). Men nog om  det, idag har det varit en helt vanlig dag och imorgon så ska vi ha öppethus på skolan. Kommer bli skit tråkigt, men blir ledig på fredag om jag går dit.

På träningen så var ju varken jag eller Mayo med, så vi gick runt planen ett antal gånger och snackade. Och eftersom vi var ganska många tjejer som inte var med vart det ganska mycket skvaller :D. Men nu ska jag fortsätta med mitt lilla chattande på msn.

Puss


Med flickorna♥

Slutade skolan vid ungefär tre idag, som vanligt alltså ;). Nu är jag i alla fall hemma hos Elin med henne, Amanda och Jennifer. Vi ska snart åka till innebandyn där jag kommer få sällskap av Mayo på bänken.

Vi tog precis några bilder, men Elin och Jennifer ville inte vara med.



Svenska lektion

Nu har jag svenska lektion och jag ska skriva om Michael Jackson. Har inte kommit så speciellt långt, men det får duga för idag ;). Jag ska ha lunch om typ 20 min så slutar snart. Efter skolan ska jag hem till Elin för att sedan åka till innebandyn, men ska inte tränna ska bara kolla på, har blivit ganska förkyld.

Här kommer några snabba bilder från stunden.

Jag och Mayo

Dagens outfit, fick bli en slapp dag idag.

Skrevs igår kväll

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit med mamma när hon handla. Följde med för att det var billigt natur godis och vanligt godis, men jag hade tänkt att vara nyttig och bara köpa natur.. men vad kom jag hem med? Jo både vanligt godis och naturgodis! Känner mig riktigt dålig nu.. men får väl försöka spara. Jag hade nästan slutat äta godis, men nu kommer väl allt mitt godis sug komma tillbaka?

Hemma

Min uppdatering har bara blivit sämre och sämre! Och det är ganska konstigt eftersom mina besökare bara stiger. Jag borde väl bli mer peppad och vilja blogga mer nu? Men men, får väl hoppas att jag fåt tillbaka blogg-lusten snart så ni inte tröttnar.

Idag har det i alla fall varit vanlig skoldag. På matten dampade min matte lärare sönder mig, hon är ganska.. hmm, finns nog inget ord ;).

Men nu ska jag kolla runt lite på facebook.

Tog en bild på mig och Sofia innan vi hade slöjd♥

Musik lektion

Nu har jag musik lektion och ska fortfarande hålla på med bild spelet eftersom vi ska visa upp det på torsdag när vi har öppethus. Men har jag gjort den? knappast.

Här kommer en liten bild från lektionen just nu.


Men nu ska jag gå in och kolla runt lite på facebook.
Vi ses senare under dagen!♥

Tråk

Har precis kollat på hela min sminknings video och det är verkligen ett never att den kommer upp på bloggen. Haha snackar bara massa skit och allt går jätte segt. Skapar kanske något liknande fast i bild ;). Men får se, kanske kommer ta ett tag.

Nu har jag i alla fall skit tråkigt! Så får se vad jag hittar på.

Regnit! :(

Godermorgon! ;)

Jag har sovmorgon idag som jag sa igår. Men även fast klockan är så mycket så är det fortfarande mörkt ute! Det håller verkligen på att bli vinter...
Vanlig skoldag är det i alla fall idag för mig, men nu ska jag sminka mig klart så jag blir färdig någon gång ;).

Sista inlägget för idag

Nu ska jag börja göra mig klar, mitt internet kommer krascha vilken sekund som helst, så det blir ett snabbt sista inlägg. Imorgon så har jag sovmorgon till fem över nio, ganska skönt men tråkigt att det blir måndag igen.. :(.

Puss


Någon mer än jag?

Hittade den här T-shirten på ginatricot och vad är det första man tänker på?

Jo den här låten såklart!

I gotta feeling - black eyed peas

Hatar att inte ha någon rubrik

Det vart ett långt mellanrum mellan de här inläggen, men sådanna här dagar har man ju ;). Imorse så gjorde jag en video om hur jag sminkar mig men eftersom den blev över 20 minuter lång så tror jag jag skippar att lägga upp den ;).
Nu ska jag i alla fall måla lite fransk manikyr, får se hur det går ;). Hade tänkt köpa lösnaglar men gissa vad! jag är såklart pank ;).


En snabbis


Nu ska jag springa ner i duschen en snabbis innan jag äter frukost. Visst är jag duktig som redan är uppe? Haha har bestämt mig för att börja gå upp tidigare på helgerna så dagarna blir längre ;). Men nu ska jag gå, ha en underbar söndag allihopa!♥

Vad ska mina söta läsare göra idag?♥


Godnatt

Nu har jag svarat på alla frågor som ni frågade på frågestunden och jag hade faktiskt frågestunden öppen ungefär precis en vecka. Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, borde egentligen redan ha gjort det eftersom jag har så ont i huvudet, men men.

Men nu ska jag sova, godnatt och dröm sött♥

Svaren

Postat av: Stina
Visst är jag bäst? (a)<3

Svar: Såklart du är gumman, men absolut bäst är du ju inte, för det är ju jag ;).

Postat av: Lollo
vad är ditt favoritgodis:P<3

Svar: Mitt absoluta favorit godis har alltid varit choklad, men nu är det nog surisar.

Postat av: Mayo
Vad tkr du om mig ? :)<3

Svar: Jag älskar dig jätte mycket och jag tycker du är underbar!

Postat av: Jennifer
1. Vilka bloggar läser du?
2. Varför spelar du innebandy?
3. Ge tips olika hudkrämer och sånt som du tycker är bra och använder själv.
4. Kan du lägga in hur du sminkar dig? :D

Svar:
1. Jag läser ganska många bloggar, men några av dom jag läser är:
Elin och Jennifers, Amandas, Mayos, Ellens, Sofias, Stinas, Elins och såklart läser jag Fokis blogg, men nu har jag även börjat läsa kissies och dessies bloggar.
 
