Blir nog inge mer bloggning

Sorry att jag inte bloggade igår men blev bara inte av. Sov över hos Sofia och efter att ha fixat oss åkte vi och solade. Dagen rullade på efter det och blev bara inte av att jag bloggade. Är faktiskt lite tveksam på om jag kommer fortsätta blogga nu när skolan börjar (imorgon, kill me!) för tror inte att jag kommer ha tid med det då. 9an, massa plugg och måste verkligen höja betygen! Byebye! See you when I can ;)

Fixar

Sofia håller nu på att koppla in luftmadrassen. Ni vet sånna där stora som man sover på? Hur sköna som helst är dom! Hennes syrra ska upp tidigt imorgon för att ha tenta så för att inte väcka henne behövde vi blåsa upp den nu. Vi kommer nog bara chilla resten av kvällen, ganska skönt. Imorgon så tänkte vi dra och sola, kommer bli nice! Men ska hjälpa Sofia flytta på madrassen nu.



Vad som har hänt idag

Jag är nu hemma hos Sofia. Vid halv fem så drog jag hem till Elin för att följa med henne och Jennifer som skulle ta navelpercing. Vet inte riktigt var det var för vi fick skjuts av Elins morsa, vilket var ganska skönt. Shit vad nervösa de var innan men det kan jag ändå fatta. Jennifer tog först och kom tillbaka och sa att det knappt kändes, sen följde jag med Elin in och filmade. Men det vart riktigt snyggt! Jag funderade på att ta navelpercing förra året men ångrade mig, kanske tänker ta tungpercing om jag ska perca mig.
Efter det drog jag till sollentuna centrum och träffade Sigge, vi köpte sushi och satte oss ute under taket och snackade. Riktigt mysigt med regnet som faller ner runt omkring en. Efter det gick jag till konsum och träffade Sofia, handlade lite där och som sagt, nu sitter jag i Sofias soffa och kollar på Mtv. 
Haha hittade en gammal bild från 6an, shit vad små man var! Helt sjukt!



The inspiration wall

Jag snackade ju förut om hur det har börjat ramla ner från väggen. Alla foton bara faller hela tiden så det är luckor nu, inte alls snyggt. Tänker plocka ner allt tror jag och börja om, men pallar verkligen inte göra det nu, är bara irriterad på alla foton som ramlar så orkar inte göra det.


Ny målade naglar

Målade och fixade mina naglar helt klart igår men så självklart så har det pajat på en del nu bara för att det inte hade torkat helt och råkades slitas av. Så nu är det bara att måla om de som har pajat, me tänker inte göra det nu för då kommer de bara paja igen.


Christina, Kat, Beyoncé, Madonna & Dev

Godmorgon på er! Jag hittade den remix som jag bara älskar! Kat Graham som jag förut snackade om är bland annat med. Jag tycker att det är så himla soft med remixer, när dom blandar ihop låtar och får en ny som ibland är bättre än orginalet. Jag tycker den här är skit bra, men det kan ha att göra med att jag har lyssnat så mycket på den nu.


Skolan börjar verkligen snart

Sorry att jag inte har bloggat idag men har haft fullt upp. Tänkte bara göra en snabb uppdatering innan jag fortsätter jobba. Har försökt fixat med väggen idag men allting ramlar ner för att tejpen är för dålig så får försöka med något annat imorgon. Har även varit och handlat med mamma och köpte en kalender, så nu känns det verkligen att sommarlovet är slut väldigt väldigt snart. Jag kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar, känns helt sjukt! Det här sommarlovet har gått snabbare än något annat!



Målar naglarna

Jag håller på att måla naglarna, eller jag har bara målat en ljus bas av vitt än så länge och sitter nu och funderar på vad jag ska måla. Vilket jävla i-lands problem! En del målar ju sina naglar jätte noggrant men jag pallar aldrig det, tar bort det som kommit utanför efter, går mycket snabbare! Men aja, ska fortsätta leta inspiriation nu ;)


"Ny" mobil

Sorry för sen uppdatering men har träffat Sofia och fixat med "nya mobilen". Jag har försökt vakna med väckrklocka ganska många morgonar nu men idag var första gången som jag faktiskt lyckades! Alla andra dagar har jag snoozat i typ två timmar men idag tvingade jag upp mig efter bara en kvart! Och jag hade satt klockan på sju så det känns som om jag har varit vaken i evigheter nu :P
Sofia kom hit vid två tolv ungefär och vi har bara setat och snackat typ. Hon drog hem för typ en kvart sen, skulle på säsongens första träning, shit vad jag inte saknar träningar! haha. Men För någon dag sen så kom mamma hem med två mobiler till mig, jag har klagat så länge på min så hon tog hem två gamla från sitt jobb som ingen använder som jag kan låna tills jag hittar en ny. Jag är så himla trött på min aino, helt sjukt! Jag fick välja mellan en htc eller en sony ericsson men htc:n hade så liten skärm så orkade inte ha den. Håller nu på att fixa med Xperia:n som jag valde, verkar ganska soft. Jätte skön att skriva på eftersom det är ett helt tangentbord, tycker med om sådana mobiler.



Hemma från Kungsträdgården

Åkte ju in till stan kring sju, vi drog och käkade på ett taco ställe som jag aldrig har varit på förut men det var jätte fräscht och jätte god mat! Efter det drog vi vidare till kungsträdgården och gick runt där, riktigt tråkigt var det! Vi träffade Sigges kille och hans kompisar som vi följde med till donken men drog tillbaka efter det. Ganska kort efter det tog Maria och jag tåget hem, pallade inte stanna kvar ;) Så kom hem runt tio, kändes onödigt att stanna eftersom det var så tråkigt, haha. Fattar inte hur jag kunde vara där så mycket förra året!
Jag hade min nya outfit, jackan är också helt ny, första gången jag använde den, tunn men varm.



Gamla teckningar

Shit, jag hittade en gammal pärm med gamla teckningar jag har gjort när jag var liten. Jag kommer ihåg att jag målade alla från huvudet och jag blir lite förvånad att jag ändå kunde rita ganska bra ändå. Dessa två (Hästen 9år, isbjörnen 8år) vart jag lite små impad av mig själv haha. Men det är verkligen kul att hitta gamla prylar som man nästan glömt!



Ska till stan

Jag ska med tåget som går tio i sju ungefär så jag börjar få brottom, jag är sån himla tidsoptemist! haha, men jag måste ner i duschen, sminka mig och välja kläder så måste skynda nu! Jag ska in till stan och träffa tjejerna, vet inte hur länge jag kommer stanna där, men jag har gjort två tidsinställda inlägg, lite tråkiga kanske men men ;)


Det börjar bli ordning i rummet

Jag hade en tavla på min bruna vägg som jag nu har flyttat till den blivande Inspiration wall som jag ska göra. På dess gamla plats har jag hängt upp en text som jag köpte på gekås. Jag tycker att det blev bra men tror nog jag kommer flytta tavlan till en annan vägg.



Bilderna har kommit!

Min mamma kom nyss in i mitt rum och sa att hon hade en sak till mig, och gissa om jag vart glad när jag såg vad det var! Bilderna som jag beställde i fredags har kommit! 100 bilder som ska upp på väggen så fort tavlorna är klara så att de får plats, det kommer bli så bra! :D


Ett träd?

Sorry för den dåliga uppdateringen igår men höll på att måla och städa hela dagen, men jag är nästan helt klar nu, sjukt skönt! Känns som att jag har slängt ut hur mycket prylar som helst för mina hyllor är helt tomma typ. Jag ska fortsätta städa nu och hoppas verkligen att jag blir klar snart!
Jag målade två tavlor igår och det här är en av dem, men det känns inte som att den är helt klar, vet inte varför. Jag funderar på om jag kanske ska måla ett träd i vänsterhörn, ett svart som man inte ser detaljer på, fattar ni? Men jag vet inte om det kommer se konstigt ut...


Målar med akryl

Jag testade att äta lite sött eftersom jag inte hittade någon alvedon och det fungerade faktiskt! Nu håller jag på att måla, har brett ut mig i mitten av vardagsrummet och har på Animal Planet som inspiration. Det går väl helt okej, första gången som jag målar med akryl färg så vet inte riktigt hur det kommer gå. Jag har nu målat ett tunn bas som jag väntar på ska torka, ska kolla in lite youtube klipp om hjälp under tiden ;)


Dunkande huvud

Shit vad förjävligt! Vaknar med världens huvudvärk och kan inte hitta några alvedon. Vad ska man göra då? Jag har ingen aning, tänker nog bara lägga mig och chilla tills det blir bättre.

Gamarjobat - Amazing Comedy Duo

Två stycken killar från Japan kör komedi utan ord, fånar sig och håller på.

Kat Graham

Jag är lite utav en Vampire Diaries älskare, haha men tycker att serien är as bra! Och jag upptäckte nu att hon som spelar Bonny (Kat Graham) även är sångare! Hon sjunger inte riktigt den typ av musik som jag brukar lyssna på så kan antagligen vara därför jag inte märkt det. Men jag tycker att det är coolt hur många sångare det är som även har börjat bli skådisar! En hel del är det ju, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Maley Curys och sen alla som har gjort musikaler, alla skådespelare i Glee kan man ju se lite här och där i olika filmer.


Lite pyssel prylar

Nu har jag precis käkat och ska snart fortsätta med städningen, börjar faktiskt bli bättre. En hel del frå golvet är borta men det är mycket kvar. På panduro så hade dom ett 10:- bord och ett bord med 70% rea, där plockade vi lite prylar och sen köpte vi även en pensel, smal och tunn. Jag visste inte om man fick använda penslar som är till för att användas med oljefärg till akrylfärg, men det fick man tydligen så behövde bara köpa en pensel. 

Roller som man målar mönster på väggar med, akrylfärg, nitar, oljefärg och pensel.



Städning

Nu håller jag på och städar för fullt! Plockar fram och undan så jag kommer egentligen ingen vart med städningen men är på väg mot att få lite bättre ordning på saker och ting i alla fall. Ska försöka plocka ihop allt som ska upp till vinden, en hel del papper. Aja måste fortsätta nu för att det ska bli något, visar vad som köptes på panduro senare.


Varför säljs de inte här?

Varje gång jag är utomlands så passar jag alltid på att köpa sånna här. Jag stör mig jätte mycket på att de inte finns i sverige, jag menar, Extra säljer dem inte i sverige. Plus att de kostar typ hälften utomlands, sjukt. As goda är dem!


Hittade en massa gamla prylar

Har inte kommit iväg till panduro än har istället hittat en massa gamla prylar från barndommen, helt sjukt hur gamla bortglömda minnen kommer till ytan med hjälp av saker! Vi ska snart åka iväg i alla fall och ja hoppas verkligen att dom har det vi ska ha, vet ni någon affär som annars har pyssel och målar saker?
När jag råkade hitta alla dessa gamla prylar i alla fall så hittade jag även en hel del pärlor och kom ihåg att när jag var mindre så kunde jag göra ödlor av pärlor, så nu ska jag fan e mig hitta några av de ödlorna! haha :) Men de var as coola har jag för mig, visar er om jag hittar någon!


Panduro nästa

Nu ska mamma och jag snart dra till stinsen för att köpa penslar. Det känns som om jag har vänt huset upp och ned i letande efter alla penslar som vi ska ha, men de är helt borta! Fattar verkligen inte var de kan ha tagit vägen! Jag skulle gissa på att min syrra har dom, men hon är i Tyskland och kommer hem på tisdag, så länge går det ju inte att vänta! Haha nej men behöver riktigt smala och fina och jag vet inte om vi har det så det är nog lika bra att köpa in det ;)



Lite shopping från igår


Igår när Sofia och jag var i kista så gick vi in på BIKBOK bland annat. Där köpte jag lite grejer, två par jeans och ett linne. De hade en del jeans för 99:-/st så jag köpte två stycken, var i stort behov av det, har nästan inga jeans typ. Köpte även ett linne, köpte det mest för text trycket, håller verkligen med, jag är en riktig vinnarskalle! haha. Linnet kostade 149:-, lite mycket för bara ett linne men det var det värt! Jag fick även ett trä armband på köpet för att jag handade över 300:-, ganska soft, snyggt var det också! Jag tror att man skulle få en goodiebag om man handlade för över 500:- men så mycket behövde jag inte ;)

Godmorgon!

Shit vad jag har sovit dåligt inatt! Jag råkade slockna i soffan med en massa kuddar omkring mig så har sovit jätte trångt och med ojämnt underlag, plus att min träningsvärk tar död på mig! haha. Kan knappt gå, har träningsvärk från baksidan av knäna ändå upp i rumpan så det är ett helvete att sätta sig ner haha.



K-fall 2 lax 11

Jag kom på att jag har inte berättat någonting om konfa lägret jag var på, bloggade ju inte då, men ändå, kan vara kul att berätta och visa lite bilder från det i alla fall tycker jag.

När det blev fotboll vart det liv eller död! Alla kämpade gärnet!

Vi skulle köra Catch the flag, tjejerna på vår våning peppade upp oss med krigsmålningar.

Isak och Helena gjorde min side-cut.
Vi fick pimpa våra biblar, såhär blev min.
Det spelades sjukt mycket pingis, av sju racket tror jag att ett var helt i slutet av lägret tack vare raseri attacker, hahaha.

Vi hade "Pimp my leader" en dag, det här var resultatet från de olika grupperna.

En utav ledarna jävlades med oss (han som står längst till höger på övre bilden)

Så vi jävlades tillbaka!





Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine

Den här låten tycker jag är en ordentlig glädje låt! Blir lixom piggare och mer positiv av den!

Kista centrum

Jag åkte till kista med Sofia när klockan var två ungefär, vi gick runt där ett tag och kollade på lite kläder, kollade på bio och efter det var jag jätte hungrig så vi satte oss och snackade medan jag åt middag, sushi! Mums!
När vi kom dit så var det ganska mycket folk där, men vi gick ganska direkt till bion för att kolla vad det gick gör filmer, jag ville se en action film eftersom jag aldrig sett en riktigt ordentlig action film på bio, så vi bestämde oss för att kolla på Captain America, vilket Sofia också tyckte lät bra, köpte biljetter och gick och kollade i affärer eftersom filmen väl skulle gå om en timme. Efter jag hade käkat så tog vi bussen hem, väl hemma så fick jag följa med mamma till pizzerian för att hämta upp pizza, så nu har jag kebab i kylskopet till lunch imorgon, haha :D

Captain America var inte direkt en riktig action film, eller jo det var det men inte tillrekligt mycket för att verkligen vara en riktigt bra en, Gamer är en riktigt bra action film! Jag tyckte inte att filmen vi såg idag var så himla bra.


Crazy, stupid, love

Morgon på er! Idag är jag sätte sugen på att åka in till stan men jag har inge pengar på mobilen så kan inte kontakta någon, känns ganska hopplöst! Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till men får försöka komma på ett sätt, orkar inte vara hemma idag. Är sugen på att kolla på bio också, den här verkas as bra men den har inte kommit ut än.


Korthus

Jag förstår verkligen inte hur man kan palla att göra något sånt här, jag menar, när man är klar är det ju bara att förstöra det. Ja, jag fattar verkligen inte, men riktigt coolt är det, jag kan knappt göra ett korthus på två våningar haha.


Tips!

Just nu så har FUJI direkt erbjudandet: 100 bilder gratis, betala bara 29:- i porto! Så jag håller på för fullt just nu med att välja bilder, en del ska in i fotoalbumet och en del ska upp på inspiraton wall. Svårt att välja men ändå är jag bara uppe i 50 bilder! Vet inte vad jag ska ta för fler bilder, sjukt!
http://fujidirekt.se/gratis


Kvarten. Dag 1

Shit vad jag är otränad! Jag har inte tränat på evigheter och eftersom jag inte håller på med någon sport så blir det inte att man kommer iväg och tränar så ofta, typ aldrig haha. Men det ska det bli ändring på!
Boken som jag fick av mamma ska jag börja följa tänkte jag, en kvart varje dag liksom, det kan jag klara av! Så jag testade idag, första dagen och det var jobbigt haha, inte konditions mässigt utan med musklerna! Det står att det tar ett bra tag innan man märker något men att det ska vara väldigt bra i det långa loppet. Jag som har så dåligt tålamod kommer vilja ge upp hur många gånger som helst, jag känner mig själv, men jag ska verkligen försöka!
Ni som vill kan ju hänga på, jag tror mamma köpte boken för 30:- på coop, så ni kan ju köpa eller låna den och vi kan kämpa tillsammans! ;)

Såhär kommer man nog inte bli ;) Men om man lyckas hålla det till sommaren kommer det nog ha blivit stor skillnad tror jag, hoppas på det i alla fall!



Music has its own world

Sorry att det tog sån tid innan jag la in bilden men fastade med annat. Jag har aldrig riktigt fattat hur man ska ta en bra bild på en teckning, jag menar, de ser aldrig likadana ut på bild som i verkligheten, bilden gör den alltid att se sämre ut! Aja, här är den och jag måste säga, jag ritar inte hår, jag menar, jag gör verkligen aldrig det! Har ritat hår en gång och det var rakt och på den första "blyerts" teckingen jag gjort (Den finns att se på bloggen, men ritade den inte med blyertspennor utan använde fel.. aja den finns HÄR), så det här var andra gången och lockigt! Men det gick ganska bra, förvånatsvärt bra faktiskt! :D


Klar men vrålhungrig!

Det vart likadant idag som igår, vaknade tidigt började rita direkt och nu är jag vrålhungrig! Haha så det är bara att springa till köket och göra frukost, klippta pannkakor blir det, muma!
Jag har setat och ritat på teckningen som jag började med igår och nu är den äntligen klar! Den är inte riktigt så som jag ville ha den eftersom det inte riktigt syns vem det ska vara, men annars är jag jätte nöjd! Nya favoriten tror jag (Innan har det varit shortsen som jag gjorde för jätte länge sen, länk HÄR om du vill se, fast bildkvaliten förstör tecknignen.) faktiskt! Men nu ska jag äta, magen skriker!
Tog ett snabbt foto med webbkameran så ville inte att de ska bli den ordentliga, kommer lägga upp en ordentlig bild efter frukost ;).



Det svåraste kvar

Undra hur länge jag har ritat nu egentligen? Känns som timmar vilket jag tror att det är också, men jag har kommit en bra bit nu, bara den läskigaste delen kvar, det som kan förstöra precis ALLT! Är jätte nervös för att fortsätta haha.


Talented

Här snackar vi duktig! Blir så himla avensjuk när jag ser sånt här, känns helt otroligt att man kan måla så! Aa jag är helt blown away! För att komma in på hennes blogg är det bara att klicka HÄR.



Inspired and creative

Jaa, vattenfärg är verkligen inget som jag har under kontroll. Gick inte alls bra men jag ska fortsätta försöka, vill verkligen bemästra det! Haha. Övning ger färdighet som man säger så jag ska fortsätta öva, men eftersom jag idag känner mig otroligt inspired så kommer jag nog måla och liknande hela dagen! Nu känner jag för att göra en blyerts teckning, wish me luck!

Målningen som jag gjorde imorse, lite halvt tveksam om jag verkligen vill visa den...

Rea

Igår när Sofia och jag var i centrum så gick vi in på cubus en snabbis, de har rea på en hel del saker nu så vi gick in och kikade. Hon hittade ett par shorts och jag ett linne, 29:- för ett linne är ganska bra ;)



Maddi Jane - Price Tag (Jessie J)

Den här lilla bruden är ju bra på att sjunga asså! Hon har en massa covers och jag hörde henne första gången förra året tror jag, hon har verkligen utvecklats och blivit bättre!

Jag ska lära mig det!

Solen håller på att tränga igenom molnen och snart kommer det bli jätte vackert väder ser det ut som, härligt! 
Jag vaknade av väckarklocka imorse, inte så himla härligt men jag måste börja fixa till dygnsrytmen så att den blir bättre, det är ju inte alls så lång tid kvar till att skolan börjar... Blää! 
Jag vaknade vid åtta och har setat och målat sedan dess, vart precis klar och väntar nu på att det ska torka. Det mest positiva med vattenfärg typ, det torkar så himla fort! Jag har inte ätit ngon frukost så jag är vrål hungrig och tänker springa till köket nu men vad ska jag äta, rostade mackor eller toast? Får se vad det blir! :D

Bild från slutet av förra sommaren.



Stewie's head

Hahaha! Jag älskar family guy, helt klockrent tycker jag att det är! Jag har aldrig sett det här avsnittet men råkade komma in på family guy klipp på youtube och så hittade jag det här... ja se för er själva.


Café flip flop

Återträffen var precis vid sollentuna station ungefär, det finns ett cafe som heter Café flip flop där och i deras källare har de tv spel, biljard, fotbollsspel m.m. Det var ganska kul men drog hem med kvart över nio bussen. Det var inte så många där men det var kul att träffa de som man inte har träffat sen konfan! :D



K-fall Reunion

När jag var på konfa läger i början av sommaren så träffade jag en massa underbara människor och idag så är det reunion, eller den har redan börjat. Är lite halvt tveksam på om jag ska gå eller inte men ska nog göra det, är ju bara att gå hem om det inte är så kul, men det kommer det nog bli! Känns som om det var evigheter sen man var där men det är bara lite mer än en månad sen. Hela gänget! (Om ni undrar så står K-fall för Kåfalla.)


Vilket väder!

Jag har nu precis käkat och byt om till torra varma kläder, härligt! Sofia och jag var i simhallen i kanske en timme, vi åkte sedan vidare till sollentuna centrum där vi plockade egen sallad på ICAs sallad bar, riktigt gott! Men självklart så regnade det fortfarande så vi åkte hem till Sofia och satt ute på hennes teras och åt under tak, riktigt mysigt! 



Träning för mig?

Godmorgon på er! 
Idag är en bra dag känner jag, är full av energi och på bra humör! Vaknade imorse av att mamma tryckte ett kallt smörpaket mot min kind, vart as rädd haha. Hon hade varit och handlat och hade bland annat köpt en träningsbok till mig, jag klagar alltid på att jag inte orkar träna så nu har hon köpt en bok, "Träna en kvart om dagen - med Paolo Roberto". Har börjat kolla i den och ska nog börja med det, men man måste ju komma in i det och verkligen göra det varje dag vilket jag är lite tveksam till om det verkligen kommer bli så för mig...

Sofia messade nyss och ville dra med mig till simhallen, träning säsongen börjar ju snart så hon vill tjuvstarta lite (hon tränar simning) ;) haha. Jag är lite tveksam på om jag ska simma, tycker inte alls som klor men antagligen kommer det sluta med att jag kommer va i vattnet ändå. Tåget går tjugo över så måste stressa nu!



Btw! Silver shampoo

Jag testade silver shampoo idag som jag köpte för någon dag sen. Känns inte som om det blev någon skillnad alls, men man måste antagligen använda det en massa gånger innan det försvinner. Nästa gång tänker jag nog låta det sitta i ett bra tag, kanske fungerar bättre då :)

saved for inspiration wall

Det vart inge akryl målning, målade med vattenfärg istället. Känns verkligen som det var evigheter man målade med det sist, jag menar jag målade med akvarell pennor i januari typ men det är inte alls samma sak. Det vart rosor jag målade, gjorde tre stycken, alla med olika teknik och nu har jag klippt ut den jag tycker blev bäst. Den kommer komma upp på min inspiration wall som jag ska göra. Jag håller på att samla på mig och göra olika saker som jag kan sätta upp för att den verkligen ska bli full och riktigt snygg!


Nu till det svåra

Nu har jag städat hela dagen känns det som och ändå så syns det knappt någon skillnad! Jag kommer ge upp när som helst nu känner jag, orkar inte fortsätta nu i alla fall. Det är så mycket så ångest av att bara kolla på det.

Jag kan kolla på videoklipp på youtube i timmar ibland! Jag vet inte vad det är men jag tröttnar aldrig eftersom det finns så himla mycket. När jag ska göra någonting, som att fixa naglarna tillexempel så kan jag ibland söka inspiration där. Igår så kollade jag runt på en massa klipp där de målar med akryl färg, vi har precis köpt hem det och det kryper i fingrarna efter att använda det! Hittade hur som helst en massa klipp där de målar av naturen och nu är jag jätte tagad! Bara att leta upp en bra natur bild och börja måla! Några förslag?


"... and I hate this game."



Vill verkligen inte...

Det är så himla skönt att kunna sova länge på morgonen! Halva dagen försvinner men det spelar inte så stor roll, är nattuggla. Idag så tänker jag fortsätta med städningen, kom inte speciellt långt igår eller, ingenstans typ...  Men aja, måste sätta igång nu innan jag ändrar mig ;)

Dags att städa... men vill inte..

Sofia kom hit halv fyra ungefär och drog för typ en timme sen, vi satt och snackade mest. Men det var kul att träffa henne eftersom det var ett tag sen. Jag ska snart käka och efter det så ska jag städa rummet, bombnedslag räcker nästan inte. Mitt rum brukar vara fullt av kläder när det är stökigt men det går ju snabbt att städa undan, men nu är det fullt av prylar, kommer ta en evighet! Blää!

Min morsa påpekar varje gång hon går in i mitt rum att jag måste städa, så ska försöka göra det.



Vädret är lite lurigt

Så himla typiskt det är! Jag vaknade vid tolv ungefär och såg att det var sol ute så jag satte på mig bikini snabbt och gick ut och la mig i en solstol för att somna om där, men självklart så blir det moln över hela himlen och det började blåsa, så det var bara att gå in igen. Sofia den lilla skiten ska komma hem idag så henne vill jag verkligen träffa, hon har varit borta i tre veckor på sitt landställe så det var ett tag sedan jag träffade henne. 



Pimpade naglarna lite extra

Nu har jag målat klart mina naglar, äntligen! Överlacket har inte riktigt torkat än men orkar inte sitta still längre. Jag köpte för typ en vecka sen lite prylar för att kunna pimpa naglarna mer. Bara vanligt nagerlack blir lite tråkigt tycker jag och fransk manikyr har man ju sett så många gånger, så jag köpte lite saker på gekås för att ändra på det.
Jag hade testat att måla mina naglar med graffiti nagellack eller vad det nu kallas, vart riktigt coolt men det började lossna i kanterna efter en vecka typ. Så tyckte det var dags för något nytt och jag måste säga att jag faktiskt är ganska nöjd för att vara första gången att måla naglarna såhär. 


Nagelpercing?

Jag kollade runt på youtube efter lite inspiration till nya naglar, eller hur jag ska måla dem så att säga. Hittade att en del har nagelpercing! Har aldrig hört talas om det tidigare och jag kan verkligen inte bestämma mig om jag tycker det är snyggt eller inte. Tycker att det ser lite sjukt ut och att det är lite överdrivet men det är lite coolt ändå.

Death race

Jag skulle ju träffa Lisa idag men det blev inte av, istället har jag fixat lite i rummet och lite finslipningar på designen. Jag kollade precis på filmen Death race, grymt bra action och bil film! Det ska finnas en tvåa tror jag, kommer definitivt kolla på den! Riktigt bra va den så rekomenderar den för de som gillar sånna filmer.


Michael Jackson Vs. Mini MJ

Hittade de här två klippen, det ena är orginalet och det andra är en med barn, ganska kul hur de har lyckats göra dem så lika. Det finns ju otroligt många olika klipp på barn som dansar som MJ och jag är faktiskt lite förvånad över att ungen som spelar honom i videon inte är så bra på att dansa, eller jo han är bra, men det finns bättre ;)


Little Boy Singing In A Guitar Store

Shit vad grym ungen är, jag menar vad kan han vara? 12? JAg vet inte, inte så bra på att säga folks ålder men ändå. Snubben bakom disken tappar verkligen hakan när han börjar sjunga, så jävla klockren!


Hur gör man då?

Idag ska jag träffa Lisa, men har inge pengar på mobilen så kan inte kontakta henne, vet inte riktigt hur jag ska ta mig åt. Aja, får försöka komma på något sätt, kanske får kedje-messa henne...
På konfan, lärde känna henne där. En kväll så fixade ledarna disco typ, ganska misslyckat måste jag säga, haha.


Silver-shampoo, funkar det?

Efter att jag och Amanda hade kollat på pride paraden så gick vi till drottninggatan, där köpte jag silver-shampoo. Förra sommaren så färgade jag håret blont och när sommaren var över så färgade jag det brunt hemma. Det bruna har nu blekts bort och det blonda har kommit fram, men det har fått en guld/gul nyans vilket jag verkligen vill bli av med! Så nu har jag köpt silver-schampoo i hopp om att det kommer fungera, hoppas verkligen på det!



Pride paraden

Idag har jag varit inne i stan med Amanda, vi kollade på pride paraden. Jag tror att det var två år sen jag kollade på det sist, och jag måste säga att det var mycket mer drag då! Fast i och för sig så stod jag förra gången ganska långt i början av själva vandringen medan vi nu stod er mot slutet. En del var vekligen jätte tagade och jätte glada med hög musik medans en del bara vifftade lite flagor medans de gick. 
Vi åkte in så att vi var framme vid två ungefär och gick mot kungsträdgården där det var smockat med folk så vi började tränga oss fram bland alla människor och råkade gå ut rätt ut där själva paraden går, haha. Sen gick vi en bit åt samma håll som paraden går och hittade ganska bra platser, stod nästan längst fram. 

Amanda ville inte vara med på bild


Gay-heaven! (stod det på deras flak)




Sunset

För typ en vecka sen så fick jag jätte stor lust att måla, jag brukar aldrig måla, har aldrig varit riktigt min grej riktigt. Jag har aldrig fattat tekniken riktigt, men då satte jag mig i alla fall och kollade på ett tio tal olika videos om hur man målar med oljefärg och sedan sökte jag runt på google efter inspiration. Tillslut så plockade jag fram alla prylar och började måla, och ni måste förstå att jag har nog aldrig riktigt målat ett motiv. Jag menar, när man är liten så målar man med vattenhärg men det är ju inte riktigt samma sak.
Hur som helst så vart jag faktiskt ganska nöjd med resultatet, jag är en perfektionist när det handlar om mig själv så jag blir aldrig helt nöjd ;) Men jag funderar på att göra en hel vägg med tavlor så jag tänker måla några till fast stora och akryl tänker jag nog använda då, är så himla coolt hur snygga bilder man kan göra med det.


Ny design

Och den nya designen är uppe! Jag är verkligen skit nöjd med den! Den är ju helt annorlunda jämfört med den gamla och det var ganska knepigt att få till det måste jag säga men det vart riktigt bra tycker jag! Kommer ihåg förra gången jag ändrade min design mycket, alltså sist, vart skit nöjd då också fast det var mycket mer slit på den. Den här gjorde jag klart igår fast headern gjorde jag nu men det gick ju på tio min. Jag är i alla fall otroligt nöjd, så... vad tycks? :D

Den gamla designen:



Example - Kickstarts

Jag måste bara dela med mig av denhär låten. Efter att min brorsa spelade Dubstep på högsta volym i flera veckor så har jag också börjat lyssna på det, detta är nya favorit låten.


Det kanske kommer faila...

(Det kanske kommer faila så ni får inte se iaf det skulle bli så.. haha fett muppig jag låter!)
Jag brukar alltid bli uttråkad efter ett tag med att hålla på med blogg designer ganska fort men nu tycker jag faktiskt att det är kul! Det går som jag vill och jag har börjat fatta det mesta, känns sjukt att det går bra efter att ha försökt med det så många gånger tidigare, fast när jag hade er koll. Jag håller på att fixa lite i PS just nu men det går inte så bra, så jag kommer ingen vart så nu börjar jag tappa intresset igen. Men eftersom det har gått bra har jag kommit långt och den nya designen kommer nog komma upp snart, hoppas det i alla fall :D


Får se hur långe de överlever

Jag håller nu på och fortsätta pyssla lite i designen, vill ha en ny eftersom alla datorer tydligen inte kan se min meny uppe i högra hörnet. Jag måste säga att jag är extremt dålig på design nu eftersom det var så länge sen jag höll på med det, men ska fortsätta försöka, får hoppas att det inte failar totalt bara ;).
Jag håller även på att fixa i mitt rum lite, försöker få det att se lite mer städat ut och röja undan, men har bara kommit halv vägs så det är ganska stökigt just nu. Mamma och jag åkte till IKEA för någon dag sen och köpte ny papperskorg, små lådor att ha prylar i (som smink och smycken) och så köpte vi två växter till mig! På semestern så åkte jag husbil med familjen ner till tyskland och på vägen hem så åkte vi förbi ullared, så jag köpte med mig en massa saker! Men två av sakerna jag köpte var två krukor som ser ut som små gubbar, själva krukan är i huvudet och på IKEA så köpte vi håret så att säga. Mina första växter är det och är lite små orolig att jag ska ha ihäl dem genom att typ glömma vattna dem...


I'm back! But I don't know for how long

Nu var det verkligen ett tagn sedan jag gjorde ett ordentligt inlägg och inte bara slänger in ett litet videoklipp som jag vill dela med mig av. Solen skiner ute och jag borde verkligen fixa med en del prylar! Måste nästan eftersom jag aldrig blir klar med någonting känns det som!
Som ni kanske kan fatta av att jag bloggar så är jag lite uttråkad och varje gång som jag sätter mig och bloggar så blir jag direkt sugen på att börja blogga igen, me problemet är bara att hålla den igång med massa intressanta saker + att jag skulle bli tvungen att uppdatera en hel del eftersom jag tycker att bloggare ska uppdatera flera gånger per dag.
Jag sitter nu i alla fall och leker lite i PS, shit vad länge sen det var jag gjorde det! Kommer knappt ihåg någonting! Känns som att börja om från ruta ett nästan ;) Men jag håller på att göra en ny header faktiskt men får se hur det blir med det med tanke på att det alltid blir problem när jag ska ladda in den och få den på plats.
Btw. så var jag på konfa läger i början av sommaren, as kul!