Hejhej till den nya klassen

Det blev att jag bytte klass i alla fall, så nu är jag en estetare, eller en Artsie som det också kallas ;) Känns lite annorlunda och klassen är verkligen annorlunda, 30 tjejer och typ 3 killar! Inte vad jag är van vid direkt. Men alla är fett glada och härliga! 
Det var Club Fair på skolan idag, eftersom det är en Internationell (eller aa, jag tror det den heter ju Internationella Engelska Gymnasiumet Södermalm, eller IEGS) så är den lite annorlunda haha. Men den har olika klubbar och olika sportslag så nu har jag skrivit upp mig till floorball and boxing! Innebandy uttagningen var idag (vilket jag inte visste, så jag fick spela i baggy-jeans) och det gick ganska bra ändå :)

Och vet ni! Jag fastnade i en hiss idag! Asså den fastnade mellan två våningar! Ja det var en first kan man verkligen säga för mig del, var fast i den med en tjej från klassen i typ en kvart så det var ju inte så farligt men är inte så förtjust i hissar.

En snabb lodis bild på mig med min usla webbcam 
 

Hur vet man?

Natur eller estet bild? Jag har varit sjuk hela veckan (sjukt tråkigt!!) och jag har börjat fundera på om jag kanske borde byta linje. Jag går natur och jag menar, det har bara gått två veckor så det kanske blir bättre, jag kanske kommer in i det mer och det blir inte lika jobbigt. Men samtidigt så vet jag om att det bara kommer bli tuffare och tuffare, they are going easy on us now! 
Plugg är inte för mig, visst jag tycker om att lära mig saker och ting, jag är intresserad av skolan men till en viss nivå. Folk sa: "Natur är en plugg linje, du har ingen fritid!", jag lyssnade inte då men ska nog göra det nu, tror jag ska byta... Men jag vet inte! Tänk om man ångrar sig?!Long time, no see!

Haha shit känner mig helt borta när jag kommer in hit, har inte varit inne på blogg.se på... jag vet inte hur länge! Men de hade inte gjort om senast jag var inne, så det är antagligen ett bra tag sen. Skolan sluta, hela sommaren har gått och nu går man på en ny skolan, mycket har hänt!
Under sommaren så var det det vanliga, umgås med kompisar, åka till deras landställen, krossade baksidan av min Iphone (alltid något som går sönder)... tappade den i vatten också, men slapp vatten skada! :D
Mycket har hänt och tror nog att jag ska börja blogga lite igen, känns som ett bra sätt att ha koll på saker som har hänt lite och tänkte skriva här nästa år när jag åker till USA (utbytesår)så det kanske är lika bra att börja nu för att värma upp ;)