2. Annledningen till att jag ens tänkte på att börja var att Amanda och Mayo gick på det. När jag var mindre gick jag på innebandy och tyckte att det var jätte kul men att våran tränare var så dålig att jag slutade. Varför jag spelar innebandy är för att jag tycker det är kul och för att jag skulle bli rastlös om jag inte gick på någon sport.

3. Vissa som tillexempel Jennifer själv är som värsta apoteken. Själv så använder jag knappt någonting. Jag har en mjukgörande kräm från nivea som jag använder till kroppen och ansiktet. Sedan använder jag även ibland "Pure" från Garnier.

4. Ja det kan jag. Någon morgon när jag verkligen har tid kanske jag kan göra en video blogg för att visa. Annars lägger jag bara upp bilder och en förklaring om det är okej?

Postat av: Lollo
Villken årstid gillar du mest?:)<3

Svar: Sommaren såklart! Om jag fick bestämma skulle sommaren gärna vara mycket längre än vad den redan är.

Postat av: Ellen
Visst älskar du mej mest? :)
Visst är min blogg bra?
Visst är jag snyggast o gulligast?
Och hur går det med pöjksen burgerman? :)<3

Svar: Såklart jag gör gummsan! Och din bloggis är skit bra ofc! Haha här har vi en självsäker brud! Haha med det är klart du är! Och det går bra med dom, eller det tror jag i alla fall ;).

Postat av:
e du jude?
vet du vem ja e? :D
skulle du sälja dig själv till en gammal gubbe för 300 spänn?
om en blatte kom fram och kalla dej hora, skulle du våldta honom då?
visst har ja bra frågor? :D

Svar: Nej det är jag inte, och jag vet vem du är. och på de tre sista frågorna är svaret nej!

Postat av: Emma
1 vilken är din störta dröm?
2 har du en bloggidol , förebild?
3 Älskar du dina vänner ?
4 Hur många bloggar följer du på bloglovin (om du har)

Svar:
1. Jag har faktiskt ingen dröm. Jag tar bara livet som det kommer.
2.Det har jag faktiskt inte heller, var dig själv och var glad är grejen ;).
3. Ja det gör jag verkligen! Mina kompisar är mitt allt!
4. jag har och jag följer ungefär 10 st.

Postat av: Lollo
Villket är ditt favoritämne i skolan?:)
Svar: den omöjliga frågan! ;) Nej men asså idrott typ, då kan man göra typ vad man vill ;).

Postat av:
vad är det mest negativa med dina kompsar?
hur ser du på livet? ;)
Svar: Det mest negativa är väl att jag älskar dom för mycket. För om dom skulle försvinna vet jag inte vad jag skulle ta mig till...
Min syn på livet är att visst det är det längsta du någonsin kommer att göra, men ta vara på tiden och var glad. För om man deppar hela tidan har man väl aldrig kul?

Lite bloggning


Eftersom jag är ganska trött (har bara sovit typ sex timmar inatt) så kommer jag inte orka blogga så mycket mer idag. Detta kanske blir mitt sista inlägg för idag. Men jag hade i alla fall tänkt att jag ska stänga av datorn snart och ta fram en film och kanske lite te, jag har skit ont i huvudet så ska bara ta det lungt.

Jag vet inte riktigt hur morgondagens uppdatering kommer bli. Antingen kommer det bli någon morgonbloggning om jag orkar eller så kommer ni få hela dagen i ett inlägg senare på dagen. Men får se.

Nu ska jag som sagt i alla fall gå och ta det lite lungt, vi ses imorgon!
Puss♥

 


Dålig match

Sov över hos Elin igår, eller från igår till idag. Matchen som jag hade idag började ungefär vid elva. Jag trodde att den började vid två men tydligen  inte ;).
Matchen var mot täby och det gick skit! Dom är mycket bättre än oss, har för mig att dom är bäst av alla lag i divition ett.

Galaxen

Till att börja med: Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen idag och igår.
Igår så var det skola tills klockan blev typ tre och efter det gick jag hem till mig för att duscha medan dom andra givk till stinsen för att hitta kläder att ha på sig på galaxen. När dom kom tillbaka åkte vi till Jennifer där vi skulle göra oss i årdning men eftersom jag hade råkat glömma mina saker åkte jag hem och gjorde mig i årdning hemma.

När jag var klar var mitt hår som sockervadd, haha skämdes som in i h*lvete, men mitt hår lägger sig alltid ner efter ett tag ;).
Det var i alla fall skit kul och jag ska verkligen gå dit på nästa :)♥

Men nu ska jag leta upp en bild att ladda upp här ;)


Äntligen fredag!

Godmorgon alla mina söta små läsare!

Idag är det äntligen fredag och jag ska till galaxen! Hihi det kommer bli jätte kul. Nästan all mina kopisar ska dit och ta sig en fjortisstämpel, men ofc kommer inte jag få någon..hehe.

Nu står jag i alla fall vid lilla datorn samtidigt som jag kollar på Foki som är med på Vakna med the voice. Men eftersom jag varken har sminkat mig eller fixat håret måste jag göra det nu.

Puss

Godnatt!

Sitter och kollar på Inlåst nu, men eftersom det är reklam så håller jag på att testa kläder för galaxen. Och nu har jag bestämt mig, är fett glad :D.

Men som ni säkert vet vid det här laget så kommer mitt internet sluta fungera när klockan blir 22.00. Så detta blir sista inlägget för idag, en ganska egotrippad dag. Har bara skrivit inlägg om vad jag gör, intressant?

Engelska prov = imorgon

Ska nu börja plugga lite engelska. Men eftersom jag fortfarande inte har kommit på vad jag ska ha på mig på galaxen så kan jag inte riktigt konsentrera mig. Men om jag pluggar engelska så får jag väl tänka på det sen (som o det kommer funka ;).

