Hungrig som en varg!

Jag har nu hållit på att städa mitt rum enda sedan jag vaknade och jag är ändå inte klar!
Jag har en del undanplockning kvar och efter det måste jag ju damsuga och damma, inte så speciellt roligt. Men jag har i alla fall hunnit rensa min garderob och fått lite ordning i den och så har jag rensat bort en massa annat skit också. Jag ska nu käka sen lunch/middag, är jätte hungrig!

Till och med jag är vaken

Godmorgon på er alla! Såhär tidigt är jag uppe, och jag vaknade faktiskt av mig själv!
Antagligen så blir det väl tråk göra idag, saker som måste göras, men det är så himla tråkigt! Min pappa ska ju fixa min dator, men han tänker inte göra det fören jag har städat mitt rum och det kan jag på sätt och vis förstå eftersom man knappt kan ta sig in. Men eftersom jag bara sminkar mig där och hämtar kläder på morgnarna så blir det ganska stökigt. Så det blir det nog idag, städning och lite skol göra, men då behöver jag ju i alla fall inte fundera mer över det senare under lovet! ;)

Vad ska jag göra nu?

Dagen är snart slut och jag har ingenting att göra, så vad fan ska jag hitta på?
Eftersom jag inte har några planer för imorgon så blir jag lite smått orolig, för när jag inte har några planer på en ledig dag slutar det ofta med att jag inte gör ett piss. Jag har ingen aning om vad jag skulle kunna göra förutom att städa rummet och plugga inför ett matte prov och lite annat skol grejs, men det är ju inte så speciellt kul... ;/
Men eftersom jag inte har någonting att göra så kommer nog detta bli mitt sista inlägg för idag, så:


Dagens Nemi


Hemma hos Elin Strömberg

Jag är hemma hos Elin Strömberg. Hon har opererat foten och har ett gigantiskt gips runt foten.
Så jag bestämde mig för att komma över med lite hemmagjorda muffins/kladdkaka/cupcakes till henne. Jag vet inte riktigt vad det är, en blandning typ. Tog en evighet att göra dem!
Men nu har Elin och jag kollat på film och varit inne på daton, en lugn dag. Jag ska snart börja dra mig hemåt för att käka middag, börjar bli hungrig.

Jag hiattade en jätte gammal bild på Elin och mig, vet faktiskt inte när det är tagen, men det är några år sedan ;)


Morgon!

Nu är jag äntligen klar!
Har ståt i köket i säkert en och en halv timme och nu är jag äntligen klar! Jag kan förklara sen, jag har lite bråttom nu, för nu ska jag dra och träffa en kompis, och jag är ganska bra på att komma försent, så ska försöka att inte göra det ;)

Jag tycker faktiskt att snön skulle kunna få försvinna nu, men jag vill inte ha något slask ;)

Goodnight

Nu är det dags föär mig att gå och lägga mig, annars sover jag väl bort hela dagen. Inga planer för imorgon, men jag har en liten tanke av vad jag skulle kunna göra, får se om det blir så.
Men för att jag någonsin ska komma i säng så måste jag verkligen skynda mig, kommer bli pigg snart igen, inte bra ;)

Tips

Idag när jag var i stinsen så upptäckte jag att de har ganska mycket rea, speciellt på höga svarta stövlar, men de har även på en massa andra skor. Så om du letar efter ett par nya skor så finns det på rea på DinSko, där tycker jag att de hade de snyggaste skorna och med mest sänkta priser. Så när jag får mina pengar kommer jag i alla fall vandra till Stinsens DinSko!


Dagens Nemi


Grattis mamma

Idag är det min mammas födelsedag!
När jag vakna imorse så vaknade jag av ett sms från Sofia som undrade om jag var vaken (vi bestämde igår att vi skulle dra till stinsen idag), jag svarade och sedan så råkade jag somna om, så två timmar senare vaknar jag av ett nytt sms. Inte så lyckat, men innan klockan två var jag i stinsen!
I stinsen så köpte jag present till mamma, ett läooglans från Lóreal och en puder grej, vet inte vad det kallas, men används istället för borste.
När vi var där så var vi inne på DinSko, och en liten unge, på kanske fem år, tappade ett par skor, gissa vad hon sa! Jo, "FITTA!". Sofia och jag vart helt chockade, liksom så små ungar, de ska inte kunna sånna ord och använda dem så, helt sjukt!
Så nu håller jag på att göra efterrätt till mamma och resten av familjen, fruktsallad, tror den kallades Gino. Har tagit mig en evighet och jag är ändå inte klar! Min mamma fick en rit plata till datorn och en epilator(maskin som du drar bort hår med) av pappa. Pappa och brorsan tyckte att det var skit spännande med epilatorn, så de testade ju såklart den, armar och ben vart offer, men endast en kvadratcentimeter försvann ju innan de gav upp av smärta. Sedan när jag testade den på benen (Jag vaxade mig lite slarvikt förra helgen så allt försvann inte) och bara tyckte att det gjorde lite ont vart de bara ganska chockade, sedan när jag berättade att jag knappt hade någor hår på benen vart det lite mer förståeende.


