Godnatt

Nu har jag suttit och geekat klart till farmville. Ska gå och borsta tänderna nu. Vi ses imorgon.

Puss

Farmville

Geek! haha nu har jag blivit det, lite pinit då då, men det är faktiskt as kul att spela. För er som inte vet så är det på facebook, men jag tror nog ni gör det. Tydligen så spelar halva min skola det.. och en sak till om mitt nya favorit spel, mina jordgubbsplanter kommer dö inatt! ledsamt, ledsamt, ledsamt ;)
Men varför är för att dom väl kommer bli mogna vid tolv och kommer hinna rutna innan det bli morgon. Pappa har ju då sattit spärr på min data så att internet inte fungerar efter 22.02, väldigt tråkigt men han hade faktiskt varnat mig :P

Vet då att detta var ett väldigt onödigt inlägg men vad gör man, detta är vad jag geekar till just nu ;) och desutom så kan jag bara spela det när jag sitter här vid pappas minidator för det fungerar inte på min. Så jag kan alltså inte ladda in några bilder nu ;)

Men vi ses kanske senare men tror faktiskt inte det eftersom jag ska geeka till farmville nu och sedan gå och lägga mig ;)

Puss

Hemma med Mandeln

Nu sitter Amanda och jag i soffan och äter mellis. Vi snackar om vad jag skulle göra om jag hade sönder pappas mini dator, hans lilla bebis.

Jennifer kommer snart komma hit också, hon är på stinsen och köper en mössa. Men snart får hon skynda sig.

Men eftersom Amanda är ultra farmville nörd så vill hon gärna kolla till sina plantor på sin farm som hon precis skördat.

Gammal bild på Jennifer, mig och Amanda
Puss

Bibblan

Sitter nu i bibblan och har just haft So prov. Det gick skit! Men vad kan man göra? ;) Idag efter skolan ska vi i alla fall åka hem till mig innan innebandyn, får se vad vi gör men antagligen kommer vi att plugga till matte provet som vi har nästa vecka.

Igår så började även jag att spela farmville. Haha jag vet, nörd spel, men eftersom alla ens kompisar spelar det blev man ju bara tvungen att testa ;). Jag spelade i alla fall lite på musiklektionen igår som var första lektionen och nu har alla mina planter dött eftersom jag inte kan spela det hemma. Det är något cp men min data som gör att det laggar, men ska be pappa fixa det idag.

Men ska gå nu, Puss

Foki tävling♥

Jag läser Fokis blogg dagligen och nu har hon en tävling som jag gärna skulle vilja vinna. Men för att vinna måste jag bland annat länka henne och Betties Galleria som gör smyckerna. Haha jag vet att chansen är minimal men man kan ju alltid hoppas! :D Man vet aldrig och jag har alltid velat ha ett halsband med mitt namn eftersom det är så ovanligt ;)

So prov

Som ni säkert redan vet om så har jag So prov imorgon. Och jag vet att jag har sagt att jag har pluggat flera gånger men det har bara aldrig blivit av. Såå.. imorgon har jag So prov och jag har inte pluggat någonting! Lite orolig kanske men det kommer nog gå bra, har hängt med ganska bra på lektonerna ;).

Middagen och efterrätten var i alla fall jätte god. Jag åt katten Gustaf's favorit mat, nämligen lasange. Haha, nu var jag lite klyftig va? Till efterrätt hade mamma gjort äppelpaj som vi åt med glass och vaniljsås. Mumsigt!

Och efterrätten såklart

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med städningen och har både damsugit och dammat! Duktiga lilla jag. Men om bara en månad kommer det säkert se lika katastrofalt ut igen. Och så kommer jag klaga på det igen, men sån är jag ;).

Farmor har i alla fall kommit hit nu och vi ska snart äta. Är skit hungrig med eftersom det är lax så får jag hitta på något annat. Antagligen blir det något färdiglagat från frysen som pyttepanna ;)

Alla mina gosiga små kuddar

Mitt skrivbord som äntligen är städat och avdammat! :)

Hihi man har ju tråkigt ;)

Städa

Jag städade ju förut bara halvklart rummet och nu måste jag städa det helt klart. För idag kommer farmor, eller hon kommer om typ 40 minuter. Men hon ska i alla fall komma hit och äta med oss eftersom hon fyller år idag. Så grattis farmor!

Men nu måste jag börja städa annars kommer pappa bli as sur,
Puss på er och hoppas ni har det roligare än vad jag har nu i alla fall ;)


Music

Hellu♥

Nu sitter jag på musik lektion och håller på att göra en liten film. Eller det är vad jag ska göra men jag fattar typ ingenting.
Och här kommer några bilder på Jennifer, mig och Amanda just nu :)



Och detta är då min outfit för idag.
Tjocktröja grön adidas: Stadium 699:-
Mjukisbyxor: Innebandyn
Halsduken: Ginatricot

Sorry för att gårdasgens bilder inte kommit än, vet att inlägg utan bilder är as tråkiga. Men jag lovar, dom kommer förr eller senare ;)

NattiNatti

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har pluggat lite, men har ganska bra koll..tror jag. Men får hoppas att det går bra, har ju ändå hela morgon dagen på mig att plugga som tur är.

V. 45 ska jag i alla fall börja på kickboxning/självförsvar! Tycker det kommer bli skit kul och det är bara sex gånger på söndagar. Men asså det är en bra sak att kunna tycker jag. Man ska kunna försvara sig själv utan att behöva ha massa muskler. Som jag då inte har..hehe måste träna ;)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna så ses vi imorgon.
Godnatt


Plugga..!

Om det är någonting jag värkligen hatar är det att plugga!
Det är typ bland det värsta jag vet! Asså jag lär mig ganska snabbt, men det är såå tråkigt! Nu är det ju så att jag har So prov på onsdag och jag borde värkligen plugga nu, men pallar bara inte! Alla andra i min familj är just nu iväg och kollar på bio medan jag var tvungen att stanna hemma för att plugga.

En stor fet plugg puss!

Sen uppdatering

Förlåt för att jag väl uppdaterar nu, men var väldigt trött när jag kom hem. Men nu är jag här och kan blogga ;)

Idag så var det då vanlig skol dag och vanlig måndag. På biologin fick vi dissikera en räka som var då mycket äckligare än bläckfisken! Men så mycket dissikering för mig vart det då inte eftersom Patricia och Gustav mosade den totalt!

