Blog mode

När min morsa upptäckte att jag bloggade igen så sa till mig direkt att sluta, hon sa att jag hamnade i: blog mode. Jag fattade inte riktigt vad hon menade och då sa hon att varje gång som jag börjar blogga igen så får jag en massa måsten, måste blogga en tid,ett speciellt antal gånger och att jag blir lite utav beroende tills det att jag tröttnar. Insåg ganska snabbt att hon hade rätt, så för att det inte ska bli så så kan jag inte fortsätta blogga. Jag har en massa betyg som jag måste höja, jag måste välja gymnasium, det är sista terminen i högstadiet, så jävla sjukt att det är så lite kvar! Hur som helst så tänker jag sluta innan jag fastnar, puss på er!♥

Ny väckarklocka?

Shit vad irriterad jag är på mig själv just nu! Jag hade tänkt att jag verkligen skulle få tillbaka dygnet så som det ska vara eftersom skolan börjar på tisdag, så jag går och lägger mig vid tre typ för att sedan gå upp vid åtta, påså vis så skulle jag vara sjukt trött ikväll. Men gissa vad jag gör, efter att ha vaknat och jag faktiskt är ganska pigg så lägger jag mig i sängen igen bara för att fixa lite grejer på mobilen, next thing I know, min morsa väcker mig och klockan är tolv! F*ck!

Måste skaffa ny väckarklocka, inte första gången det blir såhär direkt ;) Kanske något sådanthär:



Meg = Mila Kunis

Visste ni om vilka det var som var rösterna i Family guy? Jag kollar inte så ofta på det, men om det är på tv under reklam så visst. Ni kanske har sett filmen Friends with benefits? Mila Kunis är med i den, hon spelar den kvinnliga huvudrollen.
Hur som helst så de filmer som hon är med i brukar vara bra så jag letade efter en på det viset, upptäckte i alla fall att hon är rösten till Meg i Family guy, eller jag antar det efter den här serien som jag såg.



Photoshop

Haha juste, kanske ska säga också att bilden som jag la upp igår där jag är snaggad är bara photoshopad haha om det kanske var någon som trodde att jag hade snaggat av det. Satt och lekte lite i photoshop och har funderat flera gånger tidigare på hur jag skulle se ut i snaggat, har även varit på väg att göra det förut men stoppat mig själv i tid ;)
Det här är orginalbilden (länken till det andra inlägget)


Skönt att veta att alla kändisar inte alltid sett lika bra ut


Vill inte bli värre...

Träffade Elin i ungefär en timme, efter det åkte jag hem och nu har jag varit hemma sen dess. Har precis käkat och vet inte riktigt vad jag ska göra senare ikväll, håller på att bli sjuk har börjat hosta och så och det blir värre så kanske bara ska stanna hemma...
Feber är det enda som saknas och jag vill inte ha det!



Going to meet Elin

Kommer precis upp från duschen och nu måste jag skynda mig för ska träffa Elin på 52 tåget.



Blev inte som det var tänkt

God morgon på er! Jag skulle egentligen ha varit och gymmat just nu, men min morsa har smittat mig så nu är jag inte bara förkyld utan jag hostar också, hatar hosta! Hur som helst så får jag hoppas att det försvinner snart, orkar inte vara vinter sjuk när det inte ens är vinter ute, eller förutom ett tunt lager snö som kom igår kväll ;)



Bald


Lite ojämt men det går snabbt att fixa till ;)

Did you know that...


The Click Five - Don't Let Me Go


Ny nyans i håret?

Jag har verkligen börjat ångra att jag snaggade av min utväxt från sidecuten, vill bara ha långt hår nu! Saknar något grymt att kunna ha toffs och det inte ser konstigt ut. Men jag tänker låta det här växa ut lite och sedan färga min utväxt, den har börjats synas lite men vill inte färga fören den har blivit större ;)
Jag funderar på att kanske efter det färga det i en lila-röd nyans, tycker att det är skit snyggt med lite annorlunda färg i det men att det endast är en nyans så att det fortfarande inte ser konstigt ut, typ såhär (bilden kommer från google):



reklama na kondom

Satt och kollade runt på youtube på gamla reklamer och en del är bara... konstiga helt ärligt. Ta den här som exempel, jag menar WTF?


Tolvåring försöker ragga upp kvinnor


Morning everybody!

Hade på väckarklocka idag, har en bok som jag egentligen ska ha läst ut typ till svenskan men är bara på sida 20 eller så. Så idag måste jag läsa ut den och skriva om den, boring as hell, men det måste bli gjort!