Det är det oviktiga som är intressant


Jag kom och tänka på det, det är mycket roligare att lära sig ganska onödiga saker än de saker som skolan säger åt en att lära sig. Jag sitter nu och läser på wikipedia om lite olika saker, bara för att få tiden att gå, och det är ju lixom intressant. Jag tycker om att lära mig nya saker, men de saker skolan säger till en att man ska kunna... alltså det är ju nästan döden!
Jag menar, visste ni att 90% av världens seriemördare kommer från USA? Ganska onödig fakta, men på något vis är det ganska kul att veta, eller hur? Visste ni tex. att människor och delfiner är de enda varelserna som har sex för kul skull? Jag menar, det finns en massa konstiga saker som man inte vet, men som är roliga att veta, men skolan lyckas ändå att välja alla de tråkiga! Hela otroligt! ;)

Dagens Nemi


Jag vill åka skidor, och snart!

Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har varit upptagen i plugg. Idag hade jag engelska prov, typ. Vi skulle skriva en text och därför satt jag och pluggade gramatik igår.
Jag kan inte riktigt fatta att det faktiskt är sport lov! Underbara sportlov!
Idag kom jag och tänka på hur obekväma pjäxor är! Jag menar, jag har ju inte åkt skidor hela denhär vintern och snowboard skor är ju sköna (förutom mina som är ett helvete), så när jag kommer åka skidor igen kommer jag säkert få skit ont i fötterna. Men jag är ändå jätte peppad.


Snowboard Freestyle by DC

Jag tycker att sådant här är skit coolt. Så om man skulle börja träna nu varje dag tills man är 20 så kanske man själv skulle kunna göra det ;) Men jag själv skulle aldrig palla det om man verkligen måste öva så mycket.
Men man kan ju alltdi försöka komma i närheten av det i alla fall ;) haha.

Dagens Nemi


Ett antal sidor måste läsas

Det vart så att jag vart hemma idag. När jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet och jag har nyst hela dagen tack vare min förkylning. Jag har försökt plugga men det har inte gått så bra, jag har försökt skit länge att komma in på min skol-mejl men det vill verkligen inte fungera! :(
Så jag ska försöka lära mig det jag kan, genom att läsa ur boken, 30 sidor tror jag!


Goodnight

Gu vad jag är trött! Jag har huvudvärk, feber och är galet trött, ingen härlig blandning!
Imorgon ska jag vara hos tandläkaren 8.20, men jag vet inte om jag kommer gå till skolan efter det eftersom jag har så ont i huvudet och jag kan inte koncentrera mig om jag har feber, så får hoppas på att jag blir bättre under natten.

Hejdå socker!

Jag har fortfarande inte kommit igång med pluggandet!
Men när jag pluggar så bara måste jag äta godis, det bara går inte annars! Eller jag måste sitta och små äta på någonting, och eftersom jag och Sofia har nyttig månad nu (Vi ska vara helt utan onyttigheter till 20 mars) så kan jag ju inte små äta! :( Jag måste övertala mamma till att åka och köpa russin till mig! Så att jag kan få i mig lite druvsocker i alla fall! Om ni kanske undrar varför vi gör detta så är det för att bli av med ett sockerberoende som båda har.


Dagens Nemi


Plugg är framför mig

Hemma från skolan! Härligt! Ännu en dag över, bara tre dagar kvar till sportlov! :D

Jag hade kemi som sista lektion, då fick vi tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan (tror jag att det var) och syror och baser. Jag fick VG, kändes väldigt bra eftersom NO ämnena inte är min starka sida ;)
Nu ska jag försöka plugga lite So, jag har So prov på torsdag och jag har inte ens börjat plugga, inte bra!
So provet är om 1800-talets arbeta klass typ, och en massa olika saker som hände då i Sverige.


Spanska lektion

Jag sitter nu i skolan och har spanska, inte så speciellt kul. Vi ska skriva om något spanskt ställe, jag kan inte bestämma mig om var eller vad jag ska skriva om s¨därför kan jag inte börja. Hmm...
Fick även tillbaka ett läsförståelse test som vi gjorde förra veckan, jag fick VG, ganska soft. 

Vi ska arbeta i grupp, två och två, någonting i Mexico, vad fan finns i Mexico som man kan skriva om?!

Nödvändigt men byebye till pengar

Juste, i går så var jag ju i stinsen med Sofia och shoppade, hade sådan tur att hon också skulle dit så jag vart inte tvungen att leta igenom hela kontaktlistan för att hitta någon som kunde tänka sig att följa med.
Det vart en dyr shopping, 970 kr slutade det på, SHAJSES!
Jag kommer ta bild och skriva och lägga in senare (när min dator fungerar igen), är inte så kul att bara rabbla en massa saker.
Men jag hade tänkt mig att plugga lite So nu, jag har So prov på torsdag som jag inte har någon koll på överhuvudtaget!

