Allt är nu fixat, men kameran fungerar inte!



Limp Bizkit ft. Halle Berry - Behind Blue Eyes


Städning!

Nu måste jag verkligen ta tag i städningen av mitt rum! Mamma kanske säger att jag inte får gå ut ikväll om jag inte städar, vilken absolut inte får hända! Så nu blir det en ordentlig städning! 
Ni får se före och efter bild sen så ni kan se hur hemskt det faktiskt ser ut :$

2011




Nemi serie


Jag bröt precis en nagel...

:(
Morgon!♥

Idag är det en mycket speciell dag, det är fredag! Haha nejdå, det är såklart att det är nyårsafton idag som jag syftar på ;). Har ni några planer för idag? Själv har jag det lite halvt, om att går bra.

Jag var säker på att jag skulle vakna vid två eller senare idag, men jag vaknade faktiskt klockan tio av mig själv! Ett underverk har skett! Så idag ska jag gå runt osminkad till det att det börjar närma sig kväll, då blir det dags för party sminkning! ;)


Melody Gardot - Baby I'm a Fool

Jag älskar den här låten! Min bild lärare brukar sätta på den underlektionerna och jag har bara blivit förälskad i den, den är så avkopplande och skön att lyssna på. Sångaren ska tydligen vara blind också vad jag har hört.

Imorgon (idag) är det nyårs afton!

Eftersom att det är nyårsafton imorgon och man kommer antagligen vara uppe onödigt länge så är det dags att gå och lägga sig nu, så att man inte är trött imorgon kväll ;)
Jag kommer antagligen väl komma i säng om en timme och sedan somna en timme efter det, men det är värt ett försök, även fast jag inte är trött ;) 
Det skulle vara kul att ta med systemkameran och fota en massa, men det är ju nyår så jag vågar inte ta med den någonstans, kanske kommer råka slå i den eller liknande.

Vad symboliserar nyår för er? De flesta skulle nog säga raketerna, men för mig är det att säga hejdå till det gamla året och välkomna det nya, fräscha, oförstörda  året.


Nemi serie


New Moon

Jag sitter nu och läser New Moon, andra boken i bokserien Twilight


DJ Earworm

Om ni söker på DJ Earworm på youtube så hittar ni en massa mixade låtar, sammansatta låtar till en. Jag älskar dem eftersom de är omöjliga att tröttna på! Eftersom de är så många olika låtar så kan man aldrig riktigt lära sig hur den går och därmed (tycker jag) så kan man inte lyssna sönder den! I LOVE IT!
Detta är den som jag tycker är bäst gjord.

The OC

Sorry för min frånvaro, men det vart att jag kollade på Vampire Diaries och Nikita från igår. Jag älskar dessa serier!

Btw, idag när jag var hos Amanda så såg jag ett avsnitt från The OC, något avsnitt från tredje säsongen bara, men jag måste säga att jag är ganska... besviken? Jag hade förväntat mig något annorlunda och riktigt bra eftersom de är så många som tjatar om det och säger hela tiden att det är så bra, jag tycker att det liknade en dålig B-serie på tv bara (no offense), inget i min smak bara ;)

Gårdagen och dagens

Nu är jag tillbaka! Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan och höll på att  hungra ihjäl! Så var tvungen att springa till köket och hitta något ätbart. Nu har jag mat i magen och ett sockerbehov, förvånade? Tror inte det, jag vill alltid ha godis eller liknande, lite beroende kanske :/

Idag så vaknade jag som sagt upp hemma hos Elin Sigvardsson i Uppsala, vi låg åtta personer på två och en halv madrass (Den tredje madrassen gled över golvet och på morgonen så var den helt ensam utan att någon låg på den.). 
Vi gick upp vid tio och det tog en och en halv timme att komma från Elins hus till Amandas hus, jag hade bestämt sedan tidigare att jag skulle träffa Amanda, så jag fick lite bråttom så att hela dagen inte skulle försvinna innan jag ens hunnit hem till Amanda, men var hemma hos henne vid klockan ett-halv två skulle jag tro.

Amanda fotade en del med min kamera, så jag tror att jag nu har bild på varenda sak i Amandas rum ;)  

Och ett litet meddelande till de personer som är med på kommande bilder, ni är jätte gulliga, så klaga inte om ni ser någon bild som ni tycker att ni ser hemsk ut på för det gör ni inte!








Såhär förbereder mina vänner sig för en film ;)


Är i Uppsala

Jag är nu hemma hos Elin Sigvardsson, ska sova här och har precis ätit hemmalagad middag. Vi lagade potatisgratäng som vi åt med något kött, haha det vart faktiskt ganska gott!
Elin bor ju i uppsala så det tar väldigt lång tid att ta sig hit, en timme ungefär, så imorgon när de ska åka på mellandagsrea så ska jag och Sofia åka hem eftersom vi båda har andra planer, jag ska träffa Amanda, jag har saknat mitt lilla Sunshine! Har inte träffat henne sedan lovet började så ska bli kul att se henne igen.

Eftersom att jag har tagit med mig kameran hit så kommer ni få många bilder att kolla på sedan, men har ingen överladdningssladd med mig så ni får se dem när jag kommer hem imorgon, om det blir som jag har tänkt mig så kommer jag vara hemma vid ett, jag hoppas verkligen att det blir så! Vill inte komma hem så himla sent ;)

Jag kan ju inte ladda in någon ny bild på Elin och resten av tjejerna som är här nu så det blir en gammal som ni redan har sett, men som sagt så kommer det komma nya imorgon. Jag och Stina i somras.

Vinterbilder med Sofia Lantz!

Hittade en bakgrund som jag tycker om! Den kanske bara blir tillfällig eller inte, jag har inte riktigt bestämt mig än. Ny kategori har jag också lagt till, Foto.

Här kommer i alla fall en liten del av alla de bilder Sofia och jag tog idag utomhus.










En vecka sedan jag träffade denna gullunge senast!

Gullungen Sofia Lantz är nu hemma hos mig, hon har varit här i kanske tre timmar, men hon har hjälpt mig våga mitt hår och sen så har vi tagit vinter bilder. Blev lite mer lyckat än när jag och Elin försökte ta ;)
Vi håller nu på att ladda över bilderna så ni får se dem senare. 
När klockan blir fem så ska vi ta tåget till upplandsväsby för att sedan ta oss vidare till Uppsala där Elin Sigvardsson bor (när hon är hos sin mamma). Det blir middag där, vet inte vad, så jag är lite nyfiken! :D

Idag ska jag...

Morgon!♥
Idag så ska jag träffa Sofia Lantz, hon ska komma hit om ungefär en halvtimme så jag är lite stressad eftersom jag inte är klar än. Jag ska tvätta håret, sminka mig och klä mig innan hon kommer, jag har bara hunnit äta frukost än så länge.
Ska visa upp min älskade kamera för henne också, hihi! :D

Ny bakgrund kommer kanske snart

Fan vad jag blir irriterad! Jag håller på och letar efter en ny bakgrund, jag har tröttnat lite smått på den som jag har nu, den är fin, men den gör inte så att bilderna sticker ut så att säga. 
Men alla bilder som jag hittar är för små! Så det blir bara en massa små bilder till bakgrund, väldigt irriterande!
Men det kanske är ett tecken att det är dag att gå och lägga sig, det börjar ju bli ganska sent.
Detta är jag just nu + en rejäl huvudvärk! Kanske ska sänka min musik som tar upp hela rummet...? ;)

Inställningar

Jag har suttit och lekt lite med mina inställningar på kameran nu, hittade hur man gjorde lång slutartid och har nu suttit och tagit lite bilder med en tändare som motiv.



Min favorit låt för tillfället


Jag borde...

... Verkligen städa rummet, men det är så HIMLA tråkigt! Min mamma har klagat på mitt stökiga rum ända sedan december började, men jag har verklige bara inte orkat! Men känner nu att det kanske är dags att ta tag i saker och ting ;) Dessutom måste jag verkligen städa upp bland mina smycken, dom ligger huller om buller!
Usch! Städning, här kommer jag...



Jag älskar att färga håret!

Jag håller faktiskt på att bli nöjd med min hårfärg nu! Jag har varit missnöjd med den jätte länge nu, men tog lite bilder när jag kom hem idag och upptäckte att den faktiskt är jätte fin! I vissa ljus ser den nästan grå ut, men i ljuset är det en jätte fin ljusbrun färg! Jag gjorde ett inlägg för ett tag sedan om mina tidigare hårfäger, vilken tycker ni är finast? Nummer 6 är min nuvarande. Klicka här för att komma till det inlägget.


Julgodis!

Julen och sommaren måste ändå vara de tidpunkter på året då man äter absolut mest onyttigheter. Julgodiset på vintern och glassen på sommaren. 
Jag sitter nu i alla fall och äter på lite julgodis, mina favoriter!
Majspuffar med choklad!
Vi gjorde tre olika smaker i år, vit choklad, vanlig och mörk. Vi har bara de med mörk kvar.. :/
Men de är goda i alla fall! Om ni aldrig har testat detta så tycker jag verkligen att det är dags! Så himla lätt att göra också! Bara att smälta choklad, blanda i majspuffarna, dutta ut på en plåt och ställ ut det i kylan. Klart!


Dagens

Mellandagsrean måste jag säga är kass! Det var knappt något snyggt överhuvudtaget och det som väl var snyggt var antingen för dyrt eller bara inte värt att köpa.
Jag hittade en shorta som var perfekt, min stil, min storlek, rea, rätt färg (blå, jag älskar blåa shortor), men eftersom jag måste lägga de få pengar jag har på ett UV skydd till kameran så kunde jag inte köpa den.
När jag sedan gick in på expert för att köpa linsen så var den självklart slut, så jag kom hem tomhänt idag.
Glömde dessutom att gå till biblioteket! :(

Jag visar sällan min outfit nu för tiden, men varför inte börja igen? ;)
Bilden är lite dålig, men hade lite bråttom och han inte ta någon bättre.
Det svarta bas linnet är från Ginatricot.
Den svarta koftan är från Salt, tror jag, har fått den av min syster.
Det randiga linnet är från BIKBOK, men jag har sytt om det så det är som ett helt annat linne.


Ändrade planer

Någon skidbacke blev det inte, så nu ska jag in till Sollentuna Centrum och kolla lite på mellandagsrean. Får hoppas att jag inte riktigt hittar något eftersom de lilla pengar jag har måste jag lägga på kameran, måste köpa lins skydd och liknande. Men mitt tåg går om en kvart, så har lite bråttom, 
ville bara uppdatera er, ses.

Vad ska jag göra idag? hm...

Morgon!
Jag har inga planer för idag, ska kanske gå till biblioteket för att låna den sista Harry Potter boken, men får se.
Annars så tror jag att jag ska försöka övertala någon av mina små vänner att följa med mig till väsjöbackan, jag vill åka skidor! :D Det blir ett eftermiddags åk då, men vad spelar det för roll om det är speciellt ljust ute eller inte :)

DATE NIGHT

Jag har precis kollat på filmen Date Night. Den var okej, handlade om ett par som skulle gå på date och allt blev fel eftersom några ligister tror att de är några andra. Ska vara en humor film, men speciellt rolig är det inte.

Btw!

Jag har läst ut Twilight! Jag gjorde det för igår och jag har redan börjat på tvåan. Jag funderar på om jag kanske ska läsa Harry Potter och Dödsrelikerna innan, så att jag kan se filmen någon gång, men jag vet inte, funderar fortfarande ;) Men eftersom jag har blivit så inne i Twilight nu när jag har läst den så blir det lite konstigt att läsa Harry Potter nu, tror jag...
Mitt betyg för denna bok är högt! Den var riktigt bra och jag fastnade totalt i den ibland, men det är en tjejbok tycker jag.


Några fler bilder från idag - grävde oss fram i snön

Lite bilder från idag, ingen text, ni får förstå utan ;)






Laddar över resten av bilderna

Jag håller nu på att ladda i bilderna från systemkameran, laddning tog inte så lång tid som jag trodde att den skulle göra, men att ladda in bilderna till datorn tar en evighet känns det som! ;)

Elins design har fått vänta eftersom jag har en liten pause, men jag vet inte hur hon vill ha sin blogg och därför så kan jag inte ändra designen. Vill ju att det ska bli så som hon vill ha den, så Elin
När du läser detta, skriv ett långt inlägg på din test blogg om exakt hur de vill ha den. Jag kommer endast ändra det du säger åt mig att ändra och hur du säger åt mig att ändra det.