2012 Wishes

Jag älskar hemsidan weheartit, det är endast en massa bilder och jag får så grymt mycket inspiration av den! Har nu suttit och kollat på bilder under rubriken "2012 wishes", det är en sådan där bild lista eller vad man ska kalla den, ni vet sådana där serier med bilder där det står i hörnet for example: #156 Ni fattar vilka jag menar va?
Hur som helst så har jag kollat på en massa sådana nu och jag vill göra en massa av dem, vissa var lite.. inte så möjliga om man säger så, som att träffa en massa kändisar. Men att bli av med min höjdskräck, lära mig åka skateboard och sådana saker vill jag :)



Be happy!


Min idrottslärare frågade en gång min klass hur vi skulle förklara ett glas som var fyllt till hälften, var det halvtomt eller halvfullt. Jag fattade inte vad hon menade men svarade att det var halvfullt, alla tyckte olika och efter sa hon att det var ett enkelt test att se om man var en optimist eller en pessimist. Jag hade helt glömt bort det tills jag såg denna, om man säger halvtomt är man en pessimist och om man tycker halvfullt optimist. Vad är ni?

Inspiration

Kalendern gick skit, det blev inge snyggt och det gick inte att skriva ut den så som jag ville, ett misslyckat försök thats for sure. Men jag började fundera på om jag kanske ska börja med 5 minuters skisser, jag följer ganska många konst bloggar och många av dem har kört med att dom ska göra snabb skisser ibland för att få upp insirationen, jag kanske ska börja med det eftersom jag inte har någon just nu. 



Christina Perri - A Thousand Years

Min nya och absoluta favorit låt just nu, tycker att den är så sjukt skön att lyssna på! ♥


My own calendar

Jag har typ aldrig koll på någonting, jag tar det som det kommer och planerar sällan saker i förväg. Men det kan därför bli så att jag tänker göra någonting men att det sedan inte blir av, så jag tänkte att om jag får lite mer kontroll över saker och ting så kanske jag får flera saker gjorda, det är värt ett försök i alla fall.
Upptäckte precis att hotmail har en kalender som man kan planera i, om man är inloggad och håller på hotmail så kommer en roll-down meny där det står kalender. Haha har aldrig lagt märke till det tidigare men ska försöka börja använda den nu, hoppas det hjälper. Wish me luck!


Good morning!

Vaknade för en halv timme sen, men eftersom pappa vart klar med att fixa med min laptop (♥) igår kväll, så har jag legat i sängen och surfat runt på den nu på morgonen. Jag är helt förälskad, den är så underbar! :D
Men ska springa och äta lite frukost nu, mamma har köpt gröt så tror jag ska ta det, jag ska ju bli nyttig!



My wardrobe

Ska ju försöka börja gå och lägga mig lite tidigare så ska gå och fixa mig nu även om jag tvivlar på att jag kommer gå och lägga mig inom denna timme. När jag städade min garderob idag (eller, vek och gjorde mer snyggt, slängde bara ut tre plagg.) Så upptäckte jag att det var sjukt många plagg som jag hade glömt, visste knappt om att jag hade dem! Insåg då att jag har för mycket kläder, eller man kan aldrig ha för mycket riktigt men det är för mycket som jag inte använder! Så jag ska försöka använda en mer blandning av alla mina kläder, inte bara nytt utan även äldre! Få se hur det går ;)

När min garderob blev full för ett tag sedan så blev jag tvungen att flytta över en del kläder till ett skåp i mitt rum, senare behövde jag flytta över ännu mer till ytterligare ett. Och låt mig inte glömma min krok med hoodies! Räknade att jag hade 15st hängande där nu och jag menar, det är ju endast de med luva, resten ligger någon annan stans, haha.


En början

Jag är ganska kass när det gäller att måla med vattenfärger så tänkte att jag ska försöka öva upp det. Jag målade den här för ett tag sedan, slutet av december. Vet inte ritkigt om jag är speciellt nöjd med den, men den är okej. När jag söker runt på youtube och ser alla som är så duktiga med det blir jag så sjukt inspirerad att jag vill lära mig, detta är min början ;).
Blev tvungen att fixa kontrasten i photoshop, alla färger var jätte svaga på bilden. Men det är därför som den ser lite konslig ut i kanterna och i färgen.



My love!

Juste! DNA i Sollentuna centrum hade utförsäljning för ett tag sedan och jag köpte ett par sjukt snygga skor! Jag total älskar dem och de är jätte sköna men på något vis så kommer det alltid in små stenar i dem, fattar inte hur det går till med det är verkligen HELA TIDEN! Sjukt, men jag älskar dem♥
Jag har dem inte knytna såhär utan jag har dem löst, mer slappt.