Btw. Sorry Strömberg att jag inte kom till resturangen och åt med er, men jag var verkligen tvungen att köpa skridskor, och det var lixom idag or never. Så jag hoppas att du förlåter mig, och jag önskar dig lycka till med ditt big mama gips som du kommer få! Puss på dig!♥


Strömberg och jag 2006 i grekland


Dagens Nemi


Sportlovet är till för att sporta



Jag börjar bli riktigt trött på att min dator inte fungerar! Jag tycker verkligen inte om det!
Men jag har nu kollat på hur mycket det kostar och tider och liknande för att åka en dag till romme eller kungsberget under sportlovet. Vi snackade lite om det idag i skolan och det verkar ganska soft, och då kommer det bli skidor för mig! haha, första gången på hela denna vinter, but it have paid of! Min snowboard åkning är mycket bättre, inte bra, men bättre!
Jag saknar att hoppa och att ha kontroll, när jag åker skidor så vågar jag mycket mer, dels för att jag har åkt skidor hela mitt liv typ ;)
Men i alla fall, så imorgon ska jag se vilka som skulle kunna tänka sig hänga på och sedan är det bara att boka, längtar redan! :D (Jag hoppas att det blir kungsberget med tanke på att deras funpark ska vara mycket bättre.)

Nya skridskor

Idag i skolan så var vi på studiebesök, jag tror helt ärligt att jag inte kommer att göra något lika tråkigt under hela 2011. Jag höll på att somna stående! Sjukt tråkigt! Vi besökte 3, och 3 är nog det abonemang som jag har absolut mest emot, och plus detta besök så har de sjunkit ännu lägre!

Efter det drog jag hem, Sofia skulle heja på knattlaget i simning som hon tränar, men hon behövde låna ett par mjukisbyxor så hon följde med eftersom jag bor ganska nära bussen.
När hon dragit slocknade jag i två timmar, vaknade vid halv sju och drog då med brorsan och mamma till stinsen för att kolla efter ett par skridskor till mig. Jag har fått stå ut med storesyskonens gamla hela min uppväxt så nu har jag äntligen fått ett par egna ;)


Behöver handla in nytt


Den första foundationen är den som jag har nu och jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa den igen eller testa på nummer två, den jag har nu är verkligen bra, men jag tycker om att testa nytt, vilket i-lands problem.

Jag funderar på att gå och lägga mig, denhär datorn (min mammas) är så himla seg och jag har ingenting annat att göra, se på tv kanske. Men imorgon så vill jag verkligen, eller jag BEHÖVER verkligen gå coh shoppa! Jag behöver ny foundation, nya strumpbyxor, en födelsedags present till mamma, nya bh:ar, ja jag behöver vekligen en massa, och som tur är så har jag pengar! Wiiiie!

Dagens Nemi


En månad

Har jag berättat om att Sofia och jag ska ha en hel månad utan onyttigheter?
Från 20 februari till 20 mars. Gör det dels för att verkligen bli av med godis suget och för att se hur mycket jag kan gå ner på den tiden, vad ska min gissning bli? hmm... tre kilo? Det blir min gissning!
Vad tror ni? Kommer jag lyckas, mer eller mindre? Jag har ingen aning, men jag har ganska lätt för att gå ner i vikt ;) Wish us luck ;)

19e feb 2011 - vaxat benen och tecknat

Gu vad jag saknar att uppdatera hela tiden, berätta om en massa saker som jag tycker om, är intressanta och saker som jag har gjort! Jag hoppas verkligen att min pappa kan laga min dator nu i veckan, jag vill verkligen inte vara utan den längre, saknar mitt internett och att ladda in och spara bilder ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, efter igår var jag helt slut! Jag somnade vid 21-22, och det gick snabbt, huvudet på kudden och jag sov! Jag vaknade vid tio imorse, käkade lite frukost och hämtade mina vaxrämsor i mitt rum. Bestämde mig för att vaxa benen.

Efter lite övertalning lyckades jag få min mamma att hjälpa mig, hon sa nämligen:
- Men jag kan inte skada någon! Nej jag klarar inte att göra något som kommer göra ont på dig!
När hon hade dragit bort första remsan och jag skrek till började hon skratta, hon tyckte att det var jätte roligt! Så nu vet jag vem jag har fått min skadeglädje ifrån ;) När jag sedan tänkte hämnas lite så övertalade jag henne att jag skulle få ta en vax remsa och vaxa hennes ben en bit bara (hon hade aldrig tidigare vaxat benen, så jag hoppades på ett litet skrik från henne, hehe) vart hon ganska nervös med gick med på det. gissa vad hon sa när jag hade dragit bort den, så istället för ett litet skrik fick jag:
- Men det var ju ganska skönt, som massage ungefär, gör det igen!
Slutsats: Min mamma har ingen smärttröskel och är galen! ;)

Sedan har dagen gått och nu har jag precis tecknat ett blyertsteckning! Det var mer än två månader sedan jag tecknade senast och det var jätte härligt! I'm back on track!

