Sjukling! :(

Tillbaka och lika uttråkad som vanligt ;).
Men anledningen till att jag bloggar nu e faktiskt för att jag e hemma sjuk som jag har varit nu i över en vecka, har körtel feber :(. Men det håller på att gå över nu, vilket e väldigt snabbt typ. Men nu e mitt ända problem enegien, den e som bortblåst och det känns som om man typ e drogad eller att man e zombi ;).

Fick iaf tips om att jag skulle blogga för att spendera tiden och det funkar väl antar jag. Synd bara att jag inte började lite tidigare. Nu hade jag egentligen tänkt att jag skulle plugga och leta upp något på skolans hemsida som jag kunde göra, men självklart så hittar jag inget. Kommer hamna så himla långt efter när jag kommer tillbaka, har typ varit borta i fyra veckor om man lägger ihop det..

Men aja, dethär inlägget har varit "klart" ett tag nu, så nu får du publiceras ;).
Puss och kram!


Var ett tag sedan

Tjenare!
Nu var det ett tag sen, men det har ju blivit så, ett blogginlägg i månaden typ ;).
Jag har faktiskt funderat på att börja blogga igen, men eftersom jag inte fick en laptop när jag fyllde år så kommer det nog inte bli se. Är typ aldrig inne på mitt rum längre så det blir inte så mkt data här inne heller. Men med en laptop hade man ju inte behöft vara instängd här ;).

Nu håller jag iaf på att städa mitt rum och ska snart flytta om lite på mitt skrivbord, får typ inte plats med någonting och det e alltid stökigt typ, så ska försöka ändra på det ;).

Jag har iaf upptäckt en ny grej om mig själv i veckan. Jag klagar typ hela tiden på att jag e singel och att jag har varit det så länge och allt, men när jag väl får chansen för att bli tsm med någon så dissar jag den. Vet inte vrf jag gör det egentligen, men gör alltid det. Och det är väl när det är försent som jag fattar att jag har gjort fel val. Är en idiot. Men det är som ordspråket säger: Man fattar inte vad man har förens det är borta.

Så nu är jag bara skit trött på mig själv och har bestämt mig för att ändra på hela mig. Håller redan på att byta kläd smak och ska kanske fixa något nytt med håret också. Men får se hur lång tid det tar bara..


Bestämde mig för att testa något nytt för typ en vecka sen, så flätade flätor i hela håret och sen när hälften åkt ut såg det ut såhär ;). Men nu är håret tillbaka som vanligt igen ;).