Tabbe med kameran

Det märks på statistiken att det inte är så många som är inne på datorn nu när det är jullov. 
Elin  har nu dragit hem och jag håller nu på och försöker fixa lite i hennes design, det går sådär. Men hon har tjatat på mig ganska länge nu om att jag ska hjälpa henne, så kände att det var dags att faktiskt ta tag i saken.

Våra vinterbilder floppade ganska totalt! Vi tog ett antal bilder medan vi höll på att skotta bort snön så att vi kunde komma fram, så när vi väl skulle börja fota lite mer på riktigt så var självklart batteriet slut!
Så jävla irriterad man blev ;) Så fick lov att springa in och hämta min digitalkamera, så bilderna har inte den kvalitet som det blivit annars, men de är helt okej.
Min digital kamera är ju bra, men bilderna blir ju inte alls av samma kvalitet som de skulle ha blivit med systemkameran. Så nu behöver man bara vänta på att systemkameran har laddat klart så att jag kan ladda över de bilderna ;)


Shit vilka läskiga ögon jag fick på den här bilden :O



Gullungen Elin höll på att tappa balansen!


Nemi serie


Elin Sigvardsson är på besök

Elin Sigvardsson är nu hemma hos mig och vi ska snart gå ut och ta vinter bilder. 
Det har äntligen slutat snöa, det är därför man väl kan göra det nu. Inte så snyggt med stora snöflingor i bilden ;) 
Eftersom det är så himla mycket snö ute så tror jag att det kommer bli jätte fina bilder!

Elin sitter nu och sminkar sig eftersom hon kom hit direkt från Stina och hade inget smink med sig. 
Jag laddar upp bilderna när vi är tillbaka, så förvänta er en bildbomb! ;)

Elin och jag i somras innan sommarlovet

Jag håller på att bli bokälskare

Jag vaknade för ungefär en timme sedan och jag har precis ätit frukost. Nu sitter jag och läser i min älskade Twilight bok. Egentligen så är ju själva handlingen ganska dålig, jag menar, vampyrer och allt det där, men författaren har skrivit boken på ett sådant bra sätt att den känns omöjlig att sluta läsa!
Jag läser endast några minuter innan jag går och lägger mig, men eftersom jag endast har 100 sidor kvar så försöker jag läsa ut den. Jag har lånat tvåan så det blir den som jag börjar läsa direkt efter ;)


Dålig vana

Haha ja nu tänkte jag gå och lägga mig. Antagligen så kommer det bli så att jag går upp klockan fyra på eftermiddagen, men får hoppas att någon ringer eller liknande så att jag vaknar, för väckarklocka är inte ett alternativ ;) Jag hatar dom! ;)

Nemi serie


Varför skulle jag hitta på det?


Sådant här blir jag bara jävligt irriterad på! 
När någon skriver sådant här vill jag liksom veta varför den inte tror på mig!? Jag skriver inte om saker som jag inte har någon koll på, varför skulle jag göra det?
Och för den som då vill veta hur jag vet detta, så här är svaret:
Jag såg på en dokumentär där hon och Linda Perry (hon har skrivit låten Beautiful)berättar om när de spelade in låten. De själva berättade om det och det är därifrån som jag vet om det. Dokumentären visades på Mtv för några månader sedan.

Visste ni tex att Linda Perry har samarbetat väldigt mycket med P!nk?


Lite bilder från min jul 2010

Eftersom de har förbjudit mig för att lägga upp bilder på dem, så blir det endast bilder på mig och bilder där min släkt inte är med. Vilket är ganska få bilder eftersom de har varit mina små modeller hela helgen! ;)

Varje gång som vi firar jul hos min faster så spelar vi ett spel, insatsen är julklappar! ;)

Eftersom sakerna är inslagna så vet du inte vad som är i. Jag vann en tändare och en massage sak till huvudet.

Min faster hade gjort pepparkakor som för var och en av oss, den som var till en hade något med en att göra.

Eftersom jag älskar solsemestrar och tjatade ganska mycket om det ett tag, så fick jag självklart ett chater-flygplan ;)



Jag har blivit helt förälskad i mössan som jag fick låna där, så snart blir det jag som springer runt i affärer som en tok för att hitta en likadan, I LOVE IT!

Sen var det dags att åka hem, lite för sent för min smak, men bättre sent än aldrig!



I julklapp fick jag...

Nu är jag hemma igen! :D
Det har varit en härlig jul, men idag så ville jag bara hem men fick inte riktigt min vilja igenom eftersom vi väl åkte hemåt när klockan hade blivit elva, men nu är jag hemma i alla fall! 

Kan ni gissa vad jag fick i julklapp? Jag fick en systemkamera!!! Jag tror inte att någon kan förstå hur lycklig jag blev! Jag grät av lycka när jag öppnade paketet! Jag hade blivit helt säker på att jag inte skulle få någon och var därför ganska uttråkad hela julafton, så när jag öppnade paketet så bara svämmade lyckan över mig!
Över trehundra bilder har jag tagit på mindre än 12 timmar ;) haha



GOD JUL!

Nu är det exakt en vecka kvar till nyår, jag ge alltid massvis med nyårslöften och jag har faktiskt lyckats hålla
hela bunten förutom ett, att kunna gå ner i split, haha. Jag älskar nyår, just det att man lägger det gamla året bakom sig och ser framåt. Om du lever i nuet så finner du den lycka som du annars skulle ha missat. Det är de små sakerna som man inte lägger märke till som gör livet så bra.
Jag ska nu i alla fall gå och ta bort sminket och borsta tänderna, tror att jag är den sista som är vaken i huset, så måste vara tyst ;)

Jag önskar er alla en underbar julafton och hoppas att ni får det ni har önskat er. 
Uppdateringen på julafton kommer nog inte vara så bra, om det ens blir någon. Men vem är inne på datorn på julafton? Då kollar man ju på Kalle Anka ;) haha, tradition.


Jag kan inte förstå att det faktiskt är julafton imorgon (om en timme)

Jag har ingen aning om vad jag kommer få i julklapp. Jag var helt säker på att jag skulle få en system kamera men mina föräldrar sänkte den förhoppningen till botten och sa att jag varken skulle få det eller en Ipad. Så nu önskar jag mig ingenting, men även fast dom sa det så låter dom mig inte se mitt inslagna paket. Detta gör mig väldigt nyfiken!
Vad ska jultomten komma med till mig? hm...


Nemi serie

Haha en full träff för mig, exakt såhär resonerar jag när det är dags att köpa presenter... hehe...


Jag älskar att slå in paket snyggt med en massa paket snöre

Imorgon så kommer jag ha haft min mobil i precis ett år. Känns helt sjukt att det är så länge, men den har också långa tider legat inne på lagning, men nu när den funkar bra så älskar jag den!

Detta är i alla fall alla julklappar som jag ska ge bort, så skönt att vara klar! Jag har allt för många gånger varit och handlat julklappar på julafton! ;) Som ni kanske ser så älskar jag present snöre! ♥


Idag har jag


Vampire Diaries

Jag har hunnit gjort en massa idag, inte allt som jag hade planerat, men en hel del. Just nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries. Det visades för en timme sedan, but that is the beauty with tv6play.com


Mot stinsen

Jag ska nu till stinsen med mamma och handla det sista, ses när jag kommer tillbaka.

Florence and The Machine - Dog Days Are Over

Jag älskar den här låten!

Mina favoriter bland mina olika hårfärger jag har haft

Jag har haft de flesta hårfärger man kan ha (inga extrema) men jag har ingen aning om vilken som jag gilla mest. Jag gilla alla dessa hårfärger, jag har haft en hel del fler, men dessa är mina absoluta favoriter. Vilken tycker ni mest om?



Gomorron!

Alla sovit gott? Jag har sovit jätte bra! När jag vaknade i morse och såg att klockan bara var elva så bestämde jag mig för att jag absolut inte skulle somna om, för då vet jag aldrig när jag vaknar ;)

Idag så har ju jag som sagt lite att göra, jag kom på att jag inte har köpt någon julklapp till min farmor heller så det måste jag leta reda på. Frågan är bara vad jag ska ge.


Katten spelar spel

Katter kan ju aldrig låta bli saker som rör sig, tex saker som rör sig på en Ipad ;)


Att göra imorgon



Nemi serie

Haha jag kanske ska börja använda mig utav den här tekniken! :D

The social network

Jag har precis kollat på film, ni vet facebook filmen, the social network. Den var okej, absolut inte någon film som jag skulle kolla på igen, ganska tråkig men kul att se endå eftersom den är lite annorlunda (Han som skapade facebook på riktigt ska tydligen hata filmen).
Killen som skapade facebook heter Mark Zuckerberg (det enda jag kan tänka på när jag hör hans efternamn är:
Sucker! :D ) och jag måste säga att jag är tacksam över att han har skapat det! ;)


Christina Aguilera - Beautiful

Den här låten börjar ju med att Christina säger: Don't look at me. Vet ni varför? 
När de gjorde första försöket för att spela in låten så var Christinas vän där och kollade på, då sa Christina till henne: Don't look at me, det kom med på inspelningen och eftersom Christina sjöng hela låten igenom perfekt så använder dom sig av den inspelningen.
Nu har ni kanske lärt er något nytt, onödigt, men kul att veta :D
Dessutom är musikvideon och texten väldigt bra!

Jag fryser

Nu ska jag leta upp någon bra film och sätta mig och kolla på den. Hela jag är fortfarande kall även fast det var ett tag sedan jag kom hem, så jag tänker hämta en filt och något varmt att äta på.

Bild från förra vintern, tagen i januari tror jag. Man kunde gå utan jacka och det var ändå snö! Saknar att vara utan jacka!

Jag och Mayo Greven

Förstår inte

Jag förstår verkligen inte vad som har hänt med statestiken idag och igår! Den är patetisk och har sjunkit till under hälften av vad jag brukar ha! Jag fattar ingenting!


Westbeach

Jag sökte på google efter en vinterjacka och såg denna, GALET SNYGG!
Men den var från 2007 och säljs inte längre, riktigt surt! Den var verkligen perfekt i min smak!

Hemma från en dag i skidbacken

Jag har nu varit och åkt snowboard hela dagen! Imorgon kommer jag ha världens träningsvärk! Benen brände de sista och första åken, men jag har blivit lite modigare och pytte fjutt lite bättre. Nästa gång jag åker till väsjöbacken så blir det skidor! Ingen jävla snowboard! 
Jag är grymt mycket bättre på skidor än på snowboard, när jag åker snowboard skulle jag nästan kunna ses som handikappad, men med skidor är jag Professional! haha.

Jätte muppig bild på mig, jag ser ut att vara fem år, därför måste jag verkligen ha en ny skidjacka!



I feel like a ninja in my black underwear! (underställ)

Undra om det finns några fler som har jullov och är vakna nu? ;)
Känns lite hemskt att starta mitt jullov med en tidig morgon, men jag har längtat så till att få åka snowboard så det gör ingenting för mig. Jag är på topp humör just nu! :D

Klockan tio ungefär så går mitt tåg, på Sollentuna ska jag träffa Sofia (Kommer bli lite pinsamt att gå runt med en stor snowboard på Sollentuna och sedan åka buss med den, kommer nog får lite konstiga blickar ;) haha) och därifrån ska vi sedan åka buss och om mitt tåg eller bussen kommer vara försenad så kommer jag bli skit sur! Jag hatar försenade bussar och tåg! Bland det värsta jag vet!

Det har snöat mycket inatt så jag hoppas att backen inte är så isig.


Måste vara utvilad imorgon

Eftersom jag ska upp klockan nio imorgon för att åka iväg till väsjöbacken så är det dags för mig att gå och lägga mig. Måste ju ha energi för att orka resa mig varje gång jag ramlar ;) haha. Men hoppas bara att det inte är så mycket folk där så att man måste skämmas i lift kön där jag alltid ramlar...