Vinter ena dagen, sommar nästa

Jag har börjat sakna sommaren, men samtidigt så vill jag verkligen att vintern ska fortsätta. Vintern är så mycket kortare tycker jag att det känns som, fast inte förra vintern, den var otroligt lång!
Men jag vill liksom ha vinter för att åka skidor/snowboard och när man har gjort det så att man är trött på det så är det inte så kul längre med all snö. Men jag har knappt åkt någonting och jag ska på skidsemester med familjen i April, undra om det kommer vara kvar någon snö då?

Men gu vad härligt om man själv kunde få bestämma när man vill ha vinter och när man vill ha sommar, vad härligt det skulle vara! "Ja idag vill jag ligga på stranden och imorgon så ska jag åka skidor!" Men det är ju bara önske tänkande ;)

Kommer ni ihåg när det var såhär vitt ute? Bara några månader sedan och ändå är det nästan mer snö nu.


Tidsinställt

Bussen avgår klockan 7.00

Klockan sju går bussen, så nu är jag (antagligen) vid skolan och väntar på bussen. Eftersom jag verkligen har bestämt mig för att lära mig åka snowboard så ska jag ta med snowboarden.. och för att jag har lovad Adde att åka, om jag åker snowboard så gör han det. Och jag tänker inte bryta ett löfte ;)


Tidsinställt

Måste sova någonting inatt


Jag tänker nog börja gå och göra mig i ordning för sängen nu. Ska ju vara i skolan halv sju imorgon så måste gu upp sjukt tidigt! Kommer vara helt död! Det blir snowboard nu och jag är bara en aning orolig, känns som om jag kommer dö typ! Men som sagt, jag har bestämt mig för att verkligen lära mig detta! ;)

En tidig godnatt puss till er och ni får några tidsinställda inlägg imorgon, två tror jag att det bara blev, men jag sitter ju nu och bloggar på mammas dator så kanske kan höra av mig imorgon kväll också. Nackdelen är bara att jag inte kan lägga in nägra bilder på denhär datorn ;)


Imorgon blir det romme!

Fan vad jag är peppad! Jag verkligen älskar att åka skidbackar och åka, så jävla härligt! Så medan resten av alla i min klass som ska dit (vi har friluftsdag i skolan imorgon och ungefär hälften av min klass ska till romme) tycker att det ska bli lite kul men ingenting speciellt är jag gelat peppad, haha. 

Jag funderar på om jag kanske ska skriva några tidsinställda inlägg tills imorgon så att ni får någon uppdatering, tror nästan det eftersom skol datorn är den enda dator som jag har tillgång till.
Strömberg la förut ut kompisbilden som man tar med skolan, denna är från 6an.
Strömberg, Johanna, Jennifer, Amanda, Patricia, jag.


Dagens Nemi

Att förlora är inte kul... jag är en ganska dålig förlorare... och vinnare...hehe...

17 feb 2011

Sitter nu i skolan och har IKT. Vi har So istället så vi håller på att skriva om olika saker som vi sedan ska berätta för varandre, jag skriver om utvandringen från Sverige till Amerika 1868, typ.
Förut var jag och Patricia ute och fotade lite, så jag har nu en bild som jag tror att jag kan använda till header, men jag kan ju inte lägga in den eftersom jag inte har någon dator, IRRITERANDE!

Btw. Jag fick reda på vad jag kommer få för betyg i teknik (tror att det var slutbetyget), jo, jag kommer få MVG!  :D Och i tisdags så skulle vi ha läst ut en bok (en klass bok som hela klassen läste) och skriva om den, igår fick vi reda på vad vi hade fått på denna skrivning, gissa vad? Jo, MVG! 
Kan ni fatta hur glad jag blev? :D



Kemi prov imorgon

Nu har jag bara en lektion kvar, kemi. Imorgon så har jag prov i kemi, vilket kommer gå åt helvete bara för att jag inte pallar plugga. Men det är så galet tråkigt! Gu vad jag hatar kemi! Baser och syror.

En udda reklamfilm

Åh det är så underbart att blogga! :D
Hittade denna lite udda reklam. Lite annorlunda och... ja...


Dagens Nemi

Haha det enda jag kunde tänka på när jag såg den här serien är jag och Amanda, haha. Jag är den glada snubben och Amanda den som hatar vintern. Den var verkligen klockren!

I skolan

Jag har nu spanska lektion. Vi håller på att skriva kärleksdikter på spanska, jag är klar så jag ska fortsätta med att göra uppgifter i boken, inte kul ;)
Min pappa har fortfarande inte börjat leta efter felet på min dator så antagligen kommer jag vara utan den till veckans slut, men jag hoppas verklligen att han kan fixa den snart! 

