Trying to become fearless and careless


Känner att jag verkligen bryr mig alldeles för mycket om vad andra personer tycker och tänker. Jag vill berkligen sluta med det och göra det som är bäst för mig och det jag vill, så under lovet har jag bestämt mig för att fokusera pådet och därför kommer jag sluta blogga, lägger ner alldeles för mycket tid på det OCH datorn, måste verkligen sluta. Man missar så sjukt mycket när man sitter bakom en skärm, vill inte missa något mer! ;)


Hemma

Mådde skit hela dagen igår och samma idag fast börjar må bättre nu. Så kunde därför inte blogga igår och kommer nog inte blogga mer idag heller. Är nu ihop krupen i sängen och ska nu fortsätta kolla på film.



Älskar KanDees nya tröjor!

Var inne på Kandees blogg precis och blev helt fast, ÄLSKAR tröjorna hon precis har fått in! Det enda jag hatar med det är att dem kostar en del och jag pallar verkligen inte lägga pengar på det, men visst var det snygga! Kommer antagligen köpa någon eller några (hehe..) av dem till sommaren, det är ju inte så långt kvar börjar ju redan bli plus grader! Iiiii :D

Kvällens planer, frågan är hur långt in på natten


Slutade skolan vid tre idag, hade hemkunskap sista timmarna och det var helt okej, fick laga äppelpaj/smulpaj, eftersom jag är allergisk så vart det att vi lagade någon halv blandning mellan dem men det vart riktigt bra!
Nu ska jag plugga spanska hela kvällen lång och bara hoppas på att jag verkligen kommer lyckas få in allt i huvudet, är inte bara lite nervös eftersom min planering för detta har varit kass!

Español


Sitter och pluggar spanska för fullt nu, men det är ju typ omöjligt att få in det i skallen + att det är en massa ord som det inte finns någon översättning på så fattar nada! Måste dessutom börja göra mig i ordning snart om jag inte vill ha feta ringar under ögonen imorgon (får det fett lätt), hur fan ska detta gå?

.

Svenska boken utläst, nu är det bara spanskan kvar!

Svenska och Spanska

Har halva svenska boken kvar att läsa ut och sedan är det bara att börja plugga till spanska provet på torsdag. Jag suger på spanska så är redan nu ganska säker på att det är spanskan som jag kommer välja bort i slutet då man ska räkna betygen, men vill kunna det så kan inte hoppa av. Fattar inte hur vissa kan lära sig språk så fort, avis!


Svenska boken, visst ser den rolig ut?



Today - Can always do better


Jag har ju besätmt mig för att sluta föna håret och fixa det för att det ska bli friskare, så upptäckte idag mitt riktiga hår, tydligen är det vågigt (syns dock inte så bra på bilden)

Idag känns det verkligen som om det har varit en lång dag, fick reda på biologi provet och det hade inte gått så bra precis som jag trott. Ni vet, man har dom där ämnena där man förväntar utav sig själv att man ska göra bra, NO ämnena är så för mig, så är fett besviken på att jag fick vg då jag vet att jag borde ha gjort bättre.

 



Det eviga I-landsproblemet

Morgon! Sitter och har lite panik, vad ska jag ha på mig?! Har ingen aning så sitter nu och söker runt efter inspiration, men det hjälper inte direkt. Borde börja bestämma kläder dagen innan som så många andra, för jag slösar alltid en massa tid på det här velandet!


Bild från weheartit
Men varför kan det inte bli sommarväder snart? Älskar vintern men vill ha snygga sommarkläder igen!



Bara billig skit eller fungerar det?


Hur jag har spenderat mestadelen av kvällen, läsa svenska bok med inpackning i håret och ett glas mjölk! Haha, men har precis varit och sköljt ur håret och hoppas nu verkligen att det kommer bli lent och snyggt, mitt hår har varit skit torrt på senaste tiden och det är inte alls snyggt, ser ut som ett fågelbo!

.


Ellen the generous show - Scares

Sitter nu och kollar på olika klipp på youtube från Ellen The Generous Show, tycker inte om sånna shower i vanliga fall men hennes är ju bara awesome. Sitter och kollar på olika klipp dåhon skrämmer sina gäster, helt underbart!


Right now

Sitter nu hemma och kollar på Friendzon på mtv, slutade vid två ungefär och så fort Sofia slutar så ska vi dra till gymmet, det är ju måndag ;) Ska försöka träna fler dagar också, men tycker att det är ganska trist att åka ensam och alla måste plugga hela tiden typ!



EU - you are killing me!

