Tagga !

Taggad till tusen! Har saknat fjället och skidorna som fan! Bor i Colorado och har inte åkte skidor... Hit alla typ kommer för det finns så många ställen. Men nu blir det skidor! Eller snowboard... Har inte bestämt mig än. Men taggad! Kommer bli en bra jävla dag!

Fredag, 3 Januari, 06:57

Tonårslivet jag återupplever

Föräldrar... Om jag för i helvete inte förstår mig på dem ibland! Antar att allt har sin läxa i sig på något jävla vänster men ibland gör det mig så jävla irriterad bara...!

Torsdag, 2 Januari, 13:27

Love what you haveBlev lite sovmorgon idag, men den va jag fan värd asså! Nyårs blev det inte så mycket sömn på, men det är så det ska vara! Är så jävla glad att jag fick några av mina traditioner är i alla fall. 
Men nu så har jag precis käkat frukost och sitter nu i mitt fönster och dricker morgon kaffet, utsikten göra det ju bara ännu bättre. Och ja det ser bättre ut i verkligheten, himlen är blå, berget är närmare och snön glittrar. Men nu så ska jag dricka mitt kaffe, ta en dusch och sen blir jag upphämtad av Jessie och hon och jag ska dra in till Alamosa där vi ska käka lunch med två andra polare. Efter det... Borde fan verkligen ta mina senior pictures snart for the yearbook... Annars kan jag säker bara rota upp några gamla.

Torsdag, 2 Januari, 12:08

2014 för fan!

Detta nyår. Så jävla annorlunda jämfört med alla mina tidigare, kan inte ens jämföra det med något tidigare, men visste ju ändå att det skulle va annorlunda. Detta nyår är nog ett av de bästa jag har haft, hemligheten? Inga förväntningar med riktigt jävla härliga människor och en stämning som är på topp! Men det var riktigt jävla kul, ett nyår jag sent kommer glömma!

Så vad har man lärt sig detta år? Det knasigaste är att jag knappt ens kommer ihåg våren, helt ärligt asså, har hänt så jävla mycket dessa 5 månader att allt som hände innan har typ blivit... Bortglömt. Så haha, vad jag har lärt mig under dessa 5 månader!
- Livet kan va för jävla tufft ibland, och att ge upp kan då ofta verka som det bästa att göra. Men vad jag har lärt mig är att gå tillbaka till vad du redan vet lär du dig ingenting av, så istället kämpar man på och hoppas att man överlever. Jävligt glad att jag fortsatte även fast Sthlm va allt jag ville för ett bra jävla tag.
- Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag gillar landet, jag verkligen gillar det! Fy fan om jag inte hatade det i början, har tagit tills typ nu för mig att verkligen uppskatta det, men nu älskar jag det! Va så jävla rastlös först när jag kom hit, men tror nu att jag kommer vara rastlös när jag åker tillbaka till Sthlm i juni istället.
- Rätt människor kan göra vad som helst helt fucking epic. Ge inte upp fören du har hittat dem!
- Har en hatkärlek för det här stället. Tror det är vad alla som bor här känner lite, för det är verkligen speciellt. But it's the Valley!
- Och viktigast av allt, den mest galna skit är den absolut roligaste! Never normal, always a bit fuckin crazy!

Torsdag, 2 Januari, 00:54