New year, new rules

Dags att städa rummet känner jag, det är lite kaos här inne. Oftast när jag städar så blir det bara att jag städar golvet så att jag ka damsuga, typ aldrig skrivbordet. Men jag satt och kollade på lite gamla blyerts teckningar som jag gjort förut och kände att jag kanske ska testa igen, har inte gjort det på evigheter! 

Ska även försöka hålla det städat, jag vill verkligen att 2012 ska bli så awesome som det bara kan bli och därför tänker jag verkligen uppfylla de mål som jag har satt. Ofta blir det att man sätter ut lite mål och löften på nyårsafton men det är sällan som man håller dem, men iår tänker jag faktiskt göra dem, har bestämt mig för att inte ge upp!
Jag hittade ett gammalt inlägg som jag skrev förra året i januari, hade helt glömt bort det men ska försöka följa det. Jag hade skrivit en lista på några av de viktigaste sakerna som man ska göra om man vill gå ned i vikt (du kan hitta inlägger HÄR)

Tror att jag ska rita något i det här temat.



Where's the snow?

Jag hatar verkligen att vara förkyld, för man blir typ aldrig frisk! Känns som om jag har haft ont i halsen i evigheter nu men det försvinner aldrig och efter att jag tränade igår så blev det värre! Men min mamma säger alltid att sömn är det bästa medlet för att bli frisk så ska försöka att inte vara upp lika sent idag som det har blivit de senaste dagarna. Tror att jag har lagt mig vid 3-4 varje kväll sen i fredags typ.

Är det bara jag som saknar en riktig vinter? Vill ha massvis med snö, sol och minusgrader! Som det var förra året, shit vad härligt det var! Man måste åka upp till fjällen om man vill åka skidor i år.



Morgon!

Gissa vilken dator som jag sitter vid, jo min nya bärbara! :D Så himla underbar, tangenterna är de lägsta jag någonsin sett och det är så himla skönt att skriva på dem! Är sjukt nöjd med den.


Fresh!

Gu vad fräsh jag känner mig nu! Har precis ätit men innan det var jag och gymmade med Sofia, sjukt nice! Måste försöka få in vana på vissa dagar så att jag verkligen tränar aktivt. Det enda som jag saknar nu är ett par skor, ska försöka leta efter ett par på mellandags rean ;)



Gymmet nästa!

.

För högt

Jag firade nyårsafton hemma hos Stina med några vänner, innan jag åkte dit så fixade jag mig hemma hos Elin med henne och Jennifer. Jag hade lite problem med hur jag skulle göra med håret och började tänka på att göra sidecut igen. Jag hade sparat ut min i 4 MÅNADER! Sjukt länge och den började äntligen bli lång, men hur som helst så slutar det med att jag låter Elins farsa snagga av den. Gissa vad jag upptäckte idag, han måste ha snaggat av en del av mitt vanliga hår också för den sitter sjukt högt upp!
Bild från nyår, Jennifer skrev i min hårbotten, galet snyggt ;)


My first laptop!

Jag fick en bärbar dator i julklapp av mina päron, men när jag testade den så tyckte jag inte att den var skön att skriva på. Så nu ska pappa och jag åka och köpa en ny, är as taggad för jag älskar den! :D
Har fått tio min att fixa mig på så det blir morgon frilla med bara lite mascara. Kommer knappt ihåg senast jag bara hade mascara, evigheter sedan! 



Breakfast

Har flera saker som jag kan göra idag, men frågan är hur många som kommer faktiskt bli gjorda. Är fett seg idag, men ska försöka få något gjort i alla fall. Nu ska jag börja leta lite frukost och efter det ska jag snacka med Sofia, kanske ska gymma idag. Mamma köpte ett gymkort till mig på friskis i lördags, awesome! :D

Osminkad med morgon frilla, underbart! haha



New design!

Har skapat en ny design nu också! Känns nytt och fräsht!
Den är mycket ljusare än den förra och jag älskar det! Den känns mer öppen typ, vad tycker ni?


Underbart!

Shit vad underbart! Ni fattar inte hur jävla irriterad jag har varit på blogg.se de senaste dagarna! Jag bytte lösenord här för ett tag sedan, men sen var jag så duktig att jag glömde bort det. Efter dess har jag verkligen försökt komma på det igen men har inte kunnat, så har då försökt mejla det till mig, men då säger hotmail att adressen inte existerar! Har äntligen lyckats fixa det, tack och lov för det!

Nu ska jag borta tänderna och gå och lägga mig, är galet trött. Nyår tar på krafterna och dagen efter är ett helvete då man bara degar, vilket är vad jag har gjort idag ;) haha