11:08 in the morning, update

Så himla underbart att vara ledig idag! Alla fredagar är man ledig då vi går längre än andra skolor gör om dagarna, så vi får tillbaka våran tid genom att vara ledig på fredagar. Grymt måste jag säga!
Skolan är nice, liten gärmfört vad jag är van vid, men det är kul. Var inte lite nervös inför första dagen, eller var mer nervös för sport än vad jag var för skolan men det har gått bra. Alltid svårt att spela en sport du inte har någon tidigare erfarenhet av eller ens kan reglerna till! Men jag försöker lära mig!
Luften här är så himla tunn så har haft huvudvärk ändå sedan jag kom hit, men det har börjat lägga sig nu. Är högt över vatten nivån så håller på att vänja mig. 
Skolan startar 7:55 - US History (Har precis ändrat mitt schema, hade första Anatomy men kändes ganska värdelöst då jag inte kommer ha mer naturvetenskap när jag kommer tillbaka till Sverige, men jag kommer ha historia.
Breakfast - Japp, skolan serverar fukost, är ganska nice då man inte behöver stressa om det på morgonen, men är ju inte heller van vid deras matvanor än så har blivit förvånad över maten typ varje dag. 
PE (idrott) - Precis som svenska idrottslektioner, ganska härligt att ha det varje dag faktiskt.
AP English - Den absolut svåraste Engelskan de har på hela skolan, har ingen aning om varför jag hamnade i den/sa ja till det. Läxor varje dag, och då man har samma lektioner varje dag betyder det att läxorna är alltid till dagen efter, nice -.- . Fast det har faktiskt hjälpt mig lite med att ta tag i saker på direkten, vilket är bra. Funderade först på att byta till en enklare engleska, men gillar mina andra klasser och människorna i dem så ska försöka stanna ett tag till längre i alla fall. 
ICAP - Förberedande klass för Universitet eller Collage, fast påminner mer om mentorstid bara. Alla måste ta den.
Psychology - Intressant lektion, speciellt då jag får höra det Amerikanska perspektivet och hur deras kultur har påverkt dem. Jag kommer ha Psychology när jag kommer tillbaka till Sverige, så kommer få se kontrasten då också.
Lunch - Har bara 25 minuters lunch, tror frukosten är kortare. Men man hinner, typ haha.
Art - Så himla chill det är! Inte alls som bild va i gymnasiet då jag gick estet linjen men inriktning på bild, nej detta är som 9an igen!
Algebra 2 - Hittils så kan jag redan allt som vi har gått igenom, så blir mer av repeterande, men känns bra då jag åtminstonde inte kommer tappa all min matte.
US Goverment - Ganska intressant klass då jag kan typ ingenting om den. Men läraren är bra så blir inte en jobbig lektion. 
Alla lektioner jag har nu är ganska chill, lär mig grejer men det är inte det överseriösa (förutom min engelska lektioner). Får fortfarande läxor varje dag och med träning efter skolan som slutar typ 19:00, så blir det en del för måste ju ta mig hem, äta middag, göra läxor och så vill jag ju vara social med min familj.
Sorry för det långa inlägget, tror även att min svenska inte har varit den bästa men ni fattar säkert!
 
Oh! And btw, my phone won't work, trying to get a new one but there have been so much trouble with it. Anyhow, therefore I have no pictures that I can post.
 
// And for the English, sorry but I am in a bit of a hurry because I have to get ready to go to Alamosa and buy some stuff that I am missing for sports. But use Google translalor that you can find on your right, hope it doesn't make too many misstakes.

1 WEEK - 3 days in NYC & 4 days in CO

Imorgon så kommer 1 vecka i USA ha passerat, känns ganska galet! Eller, landade i och för sig typ klockan 22:00 i tisdags, men ni fattar. Har varit med familjen sin i fredags och jag tycker verkligen att det är awesome! Har under helgen sett så himla mycket och träffat lite släktingar och det har helt enkelt bara varit toppen!
 
// Tomorrow I will have spent 1 week in the US, feels pretty crazy! Or, I landed like 11pm last Tuesday, but still. I have been with my host family since Friday and I think they are really awesome! I have seen so much stuff during the weekend and I have even met some relatives. To sum up the weekend, it's been great!

Morning!

Insåg precis att klockan är helt kajko på bloggen järmfört med här! Det är åtta timmars tidskillnad och tydligen så stannar blogg.se på den svenska tiden, klockan är i alla fall 10:48 på morgonen här. Ska gå och äta frukost men ville bara säga, jag var fett nervös över att komma hit, hade verkligen ingenting att vara nervös över! Älskar det!
 
// I just relized that the time is completely different here, compared to Stockholm it is 8 hours behind. The time here is 10:48 so I am gonna eat breakfast now, but I just wanted to say that I really like it here!

Pictures from NYC


NYC

Har spenderat mina senaste dygn i NYC, har varit riktigt nice! Väldigt ont i fötterna bara efter att ha gått runt i Manhattan så mycket. Har umgåtts med en stor grupp härliga utbytesstudenter och gjort och sett massa. Om några timmar blir det att flyga vidare mot Colorado, måste byta flyg ett antal gånger men det överlever man, för sen blir det att träffa min värdefamilj!
 
// I have spent my last few days in NYC and it has been really nice! My feet hurt like crazy after all the walking in Manhattan, but have seen so much! We are a large group of exchange students and it has been a lot of fun, but in a few hours I will take a flight towards Colorado. I will have to change flights a lot but that is not that bad when I know I will meet my host family after!
 
 

2 DAYS 10 HOURS 53 MIN

 
Känns så himla overkligt! Om lite mer än 2 dagar så sätter jag mig på ett plan för att först flyga till London där jag byter flyg för att sedan flyga vidare till New York City! Kan knappt fatta att jag ska till USA! Och efter några dagar i NYC så blir det att flyga vidare till Colorado. Shit.. Jag flyttar till ett nytt land om lite mer än två dagar.. Galet!
 
//  Feels unbelievable! In a little more than 2 days I will be sitting on a plane on my way to New York City! I'm gonna have to spend a few hours in London first, but I'm not complaining! I can barely believe it, I am actually MOVING to a new country, I am moving to USA, to Colorado, and it is only days away... Crazy!