Detta är dagens andra lektion, på första hade vi musik. Vi är indelade i grupper och ska spela en låt, hat jag inte berättat om det? Min grupp har i alla fall bytt låt nu så nu ska vi spela "Adele Erichsen - Not drunk enough".

Och på fredag, som jag har längtat så länge till, är det romme! :D Vara vid skolan klockan sju, lite tidigare till och med, men fy fan vad jag är peppad! Jag ska nu åka snowboard, haha undra hur det kommer gå ;) Men jag är galet peppad ändå! Jag SKA lära min snowvoard!


Gullivers resor


Jag lånar min morsas dator nu, eller smyg lånar den, hon hatar när jag använder den.
Idag har jag i alla fall varit på gudstjänst och på konfa träff. Gruppledarna har ju riktigt härlig humor, i alla fall några av dem. Så jag kom hem vid tre, efter det så har jag städat rummet lite, sett på Gullivers resor med brorsan, en riktig barn film var det! Jag visste inte det så vart ganska förvånad, inte så bra humor heller.
Nu så ska jag i alla fall göra lite glass med apelsin och chokladsås, yumi!


Mobil bloggar

Jag måste verkligen få min dator att börja fungera igen, hatar att inte ha en dator, känner mig helt handikappad! Nu har jag i alla fall äntligen klar med fotoalbumet! 98 bilder senare ;) jag hade från början tänkt att jag skulle visa det för de personer som är med i det, men jag har ångrat mig, en del av dom skulle nog döda mig, långsamt och plågsamt ;) haha så för att behålla livet så tänker jag hålla det helt för mig själv, ingen får se det och det blir endast ett minnes album för mig :) Jag ska nu i alla fall börja göra mig i ordning, ska vara i kyrkan vid elva imorgon så för att inte försova mig kommer jag bli tvungen att sova vid två typ "/ Idag har jag i alla fall stått ute på en is i sex timmar! Mina tår var borta efter det! Men vi tjänade in ganska mycket till klassen så det är bra :) och nu så är det över också, kommer ju inte behöva göra det igen nu ;)

Hemma hos Elin Strömberg

Jag sitter nu hemma hos Elin Strömberg. Drog hit klockan... nio kanske?
Imorgon så ska jag stå ute på en is i sex timmar, stå och sälja korv och massa skit. För att få in pengar till klasskassan, jag är med i första gruppen som ska göra det, och efter all denna snö så kanske det inte ens kommer att bli av. Men jag måste i alla fall stå vid norrviken isen klockan tio på morgonen. Så kommer bli tvungen att gå upp klockan nio eller tidigare och kommer inte kunna vara uppe så sent, inte så kul.

Vi har i alla fall kollat på filmen The hills have eyes 2. Riktigt äcklig film, missfoster, öken, soldater och perversa kräk. Ingenting man skulle vilja uppleva i verkligheten. Men jag ska i alla fall dra snart, ska sova hemma ;) .

En gammal bild på mupparna som förbereder sig för en film kväll.

Mobil bloggar

Min dator fungerar fortfarande inte, vilket är väldigt irriterande! Så just nu mobil bloggar jag, var en jävla tid men hatar när timmar går och jag inte har uppdaterat ;) Jag håller i alla fall på att göra mitt fotoalbum nu, går väldigt bra och jag skriver en massa, kanske för mycket... Hehe. Men jag tycker verkligen att det är jätte kul! :D När jag drog hem från skolan efter svenskan så följde Patricia med mig hem. Vi käkade lite mat och satte oss sedan framför tvn, vi båda somnade och vaknade två timmar senare. Då gick vi ut på tomten och fotade lite, det vart jätte fina bilder eftersom det är så mycket snö och solen var framme. Jag lägger upp dom så fort jag kan få min dator att fungera igen :) men nu ska jag äta middag. Puss på er!

Jag älskar att kolla ut!

Min morgon har varit... lite annorlunda än vad den brukar vara.
JAg vaknade när alarmet ringde och jag var jätte pigg. Men självklart så lyckas jag somna om och vaknar tjugo i åtta, en halvtimme innan jag börjar. Så gissa om jag fick bråttom!

När jag såg vädret utomhus så kändes det som om jag kunde flyga. Jag älskar det!
Alla andra verkar hata det men jag total älskar det!
Men pågrund av vädret så är halva min klass i skolan, endast två lärare har kommit till skolan, resten har stannat hemma. Så när denna lektion är slut (Jag surfar bara runt på datorn, egentligen har jag svenska.) så tänker jag dra hem. Helt meningslöst att gå i skolan idag tycker jag ;)

 



Varför jag inte blogga igår

Igår fick jag total damp! För gissa vad? Jo min dator tänkte minsann inte starta och alla andra datorer i huset är ju inte direkt bättre. Så himla långsamma dem är! Alla är laptops och jag är den enda som inte har det, därför är min dator typ den enda som inte är otroligt långsam.