Men jag har faktiskt en riktigt glad nyhet! Eller för er som läser bloggen spelar det nog ingen roll, men jag är i alla fall glad. Min syrra har tagit körkortet! :D Och jag var den första personen som blev skjutsad av henne när hon fick det!

Vi ses senare och då kanske jag kan ladda in lite bilder eftersom jag nu sitter vid mammas bärbara.

Skynda!

Nu måste jag värkligen skynda!
Har precis blivit klar med rosetten som då vart totalt misslyckad! Men måste ju ha kvar den för att visa att jag i alla fall försökt. Första gången gick MYCKET bättre ;)

Men måste springa nu, kanske till och med måste ta ostbågen,
Puss

(ostbågen=gul cykel)

Och så var det måndag

Godmorgon♥

Idag så är det ju måndag och det ända possetiva med det är väl att jag har sovmorgon(?). Nu håller jag i alla fall på att sminka mig, men börjar få lite brottom eftersom jag börjar om en timme och har lovat Sofia och Stina att göra roset frisyr idag. Så jag måste sluta nu och fortsätta med min sminkning,
vi ses kanske på lektion ;)


Innebandy

Stinsen hinner jag då inte med och inte heller att duscha. Om en halv timme kommer Elin och hennes mamma och hämtar upp mig för att åka till träningen. Så vi ses senare,

Puss

Stinsen (?)

Jag funderar på att åka till Stinsen nu, men jag vet inte riktigt. Isåfall ska jag köpa den där tröjan som jag snackade om förut fast i svart. När min mamma och min syrra såg den tyckte dom att den var as ful så ska köpa svart istället ;)


Idag har jag faktiskt varit duktig! Jag har städat rummet! Eller jag håller på i alla fall, är halv klar ;) Så när jag är klar med städningen ska jag bara springa ner i duschen och sedan blir det nog stinsen :)

 


Tillbaka

Nu är jag hemma igen! Haha det tog inte någon timme direkt, men jag är i alla fall klar. Eller jag är klar med de saker hon ville ändra, så Stina, om det är något mer, säg bara till, jag fixar det ;)

Nu ska jag i alla fall gå och äta lite. Jag har bara ätit frukost och börjar få riktig huvudvärk av matbrist!

Vi ses senare gullungar!♥

Stajna bejb♥

Stina vart då jätte nöjd med sin nya header så nu vill hon att jag ska fixa hennes design också. Får se hur det går, men det kommer väl gå bra, jag äger ju på sådant här, hehe.

Men vi ses om någon.. timme?


Header

Nu har jag precis gjort en ny header till Stina. Hoppas hon vart nöjd över mitt snabba arbete :) Före och efter bild kommer här:


Tråkigt är vad jag har!

Slö dag blev det i alla fall. Sitter nu och chattar med stina på msn, och ja, våran humor är inte speciellt normal! ;D
Jag håller i alla fall på att göra en ny header bara för att. Kommer inte ens använda den, men har som sagt bara grymt tråkigt!

Hoppas ni mina söta små läsare har roligare än vad jag har ;).

Myskläder

Myskläder är ännu en sak som borde hyllas! Jag bara älskar att sitta i myskläder en hel dag! Och det gör jag idag, men hade faktikskt tänk att jag skulle göra någon nytta idag. Ska kanske städa rummet ;).

Idag har jag i alla fall fått sova ut! Vaknade vid ett av att mamma väckte mig. Och nu har jag precis ätit frukost. Hade tänkt blogga tidigare men jag har en ganska dålig vana. Jag läser alla mina kompisars bloggar på bloglovin innan jag skriver inlägg själv så jag blir ganska försenad, ibland hinner jag inte ens blogga själv. Men om jag inte läser deras först så glömmer jag bort att läas dom senare ;).



Bilden är då ganska gammal men som det står "Nya inlägg 87" är vad det blir efter bara en dag!

Godnatt

Sent har det blivit och jag ska gå och lägga mig nu. Kan knappt hålla ögonen öppna ;) Men vi ses imorgon och alla som fortfarande är upp,
Sovsött

Tråk


Museum

Idag så var jag på museum med klassen, postmuseumet. Speciellt kul kan jag inte säga att det var, men bättre än att vara i skolan.

Efter skolan så gick jag hem för att ta det lite lungt, nu har jag precis kommit hem från att ha cyklat till ICA Maxi med mamma och köpt pizza. Jag är ju allergisk så om jag ska få pizza måste man köpa den i matbutik..
Sen så har jag även lämnat till baka mina uggs idag, ska köpa ett par nya senare ;)


Middag

Nu ska jag snart äta middag. Det blir ungspannkaka, mums!

Jag har precis kommit hem från att ha varit hemma hos Patricia. Vi åkte till sollentuna station där Patrcia skulle byta något på h&m. Sedan åkte vi hem till henne och kollade lite på Pretty Woman innan jag sedan skulle hem igen. Gullungen Patricia skjutsade mig på sin cykel, men jävligt ont i rumpan fick man.
Men för att komma till saken, hon släppte av mig vis stinsen och därifrån gick jag sedan hem. Men eftersom jag redan var vid stinsen så passade jag på att köpa ett par uggs! :D



Åt ingen frukost

Och nu så sitter jag på lektion igan! Asså min uppdatering börjar bestå av mina inlägg från lektioner, inte så bra ;) Men vad gör man? Man sitter vid en dator och då kan man ju bara inte motstå att skriva ett litet blogginlägg ;)

Nu så är jag ju då klar med min artikel läsning medan typ ingen annan i klassen är det. Så jag tycker faktiskt att detta borde vara okej(?). Men i alla fall, nu då medan jag sitter här och bloggar så lyssnar jag på musik. Jag hade tänkt att jag skulle ägna denna lektion till att ladda ner låtar till mobilen, datorn har ju bluetooth som tur är. Men här kommer en liten bild på osminkade mig just nu.



PluggeliPlugg!

Nu har jag äntligen pluggat klart fysik! Vet inte riktigt hur bra det sitter, men får se imorgon. Ska även ha spanska prov, eller det är mer ett test men dom flesta kallar det prov, det däremot kommer det inte gå bra på ;)

Efter skolan i alla fall gick jag hem och tog det lungt. Vid fem åkte jag till träningen och kollade på. Jag är lite förkyld och med min stukade fot så vare bättre att sitta bredvid och kolla på. Första gången jag gjorde det typ, och det hade varit sjukt tråkigt om jag inte hade haft med mig kameran. Men av någon anledning så ville inte min kamera ta skarpa bilder, så alla vart typ suddiga =(


Förlåt Amanda, men var bara tvungen ;) Run bitch, run! love yaah!