Varit och hämtat mina snowboard saker


Jag har precis varit uppe på vinden för att hämta mina snowboard skor, mina skid glasögon och min skid hjälm. Jag är inte helt säker på om jag kommer använda hjälmen imorgon när vi ska åka, jag vet att det är dumt gjort om jag lämnar den, men jag har åkt några gånger tidigare och har aldrig ramlat riktigt ordentligt och dessutom ser jag ut som en utomjording i den, mitt huvud ser enormt ut!

Ny skidjacka skulle jag behöva!

Jag sitter nu och kollar runt på olika sportaffärers hemsidor och letar efter en ny skidjacka. Problemet är bara att de är så himla dyra! De kostar tre tusen kronor de flesta! 
Men när det är mellandags rea och sedan i februari så blir det också rea, då ska jag minsann leta reda på en!

Jag har hittat två som jag funderar lite över, vad tycks?

 



Julstämning på mediaspelaren

Jag kollade precis på ett utav mina egna videos från min kamera. På datorn så visas de i programmet Mediaspelaren och när jag öppnade videon så jag detta. Haha tyckte det var lite gulligt!

Morgon dagens planering

Beroende på var man läser så står det att det ska bli olika temperaturer imorgon. På en del ställen står det att det kommer bli -20 grader medans tex. yr.no står det att det kommer bli endast -10 grader (det är också kallt, men inte i närheten av -20 grader ;) )
Sofia och jag hade tänk att vi skulle åka snowboard imorgon i väsjöbacken, så jag hoppas verkligen på att det inte kommer bli så kallt!
Eftersom både hon och jag är väldigt måna om att vi ska lära oss snowboard så tänkte vi att det kanske är lättare om man åker det innan man testar på skidor så kanske man kommer in i snowboards åkandet lite lättare, men det är bara en teori ;)
Ska försöka övertala några till att följa med men det kan vara svårt eftersom ingen verkar vara så speciellt sugen på att åka snowboard i kylan. Men smsa bara om ni ska med!

Yr.no brukar ha rätt så jag litar på dom ;)




Min älskade cykel! haha

Jag sitter och kollar på gamla bilder och upptäckte precis att jag har haft min cykel i två år! Det är inte så mycket, men när jag tänker på att jag var 12 år då och att jag snart fyller 15 år så är det ett bra tag sedan!


Nemi serie


JULLOV!

Lite sent för första inlägg, men bättre sent än aldrig! ;)
Idag så hade vi julavslutning och jag slutade kvart över elva, mycket härligt!
Skoldagen var ungefär en timme, jag började klockan tio. En timme av denna tid spenderades i skolans aula där det var uppträdanden. Det började som en riktig pina, de som skulle sjunga sjöng riktigt falskt och hemskt.

Men på slutet vart det riktigt bra! En tjej från nian hade med sig gitarr och sjöng egen låt och spelade, sedan hade våran träslöjds lärare ett litet nummer. Han var eldslukare, typ. Han lekte med eld och slukade den och sprutade ut värsta lågan med eld genom att hälla sprit i munnen och seden blåsa (?) ut det på elden, man kände värmen i hela lokalen!

Jag han tyvärr inte ta någon bild, men det är såhär jag menar att han gjorde bland annat.

Willow Smith

Den här låten hörde jag för första gången för ganska länge sedan, men jag kände att jag var tvungen att lägga upp den även fast den är lite gammal ;)
Det jag tycker är så coolt med Willow Smith (Hon är Will Smith's dotter) är att hon har så cool stil! Hon är född 2000, alltså är hon bara tio år! Men hennes hår med hennes side cut och det kortare håret på mitten av huvudet, I'm in LOVE!






Nemi serie

På något sätt så händer alltid detta så fort man tar upp en kamera. So true!


Sista dagen i skolan imorgon, sedan lov i två veckor!

Nu är jag äntligen klar! Only one more to go!
Men för idag är jag klar. Jag orkar verkligen inte påbörja en till nu så jag tänker börja göra mig i ordning för sängen.

Almost done

Nu är jag nästan klar! Äntligen!
Men eftersom jag ska ge bort den så kommer ni tyvärr inte få se hur den blev fören efter jul. Jag hoppas verkligen att det blir en aning likt i alla fall, men det är galet svårt! ;)

Imorgon så börjar jag klockan tio. Jag kan verkligen inte fatta det! Det är julavslutning imorgon! Det är helt galet! Jag har verkligen inte lyckats få in det i mitt huvud och det känns helt overkligt!
Jag är jätte nyfiken på mina betyg också! Vi har ju redan fått veta av nästan alla lärare vad vi har fått, men att se det på papper ock färdigbestämt gör det lite nervöst!

Nu var det längesedan sommaren var! Även fast jag tycker att det känns som bara någon månad sen, kanske två... tre..?
Bilden är så stor så måste lägga den på den här ledden. 
Men gu vad jag har börjat sakna mitt mörka hår!

Julafton närmar sig riktigt snabbt!

Nu ska jag fortsätta på min lilla teckning och försöka bli klar med den, men det går verkligen uselt just nu, så jag ska försöka med en ny taktik, hoppas att det fungerar bättre ;)
När jag är klar med det så ska jag börja slå in de två julklappar som jag köpte idag, men det är inte lika viktigt så det kanske blir av imorgon istället eftersom jag har börjat få lite tidpress på mig med teckningen ;)



Dags för middag

Jag har nu suttit och kollat på massvis av min systers bilder från när hon var i Storbritannien. Hon har suttit och förklarat varje bild för mig och nu är maten klar så jag ska springa ner i frysen för att se om det finns något som jag vill äta. Mamma har lagat sopa, vilket jag inte äter... :/
Min älskade syster när vi var och hälsade på henne♥


Tusen gånger starkare


Jag kom precis hem från skolan nu. 
I skolan så hade jag tre lektioner innan vi åkte och kollade på filmen Tusen gånger starkare på Sollentunas biograf. Filmen var en riktigt tråkig svenne film, den handlade om en klass som inte hade så bra sammanhållning. Jag kan förstå varför mina lärare valde filmen, men det är ingen film jag hade valt själv.

När bion var slut så var även skoldagen slut. De flesta gick till Sollentuna Centrum för att handla julklappar och själv har jag lyckats handla med mig två stycken hem, jag är mycket nöjd!
Nu har jag bara en kvar att köpa, den svårast typ. En present till min pappa.

Toast

Morgon!♥
Jag vaknade för en timme sedan ungefär och på den tiden så har jag endast läst Twilight och gjort ordning frukost. Så nu sitter jag och äter en varm toast! :D
Jag sa ju att jag skulle läsa ut boken "En lat jävels guide till MVG i alla ämnen" men det var så frestande att fortsätta på Twilight så jag satte den andra boken på hyllan och fortsatte med Twilight. 
Men vad jag har läst i den själv och vad andra säger så ska den vara riktigt bra! Han som har skrivit boken är 17 år och riktigt skön snubbe som skriver en sådan här bok ;)



Here I come!

Jag är nu klar med halva ansiktet, nästan. Men det är mycket kvar, håret, bakgrund (om jag ska ha någon), små detaljer som är hur många som helst! Jag gör alltid dom sist, jag tycker det är lättare. Vad jag menar med smådetaljer är tex ögonfransar ;)

Men nu ska jag sova, jag har redan tagit bort sminket och borstat tänderna så sängen, here I come!

Ska fortsätta teckna nu

Nu har jag precis kollat på ett gammalt avsnitt av Pensionärs jävlar och upptäckt att vi har glass i frysen, haha. 
Jag ska nu i alla fall försöka fortsätta på min teckning och sedan så ska jag nog börja göra mig ordning för sängen eftersom det är skola imorgon, men det blir väl om någon timme eller så som jag gör det :)

Har sålt lite kakor

Jennifer skulle inte sälja några kakor med så underbart gullig som hon är så följde hon med mig och höll mig sällskap, den gullungen! Tack så mycket för ditt sällskap!
Men att bära kartongen med alla kakorna var tungt! Mina fingrar och armar skakar hela tiden nu, jag kan inte hålla i någonting utan att armen bara faller! Det är lite läskigt.
Jag har i alla fall sålt sex stycken kakburkar idag så nu har jag bara sju stycken kvar att sälja. Men det tänker jag göra imorgon för mina armar orkar inte mer idag ;)

Men nu ska jag gå ut i köket och leta upp lite marabou choklad. Mmm Marabou ;)


Gammal julreklam för MQ

Kommer ni ihåg den här reklamen som MQ hade för några vintrar sedan?

Lite julstämning


Nemi serie


Some people got angry

Jag råkade klicka mig en på en sida och såg alla dessa arga lappar som jag bara att tvungen att dela med mig av. Lapparna har olika personer satt upp för olika anledningar för att klaga ;) Vissa uttrycker sig på lite annorlunda sätt, men min favorit är tjejen i batman-tröjan och svaret som hon fick!





Små göra

Om ett litet tag så ska jag gå ut och sälja kakor med Jennifer. Elin orkade inte vara med idag så hon ska sälja imorgon istället. Jag hoppas verkligen att jag blir av med några burkar idag!

Min teckning som jag håller på med går inte så speciellt bra... Det är ett porträtt rakt framifrån och jag har väldigt svårt att få till det för mig. När det är rakt framifrån så är småsaker jätte viktiga och jag är ju inte så bra på det här att rita av riktiga människor.

Gå och knacka dörr

Idag kommer det bli en kort dag. Jag vaknade vid klockan tre idag och imorgon så är det skola så det kan inte heller bli för sent ikväll. De få timmarna som jag har varit vaken så har jag i alla fall duschat, ätit frukost, sminkat mig och bestämt med Elin Strömberg att vi ska sälja kakor idag (Det är för att klassen ska kunna åka på klassresa).

Nu när jag har gjort allt detta så ska jag lägga till lite låtar på mitt youtube konto och sedan så ska jag börja med mig teckning. Wish me luck!


Nemi serie


Dags för sängen

Om det inte blir väsjöbacken imorgon så ska jag ägna dagen till att teckna. Jag funderar nämligen på att ge bort en eller två teckningar, så måste få dem gjorda innan julafton som är redan på fredag!
Jag ska teckna av människor vilket jag tycker är jätte svårt så jag ska ge mig själv en utmaning imorgon i så fall ;) Jag har nu i alla fall hittat ett par bilder som jag kan ha och kolla på när jag ska teckna så det kommer nog gå bra... Får jag hoppas!

En ny bok kom emellan mig och min Twilight läsning

Nu är min kära familj på väg in mot stan för att hämta upp min syster som kommer hem från Belfast. Eftersom Melinda (Jennys kompis) ville följa med och hämta henne så stanna jag hemma så att hon skulle få plats i bilen.
De är kommer vara tillbaka om ungefär fem minuter så jag får snart se min älskade stora syster igen! :D

Jag har avbrutit min Twilight läsning för en annan bok förtillfället. Min nya bok är bara på ungefär hundra sidor och kommer därför gå snabbt att läsa ut. Boken heter: En lat jävels guide till MVG i alla ämnen. Så jag vart ju bara tvungen att läsa den när jag såg att vi hade den hemma!
Jag berättar när jag har läst ut den om den är värd att läsa ;)



Shrek nu och för alltid

Är nu hemma hos Sofia och det var tydligen inte tredje filmen vi ska se utav den fjärde (den sista Shrek filmen är det vilket är otroligt hemskt eftersom jag verkligen älskar Shrek! Men jag har inte sett den här filmen så det ska bli kul). 