Sitter nu på samhällslektion och håller på att svara på frågor på datorn om EU. Har alltid sugigt på samhällskunskap och känner att det nog inte kommer ändras under denna termin, alla namn och vad de gör, hur fan kan folk hålla koll på allt?! Jag fattar men glömmer bort det tills proven, och namn är ju någonting som jag är absolut sämst på!



Youtube

Jag har över 200 låtar på mitt youtube konto under favoriter och idag har jag haft på musik i princip hela dagen (vet inte vad jag skulle göra utan youtube), så nu sitter jag och lyssnar på låtar som man lyssnade på för flera år sedan och bara lyssnade sönder! Highwayman började spelas och shit vad länge sen det var man hörde den!

Nya vanor


Asså jag känner mig ganska bestämd nu, ni vet hur man kan vilja gå ned till sommaren men man gör egentligen inga större förändringar? Jag tänker göra dem, orkar verkligen inte med att ha en sommar då jag är osäker och grejer, denna sommar ska bli awesome! Har nu bestämt mig för att jag ska till att börja med få in en vana att gymma varje måndag och fredag och sedan så ska jag börja äta mycket sallad och mindre portioner, hoppas det tar mig en bit!

Math test tomorrow


Dags att börja plugga för provet imorgon, känns som om jag inte har gjort någonting annat idag än att sitta still och plugga, förjävligt men det måste bli gjort. Vi bytte matte lärare i början av den här terminen och detta är det första provet som jag ska ha med henne, är lite nervös för hur hon betygsätter och hur det kommer gå.

Killing me slowly

Shit! Räknade precis ut att det är ungefär 4 veckor tills det är nationella prov i fysik! Det är den 14 mars och tills dess ska jag ha läst igenom HELA fysikboken! Ett omöjligt uppdrag känns det som, men vår fysiklärare sa att det var vad vi skulle göra för att kunna allt, så vad ska man göra men ändå!



Something easy


Förut så fixade jag naglarna hela tiden, målade små detaljer och fixade verkligen med dem ofta. Tror att jag målade nytt mönster på dem varannan vecka och nu så gör jag nästan aldrig det. Fick lite tråkigt nu så målade bara en snabb grej, tog tio minuter och klart! Slarvigt men vem bryr sig ;)

Möss och människor

Varför väljer lärare nästan alltid den tråkigaste boken som finns att läsa när de ska välja en bok för hela klassen? Svenska bok med minimal text på 103 sidor ska vara utläst tills på onsdag och jag orkar verkligen inte! Min svenska lärare säger att det är min läsning som hindrar mig från att höja mig till MVG, anledningen är att jag hatar det! Bläää! 


Mycket att plugga till i veckan


Matte prov på måndag, svenska bok utläst på onsdag och spanska prov på torsdag. Eftersom jag gar mest kvar att lära till svenskan och spenskan så ska jag fokusera på det idag. Det är en hel det till spanska provet och vill verkligen få bra då jag faktiskt vill kunna snacka spanska flytande någon dag, jag menar, fett cool!

I am really lazy

Är så himla uttråkad! Kanske ska gå ut men jag vet inte riktigt, känner mig riktigt lat när jag säger det eftersom jag har så himla träkigt, men jag är lat... Har hur som helst gjort klart engelska läxan som egentligen skulle ha varit klar i fredags, så får lämna in den på måndag. Har inte ens öppnat matte boken och har et helt kapitel att göra klart, ser fram emot det så himla mycket



Något som man var bättre på som mindre än idag


Arkivet

Satt och kollade i arkivet och SHIT vad liten man har varit! Känns helt sjukt att det är en själv för några år sedan, samma sak när man ser små ungar och så stör man sig på dem, sedan tänker man att man var precis likadan när man var så gammal. Glad kan man i alla fall vara att de inte ser lika mycket ut som små fjortisar som man själv gjorde.



Working from home

Sitter nu och jobbar, kan jobba hemma vilket är jävligt nice. Hur som helst så är jag helt pank och upptäckte imorse att min BUS till ansiktet hållet på att ta slut, PANIK om jag inte kommer hinna köpa en ny innan dess! Så sitter nu och jobbar för att tjäna lite pengar, måste försöka få in det till en vana så att jag får inte pengar regelbundet.



Today


-Städa rummet
- Jobba
- Plugga matte till matteprovet på måndag
- Sortera tvätt
- Dammsuga
- Kanske träna



The Big Bang Theory


Fattar inte hur jag alltid lyckas bli sjuk så fort jag har blivit frisk, helt jävla otroligt! Hur som helst så sitter jag nu och kollar på the big bang theory, det och how I met your mother är de bästa serierna, älskar dem! Sheldon är ju så himla underbar och humorn i serien är ju helt awesome!