Ser ni hur suddig bilden är? min skärm just nu är typ dubbelt så skarp bara, så börjar få riktigt ont i ögonen!

Rekomenderar även denna plugg sida för personer som jag som hatar att skriva för hand. www.spellic.com/swe

Middag

Ska nu gå och äta lite snabbt. Eftersom det är torsdag så blir det pannkakor.

C - vitamin

Sitter nu äter apelsin för att försöka bli frisk. Vet inte om det kommer funka nu när jag redan är förkyld, men i förebyggande syfte ska det ju det. Jag får väl bara hoppas på det bästa.

Skoldagen

Nu är jag tillbaka från en lång dag i skolan! Jag har blivit ganska förkyld men får hoppas att det forsvinner om jag ska kunna gå till galaxen.
Skolan idag var helt OK. Hade ju mitt spanska prov som gick ganska åt h*lvete. Men men, man kan ju inte vara bra på allt ;). På matte lektionen fick jag flumm attack och alla verkade tycka att jag var helt knäpp, har ingen aning om varför (*HOST*)
Men eftersom jag hade med mig kameran till skolan så vart det lite bilder, och Ellen vart värsta papparatzin. Men eftersom jag inte vet vilka som vill vara med på bild här på min blogg så blir det en på mig :).

Påväg hem från skolan tog jag upp kameran och Sofia, Amanda och jag tog några snabba kort. Här kommer dom.
Jag och mina små solstrålar!

Mina gulliga små fotomodeller ;)♥

Godnatt!

Snart krashar mitt internet så ett snabbt godnatt kommer här. Vi ses imorgon!

Frågestunden

På söndag så avsluta jag frågestunden. om du har en fråga, ställ den här.

Sängen nästa

Kom ner i duschen lite senare än vad jag tänkt, men nu är jag tillbaka! Och jag hade rätt, känner mig både fräsch och bättre. Men tröttheten försvan inte så jag ska nog gå och lägga mig snart.


Mår bättre

Har nu pluggat spanska hela dagen, eller har gjort det lite då och då. Men enligt mig har jag faktiskt varit duktig! Nu ska jag i alla fall gå ner och ta en dusch. Får hoppas att jag känner mig friskare efter det.

Rosettfrisyr

Dom gånger som jag har rosettfrisyr så använder jag mig av denhär videon. Jag tycker att den är bäst även om man inte förstår vad hon säger.


Jag suger på spanska!

Jag sitter nu och pluggar spanska vilket går riktigt dåligt! Inga av orden vill fastna och så ska jag även kunna gramatiken! Detta kommer aldrig gå!

69?!

Jag har bara så himla tråkigt! Sitter och pluggar lite spanska, men det är ju inte heller speciellt kul. Jag började i alla fall kolla lite gamla inlägg och upptäckte att jag har skrivit hela 69 inlägg (tror att det var så många) den här månaden! Asså fattar ni? 69 inlägg på 14 dagar?! Jag tycker i alla fall att det är helt sjukt! Men jag upptäckte även att det var lite snålt på bilder så det ska förbättras ;).


Sjuk..

Godmorgon!

Eller lite sent för att säga godmorgon kanske men lite morgon är det för mig i alla fall. När jag vaknade imorse så hade jag skit ont i magen så jag fick stanna hemma idag. Men eftersom magonten väl kommer i omgångar mår jag ganska OK nu om man räknar bort huvudvärken.

Speciellt kul är det inte direkt att vara hemma, men nu ska jag gå och äta lite sen frukost (magen skriker ;).


Nattinatti

Mitt internet stängs ner om tjugo minuter så jag passar på att blogga sista gången för idag. Eftersom det är reklam på desperate housewives så har jag lite bråttom.

Men här kommer lite kort fakta: Imorgon börjar jag fem över åtta (min tidigaste dag). Men jag har blivit jätte förkyld, ont i halsen och hostar. Så får se om jag går imorgon.

Skolkatalogen

Jag har ju haft skolkatalogen ett tag nu och det är bara så himla kul att kolla igenom den. För du känner personer som du inte ens vet om går i samma klass. Men det absolut bäst: Det finns så himla många killar att spana in ;).

Som sagt är skolkatalogen mitt stora intresse för stunden. Men jag har spanska prov imorgon som jag borde plugga som sjutton till eftersom jag har så svårt för spanska. Men vem pallar? Jag hade tänkt att jag skulle var lite duktig och plugga här på datorn, men det finns ju så mycket annat ;).

Hehe har lite tråkigt, men för er som inte kan spanska så kanska ni lär er lite nu ;).


Men nu har desperate housewives börjat, måste gå.

What f*ck?!

Var det någon mer än jag som märkte att det snöade imorse?  Men ska inte snön komma i slutet av november typ? Jag vart i alla fall förvånad och satte på mig min stora vinter jacka innan jag gick till skolan.
Vi hade musik som första lektion och vi håller på med datorerna, det är ungefär lika med fri data tid. Men eftersom dom tydligen har spärrat blogg.se så kunde man inte blogga..

Efter skolan så gick jag, Mayo och Ellen till stinsen. Men ingen av oss köpte något. Jag kollade på en t-shirt hos ginatricot men den fanns bara i förstora storlekar.


Jag vet att jag tjatar, men så många frågor har jag inte fått. Så ställ frågot till min frågestund här.

Sov sött

Nu ska jag gå och lägga mig, eller i alla fall göra mig klar. Tänkte att jag skulle vara lite duktig idag :). Uppdateringen har väl varit sådär idag, men alla dagar pallar man faktiskt inte ;). Imorgon ska jag, Mayo och Ellen till stinsen, får se om det blir några fler som det antagligen kommer ;).

En fråga till mina söta små läsare bara. Stör ni er på alla mina smile'sar?

Dagens citat


Hehe.. Ja detta var mitt citat idag. Men allvarligt talat låter det faktiskt som en världsdel. Man kan ju inte veta allt ;).