Jag måste faktiskt säga att jag tycker jag är bra på att fånga ögonblicken ;)





Svenska lektion

Sitter nu här på svenska lektion och läser artikel. Vi ska leta upp en artikel och skriva stödord för att sedan berätta om den för klassen. Inte speciellt kul, men det är ju skolan ;)

Här är en liten bild på mig just nu

Jacka: Vero moda
tjocktröja: BIKBOK


förälskad!

På stinsen så kollade jag på en tröja som Elin köpt, men som jag är otroligt avensjuk på! Jag testade i alla fall den och man vill ju inte ha i samma färg, så vad tycker ni? :) Skriv gärna en kommentar, ni kommenterar aldrig! :(


färgen syntes inte så bra på bild, men den är lite grå-rosa aktig

Pluggat klart (?)

Och så har jag pluggat klart! Haha, ja det tog inte speciellt lång tid, men jag är inte speciellt mycket smartare nu ;) Vad jag ska ha prov på är densitet. Densitet=massa delat på volymen. Mer kan jag inte.
Men nog om hur dålig jag är på fysik. Det här har hänt idag :)

På lunchen i skolan så gick/sprang Amanda och jag hem till mig för att hämta "min" snygga ostbåge cykel, haha den är gul! Men i alla fall. Vi hade en timme på oss innan idrotten började. Så vi cyklade till ICA Maxi där Amanda köpte ett nagelkitt och jag lite godis, godisgris jag vet! Men jag försöker faktiskt sluta.



Men vi fick i alla fall jätte brottom till idrotten, men vi hann. Men på idrotten så spelade vi fotboll och jag stukade foten.
Så nu kanske jag inte kan vara med på innebandyn imorgon, men tror det! Och imorgon kommer Elin och Jennifer hem! Har saknat mina små habibsar!

Men för att komma till saken! efter skolan så åkte Amanda och jag till stinsen där hon köpte en tröja men jag köpte inte mina efterlängtade uggs! Jag tror jag kollade i varenda affär som skulle kunna ha uggs, men inga av dom var tillräkligt bra ;)

Ska blogga

Jag har då varit så förjävligt dålig på att uppdatera! Men jag är bara så jävla trött efter skolan och all skit!

Jag ska berätta om vad som hänt idag och mera, jag lovar! Men jag har fysik prov på torsdag och jag fattar ingenting! Så måste plugga lite på det nu, but I will be back!

Puss

Musik lektion

Som ni redan kanske har fattat så sitter jag på musik lektion.
Vi ska spela in ljud och sån skit, jag ´fattar ingenting så jag sitter här och tar kort :) Efter skolan så ska jag och Amanda gå till stinsen som jag har sagt ett antal gånger, men men.

Men några av de bilder jag tagit nu kan jag ju i alla fall visa upp ;) tack vara skolans härliga webb kameror.

Stina, Amanda och jag :)


Snyggingar!


Fler och fler ville såklrt vara med ;)


Och snart är vi nästan alla förutom dom som inte ville vara med ;)


Puss och kram allihopa, hoppas ni har lika kul som jag ;)



Måste uppdatera mer

Idag har då min upptatering verkligen sugit! Två inlägg på en hel dag?!

Efter skolan idag hade jag tänk gå till stinsen en snabbis bara för att. Men pallade inte, så en hemma dag vart det. Men imorgon ska jag ju dit så det kanske hade varit lite onödigt att gå dit idag. Men nu har jag precis pluggat spanska, jag suger på spanska. Hade 50 glosor, men kan typ bara hälften.

Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så jag pallar upp imorgon,
Puss

Sovmorgon!

Hello!♥

Och så var det måndag igen! Gu vad jagn hatar måndagar!
Förra året så var måndagar helt okej. Hade korta och ganska roliga lektioner och slutade tidigt. Nu så har jag typ biologi hela dagen och slutar fett sent.

Men nog om tråkigheter! Idag efterskolan får jag se vad som händer. Amanda och jag skulle ju gå till stinsen och shoppa men hon hade glömt att hon skulle ut och springa så vi ska till stinsen imorgon istället.

Min outfit för idag

Byxer: bikbok
Linne: H&M

Skulle inte jag vara snygg i lugg?


Huvudvärk!

Hemma!

Ja nu har jag då varit hemma ett tag, men har varit nere i duschen typ en timme. Det var as skönt eftersom matchen var ganska tuff! Även om jag då var helt i en annan värld av någon konstig anledning. Vi förlorade med 4-1, men jag är ända ganska nöjd, dom ända gångerna vi spelat mot dom har det gått mycket sämre.

Men nu ska jag i alla fall snart äta tror jag. Det blir kyckling, jag typ hatar kyckling! Men jag såg förut någon youtube video där man fick se hur kycklingen typ lever innan den blir mat, och det fick mig inte direkt att börja tycka om det mer.

En lagbild som vi tog när vi var i falun =)

Innebandy

Idag ska jag då ha en liten innebandy match. Och nu har jag lite koll till skillnad från vad jag hade igår kväll.
Matchen börjar 13.45 och den är björkeby. Vi ska möta Barkaby som vi liggert ganska mycket under. Men man får hoppas på det bästa ;).

Det här är i alla fall hur jag ser ut nu

Och jag vet att det är jävligt fjortis. Men vad kan jag göra, jag hittade inga av mina pannband förutom dendär.

Nattinatti☆


Rubrik..hmm?

Msn!

Gu vad jag älskar msn! Men asså tänk, om inte msn fanns, så skulle man behöva skicka mejl, och vem pallar det? Som tur är finns ju mobilen om msn inte vill fungera när man sitter vid datan. Men nog om en av mina favvo uppfiningar.