6.5 timmes sömn har jag framför mig

Jag tänker nu gå och lägga mig, kommer antagligen ha problem med att stiga upp imorgon (idag, om man kollar på klockan) så kommer ha en helvetes morgon, stress och ja... aja, nu ska jag dejta min underbara kudde!

i'm dying to make my own photoalbum


Jag blir så himla trött och irriterad! Jag som skulle vara så duktig och skriva klart uppsatsen (den ska vara inlämnad senast imorgon) och så fungerar inte fjärrinloggningen, så nu är jag bara trött och irriterad. 
Spanska glosor, engelska glosor, hemkunskap, textil slöjd, svenska, So... detta kommer ta en evighet! Jag HATAR läxor!


Natasha Bedingfield - Unwritten


Plugg

Jag ska nu börja skriva och plugga, fy fan vad tråkigt! Jag är absolut inte på humör för detta, men kommer antagligen aldrig att bli det heller... :(

Kort film - Ta mig

Jag hittade några fler kort filmer, det är samma personer som gjorde förra som har gjort denna. De har tydligen gjort några, jag kommer ladda upp alla här eftersom.

Alvedon♥

Idag har jag varit hemma från skolan. I morse när jag vaknade så mådde jag inte så bra så jag somnade om till halv ett och mådde mycket bättre. En hemsk huvudvärk har jag haft idag, men jag har käkat alvedon hela dagen så det är helt okej. Idag har jag bara gjort tråkiga skol grejer, skrivit om en text, pluggat lite och nu så ska jag skriva klart en uppsats om påvens åsikter, jippi! Knappast ;)


Jätte trött

Jag somnar snart stående och imorgon morgon kommer inte vara lätt. Jag kommer antagligen snooza bort hela morgonen... inte bra. Jag ska i alla fall nu försöka sova, kommer somna på två sek ;)

Dagens Nemi


Use somebody

Sorry för den sena uppdateringen men jag har haft fullt upp hela dagen. 
Skola, läxor, fått hem fotona som jag skickade efter och så råkade jag somna i soffan.
Jag håller nu på att kolla på House och jag ska snart ta bort sminket, jag är jätte trött!
Juste, på musik lektionen idag valde vi grupper och låt, min grupp ska spela Kings of leon's låt: Use somebody.


Min nya skid-outfit!


I love One republic

Gu vad jobbigt det känns att det är skola imorgon! Blä!
Men eftersom det är tisdag (jag tycker om tisdagar :) ) så kommer denna skol vecka antagligen kännas väldigt kort. Plus att jag har musik imorgon och vi ska börja spela låtar precis som vi gjorde förut. Då menar jag att vi delas in i grupper och väljer varsina låtar och så ska man sedan kunna spela och sjunga den, som ett band med en cover ;) haha.
Denna låt skulle vara coolt att kunna spela. Jag total älskar denna låt, det spelar ingen roll att den är ganska gammal och att jag har lyssnat på den hundratals gånger. Den är fortfarande lika bra!

Sms tabbe


Deer attacks

Så himla hemsk!

Dagens Nemi


Kort film

Snacka om udda kortfilm. Jag fattar inte vilka som skulle palla göra en massa små kort filmer, men jag älskar det! ;)

The Creep (feat. Nicki Minaj)

Haha härligaste videon ju!

Back-up

Jag har precis ätit middag nu och jag ska nu börja fixa med en liten sak. Jag berättar senare vad det är ;)
Idag så har jag i alla fall fixat prao på intersport och så har jag köpt en skid-outfit! Jag är så himla lycklig! :D Detta är min första skidjacka (jag har alltid innan åkt med min vanliga jacka) och den är så himla snygg! Jag hade endast tänkt köpa jackan men hittade ett par täckbrallor som jag bara älskar! Så jag köpte dem med.

Jag håller nu på att göra en back-up på alla mina systemkamera bilder. Snacka om att det tar tid!



Imorgon blir det skridskor och prao

Imorgon så ska jag upp klockan nio för att vara i stinsen när de öppnar. När Sofia och jag var där i fredags och fråga om prao så sa det åt oss att komma tillbaka tidigt på måndags morgonen, imorgon är det måndag ;)
Så jag tänkte börja göra mig i ordning nu eftersom det ändå alltid tar mig en timme typ eftersom jag alltid börjar med annat. Efter det  blir det skridskor och sedan efter det så vill jag gå ut och fota! 
Jag har verkligen längtat efter att göra det så måste verkligen gå ut och göra det imorgon! :D

Jag försökte locka håret med en liten locktång, gick år helvete. Så det blir mitt vanliga platta hår, orkar inte hålla på att locka det nu. Jag får göra det någon gång i veckan istället.


Wallander, skulden

Jag känner verkligen att jag har verkligen tagit vara på denna dag! Så nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på film. Jag ska försöka lära mig att kunna kolla på svensk film. Haha sjukt? Men jag tycker att det svenska språket är väldigt fult och låter helt fel när det handlar om film, inte annars. Så nu blir det... Wallander tror jag att det var? Den går på tv ;)


Visste ni att...