Vissa har det lätt..

Har tänkt på det.. vissa har det så himla lätt för allting! Dom ser bra ut, går aldrig upp i vikt, har pengar, bra på sporter och bra i skolan. Vissa har allt detta, jag är bara så himla avensjuk på alla dom! Det ända jag har lätt för är skolan, och hur kul är det? Visst, jag behöver typ aldrig anstränga mig, men ändå! Jag går upp i vikt för minsta lilla, jag bara hatar det!

Men nog om den fuskiga lilla värld vi lever i. Idag var det en vanlig skoldag. Hade massor med tråkiga ämnen men måndagar går fort. På idrotten skulle vi visa upp våran dans. Om jag hade fått ladda upp den hade jag, men alla ville inte vara med ;). Men nu ska jag geeka farmville, hehe.. Puss

Frågestund!
hehe vet att jag tjatar, men vill gärna ha lite frågor att svara på när den är över ;).


One time

Låten One time har jag suttit och lyssnat jätte mycket på (hittat den på pea). Och nu när jag kollade runt på lite bloggar så såg jag vem det var som sjöng! Någon mer än jag som sett klipp med den här killen?  =>
Har sett honom jätte mycket den senaste veckan men låtarna jag hört med honom då har inte låtit sådär speciellt bra, men lyssna på den här låten.
Jag tycker han ser ut att vara typ tio, men tydligen ska han vara 15 år. Men aja, sjunger bra gör han i alla fall även om han ser mindre ut ;).



Måste springa!

Har fårr jätte bråttom nu. Börjar fem över nio. Vi ses senare. Puss

Måndag igen

Godmorgon! Kommentera min frågestund!

Har ett av mina största problem som jag har varje morgon, vad ska jag ha på mig? Det käänns som om jag inte har några kläder alls typ. Men tror att det kommer få bli en tjocktröja med strumpbyxor, pallar inte ha på mig jeans ;).


godnatt

Hela träningen var jag målis. Gick sådär, men det var faktiskt länge sedan jag var det sist ;). Dom sa i alla fall att jag skulle få tränas upp till målis ifall Stina skulle vara sjuk (hon är våran målis) eftersom vi inte har någon annan in hoppare.

Imorgon är det måndag igen. Veckorna går så himla fort! Känns som om det typ var i fredags som det var galaxen. Men egentligen så var det flera veckor sedan. Galaxen ska vara öppet på fredag, jag ska nog gå, hehe.. vet om fjortis stämpeln, men va fan, vem pallar bry sig?



Ställ frågor på min frågestund!


Läxor

Fysik läxa är vad jag gör nu. Jag har inte gjort läxorna på ganska länge nu så känner mig riktigt duktig! Men såfort jag är klar med fysiken måste jag börja med spanskan. Har spanska prov på onsdag.

.

Nu ska jag ha träning så vi ses efter den. Överraska mig med massor av frågor när jag kommer tillbaka.

Vad vill ni veta?


3-2

Matchen gick sådär. Dom var j*vligt kvicka och gjorde tre mål i första halvlek. Vi gjorde ett i första och ett i andra.

Vi ska ha träning ikväll och då ska jag testa att vara målis igen. Dom sa idag att jag kanske skulle tränas till målis, back och forward (jag är forward nu).
Mamma tog även lite bilder som jag laddar upp så fort hon har hittat sin överladdningsslad. Sist så vart det ju aldrig några bilder, men ska försöka få över dom denhär gången.

En bra bild lyckades jag i alla fall få över.

Morgon! (eller ska man kalla detta natt?)

Hemskt, hemskt, hemskt! Jag hatar att gå upp såhär tidigt och nu måste jag göra det på en söndag! Men jag kom i alla fall upp, vilket är tur eftersom vi ska åka härifrån om typ en halvtimme.
Våra nya matchkläder ska användas idag, så det blir lite utav premiär för dom. Vi ska möta Älvsjö AIK, så lite konstigt med färgerna kommer det nog bli, gul-svart mot gul-svart. Men nu måste jag rusa för att äta frukost.

Sleep time

Mitt humör är inte på topp just nu så jag ska börja göra mig i årdning för att sova. Matchen börjar tid tio men måste åka hemmifrån vid åtta. Hinner kanske blogga.

JPG

Någonting jag bara hatar är att det inte går att ladda upp bilder här på bloggen som inte är i formatet JPG. Den bara laddar men skiter i att ladda upp bilden. Är det så för alla eller är det någonting weird med min blogg?
Om det är någon som vet hur man gör för att ända det så säg gärna till! Pöss

Ginatricot kläder

Var inte den här jätte snygg? Men värd priset skulle jag knappast säga. Men om den var på rea skulle den vara ett måste ;).

Tröjor med kommentarer på är en stor favorit hos mig


Kan Dee

Har precis ätit middag, pasta med pläskfilé i någon sås. Inte riktigt min favorit mat, men det är okej. Nu sitter jag och kollar på Kan Dee's blogg och hennes teckningar. Hon är så sjukt bra på att rita och jag vill så himla gärna ha en av hennes plagg. Jag har fastnat för dessa två, vilken tycker ni mest om?

Det är dyrt som f*n men dom är så himla snygga!

Håller ni med?

Jag bara älskar playahead. Är inne där dagligen.
Kollade hur min poll gick och detta var resultatet av den.

Jag håller verkligen med, någon som inte gör det?


Varför blogga?


Och detta är vad jag tänkte berätta om i detta inlägg, varför började jag egentligen blogga? Vad är det som är så kul med det?

Egentligen är väl bloggning en ganska konstig sak? Du skriver om vad du gör och tycker. Läste för några veckor sedan i en tidning som hade tagit upp detta. "Förr i tiden skrev man dagbok och den var jätte hemlig, nu skriver man blogg och vill att så många som möjligt ska läsa den".