Känslan när man får precis det som man är sugen på



Älskar när mamma säger att vi ska beställa från pizzeria och sen upptäcker man att de har goda sallader! Har varit sugen på sallad hela dagen så när jag kunde välja kycklingsallad var det ingen tvekan. Jag har precis ätit och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll, får se hur det blir känns som om alla är upptagna med konstiga saker.

Safe house


När den här kommer på bio så blir den ju bara ett måste att se! Jag älskar action filmer, men jag har aldrig sett en riktigt bra på bio, de har alltid varit värsta besvikelserna. Men den här verkar fett bra + att två awesome skådisar är med! Jag brukar nästan aldrig gå på bio, men när man gör det måste det ju vara höga förväntningar på den.

The day so far

Vanlig dag i skolan idag, eller jag lyckades försova mig så att jag kom tjugo minuter för sent på första lektionen, ganska sopigt med tanke på att vi börjar tjugo i tio. Eftet skolan så gick jag, Sofia och Amanda till Friskis och svettis och gymmade i en timme ungefär. När jag skulle hem så fick jag gå med träningsbrallorna eftersom jag hade glömt ta med mig mjukisbyxor att ha på ovanpå, såg inte så snyggt ut.



Time to read out the English book - Stone cold


DNA-shoes

Jag bara älskar DNA (sko affären), den fanns förut på stinsen men sen stängde den, sedan hittade jag den på Sollentuna centrum men nu har den stängt där med, så var finns den nu? Jag tänkte förut köpa dessa skor, älskar dem och jag försöker börja köpa klackskor så att jag verkligen ska lära mig gå i dem, måste ju börja lågt ;) Hur som helst så har inte jag en aning om var man kan hitta en DNA affär nu, någon som har koll?

Summer


Mitt största mål till sommaren är att jag verkligen ska lyckas få kroppen som jag alltid har velat ha. Ska försöka bryta alla mina dåliga vanor och verkligen börja äta bättre och sedan träna de gånger då jag får tid. Jag vill verkligen bli hälsosam och må bra, det är nog faktiskt störta anledningen till att jag vill börja ta hand om min kropp bättre, för att verkligen må bättre själv. Man blir gladare då och får mer energi (:

Jag älskar glasögon


Jag bara älskar glasögon, tycker att det är så grymt snyggt! Eller om man har stora, små tycker jag bara ser.. ja ut som glasögon, men om dem är stora och snygga så blir det ju som en accessoar man kan ha. Varje gång jag är inne på typ synsam och jag har följt med någon in så går jag alltid runt och testa glajer, funderar på att köpa ett par med vanligt glas i.

John Mayer - Waiting On The World To Change


Jag älskar verkligen John Mayers låtar, tröttnar ofta på olika artister efter ett tag och slutar lyssna på dem helt, men hans musik har jag alltid tyckt om. Kanske är för att jag inte hör den så ofta, men så fort jag hittar en ny (som denna) så börjar jag lyssna på den hela tiden. Denna kanske inte var bland dem bästa, men den var okej.

Pancakes!


Bild från weheartit


Sorry förseg uppdatering men kom precis hem och har inte haft tillgång till dator idag i skolan. Hur som helst så ska jag nu snart käka och sedan blir det plugg tills imorgon. Biologi provet gick inte så bra, jag brukar alltid vara helt säker No prov, men var inte det och det får mig att freak out a little. Är ganska nervös eftersom jag tänker nog gå naturlinjen på gymnasiet.

Goodnight everybody!


Biologin avklarad! Känns riktigt skönt och imorgon på Elevens val så får jag säkerhetsplugga lite vilket känns tryggt. Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sova, om jag inte sover ordentligt innan ett prov så kommer man inte ihåg ett piss och hjärnan ligger i dvala typ. Nu har jag bara.. EN MASSA plugg framför mig, torsdag: biologi prov och hemkunskapsläxa (är inte klar med den), fredag: ha läst ut engelskabok, måndag: matte prov, onsdag: svenska bok utläst (har inte ens börjat) och torsdag då jag har spanska skriftligt och muntligt prov, men för fan allt är möjligt!

Anatomi


Har setat och pluggat biologi i vad som känns som timmar (lite mindre än två timmar, haha) och jag är ännu inte klar! Men har lyckats lära mig det andra ganska bra tror jag och nu är det bara hud och njurar kvar, men blodet har jag koll på! Nu ska jag fortsätta plugga och verkligen försöka få allting att fastna så att jag blir helt säker, hatar att vara osäker när det gäller No ämnena.