Sms tabbar

Sms kan bli väldigt fel. Att skicka till fel person eller bara en felstavning kan bli väldigt pinsamt!


Att ta det steget för långt, allt för långt

Sånt här tycker jag bara är överdrivet! Känner ni igen texten? Den kommer från Harry Potter, det är en trollformel. Så att tatuera in detta är väl ändå bara lite överdrivet? Det är i alla fall min åsikt om saken :)

Kandeeshop har lagerrensning

Jag såg nu att http://kandeeshop.se/ hade lagerrensning så jag skyndade mig självklart in för att kunna köpa en massa plagg! Men alla plagg var såklart slut och folk har kommenterat bara tio minuter efter det att hon publicerade inlägget där hon berättade om det, att de flesta plaggen redan var slut! Helt galet!

Denna bild hade hon :)


Dagens Nemi


Skridsko åkning på vallen

Jag kom hem från en vallen för ungefär en halvtimme sedan. Det vart att vi väl kom dit när klockan hade blivit halv fyra, men nu har jag faktiskt lärt mig att åka baklänges mycket bättre!
Jag letade reda på en stol som vi hade och stödde oss på när vi skulle öva överstegs åkning, det hjälpte men kan det fortfarande inte riktigt ;)


Gymmet

Tänka sig! Så lite som klockan är och jag är uppe och äter lunch!
Klockan nio gick jag upp idag, framme vid gymmet vid halv tio och sedan så kämpade jag och Sofia på hårt. Mina ben höll på att vika sig under mig efter att jag hade cyklat och sprungit några kilometer!
Mamma skulle till jobbet för att fixa några affischer till när vi i klassen ska sälja fika, det finns ett gym på hennes jobb så eftersom det är gratis och helt tomt på folk så var det dit vi drog för att gymma ;)

Så efter lite mer en en timme av full träning så gick vi och satte oss för att vänta på att mamma skulle bli klar. Det tog en timme innan hon blev det, så på den tiden smakade Sofia och jag alla olika sorter som det fanns i deras kaffemaskin. Så nu kan jag säga att mocca och cappuccino inte är så speciellt goda ;) Jag har alltid undrat hur de smakar :)

Nu efter en härlig dusch och ha sminkat mig så bär det av mot vallen. För att få VG i skridsko åkning så måste man kunna en del saker. Jag lyckades övertala Sofia till att följa med mig, så om kvart kommer jag ha ett par skridskor på fötterna.
Måste dra nu!

Ett tidigt Godnatt

Min pappa ska nu fortsätta att fixa i mitt rum så jag kommer inte kunna blogga mer för ikväll. Men han säger att han kommer kunna bli klar nu i helgen så snart är jag tillbaka med mycket bättre uppdatering! ;)

Dagens Nemi


Imorgon blir det tortyr

Min tid utav dygnet har blivit helt fel, är det så man säger det?
Jag ska i alla fall gå upp tidigt imorgon så att det blir rätt igen, jag gick liksom upp klockan tolv-halv ett idag, så innan det blir värre är det bäst att stoppa det ;)
Jag hörde låten som gick vidare i melodifestivalen och den var faktiskt bra. Då menar jag inte Danny utan den andra snubben, han som typ inte snackade svenska och var mörkhyad. Riktigt bra låt faktiskt!

Imorgon så ska jag faktiskt dra till gymmet! Haha otroligt eller vad? ;) Men känner att det är dags, jag måste komma in i en vana, en hälsosam vana. Så imorgon klockan tio på morgonen ungefär så ska jag till gymmet. Jag kommer typ... DÖ!

Jag hittade en video från deras uppträdande, det var tydligen en grupp. Swingfly - Me and my drum

Inte melodifestivalen!

Min pappa har hållit på och fixat i mitt rum hela dagen så jag har inte haft någon tillgång till dator på hela dagen. Nu så sitter han och mamma och kollar på melodifestivalen så jag kände att jag vart tvungen att stänga in mig på rummet och sätta på hög musik, klarar verkligen inte av melodifestivalen!


Dagens Nemi


levereras normalt inom ca 2-5 vardagar

Gu vad tiden har gått fort! Jag vart helt chockad när jag kollade på klockan och upptäckte att den var såhär mycket! Shajses! Men nu är jag i alla fall äntligen klar! Jag har säkert spenderat två timmar med att sitta och pyssla med det, så himla härligt när man äntligen blir klar med någonting efter att ha hållit på med det jätte länge!
Så nu är det endast att vänta tills det kommer hem, min kära beställning är äntligen klar! :D

Så när min lilla beställning kommer hem så kommer även en massa minnen, roliga minnen ;)


Pengar på mobilen igen!

Idag har varit en rolig dag!
Jag har varit på bra humör hela dagen denna helg är tre dagar lång! Studiedag på måndag ;) Love it!
Idag på textil slöjden så började jag med mitt pannband. Har inte kommit så långt eftersom jag vart tvungen att börja om, men har tagit med den hem eftersom den måste bli klar snart.

