Följ mig på Instagram istället för här! ;)

Follow me at @vickybergman :)


Hey, do u really wanna spend your time with that?

Är jag kass eller är jag kass? Jag är RIKTIGT kass, but this is not for me anymore, my life is getting better and better so sorry, but I don't got time for this, don't want to miss out on life! ;)
Nej men ärligt talat så skulle jag lätt kunna börja uppdatera toppen igen, skriva intressanta inlägg och med massa bilder och allt bara awesome! Men jag vill inte, jag vill inte lägga min tid på det då jag inte känner att jag får ut något av det längre, what's the point then?
Men ni får jätte gärna följa mig på instagram! Fick ju iPhone för typ två veckor sedan så har skaffat det ;)
Följ mig, heter @vickybergman
Puss på er, hare riktigt awesome!


Det värsta som finns

Måste ändå vara att vara sjuk! Fy fan vad jag hatar det och självklart har jag blivit det! Fml!


Chillar bara och fixar lite

Sitter i och chillar framför TV samtidigt som jag fixar med tyget, har klippt ut underkjolen nu i alla fall vilket känns bra då göra mallar är det svåraste för det är det allt hänger på, eller mycket i alla fall!


Creating

Hey guys!
Träffade Linn lite random igår på tågstationen och följde med henne och träffade lite folk i... Viksjö? Vet helt ärlig inte var vi var riktigt, är skit trött idag i alla fall så har inte gjort något typ men det är ändå okej känner jag. Nu håller jag i alla fall på att fixa till min balklänning, klipper och fixar i lakan just nu för att fixa mallar, går ganska bra! :-)


At Johannas place

Sitter nu hemma hos Johanna och käkar frulle, vaknade för typ en timme sen och så bestämde vi oss för att göra taco till frukost, as gott!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/974209/images/2012/pic_202932695.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/974209/images/2012/pic_202932697.jpg" class="image">


Slutade tidigt

Hello dudes! Sitter nu hemma hos Johanna Sjölander men har fått häggviksjoggen med skolan och fick slutade vid halv tolv, as nice! Efter det drog jag till Solna och träffa morsan för att köpa till tyg till balklänningen, ska sy ju ;) hur som helst efter det så drog jag och träffade Sofia Lantz och tog en fika, var ett tag sedan vi träffades så det var kul :)


Goodmorning!

Sovit gott? Det har jag!
Sorry för att jag är ganska så kass med uppdateringen men jag har inte riktigt kommit in i banan än och lärt mig, något säger mig att jag inte kommer hinna göra det heller innan det blir sommarlov, och sommarlov betyder mindre läsare och mindre uppdatering, men vem orkar sitta vid datorn när det är sol ute?
Haha såg att det är sol nu men bloggar faktiskt från mobilen, fast kommer nog inte komma ut så mycket idag, har en del tråk jag måste göra ;)


It will be fun!

Asså jag har blivit så himla taggad inför balen! Känns så sjukt, brydde mig typ inte ett piss förut men nu är jag fett taggad, ganska nice. Mamma och jag skulle fixa tyg idag egentligen men eftersom jag kom hem lite senare än tänkt så har typ alla små butiker inne i stan stängt så blir nog imorgon istället. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det blir nog bra, hoppas det i alla fall ;)

Ska försöka göra typ en likadan underdel/kjol eller
vad man säger som den här har.


Regnskogsväder minus solen

Kom precis hem efter att ha gått i regnet, jag fattar verkligen inte varför folk in tycker om regn, jag ÄLSKAR det!!! Nu sitter jag i alla fall och gör ingenting, ska snart gå ner i duschen och sen blir det pizza till middag, love! Efter det ska jag träffa Robin och sen vet jag inte, men nu ska jag fortsätta med att bara chilla ett tag till :)


And what are you doing tonight?

Själv så sitter man och spelar COD med Johanna, tvåan till PS2, man är med i andra världskriget och krigar och eftersom hon bara har en kontroll så kan vi bara köra en i taget, sucks a bit but the game is fun!


With my sis

Är nu hemma Johanna och chillar, vi har fixat taco och har precis kommit in, as skönt väder ute!
Sorry att jag inte blogga igår men hade en kass dag och mådde piss, sjuk och allt bara skit. Men hur som helst, ska chilla med my sis Johanna ikväll och bara ha det nice.


Packet med posten

När jag kom hem idag så hade jag fått ett packet med posten, min korsett! :D Har inte testat den än men tror att den kommer passa as bra, testade samma modell inne i stan förut så den borde göra det.


Promdress

Sitter nu hemma och gör typ ingenting, borde egentligen verkligen plugga men gör det sen istället... Hehe...
Juste, jag har inte visat er min överdel på min balklänning, är ju om bara en månad, taggad! Hur som helst så vill jag fixa egen eftersom jag inte kan hitta ngn och vill inte ha lika som ngn annan. Hur som helst så ser korsetten ut såhär :)


Lika? Eller är det jag som är knäpp?

Är det bara jag som tycker att Gerard Butler och Jeffrey Dean Morgan är skit lika? Kanske inte när man ser dem bredvid varandra men när jag ser någon av dem i en film så vet jag aldrig vem det är, och tex när jag ser P.S. I love you så kan jag aldrig se vem det är som spelar, tycker att det ser ut som samma person i den filmer verkligen!


Dålig dag

Tråkar på lektion igen, har precis haft lunch och sitter nu på musik lektion med datorn framme (och av någon anledning så bloggar jag från mobilen, don't ask me why).
Är inte alls på så bra humör, brukar vara ganska glad så nu känns det jätte tråkigt att inte vara det...
Har bara en bild från biologi lektionen då jag satt och små klottrade på min mapp.


På lektion

Sitter ni på matte lektion och gör typ ingenting, har matte nationella nästa veckan ganska idiotiskt men ibland orkar man bara inte. Har no lektion efter det här... Igen! Har redan haft en imorse och snart blir det mer biologi, genetik och DNA att lyssna på.
Ingen ville vara med på bild men fick en på Elin då hon gömmer sig bakom sin lunch, den smartingen köpte sallad eftersom det är fisk i skolan idag :/


I really should study...

Sitter nu och lyssnar på musik, letar efter senaste avsnittet av HIMYM och försöker skjuta upp pluggandet så mycket som möjligt även fast jag verkligen inte borde göra det. Gör samma misstag varje gång men lär mig aldrig haha.


Long time no see!

Hellu everybody!
And guess who is back? Oh yes, I am! Är på toppen humör, skolan börjar bli liiiiite mer chill, vädret börjar bli riktigt awesome, sommarlov och bal snart och allt bara rullar på! Såklart finns det lite negativ skit men den ska man inte fokusera på! Fick min födelsedagspresent i fredags också! Fyllde år i mars men fick den lite sent, Iphone 4 hur som helst, AWESOME!