Film

Nu ska jag till Sofia och kolla på Shrek, ha det så bra så länge!
Jag kommer hem efter filmen så det blir mer uppdatering idag ;)

Shrek och Hitta Nemo är två av mina favorit filmer

Jag har nu suttit och slagit in mitt enda packet. Jag borde antagligen känna mig stressad, men på något sätt så är jag inte det överhuvud taget. Jag är cool lugn!
Vad jag ska köpa till mina päron vet jag faktiskt inte riktigt. Jag menar, de vill ju ha något kärleksfullt och det har jag fixat så att dom ska få, men det känns så billigt... :/ 
Ikväll så ska jag hem till Sofia Lantz och kolla på Shrek. Haha både hon och jag är Shrek fantaster och älskar dessa filmen, så när hon sa att hon hade hyrt den senaste filmen (Jag tror inte att jag har sett den) så vart jag bara tvungen att planera in det för idag.
Imorgon så vill jag verkligen åka till väsjöbacken och åka skidor, men jag måste övertala någon som är bra på skidor att följa med mig, för jag vill ha ett fart fyllt första åk! ;)

Tangled

Sofia är nu hemma hos mig. Vi har varit och kollat på bio och gått runt lite i kista centrum. 
Filmen heter Trassel på svenska och den var faktiskt helt okej. Den hade en del humor men det var en barnfilm så det är ingen film jag skulle se igen ;)
Filmen är en förnyelse av Rapunzel och vad som egentligen hände. Eftersom jag inte kommer ihåg nästan någonting från den riktiga Rapunzel så har jag ingenting att jämföra med. 

Det är en dag imorgon också

Imorgon så ska jag åka hemifrån klockan tio för att åka till bion. Jag fick ta med mig en kompis och eftersom de flesta verkade vara upptagna och jag var skyldig Sofia Lantz en "födelsedags present" så följer hon nu med. Hoppas att den är bra och inte för barnslig bara, det är ju en Disney film så antingen är den jätte rolig eller så är den för femåringar, jag hoppas såklart på humorn ;)
Mitt nagellack har i alla fall torkat nu och jag ska börja borsta tänderna och ta bort sminket. Sedan blir det läsning av Twilight :D

Mina tre Idol favoriter

Jag har inte följt Idol i år. Jag har endast kollat på audition och sedan bara några sekunder då och då. Men mina favoriter från auditionen har varit dessa tre, tyvärr åkte tjejen ut ganska tidigt :/
Hon börjar sjunga vid 2.50 min

Bloglovin

Jag hade ju tänkt att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll men eftersom jag precis målade naglarna så får det vänta lite. Jag har nu istället lagt in en länk så att ni kan följa mig på bloglovin om ni vill. 
Länken ligger under kategorier och det är endast att klicka på den :)
bloglovin

Den blåa hemsidan

Jag sitter nu och skriver lite med några på facebook. Helt okej tidsfördriv men jag orkar bara inte göra något speciellt. Dessutom så ska jag på förhandsvisning imorgon utav en ny disney film som börjar klockan tio på morgonen, så jag kan inte vara uppe hela natten heller ;)

Nu ska jag nog i alla fall antingen hitta någon bild på en person som jag kan rita av eller så ska jag fortsätta läsa i min twilight bok. Svårt val ;)

Hmm...

Jag hade inget att göra så nu har jag även kollat på början av filmen The back-up plan. Den verkade okej men jag orkar inte sitta och kolla på film nu. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Jag är inte riktigt på humör för någonting så jag vet inte... Får se.

Nu så ska jag i alla fall smaka på julens första julskinka. Får se hur det smakar och eftersom jag inte tycker om julskinka så mycket så hoppas jag verkligen på att den är god ;)

Seven Pounds

Jag har precis sett klart filmen Seven Pounds nu och den var faktiskt bra. Den var inte riktigt i min smak eftersom den var väldigt lugn och ganska rak så att säga, men den var bra.
När ungefär halva filmen hade gått så tänkte jag stänga av, men såg klart hela och jag tycker att den är värd att se. Det är Will Smith som är huvudpersonen i filmen och den handlar om honom och han är så himla godhjärtad. I början förstod jag nästan ingenting eftersom jag hade förväntat mig en action film, men efter ett tag så förstår man.


Fyra av fem toasters ;)


Will Smith

Jag har alltid älskar Will Smith som skådespelare och för ett tag sedan sa någon till mig att hans absolut bästa film är Seven Pounds. Jag har aldrig sett den men upptäckte nu att vi hade den så jag ska nu kolla på den och se om den är så bra ;)


Vad tv serien Nikita handlar om


Jag fick frågan vad serien Nikita handlar om, och jag tänkte att jag kunde göra en snabb förklaring så gott jag kan.

Serien Nikita är en fortsättning utav filmen Nikita, själv har jag inte sett filmen men man förstår ändå eftersom det är ett väldigt bra intro innan varje avsnitt. I introt så berättas det viktigaste som har hänt och vad själva serien handlar om. Så man kan börja kolla på serien nu även fast den har hållit på ett litet tag nu. Det är första säsongen som visas nu. 

Den handlar i alla fall om Nikita och hennes vän Alex (Alex är en tjej). Själva serien handlar om att Nikita ska bryta ner och förstöra en organisation som heter Division. När Nikita var tonåring så dödade hon en person och skulle därför sättas i fängelse. Men Division tog henne ut ur fängelset och iscensatte hennes död. Hon existerade nu inte för omvärlden och blev tränad för att bli en serie mördare för Division. 
Hon lyckas sedan fly och vill nu bryta ner organisationen för att fler inte ska drabbas på samma sätt.  

Så nu är Alex en del av Division men jobbar egentligen för Nikita och ger Nikita information från insidan. Men det är farligt och Division tvekar inte för att döda någon.
I serien så finns allt det som jag älskar, spänning, kärlek, humor, hjälpsamhet och överraskningar.
Denna serie är en stor rekommendation från mig. Den visas på kanal 5, onsdagar klockan 21.55

Nemi serie


ICA reklam - Ulf fjortisfylla

Haha jag tyckte att den här reklamen var skit härlig så är bara tvungen  att lägga upp den för de som inte har sett den :D

Varför det inte blev någon uppdatering igår...

... Var för att min dator la totalt av bara. Det gick inte att få igång den och jag vart väldigt förvånad när jag fick igång den nu. Jag har ingen aning om vad som hände eller fick den att sluta fungera men jag hoppas verkligen att det inte händer igen!

Idag var den sista normala skoldagen för mig, eller måndagen kommer vara ganska vanlig men vi ska gå och kolla på bio av någon konstig anledning. 

För ett tag sedan på en matte lektion. Vi hade vikarie och gjorde nästan ingenting, tog lite kort och snacka, så är dagarna nu med bara det att man har sin ordinarie lärare ;)

NattiNatti

Jag har nu kollat på Nikita som är en utav mina absoluta favorit serier på tv (tror nästan att det är min favorit :D ).
Men nu så ska jag i alla fall börja göra mig klar för att sedan gå och lägga mig och läsa lite ur min twilight bok. Alltså den är ju farligt bra! Jag är bara precis i början men författaren har skrivit den på ett otroligt bra sätt.
Så för att jag inte ska läsa för långt in på natten så är det dags för mig att börja gå och lägga mig.

Kids Disappointed by Disney World Vacation

Haha jag undrar hur många sådana här klipp jag har sett fast då dom har blivit överlyckliga över att få reda på det. Så denna var lite annorlunda än de jag har sett tidigare ;)

Nemi serie

Denna serie är en ganska på pricken lik mig. Speciellt när jag har någorlunda bråttom. 

Julklapps tänkande

Jag tror faktiskt att jag vet vad jag ska köpa i julklapp till min syster nu. 
Jag har haft väldiga problem med henne eftersom jag inte riktigt vet vad hon vill ha eftersom att hon nu jobbar och kan själv köpa allt den jag skulle kunna ge henne. Men nu tror jag faktiskt att jag har kommit på något riktigt bra som hon kommer uppskatta, men hoppas verkligen att hon gillar det. 
Men det kommer hon nog göra om jag känner henne rätt ;)

Till min mamma och pappa vet jag inte heller, men föräldrar vill ju hellre ha någonting som man har lagt ner kärlek på än någonting som kostar massa pengar. Så jag ska försöka fundera ut någonting kärleksfullt till dem♥

Skol upg. som vi även ska fortsätta med imorgon

Jag har precis ätit middag och sett på desperate housewives så nu har jag inget för mig, vilket betyder att jag nog kommer uppdatera en del, bra va?
Idag i skolan så har vi haft tema dag, temat är teknik och uppfinningar som är en mekanisk uppfinning och inte behöver el eller liknande utan fungerar i alla fall. Det är lite klurigt men jag och min grupp närmar oss faktiskt MVG på denna upg. och gissa vems idé våran uppfinning var? Jo min! :D (var bara tvungen att skryta lite, hehe...)
Den fungerar ungefär som en brunn... typ.

Desperate housewives

Jag har varken kollat på förra veckan eller gårdagens avsnitt av Desperate housewives så jag känner att det är dags att ta igen eftersom jag aldrig brukar vara efter på detta program ;)


Shhh... tatuering

Visste ni att Lily Allen, Rihanna och Lindsay Lohan har lika dana tatueringar?
Jag upptäckte det precis och jag tycker att en tatuering tappar sin finhet en del om det är någon mer som har en likadan. De har alla en Shhh... tatuering tatuerad på deras ena pekfinger.
Jag visste endast om att Rihanna hade en sådanhär och jag har alltid tyckt om den, men nu är jag lite mer tveksam eftersom den tydligen inte var så speciellt unik.


Elin Strömberg is my savior!

Nu sitter jag hemma hos mig med Elin Strömberg i mitt knä. Och vet ni vad, hon har nu lärt mig hur man gör stycken när man skriver blogg inlägg i Google chrome, thanks!
Man håller tydligen ner Skift och Enter samtidigt så blir det ett nytt stycke! :D
Snart så ska vi träffa Ellen och Jennifer som är på coop, ser hur de kommer nu genom fönstret ;)


En positiv dag har kommit till sitt slut


Min underbara mamma kom precis in och gav mig dessa flytande bläck pennor. Jag älskar just denna sort och jag vart såklart jätte glad. Jag tackar så mycket och måste bara säga att jag har haft en jätte bra dag idag!
Jag har fått reda på mina betyg i några ämen.
Jag har varit med på blogg.se startsida.
Jag har fått dessa pennor.
Det enda neggativa idag har varit mitt hår och mitt internet, båda dom har inte riktigt spelat i mitt lag idag och gjort allt för att motarbeta mig. Men jag är ändå glad, det positiva vinner för idag!

Jag är med på blogg.se för tillfället!

Såg att min statestik hade höjts väldigt mycket men förstod inte varför, nu gör jag det. Jag gick precis in på blogg.se och såg att jag är med på framsidan där! Glädjen sprider sig i mig just nu! :D


Ny kategori

Det vart en ny kategori. Jag hade lite tråkigt och jag älskar ju att fixa lite i min design (+ att det är så himla enkelt att lägga till en ny kategori och sedan lägga in den i min lilla meny) så jag la till det. Hoppas ni gillar det och jag ska försöka fylla kategorin lite mer inlägg så småning om.

Tips


Jag gick till stinsen idag efter skolan med några kompisar och när vi gick in på BIKBOK så såg jag att de har 40% på alla kläningar och kjolar! Fast inte på de kläder som var med i Jenny kollektionen tror jag (Jag har själv ingen aning om vad denna Jenny kollektionen är, men det är vad det stod).
Så om någon vill fynda kläningar så tipsar jag om BIKBOK!
BIKBOK är en utav mina absoluta favorit affärer och jag hittade många snygga kläningar när vi var där!

After Eight

Nu kommer min vikt dubblas!
Mamma har köpt After eight vilket jag älskar! Så nu kommer denna kväll innehålla dator med After eight till, inte bra men riktigt gott. Jag ska försöka hålla mig ifrån att ta några, hoppas jag lyckas någorlunda i alla fall! :D


Ny kategori?

Eftersom jag har börjat teckna och jag har inte en tanke på att sluta så kanske jag ska skaffa en kategori som endast handlar om just att teckna. Vad tycker ni? Bra eller dålig idé?
Säg vad ni tycker! :D Jag älskar era åsikter!