Nu så sitter jag då här vid min älskade lilla data och skriver här på min älskade lilla blogg :) Gu vad jag är glad! Har ingen aning om varför, men det är jag så varför klaga. Nu sitter jag i alla fall och chattar med Ellen på msn. Vi snackar om Galaxen som var igår. Hon gick ju, men inte jag. Jag följde bara med henne, Elin Si & Stina till kön.
Men i alla fall, hon säger att jag har missat något något riktigt kul! Så nästa gång det är så är jag där! Haha får skita i den stora stämpeln i pannan jag kommer få där det står fjortis! för kul kanske det faktiskt är ;)

Detta vart då ett alldeles för långt inlägg med tanke på att det handlar om precis ingenting. Men men. Här kommer i alla fall en lite bild som jag tog idag när jag hade tråkigt.



Puss och kram alla sötnosar!

Städa rummet

Jag vet att jag verkligen skulle kunna behöva städa mitt rum, men vem pallar? I alla fall inte jag. Mitt rum har sett ut som en katastrof länge och alla mina kläder blir helt förstörda av att ligga på golvet, men lata lilla jag skiter i det.
Men hade faktiskt tänkt att jag skulle städa idag. Men sen kom jag på hur kul det skulle vara att leka lite i photoshop, så det är vad jag gör nu :)

Mitt fina lilla rum :)


Mitt fina lilla skrivbord :)

Dom har humor


Nu sitter jag och lyssnar på massa olika wake up call med Knappen och Hakim på nrj.se.Haha det är så kul att sitta och lyssna på deras "offers" och deras reaktioner.


Morgon!

Och så är det Lördag! Vilket betyder att det endast är fem dagar kvar till Elin och Jennifer kommer hem från grekland!

Idag vaknade jag i alla fall vid tio. Eftersom jag somnade i soffan fick man ju ingen sovmorgon direkt ;) Men, men. Idag har jag inga planer för i alla fall. Dagen får väl komma som den vill, och antagligen kommer det bli en slappar dag.

Men nu ska jag gå och äta frukost,

Puss

Godnatt

Detta blir då mitt sista inlägg för idag. För nu ska jag gå och göra mig i ordning för att sedan somna framför tv med CSI.
Men börjar bli ganska trtt och står då vid lilla datan, så ska sluta.

Puss

Platt hår på en minut

Som jag sagt tidigare så använder jag aldrig plattång. Men rakt hår klagar man ju inte på. För jag har då haft bulle hella dagen och när jag släpper ut den är ju håret en katastrof.
Det här är mitt knep med endast lite vatten och en borste :)


Video inlägg ♥


Hemma kväll

Nu har Amanda precis lämnat mig! Jag följde med henne till tåget, men såklart missade hon det. Så istället ringde hon sin mamma för att komma och hämta henne. Så jag satt och höll henne sällskap i typ en kvart vid busshållsplatsen. Snäll som man är :)♥

En liten bild som Amanda och jag tog när vi satt och väntade på hennes mamma :)

Det nya galaxen öppnar ju idag. Och jag hade ju då tänkt gå. Men eftersom jag ville dit och driva, medan alla mina små fjortis älskligar skulle vara seriösa. Så dissade jag det. Man får ju ändå en stor fett fjortis stämpel om man går dit, så det kanske var ganska smart av mig ;)

Och här är då en liten bild på Amanda och mig i pukalen som vi vann i innebandyn. Och som nu står hemma hos mig, dens ska vandra runt en vecka hos alla i hela laget. Tur att ens efternamn börjar på B ;)

Men om man får riktigt tråkigt ikväll så kanske man kan gå dit för att kolla hur det är. Man bor ju trotts allt ganska nära ;)


Amanda kollar igenom hela min garderob

Hello♥

Nu sitter lilla jag och stora amanda här inne på mitt rum. haha, nej skojja bara :). Vi fick ju sluta tidigt så nu har vi varit här hemma i ungefär två timmar. Vilket är väldigt skönt eftersom det är fredag.

Men eftersom Amanda håller på att klaga som en liten fem åring just nu. Och kollar igenom min garderob för att hon inte får blogga, kanske jag borde sluta ;)

Men jag hittade i alla fall en lite konversation som jag sparat från msn där Amanda och jag snackar. Hihi Amanda är ju då en liten brunett, men på insidan är hon nog en riktig blondin :)


haha ja, det är såhär Amandas och mina konversioner p msn ser ut :)

Svenska lektion

Jag bara älskar vikarier! För när man har vikarie så kan man ju göra lite somman vill! Fast jag är ju så himla duktig så jag har suttit och gjort skolarbete hela lektionen. Jag skriver då fortfarande på min lilla hamster berättelse. Det går faktiskt riktigt bra, den börjar få lite humor nu.
Jag brukar ju i vanliga fall ha hålltimme på fredagar. Men eftersom min vikare som jag ska ha i alla ämnen till jag slutar tycker att det är bättre om vi skippar den, så ska vi göra det. Vi kommer då istället få sluta 13.20! härligt, härligt!

Men här kommer i alla fall två små bilder från nu på lektionen :)





Men nu måste jag då fortsätta till mitt lilla skrivande.

Puss

Trött.. trött.. trött!

Jag har ingen aning om varför. Men jag är bara sjukt trött hela tiden! Jag har ju trotts allt börjat gå och lägga mig väldigt tidigt. Så jag förstår inte problemet!
(På något sätt känner jag igen mig..)

Idag har det varit en vanlig skol dag, med dom vanliga tråkiga lektionerna. Inget speciellt hände på hela dagen. Gissa varför jag börjar tröttna på den jävla skolan!
Efter skolan gick i alla fall Jag, Patricia och Johanna hem till mig. Här hemma bakade vi kladdkaka, som är min och Patricias lilla speciallitet och tradition!

I skolan

Hellu alla söta läsare!

Nu sitter jag på svenska lektion och ska skriva en berättelse. Som jag sagt tidigare så ska den handla om en hamster.
På fredag så är ju nya galaxen och jag hade ju då tänkt gå. Men eftersom Amanda inte vill så ska vi bara gå dit och vara utanför ett tag. Vilket passar mig ganska bra eftersom jag både är pank och så slipper man alla 97 och 98 som kommit in och är bara skit små och jobbiga!

Här är en liten bild på Patricia, Amanda och mig som vi tog precis.

tired!

