My little bro likes boxes

Igår va en sånär hemma dag då man gör i princip ingenting. Umgicks med familjen, lekte med lillebror, städade ut rummet från lite skit saker jag inte vet varför jag har sparat. Hittade fem trasiga hörlurar, FEM! Har aldrig gått igenom hörlurar så fort som jag har sedan jag flyttade hit! 

Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, kommer antagligen bli lite med familjen, kanske dra upp till macken, promis... Visst låter mitt liv händelserikt? Haha. Avslutar året med chill dagar.

Måndag, 30 December, 10:08Va en sån dag man inte ens insett att man behöver

Det va shopping idag asså! Slösade alldeles för mycket pengar på kläder som jag egentligen inte behöver, men vafan! Va ju julklappen från mina kära päron borta i Sverige, så såklart jag ville lägga den på något jag älskar, kläder! Hahah. Vi köpte även lite grejer för nyår!

Söndag, 29 December, 01:17
Igår

Va och bowla med familjen igår, folket på mammas sida av släkten. Måste faktiskt skryta lite, va inte hel kass! Var nära, men vann faktiskt på min bana! Sen att jag spelade mot 6-9 åringar...

Lördag, 28 December, 09:57
Slutet av 2013

Så försöker hålla mig själv upptagen, hatar verkligen att inte ha någonting att göra, får små panik av att vara helt rastlös. Så ska försöka se till så att jag har någonting att göra varje dag framöver, kan dock inte fatta att det är nyår på onsdag, NYÅR! Fan asså, 2014, året då jag blir 18 bast, börjar bli gammal asså haha. Men har idag letat efter en nyårs klänning, det gick skit. Finns typ två klädaffärer i Alamosa, så man kan ju inte ha så höga förväntningar men fortfarande! De firar tydligen inte nyår lika mycket som jag är van vid, men jag ska minsann se till att få dem på ordentligt nyårs firande humör! Haha. Har planer med härliga polare så det känns bra, kommer bli en bra kväll. 

Igår va jag hos en polare med några vänner, va en riktigt lyckad kväll. Och här dansar alla till country music, men igår lärde jag dem lite av den dansstilen jag är an vid minsann! Och jag som aldrig dansar, men det var verkligen grymt kul! 
Jag och härliga bruden Jacie! Fråga mig inte vad jag gör... HahaShould I be a traitor and change colors?

Att ha en Letterman jacket är ju nästan lite av ett måste, eller mest för dem är snygga och en sån amerikansk klassiker! Går ju i en fett liten skola, men folk använder faktiskt letterman jackets, och allas ser ju annorlunda ut, men olika saker på dem och i olika modeller. Basen är ju den samma, färgerna också då man använder sin skolas färger, men sen så kan man plasera massa olika saker på den, namn, skolans maskot, om man har spelat sport, varit med i någon klubb och liknande. Funderar på om jag kanske vill ha en, de är bara så jävla dyra då de alla är special gjorda just för dig, plus så är armarna ofta äkta skinn. Kostar typ 400 dollar som grund pris, vilket är ungefär 3000 svenska.
Den till vänster är klassikern, vettefan hur jag skulle vilja att min skulle se ut dock. Denna blåa, svart och vitt är våra färger. Vi är The Thunderbirds, figuren i högra hörnet... skulle jättegärna få skolan att byta, men svårt när det är gamla studenter som är på the school board och bestämmer.
 
Torsdag, 26 December, 12:12
 
 

Lite kort uppdatering

Det är en massa saker som jag skulle älska att berätta, för har haft så jävla mycket kul, men vissa grejer borde man bara vara tyst med, för de kan komma och bita en i arslet annars. Vissa saker kan jag berätta om i alla fall! Va och kolla på The parade of lights the other day, kollade runt lite i olika affärer också, var i Alamosa med två polare. Drog hem till dem efter och chillade där, drog sedan vidare till en polare och va där ett tag med några andra polare. I måndags så var jag faktiskt ute och red med Jacie, va så galet länge sedan jag red! Så hon, jag och hennes syrra va ute, men va så jävla kallt så varade inte så länge. Va kul i alla fall. Efter drog vi till en utomhus pool de här här, yes, va badade i en utomhus pool i mitten av December. Men det är en naturlig källa eller något sånt och den är naturligt varm, de måste faktiskt sänka temperaturen till typ 30 grader.
Julen firades i två dagar, en dagen med en sida av familjen och sedan igen den 25 med den andra sidan. Va mysigt och kul, men kändes inte riktigt som julafton, tror det var för att det inte var någon Kalle Anka ;) haha. 
 
Torsdag, 26 December, 16:40
 

På gatan där jag bor

Det har tagit mig tills nu, fem månader, att verkligen uppskatta detta ställe. Don't get me wrong, jag har sett det här stället som mitt hem länge nu, men under de senaste dagarna så har någonting förändrats, drastiskt. Tidigare så har jag känt mig som The City Girl i den lilla staden, ska inte ens börja på vilken kultur krock det har varit, men nu gillar jag allt detta lilla samhälle har att ge.

Helt ärligt... hur galet det verkligen låter (Med tanke på hur mycket jag har saknat det under vissa tider.), men min tanke på att leva i storstaden just nu är... att jag inte riktigt vill tillbaka. Varför? Landet är fan så mycket galnare! It's all about the people, and when you got crazy friends, you are gonna have some crazy times!
 
Söndag, 22 December, 21:48

2013 DEC

Long time no see! Tänker faktiskt börja uppdatera här lite, and yes, I have had my reasons to why I havent before! Men nu tänker jag fanemig börja lite! En gång i veckan är vad jag typ siktar på så får se hur det går med det. Och en lite pinsam bekänelse... anledningen till att jag tänker börja uppdatera är inte endast för att faktiskt uppdatera, men för att jag helt ärligt håller på att glömma bort min svenska!! Ord och stavning försvann för flera månader sedan, så det är inget nytt, men här om veckan så frågade min värde-farsa: "What's the Happy Birthday song in Swedish? Is it the same?" Me: "Oh no, it's very different, it's... it is... öhh..." Och jag behövde faktiskt google det... kom inte ens ihåg namnet så sökte Grattis sång Sverige istället för Ja må han leva. Yes, jag har blivit en dålig svenne.

En del av familjen, några släktingar och så. Vi var ute och åt frukost tillsammans.