See you... later

Min dator fungerar äntligen igen!
Men börja blogga kommer jag inte börja göra igen, det är så himla mycket tid som försvinner på det, så jag pallar inte fortsätta. Det kan vara kul att blogga ibland, men känner inte att jag får ut någonting på det.
Have a good life!

I will see you... Later? Yes!

Jag är allegisk mot vete och igår så råkade jag få i mig det och därför så kunde jag inte blogga. Jag får lov att ta en massa piller och spruta och efter det blir jag helt död i kroppen. Jag brukar bli bättre efter att ha tagit mina mediciner ganska snabbt, en halv timme ungefär, men igår så vart det inge bättre på en timme så fick åka in till sjukhuset men väl där så började jag bli bättre.

Men för att kommer till det med att jag har varit dålig på att blogga så tror jag faktiskt att jag tänker sluta. Min dator fungerar fortfarande inte och därför så kan jag inte blogga som vanligt, och min blogg har blivit dålig. Nu har jag i alla fall städat mitt rum så antagligen kommer datorn börja fungera snart.

Men därför så tänker jag nu inte blogga på kanske, två veckor? tror det, eftersom det känns lite meningslöst att blogga såhär sopigt. Min blogg verkligen suger nu, så därför tänker jag inte fortsätta, i alla fall inte tills jag har fått min dator att fungera.

Every day is a good day, don't forget that!


Dagens Nemi


Huvudvärk... som FAN!

Jag är ganska bra på engelska, men nu när jag läser en bok går det ju inte bara lite långsamt! I och för sig så började jag på sida 1 när jag sa att jag skulle börja läsa, och nu är jag på sida 49, men ändå så känns det så irriterande att det inte går snabbare. Jag menar, man skulle ju kunna skummläsa den lite snabbt, men då glömmer jag alltid bort dom. Jag kommer liksom inte ihåg vad som har hänt, det sorteras i "Ingenting viktigt" mappen i hjärnan ;) Så därför blir det alltid att jag läser långsamt och noga när jag låser, då slipper jag läsa om ;) .

Thirteen reasons why


Tills imorgon så ska jag ha läst 50 sidor ur min engelska bok. Vi har alla i klassen lånat böcker på engelska och nu så ska vi ha läst 50 sidor till varje fredag, imorgon är den första. Min bok är bra, jag vart tipsad om den och den låter bra så jag har höga förvantningar, men jag har endast kommit till sida 16 så det är en bit kvar innan jag vet om den är bra eller inte ;)

Idag har jag...

Shit vad jag har blivit trött av mig! Jag måste verkligen sova alldeles för dåligt!
Hemkunskap hade jag idag i alla fall, vi gjorde Mexicansk soppa, den vart helt okej, och jag och Sofia (vi jobbar i par och hon och jag är i par just nu) kör hårt som ett team och jag bara älskar att retas med henne! (haha, där träder min skade glädje fram igen ;) ), Hon har någon... Jag vet inte vad man kallar det men hon klarar verkligen inte av att nudda blöta/mjuka/slajmiga/främmande saker med händerna. Så varje gång jag får chansen för att försöka utsätta henne för det tar jag den! Fast det misslyckas ganska ofta eftersom hon vägrar... :/

Efter skolan gick hon och jag hem till moi i alla fall, kollade lite på tv och sedan skulle hon vidare för att vara simtränare. Själv somnade, men bara i en halvtimme idag eftersom mamma väckte mig, och lite senare var det dags för middag. Nytt och främmande, mamma vägrade berätta vad det var innan jag hade smakat och det var inte gott! Visade sig vara sammanpressade svampar! Så om ni blir bjudna på Quorn (utalas "corn", som majs på engelska) vet ni nu i alla fall vad det är ;)


Bli modell för en dag!


Nu har Sollentuna Centrum bestämt att de ska fira sin 1-års dag med att ha personer som går på catwalken. Om man blir utvald så blir man sminkad, fixad, får kläder som man ska ha på sig och så blir man fotad av modefotografer. De söker personer i alla åldrar och storlekar. Så om du är sugen på att testa på att vara modell för en dag så testa! Du behöver bara skriva ett mejl med bilder och beskrivning om dig själv innan den 11 mars.
Mejla till artist@lingman.se

Dagens Nemi


Törnrosa


För tre timmar sedan så kollade jag på Scrubs, det vart reklam och jag tänkte bara blunda lite innan det började igen. Nu vaknar jag! Inte riktigt kul, har precis sovit bort tre timmar.
Det känns som om jag kan sova var som helst, när som helst sometimes ;). Visste ni att det finns en sjukdom som gör att man somnar, eller det är själva sjukdommen. Man kan somna när som helst och kan vakna dagar senare, det går inte att kontrollera. Men det är vanligast i tonåren och går oftas över när man blir ungefär 25 år.