Min magont har nu gått över eftersom jag ar blivit jätte hungrig! Men nu har jag då istället sjukt ont i huvudet, så jag kommer gå och lägga mig tidigt idag. Eller i alla fall sova en stund. Men nu ska jag i alla fall gå och kolla om det finns någon mat i kylskåpet. Annars kommer jag väl dö av hunger ;)

Puss



Och här kommer en liten klassiker bara :)


Från Engelska till Svenska

Hittade detta klipp på min syrras gamla blogg.
Dom har tagit en engelsman och får honom att säga svenska menningar med ord som betyder två saker. Man tänker inte på hur många vi har, men det är ett antal. Svenska är ganska konstigt egentligen ;)

I tisdags

Igår bloggade jag då ingenting när jag kom hem efter skolan. Jag var jätte trött så jag hade bara lite familje tid. Men här kommer i alla fall lite bilder från då.

Amanda och Jag på idrotten♥


Hålet lagat, men det ser ju inte speciellt bra ut, så kanske kommer göra det till ett hål igen ;)

Hemma från skolan

Jag har ju hållit på att bli sjuk ganska långe nu. Och nu så är jag då hemma från skolan på grund av att jag har fått magkramper. Inte så speciellt kul som ni kanske förstår och det är ännu tråkigare eftersom det är idag! För idag ska Jennifer och Elin åka till Grekland (dom ska vara där i en vecka) och skolan var min sista chans att träffa dom innan.
Jag älskar er tjejer och jag hoppas att ni kommer ha det jätte kul i Grekland, men bli bara inte för bruna, för då kommer jag bli tvungen att köpa Brun utan sol ;) Ha det bäst, och jag kommer såklart sakna er!♥


En liten bild på Amanda, mig, Elin och Jennifer förra veckan :)♥


Melis♥

Nu ska jag gå och göra lite oboy och rostade mackor, mums! Eftersom skollunchen var äcklig så åkte ju Jennifer och jag hem hit. Men precis som då så står jag vid mini datorn nu, så inga bilder blir det fören senare. Så skrolla ner lite lite senare och kolla om det kanske är en bild här under ;)

och där kom den lilla bilden ;)

Stackars liten!♥

Asså jag blir bara så jävla förbannad!

Jennifer har en lilla syster som går i fyran. Och tjejerna i hennes klass är så jävla IQ-befriade! Dom stötter ut henne och är jätte elaka! Julia (Jennifers lillasyster) är en sån gullig tjej och jag kan bara inte förstå varför? varför hon?
Idag när jag låste upp cykeln kom hon gående och grät! Dom hade varit jätte elaka, vad dom gjort vet jag inte, men asså fatta hon grät!
Som liten har jag alltid varit omringad av kompisar, så jag vet inte hur det är, men det är så synd om henne! Hoppas hennes klasskompisar kommer börja tänka snart.

Hemma!

Och nu så är jag hemma, har håltimme som slutar om fem minuter så har lite bråttom. Jag ville bara höra av mig en snabbis.
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. min sista lektion är slöjd och då ska jag laga ett par av mina jeans.
Men nu måste jag skynda till idrotten.
Puss

Nattinatti☆


Nu är det dags att gå och lägga sig! i alla fall för mig, man vill ju bli frisk!
Så nu ska jag gå och byta om och sedan ses vi imorgon!
Puss


Och så var jag bara tvungen att lägga in denna kommentar!
haha skrev den till Jennifer, och ja, den blev ganska lång :P



Naglar

Jag fullkomligt älskar naglar!

Och som alla vet så är långa naglar absolut finast!
Och något jag aldrig har forstått eller kommer förstå är att folk biter på naglarna! Jag har aldrig bitit på naglarna i hela mitt liv! När jag var lite och gick på dagis hade jag långa naglar. Min mamma tyckte såklart inte om det, en jag tyckte jag var stor då.. Alla har ju lite konstiga saker för sig som små.
Men för att komma till saken med vad jag ville säga med detta inlägg var:
Jag har målat mina naglar.

Vet att det ser fullkomligt för jävligt ut på bilden, men vad gör man, nagerlacket hade inte ens torkat.
Men det finns ju en liten regel vad det gäller nagel målning:
Runda naglar = heltäckande målning
Fyrkantiga naglar = Fransk manekyrl (eller hur det stavas)

Läxor? Diss!, Sova? Hiss!

Det här måste ändå vara bland världens bästa uppfinningar! Om man räknar bort all teknink såklart, för vem skulle klara sig utan en dator? ;)

Eftersom jag har fått ont i halsen så blir såklart halstabletten en klar hissning!

Färgning

Och nu kommer ett till inlägg om mitt hår!

Haha vet att ni som läser min blogg antagligen är helt ointresserade, men vad vet jag, kanske ni är? Om ni inte är och tycker att jag bara är jävligt jobbig som skriver om det, säg det! Eller rättare sagt: skriv det!

Det jag vill säga den här gången om mitt hår är att jag tappar det!


Tror jag håller på att bli galen! Jag har inte behövt borsta mitt hår på säkert ett år tills nu! Mitt hår blir nästan aldrig tovigt och därför så brukar jag inte borsta det. Men eftersom jag tappar så mycket hår nu så måste jag ju bli av med det. Och saken är den att jag har börjat få tunt hår! Fattar ni, tunt!? Jag har haft tjockt hår hela mitt liv och har aldrig riktigt uppskattat det, men nu när det håller på att försvinna saknar jag det som bara den! Kan detta hårtappande ha med min färgning att göra?




Och uppepå det har jag fått världens utväxt! Usch!
Jag vill så gärna färga! Men vågar inte, tänk om jag tappar ännu mer hår?!
Men om jag färgar kommer det bli mörk, mörk brun. Ni vet så mörk så det nästan är svart? As snyggt!


Kortis

En ganska stor förändring som blev för mig när jag fick en ny klass förra året, var att jag blev ganska kort.
I alla andra årskurser har jag varit bland dom längsta, aldrig längst, men lång. Och nu är jag bara ganska kort! Alltid när jag har varit lång har jag velat vara kort, och nu när jag är kort så vill jag vara lång!

Love yaah baby♥

Fjortis place

Eftersom förra galaxen stängde ska dom nu öppna "nya galaxen". Haha, det kommer bli ett fjortis place! haha, och såklart ska jag gå! haha ska dit och driva lite och se hur det är. Haha vet att man blir betraktad som fjortis nu, men varför är fjortis så negativt? Men dit ska jag i alla fall på fredag.

Efter skolan idag så gick då (nu kommer många namn) jag, Sofia L, Ellen, Mayo, Patricia, Stina och Elin Si till "nya galaxen" för att se var det var. Och eftersom vi är så duktiga hittade vi dit.