Mina köks skills



Jag fick ju laga middag idag eftersom jag hade fått det i hemläxa av min hemkunskapslärare. Det blev faktiskt riktigt lyckat och gott (Det var inte så svårt att laga, men ändå)! Pastagratäng blev min köttfärs rätt och även om den kanske inte ser så god ut så var den det, vartpå ritkigt bra humör av att laga mat också... konstigt.

The future

Vet ni vad ni vill göra i framtiden? Vad ni vill jobba med, var ni vill bo, hur ni vill leva? Jag vet ingenting av allt det där säkert men vad jag är säker på är att jag vill bo i andra länder, jag vill ha ett jobb med variation och spänning. När jag blir gammal så vill jag se tillbaka på mitt liv och vara nöjd med att jag har verkligen gjort en massa saker, levt. Mitt första mål är USA, varför? För att det är coolt typ, nej men jag har ingen bättre anledning riktigt, den största är väl att de snackar engelska och det är varmt (i alla fall där jag tänker bo). Vad vill ni ha gjort inom fem år?

Mycket att göra


Varannan onsdag är så himla underbar, tre lektioner och får sluta vid ett, wonderful! Imorgon har jag biologi prov och jag kommer bli tvungen att plugga hela kvällen, känner hur mina planer på att träna varje dag den här veckan bara faller sönder mer och mer haha. Så idag ska jag försöka lära mig all biologi, göra hemkunskaps läxa och sedan om min hjärna pallar med det så ska jag göra matte också.

Tips till er tjejer!


Någonting som jag tipsar alla tjejer om som vill ha bättre hy är att sluta helt med foundation och concealer! Jag slutade helt och hållet med det för några månader sedan och min hy har blivit så otroligt mycket bättre. Eftersom det är vinter så är man ju ganska blek så för att få färg i ansiktet så har jag bara köpt en brun utan sol från apoteket som är för ansiktet och som är återfuktande, den andra använder jag innan eftersom jag har väldigt torr hud och jag tycker då att det är lättare att få BUS att bli jämn. Tar tre minuter att fixa och det ser fräscht ut!

Läsa böcker är inte min grej


Nästa vecka har jag prov på en bok som vi ska ha läst i svenskan, jag har inte ens öppnat den och börjar få lite ångest över det. Ska försöka plugga som fan nu restan av kvällen så att jag kan bocka av lite saker som måste göras. Nu ska jag läsa boken och efter det ska jag göra hemkunskapsläxor.

Hur planerar ni?


Jag är så himla duktig på att skjuta upp saker och inte göra dem, så nu har jag bombat min kalender med vad jag ska göra och när det senast ska vara gjort. För att det inte ska se allt för tråkigt ut så är den full med färg och typsnitt, hoppas detta hjälper mig att få bättre koll på allting ;).

Tung men nice, men detta klarar jag inte av!


Jag vill bara kasta min tegelsten i golvet! Jag orkar verkligen inte att det ska vara krångel med detta! I vanliga fall så brukar det bara vara att sätta i mobilens minneskort i datan och sedan tanka över en massa musik, men nu fungerar det inte och jag pallar verkligen inte! Minneskortets mappar saknas helt så har ingen aning om var jag ska placera musiken.

Vad är det för dag idag? Jo det är tisdag!

Fattar inte vad grejen med alla hjärtans dag är, kanske är det för att jag har växt upp i ett hem där man ser på alla hjärtansdag som en grej affärer har skapat för att endast tjäna mer pengar. Jag kan fatta att alla par vill ge varandra någonting, men det känns som om dem är värsta overachievers hela bunten! Något litet kan väl räcka? Det kanske bara är jag som tycker att något litet är mycket bättre då, annars blir det så himla fjolligt! ;)



Skapa en vana tar 3 veckor


Jag vill verkligen börja träna ordentligt och bli mer hälsosam, så nu har jag bestämt mig att jag under hela denna vecka ska gå till gymmet varje dag! Jag kanske bara kommer gå dit en snabbis vissa dagar och bara springa, men lite är mycket bättre än ingenting ;) När jag kommer hem sen så ska jag också göra kvarten så att jag kanske kan få in det till en vana. När veckan är slut så får jag se om jag fortsätter, om jag inte har fått in glädjen i det än då så får jag fortsätta.

Friskis


Nu ska jag springa till gymmet så att jag hinner kanske gymma i alla fall 40 minuter idag innan de stänger. Jag ska försöka öva upp min kondition så ska koncentrera mig på endast det den närmaste tiden.