Lite enkla instruktioner

Jag fick frågan hur jag gjorde shortsen och det är lätt! Jag trodde själv aldrig att jag skulle kunna göra något sådant med det är verkligen inte så svårt!
Det enda du behöver är papper, blyertspenna, bild på de shorts du ska rita av och sedan en stompf (det ser ut som en penna men är endast gjord av papper, kostar mindre än 20 kr på tex panduro)
Sedan så ritar du upp konturerna och endast konturerna!
Sedan tar du en mörkare blyertspenna (om du har det, jag har inte testat att rita med vanliga, men det kanske går) och ritar där det är som mörkast och sedan så tar du stompfen och drar ut färgen och bildar veck och liknande.
Om du inte har en stompf och inte vill köpa en så kan du använda dig av en putsduk. Det gjorde jag på min första teckning och det gick okej. Det blir bättre med stompf men det fungerar att använda putsduken.
Haha fan vad jag låter! Som värsta beservisern! Men det är absolut inte min mening, men det är bara det att så fort du börjar rita så är det så lätt att förstå tekniken (det tyckte jag i alla fall, men jag har alltid varit intresserad av att teckna och rita)

En julklapp, three to go!

Nu har jag precis ätit och jag tänkte att jag nu ska ladda ner lite låtar till mobilen. Det är ju så lätt att ladda ner och eftersom jag gör det från youtube så går det verkligen att få vilken låt som helst, men jag vet eller kommer aldrig ihåg vad låtarna heter... detta är ett litet problem för mig ;)

Och vet ni vad! Jag har införskaffat (rätt ordval?) min första julklapp! Eller, min brorsa önskar sig trådlös mus och tangentbort till datorn, men eftersom de tog slut (den modellen han ville ha) så kunde jag inte köpa det. Men nu är det så att han med sina små kontakter har lyckats få tag på ett och nu betalar jag endast honom för att få dem så att jag seda kan ge dem till honom i julklapp.
Haha enkelt, smidigt och lätt för mig :D
Sorry för att mina bilder jag laddar upp har en ganska låg kvalite med det är för att det har börjat gå så himla långsamt för mig att ladda in kamera bilder så jag tar med min 8.1 megapixlars kamera på mobilen istället, haha.

Jag önskar mig (nästan) bara teknologiska saker

Jag tycker att det är lite kul att fråga mina kompisar om vad de önskar sig i julklapp av sina föräldrar och jag har upptäckt att jag är typ den enda som önskar sig teknologiska saker, jag gör alltid det!
De önskar sig en tröja, lite nytt smink och kanske något smycke och sedan en massa pengar. Själv så är det endast teknik saker jag vill ha, hehe..

Ni ska absolut inte tro att jag är bortskämd nu när jag berättar detta, för jag har barnbidraget så jag får köpa allt själv för dessa pengar. Så de enda gånger då jag får något (som är värt någonting då ;) ) är när jag fyller år eller det är jul.

I år så önskar jag mig en systemkamera (en nikon)


Förra julen så fick jag min mobil, en sony ericsson som heter Aino (i början hade jag hur mycket problem med den som helst och jag fick lägga in den på lagning hela tiden, men nu fungerar den riktigt bra!)


Julen 2008 så fick jag ett wii med två kontroller, två stycken "boxnings kontroller" (som jag kallar dem, hehe), en guitar hero gitarr till wii och en balance board.

Och jag tror att det var 2008 när jag fyllde år som jag fick min nuvarande stationära dator och en skärm till.


När jag sedan fyller år (nu på våren) tror jag att jag ska önska mig en Ipad, fast jag har ingen aning om hur mycket dom kostar, annars så blir det en laptop jag vill ha :D

Facebook grupper kan stämma överrens med ens tankar ganska på pricken

 


Haha jag såg precis denna facebook grupp och jag tycker att den är ganska klockren :D


Läsare

Jag tycker det känns så fånigt med så få läsare. Jag menar, jag uppdaterar ju en hel del och bloggar inte jag om ganska intressanta saker? Så varför har inte jag fler läsare? hmm, har någon ett svar på denna fråga?


Jag är väldigt glad över detta fynd!

Jag hittade precis ett block här hemma som jag måste ha lagt i en utav mina lådor för evigheter sedan! Men nu ska det börja användas och jag tänker ha det som skiss och kladd block eftersom det inte har några rader och har både svarta och vita sidor.

Hoffmaestro & Chraa - Highwayman (acoustic live)

Jag har bara fastnat för denna låt, jag total älskar den :D

Nemi serie


Mina betyg för denhär terminen (lite långt inlägg)

Jag känner ett sådant sug efter att gå ut och fota och ta massvis med bilder! Men jag vill att det ska vara sol ute, att träden ska vara vita och att jag ska ha en nikon systemkamera! Give it to me baby! Aha Aha ;)

Skolan var som vanligt idag men vi fick veta i några ämnen vad vi kommer få för betyg, det var glada nyheter för hela bunten (kan man säga... typ...). I spanska så fick jag VG- (thank you God!) vilket jag är väldigt glad över, varför detta minus är, är för att jag fick bara G på hörförståelse testen vi har haft.
Vi fick tillbaka två av våra spanska prov också, VG på båda! *svävar på moln* hihi :D

I musik fick jag VG (thank you God for that too ;) ) vilket jag tycker att jag förtjänade och han sa att min starka sida i musiken var mitt spelande. Hihi så glad och förvånad jag blev när han sa det haha.

I matte så fick jag G men han trodde att jag lätt skulle kunna höja mig nästa termin och han tyckte att jag borde få ett VG nu eftersom han vet att jag kan men att jag hade fått för dåligt på ett prov så han kunde inte höja.

Men jag är nöjd! Och nu har ni fått veta hur det går för mig i skolan, interesting?


-.- <= Jag sover snart

Haha detta har blivit min bild för när det är sista inlägget för dagen och när jag säger godnatt (dom dagar som jag gör det). Så nu ska jag fick mig i ordning för sängen och sedan ber vi till Gud för mig att min musiklärare ger mig ett VG i musik (han ska berätta vad vi kommer få för betyg för den här terminen imorgon).

Tänkte vara lite ännu gulligare...

... och lägga upp teckningen som jag också gjorde igår på ett par shorts. Jag vill egentligen inte lägga upp dom eftersom bildkvaliteten är så dålig och därmed så ser teckningen sämre ut, men eftersom uppdateringen ska vara bra så tänkte jag att jag lika gärna kan lägga upp en bild.
Kommentera gärna vad ni tycker :)

Musik läxa

Jag har musik läxa tills imorgon, jag ska veta vilka/vem som sjunger och vad låten heter till en del låtar från 1970-talet, 15 stycken. Som tur är de flesta såna låtar som lever kvar idag.

Pirates Of The Caribbean - Sungha Jung

Är det bara jag, eller är asiatiska barn väldigt begåvade?
Jag är riktigt imponerad och önskar att mina föräldrar hade satt mig i en gitarr kurs lika tidigt som hans föräldrar måste ha gjort ;)

Tänkte vara lite gullig...

... och lägga upp bilden på en utav teckningarna jag gjorde igår. Bilden på teckningen är lite dålig men jag har så dåligt ljus i mitt rum så den blir dålig hur jag än tar den så jag tycker inte att det spelar någon större roll.
Om jag får en ny kamera i julklapp så kanske jag ladda upp en bättre bild ;)

Nemi serie


Faces of Disco

Jag blir så irriterad!
Jag är inne på youtube (hehe som vanligt...) och jag har hittat ett klipp från Storbritanniens talang show och jag älskar det. Jag tycker att det är jätte härligt och vill lägga upp det här, men vartenda klipp på det uppträdandet är skyddad för att det inte ska kunnas läggas upp och bäddas in i tex ett inlägg, jag blir så irriterad!

Detta är deras sökande nummer men jag vill ha deras nummer som dom visade upp i semifinal 

Snön smälter..!

Kom precis hem från skolan.
Men gu vad tidigt det blir mörkt! Det är så deprimerande! Jag älskar solen och värmen men jag tycker vintern är okej så länge det är mycket snö, inte för kallt och solen är uppe ett tag.
Nu håller snön på att smälta, solen är bara framme kanske fem timmar per dygn och dem timmarna spenderar jag i ett klassrum. Inte kul alltså, dessutom så tror Mia att snön kommer vara borta till julafton och nyår, och det börjar kännas som om hon har rätt.. :(
Den här bilden tog jag förra året den 22 december, jag hoppas att vädret kommer se lika dant ut iår! Snälla!

Väsjöbacken öppnar idag! Äntligen dags för skidorna att komma fram

Vet ni vad som händer idag? Väsjöbacken öppnar! Dit ska jag nu under lovet! :D


Lucia idag

Morgon
Gick upp vid kvart i åtta idag, vilket är väldigt sent för att vara mig på en skoldag. Men kände att jag kunde behöva det. Så nu ska jag bara sminka mig så är jag klar för skolan, men jag har lite tid över så jag bloggar :D

Idag är det Lucia. Jag är inte med i något Lucia tåg, men det hålls ett på skolan så någon lektion kommer jag slippa idag men istället kommer jag få träsmak i arslet och börja gäspa. Jag tycker inte om lucia så speciellt mycke.

NattiNatti

Jag har haft en hemma dag idag, jag har städat rummet lite, gjort två teckningar och testat på måla, vilket blev en flopp. Men men, ibörjan är man sällan bra på någonting.
Jag ska nu i alla fall börja göra mig i ordning för att sova. Jag har sovmorgon imorgon till klockan nio, men jag brukar ändå alltid vara trött och stressad så ska skynda mig i säng nu.


Har fått en ny


Mamma kom hem med en ny chokladkalender till mig, får se om denna överlever längre ;)

Jimmy Eat World - The middle

Ja musik videon var jävligt udda men låten är bra tycker jag. Har aldrig hört den tidigare men en ny favorit kommer det nog bli :D Laddas ner till mobilen ska den i alla fall.

Dribbla bort sig själv

Haha som ni kanske märker har det blivit lite mycket fotbolls klipp, men jag tycker dom är skit härliga!

Målvaktsräddning

Jag har aldrig sett någotsådant här förut, och fatta vilken risk målvakten tog när han gjorde det, han skulle ju lätt ha kunnat missa. Men coolt ser det ut.

Spiderman som målvakt

Jag har ingen aning om vilket lag det är, men de har klätt ut sin målvakt till spiderman.

Vad ska jag göra nu?

Jag har inte gjort något speciellt på den här frånvarande tiden. Jag har kollat runt lite på internet efter julklappar och så har jag försökt mig på att måla med olje färg, det gick åt helvete, haha. Jag vart lite irriterad på hur fult det blev och gjorde så att det liksom smälte ihop... hehe..

Nu ska jag springa ner i duschen och sen vet jag inte vad jag ska göra.

Vill ha Kan Dee kläder!

Nu är jag klar med min fjärde teckning, det är en klar förbättring från den första. Vädigt stor tycker jag. Men eftersom jag inte vet om jag ska behålla den själv så kanske jag inte ska lägga upp den på bloggen.. får se.

Nu ska jag i alla fall börja fixa mig lite och se vad som händer under adgen, jag är lite sugen på att handla julklappar, får se. Jag vet vad jag ska köpa till några nu så att jag i alla fall handlar till dem så jag får det överstökat.

http://kandeeshop.se/

Lite dålig bild, men det får fungera

Morgon♥
Jag har fått en tecknar period nu märker jag. Jag slår på datorn, sätter på musik och sedan ritar jag bara. Haha men jag märker redan att jag blivit bättre och jag har bara gjort tre stycken, jag håller på med min fjärde nu.
Men det jag tycker så mycket om är att ma kan få bilden att se mer äckta ut.
Jag ska i alla fall fortsätta på en som jag började med igår, wish me luck!

Vilken vecka är det?

Jag kan aldrig lyckas hålla koll på vilken vecka det är, men det finns en hemsida som jag alltid använder mig när jag behöver veta. Jag tycker att det är skit bra, lätt och enkelt, svart direkt. Vecka.nu

Nemi serie


Dagen är slut

Sofia kom hit och vi kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen, så nu är det dags att se den som går på bio. Fast jag har lovat min syrra att läsa sista boken innan jag ser filmen så ska försöka hålla det löftet, får se hur det går.

Jag är i alla fall klar med teckningen, eller jag vart klar med den för någon timme sedan men har ju haft lite dålig uppdatering ;)
Den vart... okej för en första gångare men inte så specillt likt.

Btw; jag åt min första Ben & Jerry glass idag, haha Sofia och jag gick till ica maxi och jag tyckte att det var dags att smaka den såkallade underbara glassen. Jag blev besviken.