Detta var då den härliga klädseln jag kom hem med efterskolan :)

Morgon

Och så var det dags för skola igen!

Asså nu börjar jag värkligen tröttna på skolan ordentligt! Jag har gått i skolan i tre veckor nu tror jag, men det känns som om det snart ska bli jullov!
Idag har jag då som tur är i alla fall sovmorgon!
Men någon rosa dag blev det inte idag.. Strumpbyxorna som jag tänkt ha var ju då ljusrosa, men när man satte på sig dom så såg det ut som om man hade vita ben, inte kul. Och därför vart det en helt ny outfit.

Tröja: Ginatricot 199:-
Vet bara var tröjan är köpt :$

Nattinatti♥

Hade då tänkt att jag skulle vara lite duktig idag och gå och lägga mig tidigt. Hihi jag börjar värkligen bli bättre på det här med att gå och lägga mig tidigare! :D

Imorgon blir det ju då rosa dagen, och jag har sovmorgon så jag kanske då kan visa upp hur det blev i värkligheten ;).


Rosa♥

Imorgon blir det rosa!

Jag hade då tänkt att imorgon ska det bli rosa, rosa dagen. Jag har precis målat mina naglar ljusrosa och det är då ljusrosa det blir imorgon. Jag har nämligen kollat igenom min garderob idag och upptäckt att jag har ganska mycket ljusrosa kläder jag nästan aldrig använt.


Men nu ska jag gå och kolla vad det går för film på tv ikväll.
För jag är ju nämligen en filmälskare ;)

Gu vad jag har varit duktig nu! haha är faktiskt lite stolt eftersom jag brukar suga i paint så är jag nöjd. Men för att komma till saken är väl dethär hur jag kommer se ut imorgon om det blir som jag tänkt

Puss


Video inlägg

Jag har ju aldrig gjort ett ensamt video inägg, så jag tänkte att det kanske var dags. Och jag är helt osminkad och ser därför bedrövlig ut, men pallade då inte fixa till mig idag.

Dags att sova snart♥

Det har börjat en ny serie på trean som jag sitter och kollar på. Vet inte riktigt vad den heter, men den handlar om en kille som var läkare men fick sparken och håller nu på att bli privat läkare tack vare sin brorsa.
Men eftersom den slutar snart kan jag gå och lägga mig snart.

Puss♥

Idol

Idol är ju bara så kul! och här kommer ett till roligt klipp!

Mitt hår♥

Jag har bara väldigt tråkigt just nu!

I vanliga fall brukar jag bara kunna hålla på att fixa på min design när jag har tråkigt. Men nu med min nya är jag riktigt nöjd.

Så istället sitter jag och kollar på bilder av mitt hår. Jag vet att det låter sjukt, kollar på mitt hår, kul!, men det är det att det är så konstigt!
Saken är den att jag ALDRIG använder mig av plattång, locktång eller liknande saker. Det ända jag använder är hårspray och såklart toffsar & hårnålar.
Men kolla på dom här två bilderna. Den ena är när jag har haft knut en dag, och den andra är när jag har kommit upp ur duschen.



Sorry för den dåliga kvaliten, men ni fattar vad jag menar.
Mitt hår gör som det vill, för när jag har haft knut exempel en dag, så kan jag ibland inte få bort lockarna och vågigheten på flera dagar!

Och sähär är då oftast mitt hår :)

(jag nu, osminkad med morgonfrissyren fortfarande och med myskläder)

Skor

Om det är något jag värkligen älskar så är det skor! Jag har inte alls många själv, men ni vet väl hur det är att se ett par skit snygga skor och man kan bara inte köpa dom!
Det är jag, hela tiden!


Men dom här skorna ska jag i alla fall köpa nu till hösten. Dom har varit inne ganska många vintarar nu, så ett säkert val kan man väl säga?

 


Igår kväll

Efter det att Johanna åkt hem, föräldrarna åkt till släktingarna, brorsan åkt iväg med kompisar och syrran har kommit hem från jobbet så gjorde hon och jag lite mat. Det blev pasta med bacon framför tvn där vi kollade på Pirates of the Caribbean, Vid världens ände.
Ingen av oss hade sett den och tvåan var det länge sedan för båda, så vi hängde inte med så bra, men men.



Tidigare på dagen när jag hade håltimme så cyklade Jag, Amanda och Jennifer till coop där vi köpte godis. Jag vet inte i hur många inlägg jag har skrivit att jag har köpt godis, börjar kännas lite tjatigt. Jag kanske skulle vara rik och jag slutade köpa(?). Det här köpte jag i alla fall då:

Grönan, någon?

Idag hade jag inga planer för innan jag kom på grönan! Jag har tele2 och därför fick jag gratis inträde till gröna lund. Hade då tänkt att jag kanske kunde gå med Jennifer eftersom vi är båda så fjompiga när det gäller åkgrejer. Men hon dissade mig!
Så nu undrar jag om det kanske är någon annan som som ska dit, skriv en kommentar!

För om det inte är några som ska dit, vad äre för kul då? ;)

Inge sollentuna centrum

Jag hade ju tänkt följa med Jennifer till sollentuna centrum. Men eftersom Elin, Amanda och Johanna skulle också följa med sedan så cyklade Johanna och jag hem till mig.
Här hemma var vi två stycken små tråkmånsar! Vi satte oss vid tvn och kollade på simpson och top modell. Ungefär vid fem åkte hon hem.
Men kvar vid tvn sitter jag, och jag ska kolla på heroes som var igår. Om det är ngon som har missat det att heroes har börjat igen på fyran så säger jag bara att det börjar vid 22.40 ikväll.


IKT lektion

sitter nu på IKT lektion, hinner bara säga hej. efter skolan ska jag till sollentuna centrum med jennifer.
Puss


Svenska lektion

Just nu så sitter jag på svenska lektion. Vi har vikarie och ska skriva en berättelse. Min ska handla om en hamster, hamstern Hampus, haha.
Men måste fortsätta, alla andra har kommit jätte långt,
Puss

Mayo, Sofia L och jag här på lektion :)


Dags att sova♥

Sitter nu och kollar på tv här på datorn.
Överlevarna heter serien om det är någon mer som kanske ser den :)♥
Jag ska i alla fall börja göra mig klar för att sova,
Puss♥

Dagens outfit♥

svarta strumpbyxor: H&M
mörkblått linne: H&M
orange-rosa tjocktröja: Hemligt :D

Very many pictures!♥

I tisdags och onsdags så var jag med klassen på bögdgård. Det var skit kul, men det luktade bara ganska illa när vi väl var vid djuren.


