Plugga kan vara ett riktigt helvete!

Uppdateringen idag har inte varit så speciellt bra, men ibland får det bli så. Imorgon tror jag inte att det kommer bli någon uppdatering alls, i alla fall om jag är duktig och pluggar vilket jag verkligen behöver med tanke på att jag inte kan någonting... *suck* fatta vad mycket plugg...

Nu ska jag i alla fall börja ta bort sminket och borsta tänderna så att jag kommer i säng någon gång. Jag har börjat få som dålig vana att gå och lägga mig sent, ska försöka bryta det ;)

Black butterflies

Fan vad det går långsamt framåt! blä!
Nu kan jag alla länder och huvudstäder i europa. Men frågan är om jag kan dom imorgon. Får hoppas det så att jag kan gå vidare i mitt pluggande ;) Måste ju lära mig var man kan hitta olja och liknande saker också, hela provet är på europa så det är typ allt!
Nu håller jag i alla fall på och raderar låtar från mobilen, hade nästan två hundra låtar och var tvungen att bläddra hela tiden för att komma till de bra låtarna. Så nu ska dom dåliga bort så att jag kan sönderlyssna dom som blir kvar ;) haha.

Laddade även ner den här låten till mobilen nyss, kan inte riktigt bestämma mig om den är bra elr inte, men eftersom jag har börja tycka om Rihannas låtar så mycket på sistone så laddade jag ner den, vad tycks?

Tiger attack

Kollade runt lite på youtube och hittade detta klipp. Om du bara vill se tiger attacken så börjar den vid 0.55. Tänk om man skulle bli attackerad såhär :O

Känner mig stolt!

Eftersom jag verkligen måste plugga så blir det bara korta och snabba inlägg nu, plugg är ju viktigare ;) Men jag håller ju som sagt på att spela seterra för att lära mig lite, och har kört några gånger nu och nu kan jag alla! :D
Bevis, på åttonde försöket kunde jag alla från att ha kunnat... mindre än hälften(?)

Geografi pluggning

Fick precis lite hjälp med ned laddningen så nu ska jag börja plugga genom det spelet ;) Tillbaka när jag vet var alla alla läder och huvudstäder ligger i europa!


Snabb update

Jag kollar nu på tv men ska börja plugga snart, ska bara ladda ner seterra först. Seterra är ett geografi spel, jag har ju prov i geografi på torsdag så jag måste plugga ;).

Ska kanske först bara fixa lite på designen först, vill bli klar någon gång ;)

Mot sängen!

Har varit jätte duktig nu och läst engelska bok, fixat på designen lite mer, lärt mig låtarna som jag ska kunna och nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen! Jag kommer vara jätte trött imorgon eftersom det bara blir sex timmars sömn eller något sådan, aja, Godnatt!


Dålig och gammal musik

Sofia har dragit hem, hennes faster skulle typ komma så hon var tvungen att åka hem för att öppna dörren när hon kom.
Själv så sitter jag och lyssnar på låtar från 50-talet typ. Jag har Musik läxa till imorgon och det är att veta vilka det är som sjunger olika låtar. Kommer gå åt helvete tror jag...
En utav låtarna jag ska kunna, Rolling stones - Paint it black

Choklad behov!

Är hemma hos mig med Sofia Lantz nu. Vi fick sluta vid tjugo över ett idag, skit härligt!
Sofia håller nu på och kollar igenom allt mitt smink, gammalt och nytt, eller det som jag använder och det som jag har slutat använda. Jaja, men nu ska vi förtsätta med.. ingenting ;) haha nej men vi har faktiskt bakat en kladdkaka som jag ska springa och hämta en bit nu! :D

Sofia och jag i somras♥


Dåligt planerat

Nu är jag riktigt stressad!
Vet inte vad jag ska ha på mig, är osminkad och håret är fortfarande i handduks turban. Jag ska gå hemmifrån tjugo i, jag har en kvart på mig!

Btw: När jag var i Nord Irland så köpte jag två bhar. En vanlig och en sportbh, behövde båda grovt! haha elr inte riktigt, men sportbhn i alla fall.


Den vanliga bhn har också en söt liten detalj tycker jag.


Solen är påväg upp

Morgon!
Det känns bara så himla ovant att kolla ut genom fönstret och se all denna snö! För i lördags så var allt grönt för mig och så kommer jag hit och det är istid!
Idag ska det tydligen vara -15 grader ute, kallt!
Jag ska i alla fall springa ner i duschen nu, ska försöka bli klar innan klockan blivit tio över, då kanske jag kan hinna locka håret :D

Bilden är från förra vinter.


I ♥ my computer

Ja jag är verkligen riktigt dålig på att stänga av min dator! Skulle ju gå och lägga mig för en timme sedan hade jag tänkt, men så vart det ju inte riktigt...
Nu ska jag i alla fall gå och borta tänderna, ingen mer dator för idag!
Ska bara först ladda ner några låtar till mobilen.. hehe...

När jag laddar ner låtar till mobilen så omvandlar jag bara Youtube låtar till mp3 låtar som jag sedan skickar via Bluetooth från datorn till mobilen.
Omvanlingen gör jag i alla fall på denna sida. http://www.video2mp3.net/


I remember when I lost my mind

Fy helvete vad länge jag har suttit och hållit på med det där nu!
Har testat massor med olika saker i designen men eftersom inget av det är riktigt färdigt så kan jag inte använda den designen här, än i alla fall.
Men eftersom jag har suttit och hållit på med det så länge nu så ska jag göra något annat. Tror jag ska börja borsta tänderna och så eftersom det är skola imorgon och jag vill sova!


Det finns alltid något att hålla på med

Håller nu på att fixa lite i designen. Jag har skapat en till blogg med samma design så jag kan hålla på där och sedan klistra över det till denhär bloggen om det blir bra. För att om något skulle gå snett så gör det inget :D. Tyckte jag var väldigt smart! haha.

Men håller i alla fall på att fixa lite med menyn. Jag vet inte riktigt var jag vill ha den. Kanske vill ha den upp? Såhär skulle det ungefär se ut, men har mycket kvar!

COME CLOSER

I skolan så har vi fått i upg. att läsa en engelsk bok. Min heter Come Closer och är skriven av Sara Gran. Den är faktiskt ganska bra, men om jag hade vetat vad den handlar om innan jag började läsa den så skulle jag nog inte ha valt den. Den är liksom en blandning av verklighet och fantasi.
Sitter iaf och läser i den nu :D


Inget bäst före datum

Jag bara älskar den här låten! Den är gammal, men fortfarande lika bra!

Liten är inte alltid svagast


Bildbomb av Belfast

Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder från Belfast så ni får se en liten del av hur jag har haft det i alla fall. Men det blir endast natur bilder den här gången.

Här besökte vi en utav deras sevärdheter. Det är ett berg som har gjort detta mot sig själv.
Vågorna slog mot stenarna.Min underbara syster, Jenny.Jag såg en fyr genom flygplans fönstret och sedan dess så ville jag se en, så vi letade reda på en :)Jag var ju bara tvungen att ta kort på en utav deras röda telefonkioskar! Lite gammal var denhär då, men det fanns faktiskt inte så många.Ute på landet var det hur grönt som helst!
Tyvärr så fick jag ingen bild på några får, det fanns hur mycket får som helst ute på landsbyggden!