I will be waiting on the other side

Det går sådär, jag har hittat ett motiv och jag har gjort kanske.. en fjärdedel?
Men det är kul, även fast man inte kan se vem det ska vara så tycker jag om det. Varför det inte blir så likt är för att mina proportioner är lite fel, förstora läppar, för litet mellanrum mellan ögonbrynen och håret. Ja en massa sånt.


Klockan har inte blivit fyra och det är nästan svart

Det vart en snabb städning och nu håller jag på och äter lunch, haha lite sen men mat måste man ju ha.
När jag har ätit ska jag försöka rita av en männsika, haha det kommer nog gå förjävligt med tanke på att det är mycket att lära sig innan man gör det, men ibland hoppas jag över vägen fram till målet ;)
Jag funderar på om jag kanske ska göra en teckning och ge i julklapp, mamma tyckte att tjejen jaggjorde igår vart så bra så hon ville ha en. Men föräldrar är ju så, hellre kärlek än en pryl.
Jag gjorde en mun igår kväll, skuggan vart helt fel men aja.

Nytt material för blyertsteckning

Jag vaknade imorse av att mamma väckte mig, klockan var ett tror jag.
Så på de tre timmar jag har varit vaken så har jag fixat mig, åkt till stinsen med mamma och hon köpte lite material till mig när jag ska rita, tack mamma♥
Jag kom hem precis därifrån och nu ska jag städas rummet lite, det är inget bombnedslag men tänkte att jag ska förhindra ett ;)




Förra året vs iår

Jag hittade bilden! :D (Första bilden är från förra året och andra bilden är från iår ;) )


Hemma

Nu är jag hemma igen. Jag fick skjuts av Sofias pappa, han skulle skjutsa hem henne och jag bor ju så nära. Så det var skönt att slippa gå hem i kylan, även fast det inte är sådär jätte kallt ute.

Nu när jag kom hem såg jag även hur dålig bilden var som jag tagit på teckningen, bilden är bättre i verkligheten och jag börjar bli sugen på att göra en till. Men eftersom klockan är ganska mycket och jag vet inte vad jag ska rita än så får vi se, vill liksom inte påbörja en teckning och fortsätta nästa dag, jag hatar att göra sådant.

I somras när vi var påväg in till ung08


Hemma hos Elin

Nu är jag hemma hos Elin Strömberg. Några till är här och några håller på att sminka Stina till transvestit, haha ja det går ganska bra för dem. Stinas garv när hon såg hur det hade blivit var nog det bästa :)

Alla håller på med olika saker, Idol är på, jag sitter vid datorn, Sigvardsson sitter vid den andra datorn (Elin är lite bortskämd och har två bärbara datorer ;) ), nu håller några på och sminkar Jennifer, Stina och hon ska tydligen gå ut och göra något sen, jag vet inte riktigt vad de håller på med de små barnen ;)
Jag och Elin för ganska länge sedan, ett - två år sedan.


Drar till Elin

Men nu drar jag till Elin, ska gå dit så ut i kylan blir det! Ush!
Mayo, jag och Sofia förra veckan tror jag. Jag har en bild från förra året när vi gör lika dant på samma ställe så vi tog denhär bilden för att sedan kunna jämföra. Det gäller bara att nu hitta den gamla ;)

Första gången någonsin jag använder mig av skuggor när jag ritar en person

Teckningen är nu klar och den vart.. okej. Själva tjejen som jag ritade är grymt ful, men mina skuggningar är helt okej, speciellt med tanke på att det var absolut första gången för mig att göra något sådant.
Så när jag tänker på det, jag hade inge av de saker som man använder när man ritar blyerts coh det var min första gång så är jag ganska nöjd. Men som sagt, hon blev ortolig ful, inte alls snygg.
Och sen så är jag snäll och lägger upp en bild, även fast jag skäms lite... Men kom ihåg det var första gången så fel är tillåtna!

Går åt skogen

Haha ja, någon akvariell teckning vart det inte, jag försöker istället göra en blyertsteckning fast med akvariell pennor eftersom jag inte har några tecknar blyertspennor.
Så eftersom allt är fel och jag verkligen saknar material så kan ni vell förstå hur förjävligt dåligt det går för mig! Shit vad fult och bara hemsk det blir! Pen sträcken synd och eftersom jag inte har en sådan där penna för att just göra skuggor så använder jag mig av en putsar duk, fungerar inte så speciellt bra.
Det ser ut som en hund! :(
Visar kanske bild sen, beror på hur hemskt det blir.

Lite tidsfördriv

Det blir så att ag drar till Elin ikväll. Jag tänker nog inte sova där, drar hem efter ett tag bara. Jag tycker att det är såjävla jobbigt att sova borta, eller alltså själva dagen efter är det. Hela dagen bara försvinner tycker jag.

Jag läste precis på Kan Dees blogg och jag önskar verkligen att jag kunde teckna som henne! Ett mål i livet kanske för mig, haha. Men förstå hur coolt det skulle vara! Jag har aldrig riktigt testat på att teckna på det sättet som hon tecknar på, men vill verkligen testa på det.

Men nu ska jag testa på att teckna lite akvariell, haha det var galet länge sedan så det kommer säkert bli förjävligt, men det är kul att testa tycker jag. just det hur det börjar från ingenting och blir något.
Jag verkligen älskar att teckna och fota. Jag tycker det är jätte härligt!


En utav Kan Dees pågående teckningar. Länken går till hennes kategori: Lär dig teckna.


The O.C

Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av O.C, inte ett enda, jag vet knappt vad det är. Men jag såg nyss att det ska tydligen börja visas igen på tv. Det ska vara repris på alla avsnitten så det är inga nya. Jag vet inte om jag ska ge det en chans nu eller inte, mycket tveksam.
Det börjar i alla fall 19 Januari på kanal 5.


Kopierar bilder

Jag håller nu på och kopierar bilder från min backup till min dator. Förut när jag gjorde uppdateringen på datorn så försvann ju allt och jag har varit lite lat och inte kopierat tillbaka dom, men tar några stycken itaget ;)


Tiden som gått idag och den som kommer


Belfast.
Skolan idag var det vanliga. Tre lektioner innan lunch och sedan bild i två timmar. Fredagar är ganska chill. På bilden så skulle vi i alla fall göra en serie med olika bilder vi hade tagit från en tidning, det gick okej.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Några ska sova hos Elin Strömberg men jag vet inte om jag pallar, men om ingenting annat kommer upp så kanska jag går dit och är där en stund på kvällen. Får se.

Bungee Jumping Russian Style


Serier i repris på youtube


Jag sitter nu inne på youtube  och kollar på hur gamla avsnitt som helst av Grey's Anatomy, haha jag skulle bara kolla på någon liten del och nu har jag kollat på de tre första avsnitten någonsin i serien.
Mitt lilla Grey's lopp fortsätter nu, jag ville bara uppdatera er lite.
Sorry för att det blir samma bild hela tiden, men orkar inte ha en ny varje gång ;)

Dagen

Skolan idag var helt okej, jag var på bra humö idag så allt var bra. Jag slutar ju tjugo i två på torsdagar så jag har bara haft fyra lektioner idag. Så när jag slutar har den andra halvan av klassen två timmar i köket framför sig. Gu! Jag längtar verkligen inte tills det blir vårtermin! Det betyder hemkunskap för mig! blä!

Efter skolan så gick i alla fall jag, Sofia Lantz, Mayo Greven och Elin Sigvardsson hem till mig. Vi satt och snacka lite och satt vid datorn. Vi satt och snacka lite om Gray's Anatomy, kommer ihåg nu hur sorgligt det var när George dog.

Jag håller nu på och kollar på det avsnittet och det är typ inte han, aja kan inte riktigt förklara.


Google Chrome är inte så bra att blogga med

Men shit! Jag har inte använt google chrome på ganska länge nu, och tänkte idag att jag kunde testa det idag, men alltså shit! Internet kraschar varannan sekund! Jag vill slå in skärmen.. :$
 
Men anledningen till jag inte har använt det på länge är faktiskt eftersom jag har börjat blogga. När jag använder google chrome så fungerar inte enter, alltså jag kan inte göra stycken och jag kan heller inte ta tag i en bild och flytta runt den i inlägget. Så därför har jag slutat använda det.
Men när man inte bloggar är det så jävla skönt att använda!

Men något som är jätte skönt med google chrome att det har rättstavnings program och att bilder på facebook förstoras bara man håller musen på dem.

Dagen så jag slutar blogga kommer jag springa tillbaka till google chrome! haha

Gray's Anatomy

Nu ska jag kolla på Gray's Anatomy. Haha 5:an är verkligen min favorit kanal, allt bra går där.

Var lite spontan och klippte snedlugg

Jag har sett fram emot att åka skidor så jävla länge, och idag så bestämde Sofia Lantz och jag att vi skulle åka skidor i helgen, och nu får jag reda på att dom inte ens har öppnat skidbackarna! Blä för dom! ;(

Jag har haft ganska tråkigt nu ett tag, och på något sätt så slutar alltid det med att jag börjar klippa i mitt hår. Iband blir det att jag klipper det lite kortare, ibland så klipper jag bort det slitna, ibland så klipper jag av hela luggen och min lugg slutar precis på ögonbrynen (fast det har bara hänt en gång... tror jag...)
Idag så slutade det i alla fall med att jag nu har klippt snedlugg. Den är fortfarande ganska lång, kortaste vid ögonbrynen och längsta vid käken. Jag älskar det!

Nemi serie


Jag älskar dessa serier och ibland så kan jag bara känna mig så träffad, haha. Jag har msn.se som startsida och där lägger de upp nya varje dag. Ska jag börja ladda in dom här?

Lycka


Vi satt och pratade om vad lycka var för en själv idag i skolan. När jag tänker på lycka så tänker jag på glädje och på färgen gul. Många andra tyckte att lycka var färgen orange, vad tycker du?

Men detta fick mig i alla fall att tänka.
Evig lycka existerar inte.
Det är ju faktiskt sant. Om ens liv skulle vara helt perfekt så skulle man vara lycklig tänker man. Men livet kommer aldrig bli perfekt, antingen så har man för lite pengar, ingen kärlek, för kort hår, för stora fötter eller kanske bara inte glädjen finns i allt detdär.
För det finns ju ingen som är perfekt. Jag menar, du kanske vet någon som du tycker har det perfekta livet och ser perfekt ut, men det tycker inte den. Och även om den inte har någonting att klaga på och gillar allt hos sig själv och livet så gör inte det livet perfekt och lyckligt.

Det är ganska hemskt när man tänker på det så, men det får ändå mig att inse, Jag är bra, Jag har det helt okej, Det skulle ha kunna varit mycket värre! Det är som när man blir sjukt förbannad över någonting och när man sedan tänker på det så är det bara ett fånigt litet I:landsproblem.

Du kanske tycker att du är tjock, en tjockare person tycker att du är smal.
Du kanske tycker att du inte är tillräckligt vig, en rullstolsbunden person skulle göra vad som helst för att kunna gå.
Du kanske tycker att någon mat är äcklig, en annan persons liv skulle kunna räddas för en stund på den maten.
Du kanske tycker att ditt liv är helt kaos och bara skit, men tänk då på de som verkligen har det mycket värre.

Tänk possetivt och lägg allt det neggativa bakom dig, stäng ut orden tänk om jag... ur ditt ordföråd.

Att göra: MVG upg. + sälja kakor


Jag sitter nu och kollar på Kenza & Tyra show på kenzas blogg.
Jag ska snart sluta eftersom jag verkligen behöver skriva min MVG upg. bara ett avsnitt till sen blir det skolarbete, eller det är planen i alla fall.
Jag har även en massa kakor som jag ska sälja. Vi har fått i upg. alla i klassen att sälja kakor för att tjäna in pengar så att vi ska kunna åka på klassresa till Polen där ett utav gaslägrerna ligger från andra världskriget. Skulle vara ganska coolt om det blev så att vi kunde åka dit, men att gå mellan dörr till dörr för att sälja kakor är inte sådär jätte roligt.