Jag började i alla fall blogga för att min syrra hade bloggat en tid tidigare. Hon åkte till frankrike över ett sommarlov för att jobba och bloggade om vad som hände varje dag. Det var då som jag började tycka att blogga verkade kul.
Så jag skaffade mig en blogg, men skrev aldrig på den. Sedan skaffade jag en till och sedan en till. Det var min tredje blogg som jag började blogga på. Och när jag kollar in på den idag så skrattar jag. Fjortis språk var vad jag skrev med.

Men varför jag började blogga vet jag inte riktigt. Jag hade ingen riktig tanke bakom det när jag började, tyckte bara att det verkade som en kul grej.
Nu älskar jag att blogga, det är som att vara fri. På din blogg får du göra precis som du vill, dina regler helt enkelt.

Söt?


Jag hittade denna topp på ginatricots hemsida och vart helt kär! As gullig var den ju bara, någon som håller med mig? :)

Baby Baby

Johanna har precis blivit hemtad och nu sitter jag här själv och försöker ladda upp resten av höstbilderna, vilket inte går så bra.
Men när vi kollade runt på youtube så hittade vi i alla fall denhär franska videon, lite udda kan man säga.

Kolla på deras blickar som dom går förbi :).

Höst bilder

Nu sitter Johanna och jag här hemma hos mig och kollar runt på youtube. Vi gick runt lite i norrviken och tog lite höst bilder, här kommer dom :).
Tyvärr funkade det inte att ladda upp bilderna när vi kastade löv upp i luften.

Färgerna är så härliga!

Jag älskar dig


You make me happy



Sitter nu och sminkar mig, kom precis upp från duschen. Jag är verkligen jätte seg vilket alla mina kompisar vet, så antagligen sitter Johanna hemma nu och väntar på att jag ska bli klar någon gång.

Vi ska nog gå och kolla på lite kläder och sådant. Får se vad det blir efter det.
Här kommer en bild på henne och mig från i sommras.


Har laddat upp bilden tidigare, men hittade inte våra utomhusbilder som vi tog.
Men nu ska jag fortsätta med min sminkning,
Puss

Ny vaken

Godmorgon!♥

Någon riktigt så lång sovmorgon som jag hade tänkt mig vart det inte, men en sovmorgon vart det. Jag tycker att det är så skönt att bara få sova ut på helgerna. Att lixom ta igen all somn man missat från vardagarna.

Johanna ringde mig nyss och frågade om vi skulle göra något, vilket vi ska nu då. Så jag börjar få lite bråttom, jag har inte duschat, ätit frukost, sminkat mig, klätt på mig.. Ja jag har inte gjort någonting, för det första jag gör är att sätta på datorn så jag kan blogga :$.

Men eftersom jag har lite bråttom så måste jag sluta nu, bloggar mer senare idag. Ha en toppen lördag!

Godnatt

Shit! Jag som hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll så att imorgon inte blir så kort. Men antagligen kommer det bli en rejäl sovmorgon.
Någon mer än jag som är trött? Jag ska i alla fall gå och borsta tänderna nu,
Puss

GLAD!

Vad jag gör nu är att jag kollar på Idol. Jag hejar på Tove, Eddie, Erik & Reza. Tycker alla deras röster är sköna att lyssna på, alla är väl bra, men lite utseendefixerad är man faktiskt.
Men eftersom Idol är ganska segt så kollade jag precis in här och såg vad ni hade kommenterat mitt inlägg, blev jätte glad! Det är ju inte så offta jag får kommentarer så blev dels glad därför men även för att nu vet jag vad jag kan skriva om för att få en intressant blogg. Jag kommer ta åt mig och börja skriva.

Fick även en fråga om jag kommer ha någon frågestund snart, och svaret är att jag gärna har det. Älskar att svara på frågor, så jag kanske kommer starta en frågestund innan veckan är slut :).

Vad ska jag skriva om?



Det finns ju hur mycket som hellst och säg till vad ni vill att jag ska skriva om, det är ju bara då jag kan börja. Så kommentera!

Sjunker!

För lite mindre än en vecka sedan hade jag besöksrekord!
Men sedan dess har bara mina besökare sjunkit och sjunkit! Detta beror väl på att jag har uppdaterat så lite? Och om det inte är det, säg vad det är! Har börjat tänka på det, min blogg är värkligen egocentrisk! Det handlar bara om mig och mig igen. För asså det är inte så som jag är som person men jag vet bara inte vad jag kan skriva om mer som även intresserar er. Skriv en kommentar och säg vad ni vill att jag ska skriva om, för ni kommenterar typ ingentng heller!

Sen bloggning

Min uppdatering har bara börjat ske senare och senare, ska försöka komma in i dom rätta vanorna igen nu under helgen.

Vanlig skol dag vart det, kollade klart på Hip Hip Hora, fick reda på att jag har prov i spanska på onsdag, prov i engelska på fredagen veckan efter.. det verkar som om proven aldrig tar slut.. *SUCK*

men nu ska jag i alla fall bläddra igenom skolkatalogen.
Elin som bor typ 500 meter längre bort från mig har inte fått den, stackarn (?).

IKT lektion

Sitter nu på IKT lektion och har fri data tid. Så jag är inne på farmville och här såklart ;). Men eftersom dom här datorerna inte har några webbcam's så blir det tyvärr ingen bild.
Äntligen fredag är det i alla fall! :D

Men nu ska jag kolla runt lite vad alla andra gör,
Puss

Sminkar mig

Godmorgon!

Trodde aldrig att internet skulle funka idag, men ja det gjortde det :).
Börjar 8.15 idag och första lektionen är So.. Senare har vi svenska och då ska vi kolla klart på filmen Hip Hip Hora som vi började kolla på igår. Alla har nog sett den men den är bra ändå. Och här kommer en dagens outfit.