Nu är jag hemma igen!

Om ni undrar var jag har varit så har jag varit i Belfast! (Det ligger i Storbritannien, i nord Irland). Jenny bor och pluggar där fot tillfället så vi var ju där för att hälsa på henne.


Belfast är... hm.. ja, de har väldigt dålig smak på kläder där iaf! haha. Nej men vädret i nord Irland är väldigt speciellt. På en timme så kan det vara: Sol, hagel, blåst, snö, regn, glömt någon? Och det var aldrig två stycken samtidigt! Det kunde helt plötsligt börja ös regna och tio sekunder senare slutade det och blev sol, werd!

En bild som jag tog genom flygplansfönstret påväg ner till Belfast.

Borde packa...

Gu vad jag kollar på film haha, men orkar inte packa.. :$
Har precis kollat på filmen Salt, ni vet den som Angelina Jolie spelar huvudroll i och man tror att hon är en rysk spion, ringer det någon klocka? haha nej men den har jag i alla fall precis kollat på och ja, jag tycker inte att den va så bra. Den var... Ok, men inget mer.

It's so fluffy im going to die!

Haha jag bara ÄLSKAR repliken It's so fluffy i den här trailen!

Skadegläje är roligt!

För några dagar sedan så var vi påväg till donken och jag tog upp kameran när Mayo höll på att sjunga på låten Fuck it, videon vart lite tråkig men med lite skadeglädje blir allt roligt! :D

Synvillor

Dom är ju bara för coola! Man har ju redan sett dom flesta men ändå så blir man så fascinerad av dom varje gång man ser dom.
Hur många ben har elefanten?
A och B rutorna har samma färg
Vilket håll snurrar den åt? Luta huvudet åt det hållet du vill att den ska snurra åt.
Denna har jag alltid tyckt är jätte cool. Det är en stillbild, men ändå så rör den på sig!
En terrass eller en balkong?
Det ser ut som om linjen på högra sidan är en fortsättning av den övre linjen på vänster sida, men det är en fortsättning av den undre linjen.

21

Det vart filmen 21 men orkade inte se klart hela så har bara sett halva ungefär. Handlade om poker, black jack. Den var helt okej bra, liksom en sådan där film man ser en gång eller två gånger och sen aldrig igen. Ingenting jag rekommenderar, men om man tycker om poker filmer så tycker man nog om den med tanke på att det är det hela filmen är om... typ.

Jag borde... Men jag orkar inte

Mitt schema på tisdagar är ganska slappt, helt okej lektioner, slutar vid en okej tid och har två timmars håltimme, en okej dag liksom. Hade musik idag för första gången på typ en månad, har haft sovmorgon ist för musik eftersom vi är en ganska stor klass och de måste dela upp oss. Vi fick iaf lyssna på 50-80 tals låtar som vi ska kunna känna igen och veta artisten till, till nästa vecka.
På håltimmen drog vi hem till mig, typ hela bunten. Slappade i soffan och spelade wii mot varandra, haha tråkiga liv jag vet.
Nu ska jag nog iaf kolla om vi har någon bra film, finns massor som jag borde gör men inget som jag orkar göra, gör det senare ;)

Börjar om mindre än en timme

Jag har haft sovmorgon på tisdagar i säker en och en halv månad nu, till klockan halv tio, och nu så börjar jag vanlig tid igen, åtta, prick.
Håller iaf på att använda min nya mascara nu, den verkar bra, men jag trodde att man skulle få mycket längre ögonfransar av den, vilken jag inte har fått..
Läger in en bild ikväll när jag har mer tid.

Ny mascara

Köpte ju som sagt en ny mascara och jag hoppas verkligen att den är bra! Alla som jag vet som har den säger att den är jätte bra och jag hoppas verkligen att den uppfyller mina förväntningar nu. Det var verkligen dags för mig att köpa en ny mascara, jag har levt på två nästen helt slut mascaror som jag kämpat ut lite ur varje morgon, imorgon blir det ny mascara, svart, långa ögonfransar!

Irland - Den gröna ön

När Sofia och jag var på Ica Maxi så köpte jag inte bara godis till Syrran utan även också en mascara och lite godis som jag ska ha under flygresan. Syrran har begärt svenskt lösvikts godis för 40kr, vilket jag tycker är ganska lite eftersom jag själv aldrig skulle klara mig på de lilla godiset i nästan två månader! (den tid hon har kvar i Irland).
Irland ska ju ha en otroligt vacker natur och jag hoppas att den uppfyller mina förväntningar. Mina höga förväntningar!

Inception

När jag hade kollat klart på Grown ups så upptäckte jag att vi även hade filmen Inception som jag har hört mycket bra om, så jag var bara tvungen att kolla på den. Bästa filmen jag sett på mycket länge måste jag säga, skit bra! Leonardo Dicaprio har huvudrollen och jag tycker att det är ett måste att se! Min älsklings stil av film!

Grown ups

Sofia gick härifrån för bara någon minut sedan. Efter skolan så gick hon och jag till Ica Maxi där jag köpte godis till min syster som jag fick i upg. att göra. Efter det vandrade vi hem till mig i kylan och så upptäckte vi att vi hade Grown ups så vi har suttit och kollat lite på den, vi kollade inte klart så det är vad jag ska göra nu :)

Dagens outfit..?

Morgon!
Nu ska jag springa ner en snabbis i duschen och sedan välja ut dagens outfit, alltid lite svårt att välja ;)

Dålig förlorare/vinnare

Läste precis den här serien och kände igen mig lite... :$

Gammal favorit

John Mayer - Who says

Btw: Due Date

Sa jag förut att jag åkte och kollade på filmen Due date? kanske jag inte gjorde, tror inte att jag hade börjat blogga än då. Men kollade iaf på den och den var bra för de som kanske funderar på att se den. Han som är med i The Hangover, han med skägget, är också med i denhär filmen. Jag tyckte iaf att filmen var bra.

Harry Potter and the deathly hallows

Hihi min gulliga mamma kom precis in med en skål none stops till mig, min favorit! Jag ska nu fortsätta på min musik upg som jag inte riktigt har gjort klart än, men det går nog på tio min bara.
Mayo Greven frågade mig precis och undrade om jag vill gå på den nya Harry Potter filmen och det vill jag, men jag måste packa och sen så var det också jätte länge sedan jag såg de filmer som var innan, tror att jag ser den när jag kommer hem ist. Någon som har sett den och vet ifall den är bra?

Till min syster:

Fråga bara, du sa att jag visste dina favoriter men jag har glömt dom, du brukar ju ta hela min godispåse och plocka hejvilt så jag har inte någon riktig koll på vad exakt det är du vill ha. Så du får nog lov att berätta det om det är något spec du vill ha.
Btw, hur är det med att kommentera, är den där saken borta nu?
PUSS

Snart åker jag

Är nu hemma igen, vart så att jag följde med mamma och handlade mat. Vi ska ju åka till Storbritannien snart, bara någon dag, men ändå så känner jag att jag kommer missa jätte mycket... Min kära syster är ju där och pluggar och har snart varit där i ett halvår, ska bli kul att träffa henne. Har fått i upg. att köpa svenskt godis med mig till henne, får hoppas att superwoman inte äter upp det innan vi kommer fram bara... hehe....
Bild från när vi åkte till Frankrike för att hälsa på Jenny när hon jobbade där, två år sedan.