Jag ska börja läsa böcker

Jag kom hem för ett litet tag sedan och sedan dess så har jag suttit och letat julklappar på internet. Jag är nästan helt säker på vad jag ska köpa till min mamma nu, men jag vet inte om jag måste beställa den då eller om jag kanske kan hitta den i någon affär. Jag hoppas verkligen på att den finns i affär för annars kanske den inte kommer i tid.

Idag har jag lämnat in min VG upg. och så har jag faktiskt lånat två stycken böcker. jag har lånat ettan och tvåan av twilight. Jag har sett filmerna men jag tycker inte att de är så speciella, så jag tänkte att böckerna kanske är bättre.


Ducks blown off their feet by the wind


Dags för sängen!


Nu har jag borstat tänderna och tagit bort sminket, härligt att se sig själv osminkad igen ;) Men imorgon kommer jag nog få en stressad morgon eftersom jag tänkte tvätta håret då eftersom jag inte orkar göra det nu, men får se hur det går med det. Annars får jag väl bara använda torr shampoo, funkar lika bra det!

 


Äntligen färdig med VG upg. bara MVG upg. kvar

Shit! Den där So uppgiften tog verkligen tid att göra!
Det var en VG uppgift och man kunde välja mellan att antingen göra en fakta text om ett land, eller skriva en tågluff, eller göra en turistbroschyr om en stad. Jag valde att göra en turistbroschyr.
Så nu har jag suttit och laggt in bilder, flyttat dom, anpassat texten, gjort den större och mindre ochn jag vet inte vad! det har verkligen tagit evigheter men nu är jag äntligen klar och självklart så skulle äckel skrivaren ta bort den understa raden! Så nu har jag varit tvungen att skriva dit det förhand och det ser ju inte bara lite konstigt ut! :(

Facebook förstör mitt pluggande!

Varför ska det alltid vara så lockande att vara inne på facebook när man egentligen ska plugga? Det är väldigt irriterande!

Nu måste jag skärpa till mig!

Okej jag har fortfarande inte börjat... men nu jävlar ska jag göra det! Jag vill vara klar innan desperate börjar så jag får sätta igång nu! Wish me luck!


Måste få någonting gjort nu!

Ja att skriva om storbritannien kan jag berätta har inte gått. Det enda jag har gjort är att jag har kopierat den text jag redan skrivit för att sedan klistra in det i ett dokument på min dator, så att jag slipper
skriva e det gamla world ;)
Men jag ska försöka skärpa mig, jag menar, jag måste ju göra det här någon gång och om jag skjuter upp det tills imorgon så kommer jag vara tvungen att göra två stycken då, och det skulle inte vara så nice. haha.

Haha dagen slutar alltid med att jag sitter i mjukiskläder, jag fryser alltid annars och sen så är det bara så himla mycket skönare! Mjukisbyxor och tjocktröjor är några utav de bästa påhitten i världshistorien!

Vet ni en sak, jag håller faktiskt på att bli riktigt nöjd med mitt hår nu! Det var ett tag sedan jag var det, men nu håller det på att bli riktigt sådär skönt, eller hur man ska beskriva det. Jag tycker liksom att det är snyggt hur jag än har det, men det är bara min åsikt.

Fast jag är fortfarande väldigt frästad att klippa av det, kanske till skulderbladen eller till nyckelbenet, och sedan jätte mycket olika längder. Skulle vara så jävla snyggt! Men
eftersom jag skulle vilja färga håret då också så ska jag inte göra det, men kanske i
sommar. Kort och blont? Snyggt!



Skriva om Strobritannien

Jag håller nu på och loggar in på skolans dator via fjärrinloggning. Jag har två stycken So uppsatser att skriva så ska vara lite duktig och försöka skriva klart dom nu. Hoppas att jag hinner coh det blir bra, det enda problemet är bara att det kan vara så sjukt tråkigt ;) Men ska försöka mitt bästa.
Först ska jag skriva om ett land, jag har valt storbritannien eftersom det inte var så länge sedan jag var där ;)

Bruno Mars - Grenade [Behind The Scenes]

Jag älskar som sagt Youtube och jag älskar även Bruno Mars och hans musik, så galet bra!
Jag hittade två stycken videos från när dom har spelat in två stycken av hans musikvideos. Enjoy.

Mitt spanska prov gick..

Spanska provet gick sjukt dåligt! En utav de saker som jag är absout sämst på är att skriva meningar. För orden är i sådan omvänd plats jämfört med svenskan. I spanien säger dom typ: 15 minuter varje dag läser jag istället för: Jag läser 15 minuter varje dag. Det är på sådant som jag tappar alla mina poäng och på hörövningar.
Men jag hoppas verkligen att det här provet höjer mig, för jag är prcis på gränsen till VG och jag vill verkligen inte bara ha G. Jag har kämpat skit mycket för att få bättre så om jag bara får G kommer jag bli skit sur! hehe :$


Nu ska jag sova

Mamma har åkt iväg för någon jobb sak och självklart så har hon tagit med sig sminkborttagnings medlet. Så nu måste jag sova med mitt smink, inte bra! Som tur är kliar inte jag mig i ögonen när jag sover, men det är ändå inte bra.

 


Nu blir det Pensionärsjävlar!


Min digitalkamera - Casio Exilim ex-S10

Jag önskar mig inte en kompaktkamera längre, jag vill ha en systemkamera isället. Jag menar, jag har ju redan en digitalkamera som är smidig så jag behöver inte en till liten. För min digitalkamera bara 1 cm tjock och är
9cm x 5,5 cm stor. Skärmen är 7cm x 5cm så den tar upp nästan hela ytan på ena sidan, vilket jag bara äslar med den! Det enda problemet jag har med den egentligen är att den är väldigt seg på att starta, fast den var inte det nät jag köpte den så ska gå och fråga om det någon dag. Fast jar haft den i ett-två år så det kanske inte är så konstigt.

Me duele la cabeza

(Jag har ont i huvudet)

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska göra nu. Jag har så många alternativ ;)
Antingen så kan jag plugga mer på spanskan eller så kan jag skriva någon av mina två So uppsatser som jag måste göra, eller så kan jag gå och lägga mig och jag kanske är utvilad imorgon eller så kan jag plugga på de hundra olika verben jag ska kunna böja tills på fredag.
Haha, fan vad vad mycket jag måste göra! Men jag tror jag ska fortsätta med spanskan så att jag i alla fall kanske får ett VG. Jag satsar på det i spanska och om jag kommer få det kommer jag typ hoppa i taket! Jag kommer bli så sjukt glad!

Jag känner mig lite som denhär båten, fast jag sjunker i läxor...

För små bilder från förra veckan

Vi tog ju lite bilder förra veckan, jag, Mayo, Sofia och Elin. Elin har ju varit lite seg på att ladda in bilderna och nu har hon gjort det. Men eftersom Facebook har sina bilder i storlek 720 i bredd så är dom lite för små för min blogg.


Nu har jag varit en riktig liten pluggis

Jag kan typ allt nu! Fy fan vad härligt! Eller jag tror att jag tror att jag kan allt, imorgon när man väl är där kommer jag säkert få hjärn släpp och inte kunna ett skit, men får hoppas att det inte händer.

Jag undrar hur lång tid jag egentilgen har spenderat här nu, alltså jag pluggar ju på hemsidan glosor.eu och där med, undra hur många timmar jag har suttit och hållit på vid den hemsidan.
Nackdelen med det är bara att om man har skrivit in fel i början så blir det ju att man lär sig fel sen. Så nu hoppas jag att allt är rätt även fast en del kändes lite mysko men ja ja, hittade ingenstans i boken om det så jag kan inte göra något åt det.

Spotify vs. Youtube

Vilket tycker ni mest om? Spotify eller Youtube?
Själv så använder jag endast youtube. Förut använde jag spotify men sedan det försvann har jag inte orkat installera det igen, så jag har börjat använda youtube istället och nu tycker jag det är bättre. På youtube finns ju verkligen allt och det är med bild också, jag älskar att bara söka runt och kolla på olika video klipp.
     

Tills imorgon: Spanska prov + Musik läxa

Har precis ätit och haft ett litet avbrott från pluggandet, men annars så går det helt okej. Jag har snart lärt mig alla glosor (90 st), alla kroppsdelar (19st) och utseende beskrivnings ord (21st). Men efter att jag har lärt mig det så har jag fortfarande jätte mycket kvar! blä!
Jag vet inte varför det är så, men varje gång jag ska plugga så måste jag ha choklad! Haha ja vet, det är jätte konstigt, men jag bara måste ha godis eller något att äta på bara. Jätte konstigt men jag kan inte konsentrera mig annars. Så nu har jag precis sprungit runt i hela huset för att hitta något att små äta på.
En utav de låtar som jag ska kunna namnet och låt titeln på tills imorgon.

The monkees - I'm a beliver 

Thank you God!

Jag har spanska prov imorgon och min spanka bok har varit borta ända sedan jag kom hem från belfast. Jag har haft panik men hittade den nu i Jennys rum. Tack och lov för det!
Så nu ska jag plugga en del spanska, har prov på tre långa kapitel och det är mycket jag måste lära mig! Kommer därför kanske vara lite frånvarande idag, men ska försöka hålla igång så gott det går.

Jag saknar sommaren och mitt blonda hår en aning...

Jag har sovmorgon idag och börjar klockan nio. Jag har endast ätit frukost än så länge så jag har lite att göra. Jag vet förtfarande inte vad jag ska ha på mig idag och jag ska springa ner i duschen innan det. Jag kommer säkert få stressa jätte mycket sen, jag är nämligen ganska bra på att slöa för att sedan stressa sjukt mycket!

Inge mer street dance för mig

Dansuppvisnigen var för ett bra tag sedan nu. Den började klockan sex och var ungefär en och en halv timme. Det gick faktiskt helt okej, jag kom lite efter någon gång med det gick helt enkelt okej. Jag tror inte att jag tänker gå någon mer termin på street dance, jag kanske testar något annat istället. Jag ska fråga syrrans kompis om någon bra dans, hon har dansat några år och testat på lite olika så ska rådfråga henne ;)
Jag ska nu i alla fall börja gör mig i ordning och sedan gå och lägga mig. Vill ju inte vara zombie imorgon i skolan.


Pluggar spanska

Håller på och pluggar spanska på glosor.eu just nu. Det går faktiskt helt okej. Jag har riktigt svårt för spanska, engelska är jag ganska bra på, men inte spanska. Jag har ju prov på tisdag och det är jätte mycket som jag måste lära mig. Jag är lite orolig ;)

Bruno Mars - Grenade


Ska ner i duschen snart

Somnade i soffan igår vid ungefär tre, inte så bra, men vakna vid tolv-halv ett så det är okej. Jag börjar bli riktigt jävla nervös över dansuppvisnignen! Jag försökte igår när jag kom hem från repetionen göra dansen en gång och det går bara inte, jag kommer göra bort mig! ;(
Mina päron kommer fota antagligen så jag kan nog lägga in någon bild senare idag när jag har haft uppvisningen. Och jag kan heller inte hålla på och öva på stegen eftersom jag inte kommer ihåg dom eller har något fasit så att säga. Jag måste även plugga spanska eftersom jag har spanska prov på tisdag.
Här badade jag i sommras.

Timmarna efter klockan tolv

Jag sitter nu och kollar på eftertimmarnas alla olika amerikanska deckare, haha jag älskar dom! Speciellt Criminal minds, my favorite! Mitt problem är bara att jag kan fastna vid alla dessa deckare till klockan blir fem på morgonen. Måste försöka slita mig därifrån snart!

Skidbackar in my heart

Jag kan nästan skrika av längtan! Jag vill till romme, åre, säler, kungsberget, var fan som helst, jag vill åka ner för deras skidbackar och känna den där underbara känslan!
Jag menar, det är snö ute, snö är till för att åka skidor/snowboard på! Det är så mycket snö också, känns som om backarna skriker efter mig! haha, nja inte riktigt men jag skriker efter dom!
Träden och buskarna har blivit så jävla vackra, Mayo den lilla mördaren slår bort det ;(

Dansuppvisning

Mitt lilla photoshops projekt gick åt helvete. Jag orkade inte med det så det sluta med ett rött kryss och kutan försvann. Mitt dåliga tålamod när något går dåligt för mig är extremt dåligt. Jag hatar att inte kunna eller att vara sämst, jag vill vara bäst lixom ;) haha, men vem vill inte.