Mys kläder fick det bli idag :)
Tjocktröja: Cubus

Min foundation

Ni vet foundationen som jag köpte?
Den var i alla fall jätte bra! Lätt att få jämn, den täcker bra och så ser man såklart brun ut, eller jag råkade ta en alldeles för ljus färg för att se brun ut så + puder blir det för mig ;).
Men den är i alla fall en klar rekomendation från mig! Det finns bara två negativa saker med den, det första är possetivt också.. det är att den är ganska svår att få bort. Så den sitter bra underdagen, men på kvällen när du ska tvätta bort sminket vill inte alltid att gå bort. Och det andra är att den tar slut väldigt fort!

Skolfotona har kommit!

Hellu!

Imorse var det morgon duschning igen vilket är lika härligt varje gång. Jag hade i alla fall tänkt att jag skulle morgon blogga då, men eftersom mitt internet inte fungerade kunde jag jag.

Idag hade jag oförberätt prov i engelska. Det gick inte så speciellt bra, det var läsa och skriv prov. Men man gjorde i alla fall sitt bästa ;).
På matte lektionen fick vi tillbaka A delen av provet (vi skrev A och B del). Jag hade ju inte pluggat något förutom på ex. term+term=summa, sån skit. Men jag fick i alla fall 32 av 33, haha fett stolt :D.

Efter skolan följde Johanna med mig hem. Jag hade fått skolkatalogen! Så vi satt och kollade i den, jag såg helt okej ut på klassfotot, men på ensamfotot? Jag ser ut som en barbie som har brutit nacken!
Täckte över annsikterna på dom andra, man vet ju aldrig om dom vill vara med ;)


Men nu måste jag plugga So och Engelska,
Puss

Varning för långt inlägg

Hellu alla mina söta små läsare♥

Idag har jag haft fullt upp. Vaknade väldigt sent så fick jätte bråttom. Sedan i skolan har vi inte använt datorerna på hela dagen, men vi har haft matte prov. Det gick då inte speciellt bra för mig, kommer antagligen få göra omprov.
Efter skolan gick jag i alla fall hem och halv sov där ett tag. Sedan hade jag tänkt sätta på datorn och blogga när jag såg att klockan var kvart i fem, min innebandy träning börjar fem! Jag hadde inte ens bytt om så jag fick jätte bråttom.
Efter träningen så fick vi våra nya matchtröjor, men var jätte stor men det var så jag ville ha den ;). Vi kommer då ha match på söndag så användning för den får jag snart.
Väl hemma igen så åkte pappa och brorsan iväg för att övningsköra, det skulle bli första gången för honom. Så Syrran och jag följer efter, eller vi går först dit vi trodde dom skulle vara, men såklart var dom inte där. Så vi går hem igen och hämtar cyklarna och letar upp dom. Vinterjacka, halsduk, tjocka vantar.. jag allt det hade vi men vi frös ändå jätte mycket så efter ett tag åkte vi hem igen.

Detta var då min dag i en ganska bra förkortning måste jag säga ;)
Men snart kommer mitt internet inte fungera längre så måste sluta,
Puss

Godnatt

Detta blir ett snabbis inlägg. Egentligen ska inte mitt internet fungera nu, men tydligen så gör det det! så jag är väldigt glad ;D
Jag ska i alla fall gå och borsta tänderna och ta bort sminket nu. Vi ses imorgon, kommer kanske morgon blogg, får se,
Puss

Matte = Plugg = Usch!

Säsongstart för Desperate Housewives är vad det är idag. För er som har missat det så är det klockan 21.00 på femman. Detta är då något man inte missar! :D

Men eftersom mamma inte riktigt litar på att jag kan äckel matten så måste jag plugga lite nu. Skriver senare när jag är klart, vilken blir snart, men har So också..

Dagen

Idag slutade jag vid 15.20, ganska sent, men hade slöjd innan så sista lektionen som i vanliga fall brukar vara en plåga var helt okej.
Vi håller på att göra sminkväskor, min är rosa och ganska stor. Men just nu har jag två stycken så om den bli lyckad kanske jag bara behöver den ;).
När jag kom hem i alla fall så stekte jag lite pannkakor. Var skit hungrig, hade endast ätit en toast på hela dagen.

Men nu måste jag skörda på farmville,
Puss

Kallt?

Nu måste jag börja skynda, men är nästan klar. Min frukost idag vart lite cider från igår. Men asså jag fattar inte varför folk äter frukost på vardagar. Är inte det bara jätte onödigt för man är ändå hungrig till lunch(?).

Foundationen som jag köpte igår testade jag såklart idag. Och den var jätte bra! Rekomenderar den om det är någon som har svårt att hitta.

Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på NRJ, den enda braiga radiokanalen? Men dom har i alla fall besök av Kissie, hon ska typ hjälpa dom med lyssnar frågor.

Men här kommer i alla fall en liten outfit bild på mig.

Börjar 8.15

Godmorgon!♥

Idag har jag ett riktigt problem! Jag kan inte komma på vad jag ska ha på mig. Men tror det blir strumpbyxot och en tjocktröja.
Någon matte vart det inte igårkväll i alla fall, så efter skolan idag kommer jag bli tvungen att göra den, boring!
Just nu håller jag på att vänta på att mitt hår ska torka (tog en morgon dusch) så jag kan fixa det, men får väl sminka mig först ;)

Äntligen!

Finally am I done with that shit!
Haha, känner mig lite fri nu även fast jag har hela matten klar. Men eftersom jag inte pluggade ett skit till So provet och ändå så fick jag 40 av 41 så kanske jag inte borde plugga till matte provet? Men det ända jag tänker göra är lite tal i ett häfte vilket kommer gå snabbt, så det är vad jag ska göra nu.


Pluggis.. Blää!

Borde plugga nu eftersom jag har läxa till imorgon och prov på onsdag. Men det är så himla tråkigt! Jag har jätte lättn för att lära mig i alla ämnen förutom spanska, och spanska glosor är vad jag har tills imorgon! Fattar ni hur tråkigt jag har? Har säkert läst dom tio gånger nu och kan dom fortfarande inte, håller på att få tuppjuck!(vad var det för ord?).

