TO BE STRONG, YOU FIRST HAVE TO FIGHT

Har precis setat och kollat på gamla bilder av mig, från flera år tillbaka, och det som jag ser om och om igen är att jag varje år kämpar för sommarkroppen men så fort sommaren är över så slutar jag. Fattar verkligen inte varför för då måste jag göra samma sak nästa år! Tycket att man borde ha lärt sig efter ett antal år, men tydligen inte.

Hur som helst, har bestämt mig för att det ska bli annorlunda det här året(jag vet, vilken klisché, något som man säger varje år). Men har ni någon gång haft känslan av "Enough is enough!"? Det har jag nu, tänker inte säga: "2013 please be good to me", nej nu är det "2013, I am going to make you my bitch! This is my year, I am in control!"


8 månader kvar i Sverige

Jag ska åka till USA.
Behöver vänja mig, är galet taggad på att åka men tror inte att jag riktigt har fattat det än. Mina vänner är mer medvetna om det är jag är, haha. För mig så ligger det så långt fram så har inte tänkt på det, eller jo det är ju klart att jag gör, men jag har inte riktigt förstått det. Jag ska vara borta i 10 månader, i ett annat land, ett land som jag aldrig tidigare har varit i, där jag känner ingen! Tack och lov för att min engelska är bra! ;)