Och en annan grej, när jag kollar på statestiken så har det varit hög under hela denhär tiden som jag inte har bloggat, och nu när jag bloggar igen så bara sjönk den! Jag fattar inte riktigt grejen :S

 


Kungsberget

Ser ni den stora luftmaddrassen bakom mig? Det är ett hopp framför som både Elin och jag hoppade på, GALET kul!

På lovet så vart det faktiskt Kungsberget! Jag trodde ett bra tag att det inte skulle bli av men det blev det, så i fredags var jag på cityterminalen klockan 7 på morgonen då bussen gick. Det vart bara jag, Mayo och Elin Sigvardsson, hade ju tänkt att fler skulle följa med men alla var typ bortresta eller kunde inte.
Riktigt roligt var det, och jag måste säga tack och lov att Elin övertalade mig att ha på mig hjälm! Jag introducerade Mayo och Elin till funparken så de hoppade faktiskt för första gången! Jag är lite stolt över att jag fick dem att göra det även fast det bara vart på blåa hopp.
Jag började hoppa på ett blått och det gick bra, testade en gång till och tog mer fart, då tog jag för mycket och höll på att göra en frammåt volt, så jag flög över landningen och föll på huvudet. Så då tänkte jag: "Jag kör ett rött istället då, då kommer det ju gå bättre". Och gissa vad, jo jag gorde exakt samma sak igen! Tog för mycket fart, en halv frammåt volt och landade på huvudet/axeln. Jag trodde min axel skulle trilla av efter det typ.
På kvällen drog jag hem till Sofia och vi hade mys, vi gjorde hemma gjorda Ben&Jerry, typ. Men då började jag få svindel och dagen därpå (lördagen) så mådde jag illa, hade så ont från nacken-axlarna att jag knappt kunde röra mig. Min morsas förklaring vart en lätt hjärnskakning och att en knota skulle ha flyttat på sig typ. Det var INTE kul.

Grattis beby!

Och så har det blivit onsdag igen!... Men min dator är fortfarande inte fixad, vilket gör mig bara ganska irriterad! Men ganska mycket har hänt, så jag har en del att blogga om iaf, vilket är ganska bra ;) .
Jag har nu So lektion och vikarie, men idag är en speciell dag, för idag (förutom att jag ska börja blogga igen idag) så fyller Amanda år! 15 bast! Straffmyndig, byxmyndig, kan köpa ut energi drycker och har endast ett år kvar tills hon får börja övningsköra. Så grattis till henne! :D


ByeBye for a little while

Nu kör jag med det som jag sa igår, att jag slutar blogga till ett speciellt datum då jag verkligen hoppas på att min dator kommer fungera igen. Så jag tänker börja blogga om en vecka igen.
Så den 9 mars börjar jag blogga igen, om en vecka precis. Jag gör detta för att min uppdatering nu är ändå helt kass och det är bättre om jag har uppehåll ett litet tag för att sedan komma tillbaka med storm ;)

Idag har jag spelat lite mer gitarr, så nu kan jag spela hela låten "Not drunk enough" (den finns under kategorin "musik" om du inte har hört den) och så gick jag till Stinsen med Elin Sigvardsson där jag köpte ett par galet snygga stövlar i mocka på DinSko.

Puss på er, vi ses om en vecka!

Dagens Nemi


Nu är det dags för lunch

Eftersom det är min morsas dator som jag hela tiden måste blogga på så blir det inte lika mycket, jag orkar liksom inte. Så jag funderar nästan på att sluta blogga och ange ett datum då jag kommer börja blogga igen. Skulle kännas lite bättre då, men jag är orolig för att jag kommer tappa en massa besökare, men det är väl en smäll man får ta... ;/

Igår så skulle jag kolla på Oscar's galan, jag hann se några ta emot sina priser innan jag somna, dels för att det inte var så kul och dels för att jag har inte sovit så mycket. Av någon anledning så har jag börja vakna ganska tidigt på morgonen även fast jag går och lägger mig sent, men det är ganska soft ;)