Utanför skolan, väntar på att alla ska bli klara :)♥


Efter en kort vila skulle man gå igen, var bara väldigt avensjuk på dessa personer som Mayo och Ellen som hade så lite packning ;)♥


Och gullungen Sofia hjälpte mig med min tunga packning :D♥


Sofia och jag låg då ganska ofta sist bland alla när vi skulle till stugan i hästhagen♥



Söt liten kossa! hihi huvudet ser bara ganska stort ut :)♥


Här bodde vi, bland alla hästar, fjärde fönstret från vänster, där bodde jag, Amanda, Elin, Jennifer & Gustav.


Vi fick även göra sopa som blev till kräm på stormkök! smakade inte så bra..♥


Sedan skulle vi plocka så många olika svampsorter som möjligt, min grupp hittade 41 och kom tvåa♥


Senare på kvällen vart det då grillade marshmallows :)♥


Sen körde vi lite charader :)♥


Adde, jag & Amanda har lite kul med kameran! :)♥



ONSDAG

Jag måste väl ändå vara bästa på att ta gris bilder (?) :P


Mayo och jag döpte denna söta häst till fjortisen :)♥


söta små kalvar fanns det också♥


Söta små kaniner fanns det även, men dom fick min inte nudda..♥


Denna söta häst var den ända som var sälskapssjuk :)♥


Några av hästarna i hagen där vi bodde :)♥




Många bilder blev det, hoppas ni blev nöjda för det tog tid ;)
Kanske lite för många bilder, men men.


(jag har inget smink på bilderna)










Puss♥

Halv skoldag

Igår så mådde jag då väldigt dåligt så jag var hemma och sov halva skoldagen idag. Vilket var väldigt skönt och jag mår väldigt bra nu medans nästan alla mina kompisar i klassen var jätte trötta när jag kom till skolan efter lunch.

Jag hade tänkt gå till stinsen idag efter skolan, men eftersom min mobil knabbt funkar så kunde jag inte få reda på när dom andra gick.

IDOL har börjat men jag har inte sett ett ända avsnitt (det har gått två) och det är riktigt dåligt av mig! Så nu tänkte jag att jag skulle kolla ikapp på tv4.se. Men gissa vad jag hitta på youtube, detta!

Höll på att garva ihjäl mig! Älskar dessa person med sådan skön humor!

Hemma

Nu är jag då tillbaka från "skollägret". Det var roligare än jag trott, och veckan går så mycket snabbare. Två skoldagar borta, två roliga dagar.

Så mycket sömn vart det i alla fall inte, 7-6 timmar om inte mindre. Så just nu mår jag skit!
Jag blir ganska lätt sjuk men ända inte. Det är sällan jag blir smittad men det är ganska ofta jag mår dåligt.
Nu är jag förkyld, dålig i magen, spykänsla.. och såklart huvudvärk uppe på det!

Så jag hade tänkt gå och lägga mig nu. Men därför får ni lov att vänta på bilder och text till imorgon om min lilla klassutflykt.

Mina små sötnosar i skolan innan vi gick till bögsgård :)♥

ByeBye

Nu är det då antagligen sista gången jag bloggar innan jag åkter på klassrsan. Nu har jag i alla fall packat klart och har även tagit med mig kameran så ni kan få massor med bilder när jag är tillbaka imorgon. haha, så jag är inte bort så länge, slutar vid lunch, ska kanske hem till någon kompis då.
Men måste gå nu, har ju en stor väska att släpa på.

Puss

Love you all!


Packat och klart

Idag i skolan hände som vanligt inte så himla mycket. På biologin så skulle vi disikera en bläckfisk, fy fan var äckligt det var!


Efter skolan cyklade i alla fall Amanda, jag och Elin till coop för att köpa lite godis till imorgon. Ska ju på klassresa då, eller en natts övernattning i skogen kanske jag ska säga.


Lite bilder från idrotten:



Love you!

Morgon

Eftersom jag har sovmorgon idag så kan jag ta det lite lungt.
Jag har fortfarande inte ätit frukost eller sminkat mig, så måste göra den nu. Men först får ni se men outfit för idag :)


Adidas tjocktröja: stadium (tror 699-:-)
Jeans leggiens: Ginatricot (tror 199:-)
T-shirt: Frankrike


Skola igen..

Nu är den härliga helgen slut och skolan börjar igen. Det jag hatar mest med skolan är nog läxor och tidiga morgonar.

Igår i b-finalen gick det i alla fall bra. Vi hade då två matcher och i första vann vi med 2-1. I andra när det då var final vart det 2-2 när tiden var ute, så vi fick köra sun or deaf (eller vad det heter), och då var det dom som fick första målet och där med vann.
Men vi fick i alla fall silver-medal och en mini bukla :).

Laget när vi vunnit silver:

                                Jag och Amanda med pokalen

Elin med pokalen

Förstörd! :(

En utav mina älsklings tröjor har precis blivit förstörd!
Har inte ens haft den i ett år och har använt den ganska sällan, men jag älskar den. Och nu så skulle mamma tvätta den och när hon kom upp med den till mig har hela tyget blivit ett sådant där kliaktikgt tyg, vet ni vad jag menar?


Cup vid två

Äntligen fick jag sova ut lite! Hela veckan har det varit skolan och nu på helgen så vare cup. Så tack vara att vi gick till b-final så fick jag lite sovmorgon idag.

Igår kväll så vart det en film kväll. Först så kollade jag då på Stockholm boogie och sedan efter det började Saw.
Eftersom jag är ett sådant scary movie freek så bara älskar jag att se på de riktiga filmerna som dom gjort om i sona filmer. Och igår vart det då Saw. Jag som är ganska skraj av mig kunde inte kolla klart på hela, men eftersom jag har den, så kan jag kolla klart senare.

Film på femman

Förlåt för att min uppdatering för dagen väl kommer nu.

Idag så va då Duvbo-cupen och vi vann inte en ända match! första:1-0, andra: 2-0, tredje: 1-1,  Vi var bättre i själva spelet, men målen varit inte många.
Vi kommer i alla fall komma till B-final som är imorgon. Får se hur det går då.