Traffic


Plockade ned min inspirationwall för några veckor sedan och satte istället upp tre utav min syrras tavlor, eftersom hon inte är hemma just nu så får jag ha dem i mitt rum. Jag har verkligen börjat tycka om dem och de känns som en del av rummet, hoppas att hon inte vill ha tillbaka dem när hon kommer tillbaka... Men jag tycker att det ser mycket bättre ut eftersom det ser mer fresh ut, såklart så förstörs det lite utav mitt nästan alltid stökiga rum...

Ibland blir man så onöjd att man vill låta det brinna


Gjorde en snabb blyertsteckning för någon vecka sedan, gick in på weheartit och tog första bilden som inspiration. Jag älskar att testa på olika tekniker och det är en teknik som jag alltid har total ratat då jag tycker att resultatet blir riktigt dåligt och jag har länge undrat om det är själva personen som ritar som inte är så bra eller om det bara är en idiotisk teknik som man inte borde använda sig av då den gör att det inte ser riktigt verkligt ut, fann svaret och det är att det är en sugig teknik! Kan inte riktigt fatta att jag visar den då jag hatar den...

Gitarr


Skridsko åkningen gick bra, ramlade en gång bara men det var endas för att jag blev knuffad bakifrån och ramlade rakt på arslet och bakhuvudet, toffsen dämpade som tur var ;). Imorgon så har vi musik och jag känner att jag verkligen måste öva till det, den här veckan är verkligen full med massa skol grejer och jag känner att jag verkligen vill börja ta skolan på ordentligt allvar eftersom det är nu det gäller, 4 månader kvar!

Here comes Bambi


Godmorgon på er! Jag borde verkligen inte sitta här nu får stressa lite sen. Idag är en riktigt bra dag! Främsta anledningen till att jag tycker det är för att vi ska åka skridskor med idrotten och igår när jag skulle hämta dem så kom jag på att vi köpte nya förra året, TAGGAD! :D

Ett berg av nutid och framtid


Sorry för usel uppdatering idag men har varit begravd i plugg, alltid lika roligt. Sitter nu och skriver till hemkunskapen som jag har hållit på med i vad som känns som en evighet och jag är ändå långt ifrån klar, vill bara kasta iväg allt och strunta i det men det kan man ju inte göra, synd nog. Aja, bara att bege mig tillbaka till berget, hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft ;)

Vaknade på fel sida

Vaknade för någon timme sedan och har bara ätit frukost än så länge, har en massa skol grejer som jag måste göra vilket gör att jag just nu bara vill gå och lägga mig i sängen igen och sova. Har ingen lust att börja plugga och är inte alls på bra humör, men får väl försöka vända på humöret och ta tag i allt.



En hög med hemarbete


Vissa skol veckor är helt tomma och det finns inget som behövs göras klart medan andra är överfulla! Nästa vecka kommer bli helt överfull om inte jag gör klart en del nu i helgen så ska ha hemma tråk kväll, kul. Haha men måste verkligen höja mina betyg för att komma in på det gymnasium som jag vill så måste verkligen börja plugga mycket mer!

Jag tror att jag är nöjd


Läste precis ur månadens SOLO tidning, köpte den för flera veckor sedan men sträckläser den aldrig. Hur som helst så började jag läsa om det här med hur man ser på sig själv och hur man aldrig är nöjd med hur man ser ut, egentligen är ju allt det där bullshit! Man är nöjd med hur man ser ut men accepterar bara inte sig själv eftersom samhället säger att det inte är så man ska se ut, helt vrickat om man tänker på det!

30 mars, here I come!

Jag tappade ju bort min mobil för typ två veckor sedan och har nu en tegelsten till mobil...Juste jag fick ett sms för ett tag sedan, brb.. Okej, vad sa jag? Juste, mobil! Jag har bestämt mig för att önska mig en Iphone av mina päron i födelsedagspresent, vill ha alla små (men nice) prylar men känner att jag vill hellre ha en ny mobil.
Juste, berättade jag om min pappas otroligt gulliga stavning, haha jag tycker ett det var helt underbart! Jag vill ha ett läppglans med chilli från stylebytyras hemsida, men när jag sa det till honom och han skulle skriva ned det blev det något annat, haha♥


Breakfast


Råkade somna i soffan igår och vaknade för typ en timme sen, sitter nu och äter lite frukost vilken består av massa grönsaker, trodde inte sallad skulle vara gott på morgonen men det var det, a fresh start at the day. Jag har inga planer för dagen än så länge, funderar på att kanske åka och gymma men får se hur det blir med det.

Taco




Sofia drog hem för ett tag sedan, hon ska åka och träffa släkten tidigt imorgon så.. Hur som helst så gick vi till coop och handlade mat och lagade sedan taco, riktigt gott blev det men kommer inte vilja äta mat på flera dagar känns det som, haha. Vi hade tänkt kolla på film men vi satt bara och snackade och hade roligt, riktigt mysigt.


Dagen

Slutade vid halv två idag som varje fredag, det är ett så himla nice slut skolveckan! När jag skulle hem så började Jonas och jag snacka och det slutade med att vi stod ute och snackade i typ 1,5 timme, behöver jag säga att mina fötter var så sjukt kalla att jag trodde de blivit till riktig is? När jag kom hem sen så bestämde jag snabbt lite planer med Sofia och sen deckade jag i soffan, vakna av att hon ringer mig på hemtelefonen eftersom jag inte svara på mobilden, haha. Så nu kommer Sofia komma hit om en kvart och vi ska sedan till coop för att handla och sedan laga en awesome middag! :D


Jag, Sofia och Stina för två vintar sen, man var ju inte alls lite fjortis... haha.



It´s a beautiful morning!


Lämnade in gymnasieansökningarna igår, är så himla osäker på om jag valde rätt linje för mig.

Go morgon på er! Jag börjar egentligen vid tjugo i tio men är uppe eftersom min mobil är lite konstig, den har två klockor och den ena går inte att ställa om och därför går den alltid en timme för snabbt. Jag råkade kolla på den klockan och tänkte inte på det så jag gick upp och nu känns det onödigt att gå och lägga mig igen då jag kommer att försova mig ;)

Goodnight

Upptäckte nu när jag kollade mig i spegeln att den här skjortan som jag har haft idag kanske inte var det bästa valet då den är för liten över bysten, eller det blir ett hål mellan knapparna upptäckte jag och det är ju inte det snyggaste, haha. Jag ska i alla fall försöka göra mig klar och gå och lägga mig, känner mig jätte duktig eftersom jag har börjat gå och lägga mig tidigt och därför inte är lika trött i skolan.



Old picture


Satt och kollade bland lite gamla bilder och hittade lite bilder från när jag gick ut trean, helt sjukt hur liten man har varit en gång i tiden! Bilden är på Micaela, Elin och mig på våran skolavslutning från trean, kommer ihåg hur stor jag kände mig när vi slutade och att vi efter sommarlovet skulle börja en helt ny skola.

Old music


Jag hade förut en period då jag lyssnade jätte mycket på Beyoncé, det är så det alltid har varit för mig, att jag har fått en favorit artist och lyssnat sönder alla dens låtar, värst var det nog när jag var besatt av Eminem haha. Nu lyssnar jag på helt blandad musik men kom in på en Beyoncé låt och kände att det verkligen var evigheter sedan jag hörde henne senast, jag menar vad är hennes senaste låt?

Stone cold

Tills imorgon så har jag engelska läxa, ska ha läst till sida 91 i engelska boken som klassen läser tillsammans, stone cold. Jag är sida 78 och har inte ens börjat läsa igenom loggfrågorna till som jag också ska ha svarat på, men det är fredan imorgon och jag har tre lektioner så det är ingenting att klaga på ;)

 


2012 wishes


Top model


Sitter nu och kollar på Top model 14 som går på trean, favorit avsnittet på hela säsongen är på, the transformation. Fatta om man skulle få den frisyr som man ser absolut bäst i, jag menar jag har testat alla normala hårfärger men frisyren har jag ingen koll på ;)


Nationella prov i svenska

Uppdateringen igår var inte speciellt bra men höll på att träna spanska glosor hela kvällen och sen var det bara att gå och lägga sig tidigt eftersom jag hade nationella svenska prov idag. Det var den skriftliga delen idag, jag skrev en krönika om när man betraktas som vuxen, jag vet inte riktigt hur det gick men det känns inte så bra. Jag ligger mellan vg och mvg i svenskan och om jag inte får mvg på det här är jag nästan säker på att jag kommer stanna på vg.

Borde... Men kan göra det sen istället


Råkade somna vid två typ och vaknade precis, borde plugga som en idiot på spanska glosor men orkar verkligen inte nu. Ska gör det ikväll... Nu håller jag på att fixa A very Harold & Kumar christmas, om ni inte har sett de filmerna så är de ett stort tips från mig, de är helt awesome humorfilmer!