Här kommer i alla fall lite bilder som jag tog när jag kom hem från stinsen:

Hösten har verkligen kommit

Men åtminstånde finns det några blommor kvar

En "död" fågelhållk

Min sötnos Brownie, någon som är lite avis? =D

Vissa blommor lever länge..


Men nu måste jag fortsätta plugga,
Puss & Kram på er alla♥


Stinsen

Det vart stinsen idag i alla fall. Nu var det faktiskt ganska länge sedan jag var där sist. Väl där i alla fall så kollade jag på nr 3. av de tre tröjorna som jag visade upp imorse. Den var inte lika fin på mig som på bilden och den hade lite lite knappar. Men annars var den fin.

Men eftersom jag vart lite osäker så la jag bara undan den ;).
Sedan gick vi då till H&M där jag köpte:
en foundationm från maxfactor,
en mascara från maybelline,
och en svamp.

(hehe.. detta inlägg blev lite knasigt..)
Efter det åkte vi sedan till coop där jag köpte lite plugg godis som bestod av natur godis och en cider. Jennifer köpte en mini cider och hennes efterlängtade godispåse.


Men nu måste jag gå, ska äta. Vi ses senare mina små älsklingar!


Plugga..

Sitter nu och pluggar spanska, usch vad tråkigt det är!

I skolan var allt som vanligt, Amanda och Ellen var hemma sjuka, stackrarna! Men för oss friska var det en helt vanlig skol dag. På idrotten skulle vi repitera våran dans vilket inte gick speciellt bra. Men efter i omklädningsrummet så tog jag upp kamran och tog lite kort, här kommer dom.

Coolishar!♥

hihi, täckte för Mayos ögon, tror inte hon hade gillat bilden annars ;)

Mayo och jag♥

Frukost

Jag börjar fem över nio idag men klockan är bara tjugo över åtta så jag kan ta det lungt. Detta är då första vardagen på länge som jag kan ta det lungt på, härligt härligt. Så nu ska jag då gå och äta lite frukost som jag i vanliga fall aldrig äter på vardagar.

Vi ses senare

Vilken ska jag köpa?

Nu har jag hittat en till tröja, så nu har jag tre stycken polotröjor. Tyvärr är bilderna helt olika men hade lite svårt att hitta.

Solen går upp

Man har ju hört jätte många som snackar om att kolla på solen när den går upp, men såhär års så går den ju upp jätte sent. Nu när jag kollar ut genom mitt fönster så är det bara helt gult bakom grannhusen.
Regnat har det nog gjort inatt och anntagligen kommer det bli kallt snart också.

Min outfit för idag

Osminkad och ofixad.
Linne: H&M
Jeans: Bikbok
"tjock"tröja: Bikbok

Söndag

Kom för ett tag sedan upp från duschen, känner mig som en ny människa! haha men det var riktigt härligt, hade hårinpakning, rakade mig, fixade naglarna.. :).

Imogon är det i alla fall måndag igen! Usch jag hatar måndagar! Men då har vi i alla fall idrott och då håller vi på med dans vilket är kul.
Jag har i alla fall tänk att jag ska fråga Jennifer om hon vill följa med till stinsen efter, hon brukar vilja följa med och jag ska köpa lösnaglar och en polotröja. Jag har hittat två polotröjor som är jätte fina, men vet bara inte vilken jag ska välja.


Träning

Träningen börjar om ungefär en halvtimme och om en kvart kommer Elin och hennes mamma och hämtar upp mig. Jag har precis bytit om och ska kanske ta något att äta, har ju bara ätit frukost idag ;). Men en glad nyhet har jag i alla fall, jag snackade ju förut om att jag kanske skulle ta en blogg pause för att jag hade tappat lusten för att blogga. Den lusten har i alla fall kommit tillbaka så någon blogg pause för mig blir det inte :). Men nu ska jag körda lite på farmville, jag har faktiskt kommit om Gustav och nu måste jag hålla tempot så att han inte kommer om mig igen :).

Puss

Diet?

Usch! Jag bara hatar vågar och måttband! Jag har nog aldrig varit riktigt nöjd med min vikt. Och nu så har den bara börjat stiga, jag kommer få panik snart! Så om det är någon som har något riktigt bra tips för att gå ner i vikt snabbt (förutom att röra på sig) säg gärna till! I need help!

Bra väder? knappast!

Utan för mitt fönster regnar det bara ner! Sämsta vädret på länge eller vadå? Jag kommer i alla fall få problem imorgon om det fortsätter såhär.. vad ska jag ha på mig för skor?
Innebandy träning är det idag i alla fall, är inte så speciellt sugen på det men det blir alltid roligare när man kommer dit ;).
Klockan är snart två och jag har inte sett en ända själ här hemma. Fattar ingenting! Jag vaknade ju tidigt idag och jag har inte hört någonting, och eftersom mitt rum är precis vid hallen borde väl jag ha hört om någon gått? Båda bilarna hemma, inga skor ser ut att saknas och ingen i min familj sover såhär länge förutom jag och brorsan. Som sagt, jag fattar noll!

tröja: bikbok
byxor: innebandyn
toffler: ?

Långsam eller vad?

Detta är så typiskt mig! Sitter nu fortfarande vid datorn även fast jag skulle gå och äta frukost. Jag fastnar typ alltid! Men eftersom min mage skriker just nu så är det bäst att jag skyndar mig, Vi ses senare unde dagen.

Vad händer idag?

Godmorgon!♥

Farmville är vad jag håller på med just nu. Men ska bara fixa lite där innan jag går och äter frukost. Tror jag ska göra fattiga riddare, mums!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men man får väl se :)

Sista inlägget för idag men även det första ;)

Nu har jag suttit och geekat klart på farmville för idag. Jag är faktiskt jätte stolt, jag har samlat på mig fem stycken fula ankungar och två bruna kor! hihi nöjda lilla jag är fett med stolt! :)

Men nu ska jag gå och ta bort mitt smink för att sedan hoppa i säng, börjar bli riktigt trött nu! Vi ses imorgon!♥

Jag börjar bli..