3 saken på listan snart avklarad

Ska bara sminka mig lite snabbt och sedan bär det av mot stinsen, är så jävla glad att mina pengar är tillbaka och allt är som det ska. Men måste skynda nu, mina sexiga superwomen underkläder väntar på mig (så som Elin uttryckte det ;) )

Planering=bra

Är snart klar med musik uppgiften och ska då springa iväg till stinsen för att köpa de kläder jag har lagt undan. Dagens planering har faktiskt gått bra, första gången det fungerar för mig typ.

Äntligen klar!

Har äntligen städat klart! Att plocka undan allt och sedan damma och damsuga tog sin tid, men nu är det äntligen snyggt igen. Frågan är bara hur många dagar det går innan det ser likadant ut igen ;)

Good morning

Jag vaknade för kanske en timme sedan, har på den tiden bara ätit frukost. Idag ska jag försöka få massa gjort som verkligen behövs göras.

Godnatt

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig, annars så kommer jag sova bort hela morgon dagen ;) Hörs imorgon och här är en utav mina favorit låtar för tillfället.
Låten börjar vid 0.35 ungefär.

Vissa måste verkligen geeka photoshop!

Orginal bilden:
Photoshopen av bilden:

Google Chrome

alltså jag bara hatar google chrome när jag ska blogga! Det är jätte mycket saker som inte funkar då och jag vill bara slå någon! Om man inte räknar med det så är det så himla mycket bättre än vanlig internet tycker jag.

At home

Kom precis hem från Maria Hallme, jag har varit där med tjejorna och bara umgåtts. Det är skönt att bara ta det lugnt ibland men nästa helg så vill jag ut och träffa folk!
På stinsen så köpte jag en tubkjol, kände att jag kunde behöva en till eftersom jag bara har en och eftersom det inte är så snygg så har jag den aldrig utanpå en tröja. Den nya är snygg :D Tycker i alla fall jag.
Jag hittade en bh och två trosor som jag skulle köpa också, men när jag kom till kassan så hade jag inga pengar även jag är säker på att jag ska ha det, blivit bestulen? nej ingen aning men jag är väldigt irriterad.
Efter det så gick Elin och jag till donken (juste, btw, Elin köpte en snygg blå rutig skjorta) där jag åt middag, sedan tog vi tåget till Elin och därifrån så gick vi till Maria.

Vi spelade lite wii också (Elin på bilden med hennes nya skjorta)

Elin Sigvardsson is gästish bloggish :D

Nu är jag (Elin Sigvardsson) här och Vicky står och sminkar sig för snart ska vi dra till stinsen :D Men de kommer ta en stund innan vi kan gå dit för Vicky står bara i leggings och bh just nu och sminkar sig. Haha, hon ser riktigt rolig ut när hon står där och gapar för att kajalen ska hamna rätt ;)
Aja, på stinsen ska iaf jag kolla på lite affärer för som jag har skrivit på min blogg så har jag lite rabatter :) Men ska inte kolla på nåt speciellt.
Vicky ska kolla på lite sexiga underkläder som hon ska ha utanpå sina kläder när hon vill leka superwomen! :D
Nu håller Vicky på att klä på sig :( Vill ju att hon ska gå naken till stinsen :( Höhöhö
Oj, den va gammal :o Elr från i våras men iaf :o
En liten länk till min blogg: Elin Sigvardsson :D

(Jag har varit superduper seriös när jag har skrivit de här inlägget, och om ni inte förstår ironi så får ni skylla er själva) ;)

Fotbolls miss

Jag brukar inte kolla så mycket på fotboll, jag har spelat det när jag var mindre men har inget större intresse i det, men såg iaf ett klipp från en match precis och jag har bara en fråga: Hur fan lyckas man?!

Fråga

Jag har mellan kanske.. 30-15. Det är väldigt stor variation mellan dagarna, väldigt vågig ;)

Morgon

Får se vad som händer idag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Kanske ta en runtur på donken? haha nej drev bara. Men  dom ska ju ha någon sådan där sak på donken idag, har sett reklamen ;)
Igår så var jag kvar hos Mayo till kanske tolv, var lite synd att jag var tvungen att dra hem då eftersom vi satt och kollade på filmen Mirrors, den var bra, iaf det jag såg, vilket var kanske halva(?).

Drar till Mayo nu!

Nu drar jag till Mayo, jag har lyckats övertala min mamma att jag ska få skjuts eftersom det är så jävla kallt ute! Jag ska inte sova där heller tror jag eftersom de hade tänkt dygna och då sabbas hela min sömn balans om det inte är så att det är lov, men åker dit för att träffa alla mina b-rudar för en stund ;) så som slutsats: Jag sover hemma.
Jag och Mayo i somras.

Fan vad jag älskar min släkt!

Haha ja jag har precis ätit middag, vegetarisk mat blev det, inte en av mina favoriter ;) Medan vi satt och åt kom iaf min farbror och min kusin hit, båda vuxna och med härlig humor. Fick mig verkligen att tänka på hur tacksam jag är för min underbara släkt! haha.
Nej men på pappas sida har alla en underbar humor (antagligen var jag har fått min ifrån) och alla är glada och skojar och skrattar, riktigt roligt folk! Men på mammas sida är det helt annorlunda, där finns ingen av den där humorn, där är det fint och städat och bara fyllt av kärlek, så olika men så otroligt härliga!


Nikita

Kom precis hem från stinsen, har varit där med några kompisar. Ikväll så ska jag till Mayo och ha lite myskväll så sitter nu och äter lite på min påse med godis. Jag tror jag ska gå och kolla på inspelade Nikita som visades i.. onsdags/torsdags? jag har inte riktigt någon koll.

Slut för idag

Ska nu duscha och sedan gå och lägga mig, ska försöka hinna blogga imorgon morgon, men ska nog locka håret så kanske inte hinner. Puss
Saknar mina otroligt bruna ben...!

Vampire Diaries

Har precis testat alla kläder and everything fits perfect!♥
Jag ska kolla på vampire diares som jag missade, hörs efter det!

Shopping! Ladies night

Utvecklingssamtalet gick bra, endast positiva saker hade hon att säga, så det var skönt. När vi kom hem så var maten klar, och efter att ha ätit så drog mamma och jag till stinsen, det var tydligen ladies night där med massor av erbjudanden. Jag hade ingen aning om detta fören mamma sa det, så det var en trevlig överraskning.
På en utav mina favorit affärer (BIKBOK) så hade dom 40% på alla plagg i butiken med orginal pris. Men självklart så var det packat med folk så det var endast att leta upp något snyggt, hitta en bra storlek och hoppas på att det kommer passa, jag har fortfarande inte testat något av mina köp, ska göra det alldeles strax.

Utvecklingssamtal

Jag har utvecklingssamtal som börjar halv sex. Jag är ganska lugn men det är ganska tråkigt att bara sitta där i en halv timme.
Idag så slutade jag tjugo i två, var med Mayo Greven och Sofia Lantz ett tag innan vi alla drog åt olika håll.
Dagens outfit:

Duktig flicka

Nu ska jag vara duktig flicka och gå och lägga mig tidigt. Jag har både spanska läxa och so läxa kvar att göra, men hoppas verkligen att jag hinner göra dom imorgon. Tidig godnatt puss!

Teckna

Gu vad statestiken är deppig, men men..
Jag håller nu i alla fall på att teckna lite, sitter och söker på google efter bilder och ritar sedan av dom förhand. Helt okej tidsfördriv :)
haha ja som ni förstår så undviker jag läxorna lite..

Önskelista

När man var liten så fick man alltid skriva en önskelista för att mamma och pappa skulle veta vilka av alla leksaker man önskade sig. Jag önskade mig massvis med barbie's och bratz's, nu ligger alla dessa på vinden, lete bortslösade pengar kan man ju tycka.

Nu på senare år så önskar jag mig typ bara tekniska saker, som mobil, laptop, kamera.. ja bara massa av dessa dyra saker. Förra året så fick jag min mobil, året innan en dator, innan det en kamera, innan det en mobil, innan... ja det är så det går runt, vartannat år vill man ha en förnyelse, i alla fall jag.
Så i år tänker jag önska mig en kompaktkamera, det är som en mindre systemkamera och som är mer tålig till stötar, jag är ganska klumpig..

En canon kompaktkamera, högst upp på listan!

Matte provet gick.. sådär..

Kom precis hem, hade matte provet på sista lektionen. Jag är väldigt osäker på hur det gick, men något som jag stör mig något otroligt på är att det var en fråga på provet, och jag var inte riktigt säker på hur man skulle lösa den, jag hade två olika uträkningar som det skulle kunna vara, och så valde jag fel! Den jag inte använde mig av var rätt! Fy fan, sånt är bara skit störande!
Men vi besökte ju fria gymnasium i början av dagen. Där fick vi lyssna på en debatt och ställa frågor, debatten skulle föreställa Sverige demokraterna och något annat parti. Efter det fick vi göra en frågelek som är väldigt tråkig kan jag berätta och så fick vi även göra våra egna.. hm.. hur stavas detta? det får bli en bild istället ;)

Istid utomhus

Det är HELT vitt utanför mitt fönster! Det har blivit frost överallt och det blåser snö typ (?) Detta kommer bli en riktigt kall dag men som tur är så ska jag idag iväg med klassen till någon debatt sak, den håller på halv dagen tror jag, så när vi kommer tillbaka så är det bara två lektioner kvar, en utav dom matte..
Jag lyckades inte få till någon bra bild på min outfit idag så ni får nöja er med gårdagens, har iaf lockat håret idag med, men eftersom det är ny lockat nu så är det en aning mer lockigt nu ;)

En månad

Jag har sedan en tid tillbaka börjat ta bild på ett och samma ställe varje gång det blir lite väderförändringar. Jag hittade nu två stycken av dessa bilder, bilderna är tagna med bara en månads mellanrum, oktober och november i år.

Sorry

Dagen är nästan slut och detta är mitt första inlägg för idag, dåligt. Men min ursäkt är bra, jag har faktiskt pluggat till mitt matte prov som jag har imorgon, kände att det var dags. Jag har typ inte gjort någonting på lektionerna när vi har jobbat med det här kapitlet och inte heller någonting hemma, därför är jag lite nervös för hur det går.

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar och jag hoppas nästan att den ska lämnas in imorgon så att jag blir av med den och inte kan tänka på det nu, det enda jag kan haka upp mig på nu är om jag ska lägga in en bild eller inte, men om jag gör det så blir den på tre sidor och jag tror att max var två.. så jag vet inte riktigt.
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, har redan fixat i ordning allt så det är bara sängen som väntar. Förlåt för den sämre uppdateringen idag, men skolan går ju såklart före bloggen ;)


Skriver uppsats

Jag håller nu på att skriva min musikuppsats och kommer därför vara frånvarande i kanske någon timme. Några säger att den ska vara klar imorgon och andra säger nästa vecka, så för att ta det säkra före det osäkra gör jag klart den ikväll.
Idag på dansen så skulle vi ju som sagt öva med kläderna på, det gick helt okej. Det är min första termin att gå på street dance och jag tror inte att jag kommer gå på det nästa termin, vill testa något nytt, kanske en ny dans, mer tjejig i så fall :D
Detta var då hur jag såg ut, de andra hade lånat sina pappors kläder men jag lånade av mamma så de satt lite bättre på mig, haha. Även om man skulle ha lite större eftersom det är street dance så föredrar jag detta :) Bilden är lite dålig då, men jag var värsta snygg som kostym nisse.. hm.. jag kanske ska bli assistent..

Girl getting annoyed because she can't sing the right notes

Haha såg denna precis på facebook och är bara tvungen att lägga upp den här.

Vampire Diaries

Jag sitter nu och kollar på Vampire Diaries på tv6play.se, missade förra avsnittet så kollar igen mig nu. Jag ska snart ta någonting att äta och sedan testa hela kostym outfiten, man ska ha solglasögon så att mans er ut som en riktig cooling ;) haha nej inte direkt, dom vill att vi ska vara så lika dom i filmen "Men in black", men jag vill inte direkt ha sådana solglad ögon så jag kommer ha mina stora :) Dom som jag har på den här bilden.

Teater

Jag har sovmorgon idag så jag kan ta det lite lugnt eftersom jag gick upp i vanlig tid. Regnet verkar bara falla där ute så jag får klä mig varmt när jag ska gå till skolan. Tror att jag ska gå hemifrån om kanske... fem minuter.
Idag i skolan ska vi kolla på teater, i satelliten tror jag.

Dags för sängen

Min pappa har nyligen blåst min dator och därför har jag inte spotify på den, jag har bara inte orkat ladda ner det igen. Så jag lyssnar på youtube hela tiden nu för tiden och det är väldigt skönt med tanke på att det är så lätt att ladda ner låtar därifrån.
Men nu ska jag i alla fall sova lite så att jag inte blir för trött imorgon. Har nu på kvällen även hittat alla kläder jag behöver till dansen imorgon, vi ska ha med oss svart kostym.
Regina Spektor - On the radio

Three little birds

Nu är jag äntligen klar med alla stöd text som jag skrivit för hand. Det tog ett bra tag men nu blir det lättare att sedan skriva en flytande text, vilket får bli imorgon efter dansen eftersom jag inte orkar hålla på med det nu. Men efter att jag har lyssnat så länge på Bob Marleys låtar så börjar jag tycka att dom är bra, haha så nu har jag laddat ner Three little birds och Buffalo Soldier till mobilen.

Bob Marley

Jag bestämde mig för att skriva om Bob Marley till musik uppgiften. Så nu sitter jag och lyssnar på hans låtar för att komma lite i stämning, sitter även och skriver stöd ord till texten jag ska skriva. Hoppas det blir som han har tänkt sig.
Bob Marley - Buffalo Soldier

Dags att börja med skolarbetet

På tisdag har jag både matte prov och inlämning av en musik uppsats. Jag har varken pluggat eller skrivit så jag börjar bli lite stressad. Jag tror jag ska börja med musik uppsatsen så att jag blir klar med den.
Cupcakesen blev i alla fall lite för söta enligt mig, men pappa och resten av familjen tyckte att dom var jätte goda. Så det blev en lyckad present.

Färdiga cupcakes

Cupcakesen är äntligen klara, vet inte riktigt hur lång tid det tog, men dom blev bra iaf. Eftersom det var första gången jag gjorde detta är jag väldigt stolt över resultatet, har dock inte kunnat smaka på dom än eftersom vi snart ska äta middag och pappa ska såklart få välja först ;)

I ugnen

Ja nu ska dom vara i ugnen i en kvart så jag har lite tid över för att blogga. Sofia hade träning så hon var tvungen att gå innan dom ens kommit in i ugnen.
Sofia och jag hade en rolig tid på coop iaf. Sofia hade aldrig varit där så hon var jätte glad och jag skrattade åt henne, haha hela våran lilla kundvagn ramlade för att jag skrattade så mycket.

Gå och handla

Haha ja det blir cupcakes, vi hittade ett recept på fokis blogg som vi ska ta. Så nu bär det av till Coop.
Berättar när dom är klara om dom vart goda :D

Bakning

Sitter nu hemma hos mig med Sofia. Eftersom det är fars dag idag så hade jag tänkt baka något, Sofia ska hjälpa till lite innan hon ska på träning :)
Tror att det blir cupcakes, haha första gången för oss båda att baka detta, men det blir nog bra, får vi hoppas i alla fall.

Träffa Sofia

Nu ska jag börja göra mig klar för att träffa Sofia Lantz. Jag ska träffa henne om ungefär 1 ½ timme så det är ganska gott om tid.
Jag har nu även upptäckt ny saker med det här Internet, mycket roligt ;)
Men jag ska börja klä på mig och fixa mig så att jag inte får stressigt sen :)

Google Chrome

Min kära broder har precis laddat ner google chrome till mig, jag är mycket nöjd. Jag var först väldigt tveksam men vart sen väldigt glad och exalterad, haha. Man kan ha teman, flyt i bilder, förstoring och massa annat, så det blir detta Internet jag använder i fortsättningen :D
Klockan har blivit ganska mycket nu och jag ska upp ganska tidigt imorgon, iaf för mig ;) Jag ska träffa Sofia Lantz imorgon på dagen :)
Jag och Sofia i somras.

Fars dag

Imorgon är det fars dag och jag har inte gjort någonting till det.. än iaf. Jag tror att jag bara ska göra ett kort och kanske baka något, det är alltid uppskattat. Jag har ingen aning om vad jag skulle köpa i så fall så jag stuntar i att ens kolla. Att leta presenter är alltid svårt, extra svårt till killar tycker jag.

Vinterskor

Köpte mina vinterskor för ett tag sedan, de är en blandning mellan stövel och känga, mer känga skulle jag säga. Men har iaf väl kunnat börja använda dom nu, riktigt sköna!

Designen

Sitter nu och leker lite med designen igen. Börjar lära mig lite smått nu utantill och det är då det blir kul, men när det inte funkar blir man bara förbannad! Får se hur det går, lyckades precis få bort google översättaren som jag hade vilket jag är väldigt stolt över eftersom den satt i kodmallen och jag har ingen aning om hur det funkar, klarade mig helt själv :D

Gott och blandat

Sitter nu och bara klickar mig runt lite på facebook. Ska snart kolla om det kanske går någon film ikväll eller om jag kanske träffar någon kompis, får se.
Min outfit idag har iaf varit detta. Svart linne från Ginatricot, Svarta leggins från Bikbok och gult linne från en marknad i Kroatien.
Jag älskar verkligen detta linne och tycker att det är jätte gulligt, två bebisar som bryter arm, den ena är en ängel och den andra är en djävul, jag vart kär så fort jag såg den.
Jag har dessutom börjat trivas jätte bra i mitt hår. Min lugg håller på att växa ut efter det att jag en kväll fick lite tråkigt och bara klippte av den, haha jag gillar spontana saker. Men nu håller den på att bli lång och mitt hår har blivit lite solblekt så missfärgningen som blev när jag färgade är nästan helt borta.
Jag tror att jag ska klippa mig snart, jag plattar aldrig håret, men jag fönar det, och det sliter en hel del. Så funderar på att kanske klippa bort en dm så att det blir helt fräscht. Men får se, har inte bestämt mig för någonting än, kanske blir om någon vecka är eller så då.

Kanye West - Erase Me


Kladdkaka

Sofia ska typ baka till sin pappa imorgon på fars-dag, så tänkte tipsa om ett gott recept här :D Och ett tips till de som inte brukar baka så mycket, man ska ha i alla torra ingredienser först! Sedan de andra.

1 ½ dl mjöl
3 dl strösocker
1 nypa salt
1 tsk vaniljsocker
4 msk cacao
2 ägg
125 gram smält margarin

Blanda mellan varje ingrediens och när du har haft i allt så smörjer du in en form och stoppar sedan i uppvärmd ugn.
Antingen så kan du ha den i ugnen i 30-40 min på 175 grader,
Eller så kan du ha den i ugnen 25 min ungefär på 180-200 grader.
Jag brukar använda mig av det sistnämnda. Men det handlar lite om känsla.

Såhär brukar mina bli:

Statistik

Min statistik är tråkigt låg och då orkar man ju inte blogga lika mycket eftersom det känns som om det ändå inte är någon som läser...
Men ska äta nu, ville bara säga det.

Hemma igen

Jag kom hem för ett litet tag sedan, kanske tjugo minuter. Jag har iaf suttit på ett tåg i en halvtimme för att sedan byta tåg och sedan är jag hemma, detta tog fyrtio minuter ungefär, så det är skönt att vara hemma. Elin måste åka denna väg när hon är hos sin mamma och ska till skolan, fatta hur tidigt hon måste gå upp! Jag skulle aldrig orka.

När jag var där åkte vi iaf in till Uppsalas "stan", haha nej men för mig så är ordet "stan" Sthlm C. Men vi åkte iaf in till Uppsalas stan och kollade på lite kläder. Jag hittade en jätte snygg tröja som jag bara älskar! Men den kostade lite mycket så jag vet inte hur det kmmer bli med att köpa den, en julklapp kanske? haha. Vi var iaf där inna så länga att dom fick slänga ut oss eftersom dom stängde, första gången det händer för mig tror jag.

Sedan vad det dags för mig att åka hem så Elin följde mig till stationen.


I Uppsala

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen igår men det var en stressad fredag och jag hade ingen tid vid datorn. Jag har iaf sovit hos Elin Sigvardsson inatt och jag vaknade för bara några minuter sedan, men har hunnit äta frukost. Elin vaknade tidigare men ville inte väcka mig, känner mig lite elak för att jag är en sådan sju sovare så att hon var tvungen att väcka mig.
Idag ska hon iaf visa mig runt här i Uppsala eftersom jag typ aldrig har varit här förut, det ska bli kul. Får se vad som händer sedan och jag kan lova att det blir bättre uppdatering idag!

Eftersom jag är hemma hos Elin så kunde jag inte hitta ngn ny bild på oss.

Innan skola

Sitter och äter frukost nu och börjar om tio minuter,  STRESSAD!

Gamla bilder

Vissa personer hatar att kolla på gamla bilder för att de tycker att det är hemskt hur de har sett ut tidigare, själv tycker jag att det är jätte kul. Jag sitter förtillfället och kollar på gamla bilder från förra årets vinter. Det absolut komiska som jag ser på varje bild på mig utomhus är min katastofala foundation rand. Haha jag tycker det ser jätte kul ut men det sorgliga är att man själv inte såg det då, så man gick runt sådär.

Ja jag kan ju erkänna att jag var lite utav en fjortis... :$

Reflektion

Hihi hittade en bild på mig och Jennifer Svelander som är från i somras. Eftersom det inte var planerat så tycker jag att det är lite kul att vi ser ut som varandras spegelbild.
Jag till vänster och Jennifer till höger.

Daglig träning

Som jag sa tidigare så har jag börjat med att göra sit-ups morgon och kväll, tänkte att jag kanske kunde dela med mig av dom. Eftersom ju närmare jul det blir så äter jag mer, jag menar julgodis, varm choklad och liknande. Så för att förhindra julmagen så har jag börjat i god tid iår med att träna magen, får ju dessutom lite magmuskler :)

Men ifall någon kanske är intresserad så är detta vad jag gör:
Först: 8 vanliga sit-up
Sedan: 8 sit-ups åt höger
Sedan: 8 sit-ups åt vänster
Sedan: Sträck upp benen i luften så du bildar ett L med kroppen, gör sedan 8 sit-ups och håll hela tiden benen uppe och håll dom raka.
Sedan: Sära på benen så att du bildar ett V med benen och gör 8 sit-ups, benen ska fortfarande uppåt men särade i en trubbig båge.
Sedan: 8 vanliga sit-ups

Hoppas min förklaring var okej och att man förstod, detta är det antalet jag gör, och man får inte ha några pauser! Om det är för lätt eller för svårt är det bara att ända siffrorna, men det ska ju vara jobbigt!
Tips: För att komma ihåg att göra morgon och kväll har jag sattit på alarm på mobilen.

Färgning

Jag har en liten lyckost till vän som har en mamma som är frisör och ägen in frisör salong, så gissa om hon någonsin har utväxt ;) Men den här lilla (haha hon är längre än mig) skitungen ska iaf färga håret idag. Hon har varit bäldigt ljusblond i kanske två år nu men idag ska hon färga slingor och så så att det ser mer naturligt ut, jag är nyfiken på att se henne imorn :) Jag ska sova hos denna lilla skitunge imorgon, Elin Sigvardsson närmare bestämt.

Jag ska faktiskt inte färga mitt hår något mer tror jag, jag tror faktiskt att jag ska låta min orginal färg växa ut, var evigheter sedan jag hade min orginal färg. Den är otroligt snygg på sommaren när den blivit solblekt, men utväxten på vintern som inte blivit solblekt är inte lika snygg ;)
Min orginal hårfärg.

Hej det är Nic... Klick

Mayo har gått runt hela veckan och sjungit på en låt som går typ exakt likadant hela tiden. Hon visade mig idag vilken låt det var och nu går det inte att sluta sjunga på den. Den är liksom sådär dålig att den blir bra.

Lucia

På min skola så har dom varje år ett lucia tåg, endast åttor och nior får vara med. Man får öva på sånger och liknande i på två-tre timmars lektioner som man får ha istället för vanliga, så på så sätt slipper man vanliga lektioner men man missa även mycket.
Idag så skulle man gå ocyh träffa våran musik lärare för att skriva upp sig, jag gick dit men är fortfarande inte säker på om jag ska vara med. Jag menar, det är en kul grej men är det värt att behöva jobba mycket hemma för? Jag vet inte riktigt och får tänka på det.

Hälsa

Man ska ta hand om sig själv så att ens hälsa är bra, det vet alla. Men man kan se på hälsa på många olika sätt. Att se bra ut är inte samma sak som att kroppen mår bra. Man ska äta nyttigt, motionera, träna och vila.
Själv gör jag ingen av detta saker ordentligt, jag äter onyttigt, tex idag var min lunch en donken pommes. Men träna försöker jag faktiskt göra lite, jag går ju på en timmes dans i veckan och sedan så har jag börjar göra olika magmuskelsövningar varje dag.

Men detta är ju endast kroppsligt. Att må bra på insidan (alltså personligheten) är nästan ännu viktigare. När jag får perioder med dåligt självförtroende så brukar jag göra så att varje gång jag ser mig i spegeln så ska jag tänka på ngt nytt positivt med mig själv.

Och om jag känner mig tjock ngn dag så sätter jag bara på mig en munktröja och tänker inte mer på det eller så tänker jag på sådana där personer som väger kanske 200kg och som skulle vara jätte glada om dom var lika smala som mig, det får mig att känna mig tacksam för hur jag ser ut och min storlek.

De "fula" sakerna på dig själv som du ser, ser sällan någon annan.

Se det vackra i världen.

Spanska

Dagen idag har varit ganska seg. Har varit på tråkhumör hela dagen typ. Vi hade första riktiga spanska lektionen idag efter lovet, fick veta att vi ska ha prov vecka 48, spanska är inte mitt starka ämne så undra ur det kommer gå. Fick även tillbaka en läsförståelse övning, fick VG vilket jag är väldigt glad över.
Har ni någonsin hört en spanska person prata spanska, det går riktigt fort kan jag berätta. SJUKT fort! Så som ni kan förstå med det så har jag problem med hörövningar, tar lite tid att koppla vad ngt betyder när man inte är säker på språket.
Några av mina vänner funderar på att åka på språkresa, jag vet inte men om så vill jag åka till USA eller spanien så att talet blir bättre.

11 november

Vi har alla dom där morgonarna när vi bara är jätte sega, trött, kall och orkar ingenting. En sådan morgon har jag idag.

Nästa vecka har jag utvecklingssamtal, undra hur det går. Tror att det nog ska gå bra. Jag ska snart också åka iväg till storbritanien för att hälsa på min kära syster Jenny som har flyttat dit för ett halvår så att hon kan plugga där. Kommer bli kul att träffa henne.

Vet inte om jag får lägga ut en bild på hennes ansikte så det får bli en sådanhär på henne :) Bilden är inte fixad, Kroatien är verkligen jätte vackert.

NattiNatti

Förlåt för den sämre uppdateringen idag men eftersom min pappa nyligen blåste min dator så har jag inga bilder, och nu håller jag på att tanka över mina gamla bilder tillbaka på datorn. För att detta ska gå snabbare så ska man inte hålla på att göra något annat på datorn samtidigt.
Än så länge har jag bara tankat över bilderna från när jag var i Kroatien i sommras, men den är förtfarande inte klar, det var över 3000 bilder så det tar sin lilla tid. Det är ungefär en timme och en halv timme kvar innan den är klar så jag tänker nog avsluta nu och fortsätta imorgon.

När vi besökte deras nationalpark Krka.

Jag älskar min mamma♥

Min mamma är ganska soft. Alltså jag menar inte att hon är en sådan där mamma som låter en göra vad man vill och komma hem när man vill, men hon är liksom förstående. Det är väldigt skönt att hon är så eftersom vissa mammor är sådär över beskydande eller förstår en inte överhuvudtaget om man berättar ngt eller ar gjort något "dumt".

Dagens outfit, leggins:BIKBOK, Halsduk:Ginatricot, Tröja:mammas så har ingen aning.
Det är ännu un positiv sak med min mamma, jag kan låna hennes kläder eftersom hon är ungefär lika lång som mig, har samma storlek och har helt okej smak.


I'm yours

Haha jag tycker bara det här är för gulligt!

Sommaren

Hittade lite bilder från en dag i sommras, gu vad härligt det ser ut! Vill tillbaka med hela kroppen. Man ska uppskatta det man har innan det försvinner.

Elin sigvardsson, Mayo Greven, jag, Sofia Lantz

Hemma med trevligt sällskap

Hade biologi provet på första lektionen och det gick faktiskt ganska bra, tror det blev ett VG. Jag tycker det är ganska bra eftersom jag inte är så bra på biologi, men vem vet, det kanske blir ett IG.. ;)

Jag är hemma nu med Maria Hallme som sällskap. Elin Sigvardsson var också här men hon gick för ungefär en kvart sen. Vi har bara suttit och snackat och tagit det lungt, det är härligt när man bara kan koppla av och sitta och snacka om allt.


Idag på matte lektionen hade vi lite tråkigt så det vart lite foton. Vi hade vikarie, han såg ut att vara en professor från 1800-talet, han hade till och med ett fickur! haha ja han var en udda typ ;)

Depp!

Förlåt för den dåliga updateringen igår på kvällen men jag var tvungen att plugga biologi eftersom jag inte gjort det tidigare. Kollade dessutom på statestiken precis och ni blir färre och färre, deppig känsla.

Jag börjar klockan åtta och får därför alltid bråttom på onsdagar så jag måste börja göra mig i ordning. Bloggar när jag kommer hem från skolan sen.

Vinter land

Jag kan faktiskt inte säga att jag tycker illa om att det snöar. Jag tycker snö är jätte vackert och jag älskar att åka skidor samt lära mig åka snowboard. Haha ja jag är inte speciellt bra på det, håller fortfarande på att lära mig men jag kan ta mig ner för en skidbacke även fast det inte är så speciellt graciöst då ;). Min brorsa fick vara lite utav min lärare förra året på våran skidsemester med familjen, det gick bra och jag lärde mig svänga och så men allt är väl borta nu eftersom det gått så lång tid...

Jag är nu hemma hos Elin Strömberg och vi ska egentligen plugga till biologi provet vi har imorgon men jag låter Elin få en liten tjuvstart ;)



Snö+plusgrader=SLASK

Har nu håltimme och är hemma hos mig med Sofia.
Det är snöstorm ute och allt håller på att bli vitt. Men eftersom det inte är minusgrader så kommer det bli slask såfort det slutar snöa. Så man får njuta av det vita sverige sålänge det varar. Det är alltid så fint att ta bilder nu.


Förändring

Igår när Elin Sigvarsson och jag satt och väntade på bussen för att åka hem fråhn dansen så började vi prata om förra vinter m.m. Vi umgicks inte lika mkt då, knappt alls och därför var det kul att höra vad hon gjorde. Men bara det att man har förändrats så mycket på bara ett år är ju helt sjukt!
För ett år sedan (alltså de gamla inläggen här på bloggen) så hade jag det vackraste håret jag har haft i hela mitt liv enligt mig, färgen var skit snygg och det var även frissyren♥... Men för att komma till saken. Min klädsel då var ju inte heller den snyggaste, nu tycker jag att den var ganska... tråkig. Ibland ngn dag kunde jag även helt plötsligt ha på mig värsta snygga outfiten, märkligt.

Kort hår

Nästan alla mina vänner har långt hår, endast några få som har kortare och ändå så är deras lite längre än axellångt. Jag bara ÄLSKAR riktigt kort hår på tjejer, jag tycker det är grymt snyggt men skulle aldrig våga göra det nu men om något år kanske.
Snaggat tycker jag är fult på killar som tjejer, ca tre cm långt hår tycker jag är fult på killar men inte på tjejer. Haha ni kanske tycker jag är galen men om jag hade modet skulle ni se mig i en sådan frilla ;)


Jag vet inte vad ni tycker men själv är då detta IN MY HEART!
Tycker ni att detta kan vara snyggt?


Sovmorgon

Morgon♥
Kom precis upp ur duschen och sitter nu och lyssnar på Nrj. Jag brukar nästan aldrig lyssna på radio längre men det är ganska skönt ändå.

Idag börjar halv tio, tack gud! Min längsta sovmorgon vilket är ganska deppigt men får trösta mig med att jag slutar kvart i tre då jag haft en två timmars lång håltimme innan sista lektionen. Det gör så att man får lite nya krafter eftersom sista lektionen är teknik vilket jag inte tycker om.

8 hours every night

Jag vet att man ska sova ungefär åtta timmar varje natt eller mer, jag är lite dålig på det men försöker bättra mig. Jag går upp ungefär halv sju varje vardag morgon vilken betyder att jag borde gå och lägga mig halv elva, men ja jag är lite dålig på det som sagt.

Idag har jag iaf läst hälften av alla sidor i boken så nu har jag bara hälften kvar + 36 stycken frågor med a, b, c. INTE rolig.

Biologi provet har jag tills på onsdag, sedan efter det har jag ett matte prov nästa tisdag, blä. Men något possetivt ska man alltid ha med efter det neggativa. Idag fick jag tillbaka min uppsats om franska revolutionen, jag fick MVG! :D Jag är fett stolt! Jag tror att jag kommer få MVG som betyg i So den här terminen, hoppas!
Fick även veta att jag kommer få VG-MVG i svenska den här terminen, det går bra för mig! :D
Godnatt♥

Pansionärsjävlar

JAAAA! :D
Trodde jag hade missat det och att det var igår men det är tydligen nu! :D Tror det är skit roligt! Första gången jag ser det är nu men reklamen är ju bara för rolig! Kanal5
Programet består av att det är en dold kamera och pansionärer triver med vanligt folk.

Svenska Hollywoodfruar

Jag brukar nästan aldrig kolla på det men eftersom jag håller på att plugga och har precis kommit in på kapitlet karies så tar jag en liten pause, den lilla plugglusten jag hade är borta med vinden så väntar lite innan jag fortsätter.

100 GREATEST HITS OF YOUTUBE IN 4 MINUTES


People are AWESOME!

Människor kan göra galna saker och allt det bli bara så himla coolt när det är något man själv inte kan. Tänk om man kunde göra något av detta, då skulle man kunna skryta ^^

Att skriva förhand

Kom hem från träningen för ett litet tag sedan. Vi ska göra en jul show och håller på att öva till den, idag var det endast repition så att allt skulle bli bra eftersom det var näst sista träningen. Det gick helt okej tycker jag.

Jag tycker väldigt mycket om att ändra min handstil då och då. Så nu har jag bestämt mig för att göra annorlunda a:n och k:n, sådanna här data a:n och lite mer böjda k:n, jag tycker det är mycket snyggare.
Vet ni vad mamma berätta igår, hon sa att man lär sig skriva när man är sju år ungefär. Det betyder att jag endast har kunnat skriva i ungefär sju år, det är ju jätte lite! :O
När jag gick i lågstadiet fick vi även lära oss skriva skrivstil, kommer ihåg att i början tyckte jag att det var jätte kul men vi fick ju hålla på med det i evigheter så idag tycker jag inte alls om skrivstil. Lite kul att kunna men onödigt.


Det är sjukt hur mycket kraven ökas ju äldre man blir. Om jag skulle skriva något sådant här idag skulle jag få IG men det här barnet har fått "Bra!" som kritik.

Bruno Mars - Who is

Min absoluta favorit låt för tillfället ♥

Street dance

Jag har börjat dansa street dance på måndagar så jag ska snart springa iväg för det. Jag sluta tjugo över tre på måndagar och dansen börjar kvart i fem så det blir lite stressigt eftersom bussen till dansen kommer tjugo över fyra.


Skola

Ska springa iväg till skolan nu, börjar vid nio så det börjar bli riktigt bråttom!

Ginatricot tröja

Frukost!

Har suttit vid datorn allt för länge nu. Magen skriker efter mat och klockan stressar mig!

Keep It Up!

Igår somnade jag med biologi boken i famnen efter kanske en kvart, så det blev inte så mycket pluggande. Jag som var så duktig, haha.
Jag kollade in statestiken precis och jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att 39 unika första bloggdagen är ganska bra med tanke på att jag endast skrev på facebook och ingenting annat.

Känner mig lite som ett djur ibland, jag kan somna nästan överallt ;)

Plugga SUGER!

Fuck människokroppen!

Biologi


Känner att det är dags att börja plugga nu, har slösat bort hela dagen och inte pluggat någonting.. Ska göra ett försök och får hoppas att allt fastnar så att jag slipper plugga mer efter det, hoppas, hoppas, hoppas!

NewYorker

Jag brukar inte vara i Kista Centrum så ofta, men har varit där två gånger denhär veckan och såklart så kollar jag igenom NewYorker butiken som dom har där.
Jag tycker att det är synd att dom inte har en NewYorker butik i sollentuna eftersom dom har så himla mycket snygga kläder.
Det var iaf rea där och jag hittade fyra jätte snygga midje-shorts. Kanske lite sent för att köpa shorts jag vet, men man kan ju ha dom på vintern också bara man har leggins under och om det bara inte blir allt för kallt ;)

Köpte dom för ungefär 50kr/st, dom hade kostat ungefär 200kr/st

Dom gröna köpte jag även i svart, men dom är lite skrynkliga så..

Såhär skulle det se ut

Gjorde en snabb bild i paint för att visa hur det skulle se ut om jag hade menyn utanför. Men nu när jag ser hur det skulle se ut vet jag inte längre om jag vill ha det eftersom det såg så tomt ut på höger sida.


Designen

Det börjar verkligen bättra på sig nu med designen. Har ändrat mest små saker men det är ett jävla fixande för endast det ;)

Jag har bla.
Gjort så att det är en svart ram runt bloggen.
Ändrat header och trixat väldigt mycket med att få den på rätt plats, bredd, höjd m.m
Ändrat färg på bakgrunden, lite mer jordnära färg.
Tagit bort understrykningen under länkar
Lagt till smailysar
Ändrat typsnitt
Flyttat ner kommentars länken till slutet av inlägget
Bytt färg och lagt till en grå kant efter varje inlägg
Ändrat färg på bla. rubriken

Ja som ni ser så är det mesta dels bara små saker. Jag kommer inte på något mer nu som jag fixat med, men ska iaf försöka igen med menyn.

Hittade en bild på mig och stina från i somras :D

Godmorgon

Eftersom att det är sista dagen på lovet idag så tänkte jag att det kanske är bra om jag går upp tidigt idag så att jag är trött på kvällen.

Gammal bild på mig och mayo, saknar den hårfägen

Godnatt

Har suttit och lekt med designen i nästan tre timmar nu men kommer ingen vart, har hållit på med lite annat också men hur som hellst så ger jag upp för ikväll.
Höstlovets sista dag är imorgon och jag borde plugga sönder hela morgondagen men tror inte att det kommer hända tyvärr. Jag har biologi prov första veckan och har inte pluggat någonting förutom i skolan, får hoppas att jag lyckas ta mig samman och plugga.

Nu när jag bloggar lite smått igen så känns det så konstigt att jag slutade, jag menar, när jag slutade så slutade jag för att jag tyckte att det var tråkigt, men nu tycker jag faktiskt att det är ganska roligt. Detta kan ju även vara för att det var så länge sedan.



Btw. upptäckte precis att det var ungefär exakt ett år sedan jag slutade blogga efter att ha bloggat regelbundet flera gånger per dag.


Irriterad!

Bakgrunden ser bättre ut nu iaf, tror det blir den färgen jag stannar med.
Men gu vad jag blir irriterad på att jag inte hittar var man gör så att menyn inte sitter fast. Jag har hittat själva stället där man byter tror jag, men vad är motsatsen till Solid? Det betyder fast, men vad är den korekta motsatsen till det på engelska?
Jag har testat med loose, men det var inte rätt :/
Någon som kanske har en aning om vad det kan vara? :)

Jag i mitt blonda hår i somras

Hemma

Kom hem för en liten stund sedan nu, fan vad kallt det är ute alltså!
Jag vaknade vid kanske 14-15 idag så jag har inte hunnit göra så mycket på adgen idag. Nu på kvällen åkte jag hem till amanda och kollade på film, mys.

Gammal bild på mig och Amanda, nyår 2009-2010


Och om ni undrar över den fula bakgrunden så har jag bara den tillfälligt eftersom det är lättade att designa om då tycker jag. Jag ska försöka göra ett mellanrum mellan inlägg och menyn men det går sådär. Vet nämligen inte hur man gör ;)

Nu var det länge sedan

Nu var det ett bra tag sedan sist jag bloggade, men eftersom jag har börjat få massa övertid på datorn så har jag börjat fundera över om jag kanske ska börja blogga igen, men designen får ju inte direkt lusten att öka. Har glömt hur man fixar i stillmallarna och alla kunskaper jag hade där är som bortblåst nästan. Men får väl försöka trixa mig till en bättre design, kan ju alltid bli värre, men vad gör det? :)
Hittade en bild från när jag var i Kroatien i somras som jag vill ha som bakgrund, men det blir bara fel storlek och problem så jag tror jag struntar i det, eller väntar med det iaf :)