Fick sluta tidigare


Nu sitter jag och gottar i mig godis och kollar på Ellen the generous show. Att vara allergisk har sina fördelar ibland, idag så skulle vi baka bröd och sånt på hemkunskapen men eftersom jag inte tål vete så fick jag sluta, awesome! Måste laga någonting hemma sen me skönt att få sluta tidigt ;)

Jobbig morgon

Jag brukar inte ha så stora problem med att gå upp ur sängen på morgonen, men idag var det en pina, ush! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig och för att jag ska hinna ordentligt måste jag veta det snart.



För att väckarklockans ton inte ska bli så farlig så..


Övning ger färdighet


På musiken i skolan så arbetar vi just nu med att lära oss spela i grupp för att sedan göra en egen musikvideo till låten som vi spelar in. Jag arbetar med Amanda och Sofia, vi har valt låten All this way och försöker göra den till våran egen. Idag var första dagen som vi faktiskt kom igång och nu känner jag att jag måste börja öva hemma, vill verkligen sätta den här låten så att det blir riktigt bra!

The hillywood show

The hillywood show brukar göra olika musikvideos av de senaste filmerna som har blivit stora, hittade den som var för senaste twilight filmen, tycker inte att den var lika bra som några av deras tidigare men har lite bloggbrist ;)

.

Som ni kanske har sett så är designen lite konstig just nu, men håller på att göra lite små förändringar i den och orkade inte göra en ny i en annan blogg. Ska ladda över lite bilder till den här datorn så att jag kan fixa till det senare.

Ljusbrunt

Jag har blivit jätte sugen på att färga håret, ljusare så att det blir ljusbrunt typ tycker det är så himla snyggt! Men mest vill jag nog göra det för att jag tycker att jag passar bäst i det, jag tycker om att färga håret i färgerna som är på varsin sida av färgskalan men jag passar bäst i den som är i mitten ;) Så nu är frågan bara om jag orkar vänta tills det bleks naturligt eller om jag ska försöka bleka det själv.


Två prov på en dag

Kom precis hem från skolan, slutar egentligen kvart över tre men fick sluta tidigare eftersom vi hade spanksa omprov och jag blev klar ganska snabbt. Det känns bra och tror att jag fick det mesta rätt, synd bara att det var ett omprov eftersom vi då inte kan få mvg ;)
Slö kläder idag, hade både spanska prov och nationella så pallade inte ha något annat än myskläder.



Español

Nu ska jag försöka plugga lite spanska, jag har spanska omprov imorgon och måste ha lärt mig 50 nya ord, känner att mina chanser inte är ritkigt så höga. Men jag ska försöka i alla fall, funderar på att dra till stinsen och köpa lite godis, city gross hade billigt lösviktsgodis och att plugga blir alltid lite lättare med socker ;)



Pocket Full Of Sunshine

Kom precis hem från gymmet och ska nu ner i duschen. Efter det ska jag försöka få lite skolgrejer gjorda, har en del som jag egentligen borde vara klar med vid det här laget...



Mot gymmet!

-

Morgon

Har aldrig tyckt om måndagar men just denna är jag som förälskad i, gu vad skönt det är att få vara ledig idag! Jag vaknade precis utav solen in genom fönstret, skön start på morgonen. Nu ska jag gå och laga lite frukost, gröt eller vofflor? Får se :)



Ledig imorgon

Ska försöka gå upp tidigt imorgon så att jag kan få en massa saker gjorda, tänker därför börja göra mig i ordning nu. Ett tidigt godnatt på er och sov så gott, sjukt nice med att vara ledig imorgon!

I-landsproblem

Har försökt skriva en önskelista ett tag nu, jag fyller år om två månader ungefär men jag är ändå as taggad! Men nu är det den stora frågan, vill jag ha en massa små, men bra prylar eller en ny mobil, en iphone 4 blir det nog då.Jag vet verkligen inte vad jag vill ha, för vissr det skulle vara nice med en iphone men samtidigt så skulle det vara jävligt nice att få alla de där prylarna så att jag slipper köpa dem själv, fy fan, nu hör jag mig själv, vilket jävla I-landsproblem + att jag låter fett... ego? Fel ord kanske..


Ed Sheeran - You Need Me, I Don't Need You


Panik och adrenalin

Fatta paniken och adrenalient efter, fy fan vad läskigt! Råkade hitta den här någonstans och ville bara dela med mig ;)


HIMYM

Sitter nu och kollar på How I met your mother medan frallorna är i ugnen, de ser riktigt goda ut!