Imorgon har jag föresten dansuppvisning. Jag är en aning orolig. Jag kan knappt dansen och det är en hel aula som kommer vara full med folk. Läskigt! Låten som vi ska dansa till är inte direkt den bästa heller, den kommer från filmen Men in black och är inte direkt den typ av låt jag brukar lyssna på.
Men in black song, kvaliten är inte så bra, men man hör ändå sången

Photoshop

Jag sitter nu och leker lite i photoshop. Det går inte så speiellt bra (eftersom jag är urusel på det!) men jag försöker. Jag vill verkligen kunna använda det och förstå det, men jag måste leta så himla mycket när jag ska använda det att jag väldigt lätt tröttar.
Nu håller jag på och testar att göra en header. Bara för att veta hur man gör liksom. Mitt offer som alla bilder är på blev en utav mina kompisar. Haha men jag tror det inte kommer bli något lyckat. Jag försökte tidigare idag med att ändra hårfärg, vilket gick sådär. Jag skulle bli tvungen att sudda jätte noggrant och det har jag inte tålamod för.
Jag lägger in en bild på hur det blev när jag är klar, vilket blir... om en evighet? nej jag vet inte, ska bara göra en väldigt enkel och lägga ihop tre bilder i en. Som ni hör är jag helt lost i detta program.

Denhär gjorde jag 2008. Då var jag helt okej, men allt jag kunde då har jag glömt bort nu.

Everything comes back, eventually

Det känns så sjukt när man hittar något som man tror man har tappat bort föralltid. Man har köpt sig en ny och glömt bort den gamla, den är det förgångna, och när man hittar den gamla så känns det verkligen som en chock! Det förlorade föremålet är tillbaka och vilket ska man använda nu? Det gamla eller det nya?

Jag tappade bort mitt legg för säkert ett halvår snart. På sommarlovet var det och jag har inte haft ett legg sedan dess. Jag har tänkt att jag ska gå och skaffa ett nytt, men det är ju så, när du har köpt ett nytt så hittar du det gamla. Så jag ar inte köpt ett nytt bara utav den anledningen, everyting you lose, comes back to you.
Det är denna bild på legget, är det bara jag som tycker att jag ser en aning fjortis-aktig ut? ;)


Vi tycker alla olika

Nu håller min mamma på och förstör hela huset. Jag hatar det så jävla mycket! Hon gör det varje år och jag kan inte stoppa henne på något vis, det blir bara mer och mer för varje år och jag vill bara slänga ut alltihopa! Jag förstår verkligen inte meningen med denna överdrivelse! De är överallt, var man än kollar! Små som stora, fula som söta, men mesta dels små och fula, och hur många som helst! Usch och fy och när jag flyttar hemifrån kommer det aldrig se ut såhär hos mig! Aldrig! Jag hatar allt detta julpynt! Lite är okej men här hemma blir det så överdrivet mycket! Fem fulla stora flyttkartonger med julpynt som kommer ut varje jul!
Det kan vara mysigt och man får verkligen denna julkänsla, men det är bara så mycket..

Jag älskar att kolla på tv-serier på datorn

Sitter nu och kollar på Vampire Diaries, avsnitt tre på sesong två. Jag har snart kollat klart på hela avsnittet och jävlar vad bra det är! I love it so fucking much!

Vill åka skidor/snowboard

Jag längtar jätte mycket till att åka skidor och snowboard! Skidor är jag bra på, men jag tycker det snowboard är roligt att lära mig åka! Jag har letat efter en bild på mig med snowboard i evigheter nu men jag kan inte hitta någon, väldigt irriterande! Hittade en på min brorsa när hoppa med sin snowboard, ska jag försöka lära mig att göra lika dant iår kanske? Tror inte jag kommer lyckas, jag har problem med att bara ta mig nerför backen ;)

Chokladkalendrar fungerar inte!


Jag blir som en liten fem åring när jag har en cholkladkalender. Min tar alltid slut långt före julafton. Den som jag fick iår är redan slut, den tog slut första december, tror jag att det var. Men jag kan bara inte låta bli! Jag menar, en sådan där liten fjuttig chokladbit räcker ju inte, den väcker bara chokladmonstret innom mig ;) haha, men därför kan jag i alla fall inte förstå grejen med chokladkalender, det funkar ju inte! Mina chokladkalendrar möter oftast ett hemskt öde när det tar för lång tid att öppna luckorna :$

Lite bilder från igår

Jag lovade att jag skulle ladda in bilderna som vi tog igår, och det ska jag göra också, jag håller på att ladda in bilderna nu, men det tar sin lilla tid. Väldigt irriterande speciellt när jag har bråttom, men idag är det lugnt.
But anyway, igår flög det snöbollar överallt! haha ja, jag lyckades tilloch med få bild på det, eller jag skulle ta kort på Elin och en snöboll kom flygande ;)
Haha och ja, det slutade med att vi spelade Crash bandicok, ett tv spel som jag har spelat hur mycket som helst när jag var mindre, haha ja det var kul att testa igen!

Utan humor skulle det inte finnas mycket att leva för

Jag har precis varit ute och tagit julkorts bilder med familjen. haha inte något seriöst kort om jag säger så, men humor är alltid bäst! Att göra så att man med flit ser rolig ut även fast det inte syns för andra att det var med flit är otroligt roligt, någon som förstod? haha, men som ni ser på mig så hade vi ett litet tema ;)
Visste inte om jag skulle lägga ut bild eller inte, men jag är lite modig och lägger ut den, varsegod att skratta :D Meningen.

Vad som hände igår

Updateringen igår var ju usel men eftersom jag brukar blogga mest på kvällen i vanliga fall, och igår så var jag ju upptagen, så det blev inget bloggande. Jag hade ju fullt upp med att följa Harry Potters liv ;) haha

Lite snabbt om gårdagen. jag var ju hemma hos Elin strömberg och därifrån drog jag vid kanske fem. Sofia Lantz och Maria Hallme kom typ tio minuter senare då vi gick till pizzerian och köpte pizza och kebab, haha på fredagar får man äta skit mat :D
Vi orkade inte kolla på ettan och tvåan så vi började kolla på trean och sedan forstsätta därifrån, men vi han bara se till femte filmen, så vi ska kolla på den sista filmen innan vi går på bio någon gång i veckan.

Hur som helst så gick vi en snabbis till Ica Maxi för att köpa godis, sedan var det direkt tillbaka till filmerna. Jag hade glömt typ allt som hände i Fenixorden (alltså filmen, kom ihåg en del från boken, haha sofia tyckte att jag var lite jobbig när jag kommenterade allt som dom inte hade tagit med i filmen men som händer i boken.. hehe)
Sorry för gamal bild, men den nyaste jag har på dom. Sofia och Maria♥

Snart är det jul

Nu är jag hemma hos Elin Strömberg med flera. Vi ska försöka få igång Buzz och spela det, haha ja undra hur det kommer gå, ja jag är inte så allmänbildad.. :$
I skolan idag så har det varit väldigt mycket snöbollar flygande i luften och även en del mulanden. Jag har faktiskt inte blivit utsatt för något idag, jag är kvick i fötterna ;) haha.

Buzz verkar inte fungera, Elin och Stina sitter och leker tekniker medan vi andra gör lite av varje. Mayo sjunger gudomligt fint här bredvid mig, jag svimmar nästan av! :O
Jag har tagit massvis med bilder idag nu när vi var påväg hem till Elin, men jag har ingen överladdningssladd med mig så ni får se dom senare idag istället.

Haha de dåliga tekniknördarna misslyckades och nu blir det något som heter Pascal typ, dålig grafik kan man verkligen säga! haha men tv spel är skit kul så det blir nog okej, men ingen fattar hur man ska göra...

Bild från i somras, inte sådär jätte snygg då, men ett långt inlägg utan bild kan jag ju inte ha ;)

Det börjar bli sent

Nu är det en snabb reklam och när Vampire Diaries är slut så ska jag ta bort sminket och borsta tänderna. Blev lite sent idag :/ Och imorgon så ska jag, Sofia och Maria ha ett litet Harry Potter maraton för att sedan se den nyaste filmen på bio. Vi vill ha lite uppdatering av dom gamla först ;)

Kolla ikapp tv-serie

Nu ska jag kolla lite på Vampire Diaries som jag missade förra veckan och nu i veckan. Bara att gå in på tv6.se och kolla ikapp, och det är knappt någon reklam där så jag tycker det är skönare att kolla där ;)


Packning är inte min starka sida

Jag håller nu endast på och kollar runt lite på internet och lyssnar på musik.
Något ni nog inte vet är att Elin Sigvardsson gillar på något vis att vika kläder. Så när hon var här så vek hon alla mina kläder som jag hade hält ut i en hög (haha ja det är mitt sätt att packa upp, vända upp och ned på väskan, hehe) och nu är de fina och vikta. Nu måste jag bara veta vilka som ska ner i tvätt korgen och vilka som ska tillbaka till garderoben.
Wish me luck! Och som ni ser så är jag inte så bra på att packa heller(min resväska till Kroatien)

Vad ska jag hitta på nu?

Eftersom jag har ändrat bredden på bloggen och tagit bort menyn så har det blivit en vit kanskt på de gamla bilderna. Ser inte så bra ut men jag orkar inte ladda upp alla bilder igen och ändra storlek så det får duga.
Kommer ni ihåg förut när jag ville ha menyn ute på sidan? Jag gjorde ju en snabb paint bild för att visa. Tycker ni att det skulle ha varit snyggare?


Nu har jag läst ut min engelska bok och jag har försökt få Elin att ladda in bilderna men hon tänke göra det imorgon istället. jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske plugga spanska.. jag har spanska prov på tisdag.

Nya desigen är här!

Så! Jag hittade problemet och löste det! Så detta är då vad jag har hållit på med otroligt länge! Haha men alla förändringar jag har gjort har jag gjort för första gången så det har varit väldigt mycket försök fram och tillbaka.
Som ni kanske ser så är menyn borta, men jag har sattit dit den uppe i högra hörnet av headern istället. Så nu finns menyn där :D
Gu! Jag är jätte glad och tycker det blev skit bra! Jag vet att det inte är någon speciell skillnad men om ni skulle veta allt jag har ändrat i kodmallen så är det jävligt mycket!
Haha jag idag på lunchrasten, lika glad då som jag är nu! haha :D

Lägga upp en nästa klar design?

Åt middag för ett litet tag sedan, pannkakor såklart eftersom det är torsdag ;)
Jag känner mig lite dålig nu eftersom jag inte har läst någonting ur min engelska bok... Jag har istället hållit på och fixat på designen.
Designen är faktiskt helt klar nu, men det är bara det att det blir en stor vit ruta i slutet av sidan, vilket jag stör mig otroligt mycket på!
Jag vet inte om jag vill ladda upp den nya designen nu, eller vänta tills jag har fixat det... hmm...
Men eftersom det inte är någon ny header eller ny bakgrunds färg så är det inte så stor skillnad, det är bara små saker.


Vart lite långt inlägg...

Förlåt för att det inte vart något bloggande igår men behövde ju plugga till So provet. Hade provet idag och det gick helt okej, jag hoppas verkligen att det gick bra!
Skolan slutade tjugo i två idag, det gör den varje torsdag för mig och halva klassen. Andra halvan av klassen har hemkunskap till klockan tio i fyra! Efter jullovet kommer jag ha det och dom kommer sluta tidigt, jag längtar inte!

Efter skolan så gick jag, Elin sigvardsson, Mayo Greven och Sofia Lantz hem till mig. När vi var på väg hem till mig så såg vi hur vackert det var ute så vi fick lust att fota lite. Så vi gick hem till mig och lämna väskorna och gick sedan till min baksida och fotade lite för att sedan springa in och värma oss, det var riktigt kallt om händerna!
Nu har alla gått hem och jag är ensam kvar, haha men jag ska faktiskt läsa ur min engelska bok, den ska vara utläst imorgon ;)

Bilderna vi tog tog vi med Elins kamera så dom kommer när hon har laddat in dom på sin blogg.

Bild jag tog med min mobil när hennes kamera dog.

Sofia och Maria i skolan.