Och vet ni hur duktig jag har varit idag, jo jag har faktiskt laddat på min mobil! Så nu har jag Comviq Kompis! Haha jag har varit utan det i nästan en månad nu, har levt på att andra ringer mig ;) Men nu har jag pengar igen! :D

Rihanna - S&M

Rihannas nya musikvideo har blivit låst av Youtube, man behöver vara över 18 år för att se den, vilket skämt! Så himla fånigt tycker jag i alla fall. Jag tycker att den här musikvideon påminner väldigt mycket om P!nk, Lady Gaga och Beyonce, den är väldigt mycket deras stil och inte så mycket Rihannas stil tycker jag.

Guard plays with a kid

Haha jag tycker detta klipp var jätte gulligt! :D

Bambi på hal is ska bli konståkerska!

Vet ni vad som räddade min dag idag? Som gjorde mig på toppen humör!
Jo, att vi ska åka skridskor på vallen imorgon! wiie! Jag är som sagt väldigt dålig på skridskor, men jag tycker att det är jätte roligt! Så nu har jag bestämt mig för att jag ska kunna åka skridskor! 
Så vem vet, haha jag kanske kommer åka till vallen och träna skridskor någon dag efter skolan? Haha men jag är så, vill jag lära mig någonting då ska jag fanemig göra det också! :D

Så mitt utmaning för ikväll är att komma på något sätt att använda mina skridskor utan att mina fötter krampar efter fem minuter, sockor kanske? Sedan så måste jag även lära mig engelska glosorna! ;)

Haha ja, så såhär kommer jag åka efter morgondagens skridsko åkning ;)

Dagens Nemi


I want muscles and a nice beach body!

Jag har faktiskt fått lite utav en tränar lust. Jag har faktiskt lust att gå och gymma någon dag. Det var jätte länge sedan jag kände för det, men nu skulle det bara gälla att komma iväg och faktiskt göra det. Får försöka göra det snart, innan februari är slut ska jag försöka ha gjort det!

Dagens Nemi


Nya armband - billigt!

Eftersom vi tjejer igår hade idrott (simningen) så slapp vi idrotten idag, vilket gjorde att vi hade lunch i två timmar, sweet! Så Sofia och jag drog till donken för att äta lunch och sedan gick vi vidare till stinsen för att leta prao plats. Vi hittade två möjliga och vi ska komma tillbaka dit senare i veckan.
Men hur som helst så gick vi in på Lindex en snabbis och de har en del smycken för 10 kr styck!
Så jag som länge har letat efter armband (men har bara hittat snygga för hundra kronor ungefär) hittade fyra stycken och köpte dem direkt! Mina fyra första typ? ;)





Missade snooze

Idag har varit en bra dag, jag har varit på bra humör hela dagen typ.
I morse så råkade jag försova mig. Jag råkade klicka på stäng av istället för snooze, vaknade sedan av att mamma kom in och frågade om jag hade sovmorgon. Så jag sprang upp och upptäckte att jag hade en halvtimme på mig att göra mig klar och även ta mig till skolan på den tiden. Som tur var var bussen försenad och jag kom traskande in i klassrummet med alla de som kom med den försenade bussen, perfect! :D
Klädvalet för idag vart självklart min nya snooze tröja ;)


Tips - Rea

De tre största reorna i klädaffärerna (vad jag vet) är: Januari rean, februari rean (halva rea priset på alla plagg som var med i januari rean) och sedan mellandags rean. 
Min absoluta favorit är februari rean, jag handlar nästan för mycket då, så himla underbart det är! Jag verkligen älskar den rean. Så passa på att handla nu! Nästa stora rea är ju väl efter sommaren när de säljer ut alla sommar plagg.


Dagens Nemi


Dagens

Det känns helt sjukt att mitt första inlägg för dagen kommer såhär sent.
Men min anledning är att jag har gjort annat, efter skolan så gick jag hem och försökte plugga lite matte. Efter det så skulle jag iväg på någon sak för att planera hur vi i klassen ska kunna få ihop pengar till våran klassresa, och jag från det mötet kom jag hem ifrån för en halv timme-timme sedan.

Idag så var det i alla fall simnig i skolan, jag fick träna mest uthållighet eftersom jag är så himla dålig på det. Väl i skolan igen hade vi matte och vi fick tillbaka våra senaste matte prov, VG! :D
På håltimmen så åkte Sofia och jag till Sollentuna Centrum, jag skulle aktivera mitt kort och jag lyckades få med mig Sofia, vilket jag är väldigt tacksam över! 
Cubus hade rea så jag köpte två tröjor, 49 kr styck.

Jag älskar när klader är lite större, så himla snyggt! Men tajt är galet snyggt det med! Det gäller bara att det inte hamnar där i mitten. Då är det inte alls lika snyggt, ser bara ut att vara fel storlek tycker jag.