Baka bröd

Fick i läxa från hemkunskapen för några dagar sedan att jag skulle laga bröd hemma (Jag är allergisk mot vete och kan därför inte vara med på de lektioner då de bakar.), så nu håller jag på att baka frallor, men hjälp av mamma ;). Första gången så får hoppas att de blir bra, degen håller nu på att jäsa. 
Får hoppas att resultatet blir något sådant här:



Träningsvärk

Nyvaken och träningsvärk i hela kroppen typ. Hade riktigt kul igår, men jag har ju tappat min mobil så har tyvärr inga bilder. Nu ska jag gå upp och laga lite pannkakor till frukost, mumsigt!



Good night

Sorry för sjukt dålig uppdatering idag men har bara inte hunnit. Efter boxningen så duschade jag och gjorde mig klar och åkte till patricia, vi åkte sedan hem till Gustav. Hade riktigt kul och en awesome kväll, skulle egentligen har sovit hemma hos Patricia, men det blev inte så.. aja hur som helst, ska sova nu och godnatt på er! Sleep well!

MAT!

OMG! Asså jag älskar boxning, men inser nu att min kondis och min astma medicin är alldeles för svaga. Min astma har blivit mycket värre på senaste tiden och därför fungerar inte min vanliga astma medicin tillräckligt bra, får boka tid och se vad jag behöver nu snart. 
Klarade av passet med nöd och näppe, när det var slut var det bara att skynda till en mataffär och köpa banan och äpple! Nu håller jag på att laga mat och det börjar se klart ut, pyttepenna med ägg, mums!

Fatta att vara en fågel, det måste vara awesome! Haha

Boxningpass

Morgning everybody!
Sofia sov över här och vi vaknade utav oss själva faktiskt, helt otroligt! Nej men mitt element laggat så temperaturen i rummet är lite konstig, hur som helst så vaknade vi vid nio och vid elva så ska vi på boxningspass! Är ganska taggad men lite rädd för att jag kommer dööö! Min kondition är inte så bra, sjukt dålig kanske är en bättre defination. Hur som helst så ska vi börja göra oss i ordning nu och sen blir det BOXNING!♥



Pocket Full Of Sunshine

Ny favorit låt! Haha kommer kanske inte vara det så länge men den är verkligen så att man fastnar på den och sjunger med. Har det på auto replay på youtube, take me awayyyyy, a secret plaaaaceee!


Mys

Popcorn och Easy A, mysigt! Får se vad vi ska göra nu men vi tänker inte sova bort hela dagen imorgon så ska försöka att inte gå och lägga oss för sent. Bild på Sofia och mig, right now.



Kvällens planer


Bilden är på Sofia, mig och Jennifer. Vi tog den när vi var på klassresa i Polen i höstas, saknar mitt hår lite..
Har bestämt med Sofia att vi ska träffas ikväll och ha myskväll, kolla film med massa godis eller gurka och dipp haha.

Laddat skype


Jag brukar aldrig använda skype men min syrra bor i Georgien (Stavning?) just nu, och pratade med en utav hennes kompisar igår då jag träffade henne och isåg att jag inte har någon koll på min egna syrra! Så kände att det kanske är dags att börja använda skype haha.

Backar och funparks


Bild från weheartit.com


Jag älskar vintern, visst det kan bli väldigt kallt ibland men snön är endå så underbar på något vis! Jag tror att jag älskar snö så mycket för att jag förknippar det med skid- och snowboard åkning, vilket jag älskar! Har inte åkt något iår men förhoppningsvis så kommer jag åka med klassen och sedan med kompisar på lovet, är taggad som fan! Kankse ska åka med familjen också, men inte lika troligt eftersom alla måste vara lediga då och eftersom jag går i nian kan jag typ inte ta ledigt utan att hamna mils långt efter :/


Hatar ibland att vara tjej

Idag fick jag sluta efter lunchen, riktigt härligt! Vi skulle ha idrott men det var problem med salarna så vi fick sluta, härlig fortsättning på fredagen! Men sen kom nackdelarna med att vara tjej ikapp mig och nu är jag inte på lika bra humör, har ett otroligt godis sug också så ska kanske baka någonting, haha.



En underbar morgon!

Är det inte en undebar morgon? :D
Jag är på toppen humör och tror inte att det kommer sjunka heller! Det är fredag, jag har inte börjat skolan än utan börjar väl tjugo i TIO!♥ Har tre lektion och slutar halv två! Sen efter det så är det helg och jag är ledig på måndag, så långhelg till och med! Åh vilken underbar dag det är! Älskar när dagen börjar med att man är på topp!

Hihi, känner nu också att jag verkligen har saknat att blogga! Om jag får ordning på mitt pluggande och kommer in i en vana att göra det direkt, då kommer jag komma tillbaka snabbt som fan! ;)