Train tracks

Jag har setat och lekt lite i photoshop ett tag nu, och jag börjar få grepp om det mesta nu faktiskt! Gjorde ett litet kollage med bilder från när jag var ute och fotade med min mamma för ett tag sedan. 

Gammalt inlägg

Jag tycker att det är så roligt att gå in och kolla här ibland, jätte roligt att ni fortfarande kommenterar och lusten att börja blogga igen växer för varje gång jag inser att ni fortfarande har lite koll på min blogg! :D
Såg att någon hade kommenterat ett jätte gammalt inlägg från förra året där jag hade lagt in bilder på synvillor (klicka HÄR för att se inlägget), kommentaren var att det inte skulle vara samma färg på A och B, vilket jag tyckte var lite kul eftersom det handlade just om synvillor, så såklart de är samma färg egentligen bara de att det inte ser ut som det! ;)


Skolan är igång!

Skolan är verkligen igång på riktigt nu, massa plugg och saker som ska göras. Matte prov på fredag, ha läst till sida 92 i Anne Franks dagbok tills imorgon, fysik prov nästa onsdag, jobbat med spanskan, ha gjort en powerpoint till engelskan på måndag och redovisa, skriva So upsatts... och det finns säkert mer! Lite utav en drunknande känsla har jag.
Vad skönt det skulle vara att bara gå och lägga sig och bara sova, men det kan man inte göra för 9an är inget är att ta det lugnt i, i alla fall inte nu. Ska försöka läsa ur Anne Frank nu och sen gå och lägga mig, är sjukt trött!

På konfa lägret så sjöng Isabelle och Johanna spelade gitarr en dag, mitt minneskort var fullt och batteriet helt slut typ så fick inte med hela men lite, galet vad duktiga!