..en riktig farmville nörd!
Och detta är absolut inge bra. Jag har börjat kolla till mina plantor innan jag går in här på bloggen, det är därför mina inlägg blivit färre ;) Men det är bara så kul! Gustav och jag började samma dag och samma tid, men han är två levlar framför mig! Fattar noll och för att komma ikapp har jag blivit ännu mer geek!


Beroendeframkallande..?


Väckarklocka

Idag fick jag vakna riktigt tidigt tack vare Elin, men dagen blir ju lång i alla fall ;) Så till imorgon ska jag ha väcka klocka på, halv tio?
- Men vet ni något märkligt jag har upptäckt! Jag har en väckarklocka som jag har haft i ungefär två år som går på batterier och grejen är den att jag har aldrig laddat den! Lite mysko eller vad?


Computer is my life?

Kom upp från duschen för ett tag sedan nu. Elin har gått hem till sig för att lämna sina grejer och för att duscha, men vi ska höras snart. Så jag ska sminka mig lite och låta håret torka. Idag fick det bli myskläder för min del,
Töjnan tjocktröja, slappa jeans & mina uggs såklrt!


Klippnings dagen!

Godmorgon!

Den dumma lilla Elin väckte mig idag, vid halv tio! Det var väldigt elakt! haha men jag älskar dig ändå ;). Detta blir då ett väldigt kort inlägg eftersom vi ska gå och äta lite frukost nu. Vi ses senare under dagen.


Godnatt!♥

Natten börjar verkligen komma nu! Eller så har den redan kommit ;) Elin börjar bli trött och jag med så snart kommer vi sängen!
Imorgon ska vi i alla fall åka iväg, för Elin ska klippa sig! Hon blir typ aldrig nöjd (är det någon som blir det efter att ha klippt sig?) så får se vad hon säger efter imorgon. Jag ska såklart följa med och hålla lilla Elin i handen medan frisören bestämmer ödet över hennes hår ;)
Men nu ska i alla fall Elin och jag börja göra i årding så vi kan gå och lägga oss snart, vi ses imorgn,

Puss


Lejon

Jag tycker att lejon är as läskiga, men denna video var ju bara för gullig!

Jag hittade videon på Mayos blogg.

Farmville

Geekar är vad jag gör just nu. Jag är då för tillfället överlycklig över att jag lyckades adoptera en ful ankunge, haha bara dom som spelar farmville fattar nog vad jag menar ;). Men för er som inte gör det, fula ankungar blir svanar.


Men nu hade jag tänk att jag skulle gå ut i köket och leta efter något drikbart, vi ses senare♥
Mellisen Elin och jag åt hemma hos henne tidigare idag.


Lana med ElinPelin

Hellu alla mina söta läsare!♥

Idag var dert då ingen bra uppdatering, men det ska jag ändra på nu ikväll! För ikväll ska Elin och jag sitta vid datan hela natten! Haha vi kommer typ spela farmville, playahead och såklart blogga massor!

Efter skolan så gick Elin och jag hem till henne där vi spelade farmville, tittade på tv och åt middag. Efter det gick vi hem hit, då var klockan typ åtta så när vi kom hit satte vi oss direkt och kollade på idol.

Haha jaa, en bild säger mer än tusen ord..

Jag+kamera+tråkigt=bilder

När vi åkte till mig så syntes månen redan

ElinPelin låser upp cykeln för att vi ska vingla hem till mig

Sedan tog vi lite bilder på min trappa, lite spökaktiga vart vi va?

Spöken(?)

Och minst en ego bild var man såklart tvungen att ta (detta är en av ganska många)

Minus grader?!

Jag börjar kvart över åtta idag så jag har lite bråttom. På den tiden ska jag hinna spraya mina nya uggs så jag kan använda dom idag (det är minusgrader idag), sen ska jag även fixa med håret lite och om jag hinner ska jag äta frukost.


Nattinatti

Sitter nu och kollar på Inlåst som är på fyran. Inte speciellt bra, men har det bara på medan jag spelar farmville, kan nämligen spela det på min data nu :)
Men eftersom klockan snart är 22.00 så måste jag börja stänga ner.

Om det är någon som har missat så börjar desperate housewifs den 6 oktober.

Bloglovin

Sitter nu och läser inlägg via bloglovin. Gör nästan alltid det, men ibland glömmar man ju som igår och nu är detta vad jag måste läsa.

Och ändå så har jag redan läst ett antal!

Uggs

Nu har jag precis ätit och ska snart försöka få pappa att fixa så jag kan spela farmville på min dator. Nu har jag även köpt mig ett par uggs! Hihi, blev nöjd efter mycket letande, ni vet ju att jag är lite pank ;).

Jag kollade även igenom min blogg nyss och såg att mina senaste inlägg inte har några bilder! Skäms på mig! Jag vet själv att bloggar utan bilder = tråkig blogg. Så jag måste skärpa mig! Och ni får gärna börja kommerntera mer, ni kommenterar ju inget så det är inte lika kul att blogga då ;)

Skolfotona

Nu har skolfotona kommit och jag har precis varit nere i reseptionen och kollat hur jag såg ut. Är inte speciellt nöjd, men det kunde ha varit värre. Mitt huvud ser enormt ut och mitt hår ser as kort/tunt ut! Men som jag sa, det skulle kunna ha varit värre ;)

I bibblan är jag just nu, jag börjar om tio minuter så kommer få brottom snart. Men idag efter skolan ska jag i alla fall gå hem och vänta tills mamma har slutat. Sedan ska vi åka och köpa ett par uggs till mig!

Men vi ses då eller på lektion,
Puss