Nu sitter jag i alla fall och kollar på film på tv. Filmen heter Stockholm boogie och är jätte bra. Svensk film som ni kanske förstår (Jag brukar inte tycka om svenska filmer) och den handlar om några killar på ungefär tjugo år som har en fylle kväll.


P.S
bilder från matcherna kommer senare, kan inte ladda in dom nu eftersom dom är på mammas kamera.

Puss

Ett sista inlägg

Godnatt♥

Borsta tänderna är vad jag gör just nu.
Imorgon ska jag ha cup, Duvbo cupen. Kommer nog bli kul, men kommer nog även vara ganska trött om jag inte går och lägger mig nu. Men får bara hoppas att jag inte får ont i min tå igen, kunde knappt spela när vi hade match mot 94:erna.

.




Volcano

Jag bara älskar film! Jag är en riktig filmnörd, men dom flesta fimler jag har sett är sådana som har gått på tv. Ikväll går det en film som heter Breaking and entering på femman, tror den kommer vara bra, men jag kollar på en film som går på trean. Halva har typ redan gått och fattar inte så speciellt mycket, men men.


Håltimme

Nu har jag håltimme och jag är hemma hos Elin med Elin och Amanda. Vi börjar om en kvart nästan,  så måste gå snart. Idag har vi tagit skolfoto, ni vet när hela skolan är med på bild med alla elever.
Puss


GRATTIS GUMMAN!
NU ÄR DET SÅ ATT SÖTNOSEN MAYO FYLLER 13 ÅR IDAG!

ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET GUMMAN!<33

Har nu precis kommit tillbaka från att ha suttit och klippt & bränt ner dom andra scary movies som varit på tv till skiva. Har hållit på med det en halvtimma nu, så är lite stolt.
Scary movie 4 börjar i alla fall 22.00 på femman om det är någon som vill titta. Jag ska i alla fall göra en dumle-glass. Smält dumle med glass, jätte enkelt, men himelskt gott! Alla borde testa! ;)♥

Men innan filmen börjar hade jag i alla fall tänkt att jag skulle testa att byta örhängen. Det var ju nu ungefär tre veckor sedan jag tog mina hål, och jag har redan testat att ta ur dom. Så tänkte att nu kanske jag ska göra en riktig rengöring och testa ett par nya, men får se om jag hinner.

Puss♥



snart scary movie 4

Har nu precis sorterat min tvätt och sitter nu och läser. Boken heter Min Ella och är riktigt dålig, det ända man får läsa är en massa brev.



Imorgon ska vi i alla fall ta kompisfoto, eller jag ska med de kompisar som har med sig lappen, vilka det nu blir. Men hoppas det blir många, är mycket roligare då.

Krossat glas

Har nu varit hemma ett tag, slutade skolan vid halv fyra. Cyklade då hem och kollade igen nya SE&HÖR lite gran och såg att scary movie 4 är på femman ikväll.

Nu sitter jag här och bloggar lite samtidigt som jag läser emellan åt. Måste läsa ut boken snart, det är min svenska lärare som gett mig och resten av alla tjejer i klassen en bok som vi ska läsa, tråkigt.



Skolfotot gick i alla fall helt okej, tror jag ser okej ut på klassfotot, men ser nog ut som om jag smakat citron på den ensamma.
Men när min mamma skulle plocka ur diskmaskinen för några minuter sedan så brakar mitten hyllan i vårat glasskåp, och såklart ska alla mina favorit glas stå där...


Wish me luck!

Sitter nu och sminkar mig och jag har väldigt brottom, än så länge har jag inte kommit så långt, ses ikväll,
Puss


Godnatt ♥

Nu är det dags för mig att stänga ner, ska plugga lite fysik och eftersom jag typ suger på det så måste jag fråga om hjälp. Men vi ses imorgon,
Puss

Det här är då ungefär hur jag kommer se ut på skolfotot :)♥

Nya grejer

Börjar nu få ångest eftersom det är skolfoto imorgon! Men jag vet ungefär vad jag ska ha på mig, och Mayo och jag kommer då se lika dana ut, eftersom båda har de kläderna och båda vill ha det. Så får se hur lika vi blir.
Idag var det i alla fall en vanlig skoldag, den ända riktigt roliga var att vi fick se de nya datorerna som skolan köpt in, riktigt snygga!


Och nu har även mina föräldrar kommit hem från finland. Jag har varit sugen på choklad hela dagen, och gissa vad dom kommer hem med till mig?

Just vad jag behövde(not)!, men det är i alla fall just vad jag ville ha! :D


Men jag lovade ju att jag skulle visa upp min rosa tröja som jag köpt:

Mayo och jag inne på ginatricot igår.

Skolfoto

Nu har klockan hunnit bli mycket och jag har fortfarande inte pluggat! Men eftersom jag har sovit så lite de senaste dagarna tror jag nog det blir sängen och pluggandet får stanna i skolan.
På torsdag ska jag ta skolfoto! om det är något som jag nästan har hatat varje år är det hur jag har sett ut på skolfotot, men det ska det bli ändring på i år! (får vi hoppas på;).

Men eftersom jag fortfarande har smink och allt på så måste jag börja göra mig i årdning,
Puss♥

P.S. Visar upp min nya tröja som jag köpte idag imorgon, ska nog ha den som outfit då :)♥


What would you do without your friends?

Mitt dåliga uppdaterande har väl alla märkt, och jag kommenterar det varje dag, vilket jag ska sluta med och göra något åt istället.
Idag hade jag musik, den lektionen vart endast flumm, i alla fall för min grupp (vi var ensama i klassrummet hela lektionen medan dom andra var ute).  Efter skolan så cyklade Ströming (Elin), Majonäs (Mayo), Peter(Ellen Peterson) och jag till stinsen, eller Mayo skjutsade Elin, och jag Ellen. Haha hela vägen dit klagade Ellen på att det var jobbigt att bli skjutsad.


Väl i stinsen i alla fall köpte jag en tjocktröja, jag älskar tjocktröjor! Den är orange-rosa, kan inte riktigt bestämma mig vilket.
Sen när Mayo och Ellen åkt hem cyklade Elin och jag till Maxi, sedan coop och sedan Maxi igen, hehe jag kunde inte bestämma mig. Där köpte jag i alla fall ett antekningsblock eftersom almanackorna var slut. Köpte även lite godis, godisgris jag vet, jag förnekar det inte ;).



Och här kommer ett litet videoinlägg från Stinsen: