Dålig uppdatering♥

Förlåt för min jätte dåliga uppdatering!

Igår så satt jag uppe ända till två för jag satt och kollade på sagan om konungens återkomst (tror att tredje sagan om ringen heter så). Eftersom jag både har sett ettan och tvåan men inte trean vart jag bara tvungen. Och idag hade jag så sovmorgon, brukar ju ha som vana att blogga lite då, men eftersom jag sov så lite hos Amanda och nu igår så var jag tvungen att sova den sovmorgonen.

Idag har skolan varit som vanligt, haft mycket biologi, fysik och SO. På biologin jobbade vi lite i halv klass, halva klassen fick dessekera en bläckfisk! Och jag hade sådan tur att jag var med i gruppen som slapp! USCH! men nästa vecka kommer jag behöva göra det, om man inte är sjuk..


Min outfit just nu:


vet att det har varit jätte dåligt med bilder senaste tiden, ska skärpa mig! ;)♥


På god väg

Ligger nu i Amandas säng och spelar spel, haha vet at vi inte har ett liv eftersom vi sitter inne vid datan när det är sol ute, men, men.
Idag ska min innebandy träning börja tidigare än vanligt, den börjar fyra istället för fem. Så jag kommer vara tvungen att åka här ifrån snart eftersom jag inte har med mig några saker och bussen går inte så ofta här.
Jag hade i alla fall tänkt att jag skulle klä på mig lite kläder nu och fräsha upp mig, haha har fortfarande på mig sov kläder, men det är faktiskt helg! :)

Unbelievable

u sitter jag här upp i Amandas rum och jag har internet! haha det är helt otroligt! Brukar bara kunna få internet när vi sitter nere i hennes vardagsrum. Vi sitter här uppe i Amandas rum, Amanda, jag och Alicia och jag har precis spelat in när Alicia säger: "Vicky sms"   haha urgulligt! :D
Nu sitter Alicia här bredvid mig och leker med min mobil, haha hon försöker ringa och sriva meddelanden, haha hon tycker det är jätte kul att skriva här på datorn,så här kommer ett litet medelande från henne:

111111aqqss'ää
dttgt        ukllööää¨


s
ssss

aliciAAfgtfg ggtrqq1ww222ewdddddssededeedee3321iutfrrrrrrr4r4rr557790+´+0defdvdfvffet54 te3trrrrrrrrrrrffgghuiiiy¨¨¨åesd3sedwedcfdrtfdrdddwwwedwasssweseghhyu. 

s
haha, men hon kanske kan bli dator tekninker när hon blir stor (?) :)









Innebandy

Jaa, jag skulle ju äta frukost, men eftersom Amanda upptäckte att hon kunde kolla in sin statestik så vart hon tvungen att skriva ett inlägg, så vad skulle jag göra då om inte det samma? Men det fuskiga är att min statestik inte fungerar, men om jag kollar på Amandas så har dom gjort om designen på det.

Idag har jag innebandy och jag längtar faktiskt till träningen. Brukar bara tycka att det är kul som en kul grej, men idag längtar jag faktiskt.
Jag har nästan alltid gått på någonting, alltså, jag har gått på innebandy, fotboll, dans och innebandy igen. Och om jag skulle sluta så att jag inte gick på någon sport tror jag att jag skulle bli smäll fet! Haha men det är sant! Jag äter sjukt mycket onyttiga saker och om jag inte skulle gå på innebandy två gånger i veckan skulle det nog synas väldigt väl väldigt snabbt!

Men nu är Amanda klar med sitt lilla inlägg så nu kan jag sluta med allt mitt pladder ;)

Puss

Internet

Godmorgon alla mina söta små läsare!♥

Nu när jag sitter här vid datorn och internet börjar fungera ganska ofta nu så tänkte jag på hur viktigt internet är egentligen. haha det är helt knäppt! för man kan göra så sjukt mycket saker via internet! Man kan skriva med kompisar, man kan prata i telefon, spela spel, visa upp bilder man har tagit... m.m, ja det finns ju hur mycket som helst! Och när man inte hittar internet känns det som om man inte kan göra någonting och att datorn är meningslös! ;)

Men nog om det! Imorse vaknade jag av att lilla Amanda skulle öppna fönstret, det var ungefär klockan tio, vilket då var bra så att man inte sov bort hela dagen. Vi ska snart gå och äta lite frukost. Igår kväll så vart det en sen kväll som jag redan sagt, vi låg och snackade ganska länge så klockan hann bli ungefär halv fyra innan vi somande.

Men frukosten väntar på att bli iordning gjord,
Puss

Godnatt

Nu är det dags för att sova! har ännu inte borstat tänderna, men ska göra det snart, ses imorgon,
Sov sött

Gamla inlägg

Sitter nu och läser gamla inlägg från min tidigare blogg. haha det är jätte kul att läsa om alla saker som man gjort men glömt och framför allt hur man skrev! haha kan sitta och små skratta åt alla mina aa och bah, haha. Så jag säger bara, om det är någon som har skaffat en ny blogg och tänker ta bort sin gamla, gör inte det! Jätte kul att läsa senare, och om du inte vill att någon annan ska kunna läsa den är det bara att sätta lösenord på den :).

305

Jag har ju haft min blogg sedan i januari och sedan dess har jag skrivit 305 inlägg(om man räknar med detta)! haha låter fett mycket först, men sen när man tänker efter så är det inte så mycket. Haha har använt miniräknare och fått fram att jag har skrivit ungefär 38 inlägg per månad vilket inte verkar stämma eftersom jag ganska ofta skriver mer än ett inlägg per dag. Men när jag kollar tillbaka på mina första inlägg så skrev jag jätte sällan! Så min räkning kanske inte är så bra.. ;)


Sen kväll

Jaa, att det blir en sen kväll är väl inte så svårt att lista ut, men när denna sena kväll kommer sluta vet jag inte. Nu när jag sitter här och geekar runt på datorn så ser jag att min nya design ser anorlunda ut på denhära datorn än på min hemma, är det för någon mer som designen ser anorlunda ut än den här bilden? :


Men gissa vad!

Mitt internet fortsätter faktiskt att fungera! Så nu har jag tid att lägga in bilder. Så här kommer lite bilder från kvällen. Hoppas ni har haft/har en bra kväll!

Puss♥

Alla som inte dansar är data geeks!


Den vita är Amandas och den svarta min (syrrans), haha ja Amanda, livet är orättvist ;)



Älskar dig sötnos!♥  (tror ni jag skulle passa i Mandis hårfärg?)

Hemma hos Mandeln

Sitter nu här hemma hos Amanda och geekar framför datorn. Haha, Amanda geekar runt på intrnet medan jag försökar få igång mitt. Har försökt få igång trådlöst internet till min dator i säkert en timme! haha okej, kanske överdrev lite där, men en halv åtminstånde.
Men nu när det är igång i alla fall så kan jag berätta att jag kom hit ungefär vid fyra och klockan sex vart vi barnvakt. För någon timme sedan satte vi på film och smaskade i oss godis, Alicia var såklart med, men hon somnade efter inte så lång tid. Filmen vi kollade på var En shoppaholics bekänelse och den var faktiskt bra, trodde att den skulle vara lite "B "aktig, men den var kul.
Men eftersom jag har lite problem med internet så kanske bilder och mer inlägg inte kommer komma fören imorgon eller senare, men hoppas internet fortsätter fungera! Jag har ju faktiskt Amanda att tacka eftersom det var hennes magiska fingrar som fick mitt internet att fungera!

Love ya honey!♥

Till Mandeln

Ska nu åka iväg till Amanda, så skriver senare igen. Men måste skynda eftersom jag blir skjutsad och mamma orkar inte vänta,
Puss

Äntligen!

Hur länge har jag egentligen inte lovat om en förendring här på bloggen? Och nu är den här ;). Varje gång jag kollade på bloggen så fick jag lite ångest eftersom headern var så fruktansvärt ful! Och nu när jag satte mig vid min dator idag, efter att ha bloggar från minidator de senaste dagarna, så bestämde jag mig för att göra något åt det! Är faktiskt riktigt nöjd!

        
Gamla headern                         nya headern






Vad tycker ni om min nya design? :)♥

Frukost

Nästan varje morgon när det är skola så äter jag nästan aldrig frukost. Vet att det är jätte viktigt och bla bla bla, men har aldrig tid. Men så fort det blir helg så älskar jag frukost! Haha vet att jag är lite konstig, men om jag gör frukost så måste den såklart vara god.
Är det någon här som inte har smakat tillexempel fattiga riddare så tycker jag verkligen ni har missat något!

Stekta mackor med ost! Mums!


statestik fel?

Är det någon mer än jag som inte kan kolla på sin statestik? Jag har försökt hela morgonen att se hur många besökare jag har, men den vill inte visa sig.
Någon som har samma problem?



Och är det någon mer än jag som har märkt att dom har gjort om blogg.se lite?
alltså det är ny design, texsnitt och sånt på vissa saker.

Mina köp

Som jag sa igår så kunde jag inte ladda in bilder eftersom jag satt vid mini datorn, men det kan jag nu. Så här kommer bilderna på mina köp:





Tre st trosor för 149kr på Ginatricot
99kr/kg på ICAMaxi för naturgodis
129kr för halsduken på Ginatricot


Barnvakt

Godmorgon sötnosar!♥

Idag är det äntligen helg! och jag ska vara med Amanda hela dagen, vi ska vara barnvakt till hennes lilla syster som är två tror jag, fast det ska vi väl göra vid klockan sex.

Vaknade kring nio eftersom hela familjen hade vaknat. Jag slocknade i soffan igår kväll när jag kollade på sagan om ringen, vilket kanske var bra så att jag inte var uppe för länge.

Men ska äta lite frukost nu,
Puss♥


Sagan om ringen

Sitter nu och dricker läsk, äter mitt natur godis och tittar på film på trean. Filmen är Sagan om ringen som nog dom flesta har sett.
Idag när vi var i stinsen så köpte jag en halsduk och troser. Men eftersom jag sitter vid mini datorn så kan jag inte ladda in bilder, men kommer nog göra det imorgon, men när vet jag inte.
Imorgon ska jag vara med Amanda, vi ska vara barnvakt till hennes lillasyster Alicia, ska även sova där.


(bilderna uppladdade senare)




(klicka här för att se pris och affär)

Svaren

Stina:
Hur många läsare har du per dah? :)<3

Svar: Jag har ungefär 20-25 läsare varje dag.

Anonym:

från skala 1-10 hur mycket gillar du skolan?;)<33

Svar: Jag älskar mina kompisar i skolan, men läxor och sådana skol grejer är inte riktigt min grej, så en 6 är nog rätt.

Lisa:

1. vad gick du i för skola innan häggvik ? :)
2. är den hårfärgen du har nu din naturliga? :)
3. vart köper du oftast dina kläder ifrån för affärer ?

Svar:
1. Innan häggvik så gick jag i norrviken skolan.
2. Håfärgen som jag har nu är inte min naturliga, men naturliga är ljusbrun.
3. Mina absoluta favorit affärer är: Ginatricot, BIKBOK och weekday.


Mayo:

hur länge har du haft din blogg?? :)<333

Svar:Jag har haft min blogg sedan i Januari, så jag har bloggat här sedan det blev 2009.

Amanda:
vem är din bästa vän? :)

Svar: haha kunde du ta en svårare fråga? ;) Såklart jag inte kan välja!

Anonym:
hur fixar du dig om dagarna & hur långt tid tar det ?;)

Svar: Jag använder tredubbla lager med mascara, men som då är av samma märke. Sen kan jag även ibland använda foundation och puder. Det ända jag använder till mitt hår är hårspray, använder aldrig plattong eller liknande.
Det tar omkring 20 minuter för mig att göra mitt smink och hår.




Och där var då mina svar till frågestunden, hoppas ni vart nöjda :)♥


Med Mandeln

Nu så är Amanda och jag hemma hos mig. Vi har håltimme och börjar om en kvart, efter det så har vi bara två lektioner kvar och sedan ska jag, Amanda och Jennifer till stinsen. Idag i skolan har det inte hänt så mycket, vid lunchen var det någon som la en stink bomb, så stank värkligen! Men måste skynda tillbaka snart,
Puss



Love you darling♥

Uppsatt

Godmorgon! ♥

Sitter nu här och läser runt på lite olika bloggar.
Idag har jag nästan bara tråkiga lektioner, och eftersom min engelska lärare vart bara ganska sur på oss igår när vi hade lektion så tror jag att dagens lektion kommer bli ett helvete! Men vi får väl hoppas att hon har blivit lite gladare idag.

Efter skolan idag så ska jag till stinsen med Amanda, Jennifer och kanske Elin beroende på hur hon mår. Där ska jag i alla fall köpa en halsduk.. kanske två ♥ Men som alltid så kommer det vara mer än bara det jag köper, så blir det alltid ;)♥
 



Vitt linne: H&M
Svart tröja: Cubus
Jeans: BIKBOK

Godnatt ♥

Börjar få dåligt samvete nu när jag inte har svarat på frågestunden. Hade tänkt att jag skulle göra det idag, men eftersom jag sitter vis syrrans dator nu så kan jag inte göra det (hon ska använda den snart). Just det här med att jag säger att jag ska göra saker här på bloggen som jag inte gör börjar få mig att känna mig riktigt dålig! ;)

Imorgon så börjar jag kvart över åtta, så jag kanske hinner blogga, men jag ska såklart inte lova någonting ;). Idag har jag i alla fall åkt till banken där vi satt i över en timme. Men nu ska jag i alla fall få pengar två gånger i veckan så jag kanske blir bättre på att hålla koll på mina pengar.

Puss och Kram
Sov gott ♥

Banken

Godmorgon!♥

Idag börjar jag kvart över åtta, och min första lektion är spanska. Fick precis ett sms av Elin där hon sa att hon skulle stanna hemma idag, stackaren!♥

Efter skolan så ska jag åka iväg till banken där jag ska fixa mitt legg. Kommer inte få det direkt vilket är lite synd eftersom jag ska till stinsen imorgon.

Dagens outfit!♥


T-shirt: ginatricot
Jeans väst: MQ
Halsband: Glitter
Örhängen: Glitter (?)

Frågestunden

Nu har jag haft min frågestund öppen ganska länge, kanske lite för länge, men det är bara för att det är så himla få frågor! Tänker nog stänga frågestunden imorgon kväll kanske, så fråga på så mycket ni kan tills dess!


snälla (?)♥

Godnatt ♥

Jag har värkligen blivit sjukt dålig på att uppdatera! Men vad kan jag egentligen göra när skolan slutar ungefär tre och sedan går jag hem till kompisar eller har träning. Förlåt i alla fall♥

Idag har det varit en vanlig skol dag med lika tråkiga lektioner. Efter skolan så gick Amanda, jag och Jennifer hem till Elin där vi åt mellis och gjorde oss klara för innebandyn. Jennifer som då hade blivit jätte anvensjuk på Elins ny halsduk vad bara tvungen att köpa en sådan eftersom hon hade blivit helt kär i den (jag förstår henne). Så snälla lilla jag följde med henne till stinsen för att hon då skulle kunna köpa den. Sedan följde jag även med till skolan eftersom hon glömt sina bandykläder där.
Väl vid träningen så gick det helt okej. Jag fick spela back igen på träningsmatchen (vilket jag inte tycker om eftersom jag brukar vara forward) eftersom  jag är så himla bra på det (inte för att skryta, haha).

Elin fick i alla fall jätte ont i magen, så hoppas hon kryar på sig tills imorgon! Får se om hon kommer till skolan.



Lilla Amanda var lite rädd för att bli fotograferad på svenska lektionen av stora farliga Gustav!

haha :)

Tror jag kommer drunkna!

Den första veckan i skolan har precis börjat och jag har redan fått fyra läxor till imorgon! Usch! En av anledningarna till att jag inte gillar skolan! 
Idag hade vi i alla fall idrott igen (hade det igår). Så nu har jag träning på söndag, idrott på måndag och tisdag och så träning på onsdag igen, nästan hela veckan ;).



Film

Har nu precis sprungit ifrån tv för att blogga lite. Kollar på Linas kvällsbok på feman. Har aldrig sett den förut och den är faktiskt bra.
Förlåt för dålig uppdatering och lite bilder de senaste dagarna, har bara aldrig fått riktigt med tid, men kanske lägger in lite bilder till äldre inlägg ikväll.


Godnatt♥

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga någonting underdagen idag, men det är inte mycket som har hänt, åkte till vallen efter skolan och sedan hem till Patricia där jag åt middag och kollade på Wallander innan jag åkte hem igen.




Ville bara höra av mig innan jag går och lägger mig eftersom jag antagligen inte kommer hinna blogga imorgon morgon.

Puss

Sovmorgon

Godmorgon!♥

Nu är det måndag igen och helgen går bara för fort! Jag har i alla fall sovmorgon idag vilket är väldigt skönt eftersom man kan ta det så lungt. Idag börjar jag vid nio och slutar väl vid halv tre, det är en ganska kort dag, men det är nästan baar tråkiga lektioner som biologi.

Många lån..

Nu har jag kommit hem från träningen och jag har precis ätit. Till träningen tog jag med min nya innebandy klubba föra att fråga om dom tyckte jag skulle behålla den eller om jag skulle lämna tillbaka den, och tydligen så var salming ett väldigt bra märke. Vilken tur ;)
När mamma och jag var på ICAMaxi så köpte jag i alla fall en ny rakhyvel eftersom den jag köpte tídigare vart slö väldigt snabbt. Den nya jag köpte var i alla fall av samma sort, men den kostade mindre, och här kommer det märkliga:
- Den förra som jag köpte var det bara ett blad på och man fick inga bytes blad med, den kostade 198kr.
- Den nya som jag köpte idag var det med fyra bytes blad och ett som redan satt på rak hyveln, den kostade 169kr.



Är det någon som kan förklara för mig varför den som jag köpte på H&M var mycket dyrare men mycket snålare än den som var billigare med fler bytes blad?

Varma smörgåsar

Om mindre än en timme börjar min innebandy träning och här sitter jag och äter godis!? haha vet att det är bland det sämsta man kan äta innan en träning, men det är så gott! Mamma och jag åkte förbi ICA Maxi på väg hem från fotograferingen och köpte lite godis eftersom det endast kostar 49kr för ett kilo just nu, så om någon vill köpa billigt lösgodis så är det bara att åka dit!
Jag har i alla fall precis kommit in från att ha suttit på balkongen och ätit goda varma mackor till melis :)

Vem kan egentligen motstå så gott godis?


Mumsigt!


fotografering

Idag har jag då varit och fotograferat mig eftersom jag ska iväg på torsdag och göra ett lägg. Fotograferingen gick ganska bra, Sammy som också skulle fotografera sig tyckte att jag var jätte långsam och at jag såg ut som en fjortis..? Jag måste såklart säga emot!
Tycker ni jag ser ut som det?


Inte min grej

Har ju länge sagt att jag ska fixa här på bloggen och nu sitter jag här och försöker göra en ny header i photoshop. Men eftersom jag kan knappt photoshop så går det inte så bra..
Har även testan min nya leksak till min nyckelring (den som man kunde vissla på så lät den, så det skulle vara lättare att hitta nycklarna) och det gick ungefär lika dåligt det! haha eftersom jag inte kan vissla så var det kanske ganska idiotiskt av mig att köpa den, men tänkte inte på det då.Jag har i alla fall testan den och det går faktiskt att få den att låta utan att vissla, men man låter som en idiot! ;)

Sen bloggning

Sorry för att jag inte har bloggat något idag fören nu men har haft en lite utan slappar dag. Vaknade vid tolv ungefär och sedan dess har jag läst lite ur min bok Jag minns inte varför jag älskar dig som jag snart har läst ut. Imorgon ska jag i alla fall åka iväg till en fotograf och ta bilder till mitt legg, hoppas dom kommer bli bra.
Men nu ska jag gå och ta något att äta, bloggar lite senare igen.
 
Trots att det var väldigt länge sedan melodifestivalen var måste jag bara lägga in den här låten, på något sätt så bara älskar jag den
 

släng in en fråga i min fråga stund, klicka bara här

Puss

Mini dator

Någon som fortfarande är uppe?

Medan Amanda och Elin sitter vid Elins dator och spelar spel så sitter jag här i soffan och bloggar. Vi har precis kommit ner från att ha vunnit en match mot mina och Elins föräldrar i pictionary (eller hur det stavas). Mina föreldrar ska nu åka så jag måste välja om jag ska åka hem eller stanna, svårt val ;)

Puss


Hemma hos Elin

Elin+Vicky+Amanda=Eva :D

Nu är vi hemma hos Elin och snackar lite. Vi har varit ute och tagit kort och lite så. Har även varit på donken där vi köpte McFlurry, men vi fick åka dit två gånger eftersom en slarvig liten tjej som heter Elin hade glömt pengarna.
Inne i stan idag i alla fall så gick det bra, hittade ganska bra och köpte även en sökare till nyckelknippan som man kan vissla på så ska den låta så man hittar nycklarna. Köpte även ett par färgade rosa jeans på weekday där det var 75% rea på vissa plagg. Är faktiskt riktigt nöjd med jeansen, brukar tycka att det är jätte fult med färgade jeans, men det är lite snyggt.


Amanda, jag och Elin på hennes gata:


Lata lilla Elin



Puss på er och ett kanske godnatt<3

Stan

Nu ska jag snart springa till tåget, har lite brottom eftersom det går 52, så ett snabbt inlägg blir det. Inne i stan ska jag i alla fall visa mamma att jag vet hur man går, eftersom hon inte låter mig åka in dit själv kanske hon kommer göra det efetr idag, men måste skynda,

Puss

Håltimme

Nu har vi håltimme och jag, Amanda, Elin och Jennifer har cyklat hem till Elin. Vi har precis fikat med lite bullar, jag åt ett äpple :P Vi börjar om tjugo minuter och då har vi datakunskap. Idag slutar vi tjugo i tre, och klockan fyra ska jag in till stan med mamma, så hinner kanske blogga lite mer då, men måste avsluta nu.

Puss

Första skol dagen

Sitter nu framför tvn och kollar på Design Simon & Tomas, haha bara älskar deras kommentarer. Idag var det i alla fall min första dag i skolan och den var riktigt tråkig! Även om jag bara var i skolan i två timmar så hann jag tröttna på det. Det ända som var nytt från förra året var att vi har fått en ny kille i klassen. Och av alla som kan börja så började en kille som gick i min granklass på låg stadiet, hur stor är chanserna egentligen?

Efter skolan när jag cyklade hem så såg jag Ellen, Sofia, Mayo, Elin och Stina gå lite längre ner på min gata, så jag cyklar ner dit och sladdar bakom dom så att det låter, haha gissa om dom vart rädda!
Dom skulle i alla fall till McDonald's och äta lunch så jag följde med. Efter att ha suttit ett tag där så bestämmde vi oss för att åka till vallen, men Mayo och jag missa bussen så vi får dela på min cykel som inte har en pakethållare! Men vi lyckade lösa det (eller ska jag säga jag?)genom att den ena personen fick sitta på sadeln medan den andra stod upp och cyklade. På vallen satt vi mest och snackade, vi spelade lite fotboll med en boll som vi fick låna av några andra som var där. Efter ett tag kom Jakob och hans kompis Oskar (komisar till Ellen) som vi satt och snackade med ett tag innan vi skulle hem.



Driver för er som inte fattar det! ;)

Skolan

Borde verkligen inte sitta här med tanke på att jag börjar skolan om en timme och jag har varken sminkat mig eller ätit! Men tänkte bara höra av mig innan jag ska iväg, så hejdå får man väl säga nu,
Puss

Innebandy

Nu sitter jag här hemma med Jennifer. Medans jag sitter här och bloggar så sitter Jennifer och fixar sitt sår. När hon cyklade så var hon så klumpig att hon rampade! haha nej nu var man elak, det är ju synd om henne, hon kanske inte kommer kunna spela innebandy idag pågrund av det! Jag lilla Vicky var såklart så snäll och hjälpte till att plåstra om henne. Men eftersom innebandyn börjar om mindre än en timme måste jag sluta nu, haha kommer säkert skämma ut mig en aning eftersom det var ganska länge sedan jag spelade.

Min nya innebandy klubba som mamma och jag åkte och köpte efter träningen :)


Dags att ställa frågor!





(P.S
denna frågestund är avslutad och svaren hittar du här!
)

Ångest över skolan!

Nu sitter jag här och sminkar mig medan jag väntar på att Jennifer ska bli klar. Vi ska gå till stinsen där hon sa köpa saker till skol starten imorgon. Till stinsen ska även födelsedagsbarnet Ellen, så får se om vi träffar henne där. Eftersom jag är pank igen så kommer jag då inte köpa något... Jag måste verkligen börja ta hand om pengar bättre...

Jennifer och jag hittade ett par riktigt stekiga kepsar! :)

GRATTIS GUMMAN! ♥

Idag fyller älsklingen Ellen år! Så alla, gratta henne idag på hennes 13års dag!


Riktigt långfilm

Sitter nu och kollar på Meet Joe Black, men eftersom det är reklam och pappa hade sin lilla dator på så varför inte blogga? Filmen är i alla fall jätte bra, men även jätte lång!
Men nu börjar filmen igen så måste sluta, blir nog ingen mer bloggning ikväll så godnatt ♥

Meet Joe Black

Om en minuter börjar en film på trean som jag tror är jätte bra, främst av allt tror jag det för att min lilla älskling Brad Pitt är med i den. 

Han ser ju ut att jätte ung här på framsidan, men får se

Filmade när vi tog hål








Design hjälp.. någon?

Design hjälp kan man väl säga att jag nästan är desperat efter? Tänkte i alla fall att jag ska föröka göra en ny header i photoshop, men eftersom  jag inte är speciellt bra på PS så får vi väl se hur det går. Men tillbaka till det här med design, jag är inte helt nöjd med min design nu då, så jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig, om någon är villig att göra det utan att ta betalt och lyssna på vad jag vill ha så är jag jätte tacksam, det är bara att skriva till mig på [email protected]


Middag

Nu har jag precis ätit och första gången på länge så tyckte jag inte om syrrans mat. Men anledningen till det var att hon hade hällt lite honung över taltikarna, och med det upptäckte jag att jag avskyr honung! Så kokade lite pasta som vart min middag istället.
Haha om det är något som jag är väldigt kräsen på är det mat


Konstigt väder

Nu sittert jag här hemma och en dag till håller på att passera utan att jag har gjort någon speciel nytta. Tror jag ska städa rummet lite, men får se, jag kanske till och med är så duktig att jag fixar lite på designen, men jag kan inte lova något ;)
Idag har det i alla fall varit ganska konstigt väder, ena srunden har det vräkt ner med regn och i nästa har det varit sol, sen har det börjat regna igen och efter en stund så blir det sol, så har det hållit på idag.

Jag cykla till coop en snabbis med syrran för att hon skulle handla någonting till maten hon skulle laga ikväll (varför hon har börjat laga middag så himla ofta har jag ingen  aning om, men jag klagar inte, hon är jätte bra på det)

Godnatt

nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Men jag måste bara slänga in ett inlägg och berätta att Velvet har börjat göra jätte bra låtar, som tillexempel de här två:


Sushi


Stisensen vart det då idag/igår, och ett till hål i örat vart det också. Känns som om jag håller på att bli ett emo, eller asså att det här kommer leda till det, men hoppas inte ;). Jag tog i alla fall ett hål i örat där uppe, en blå liten diamant. haha ända sedan jag var nio har jag velat ha det så, det var min syrra Jenny som sa att jag borde göra det då, men då var jag för feg för det, men nu har jag i alla fall. Alla vi, jag, Elin, Amanda och Jennifer har nu hål där upp, dom tog öven ett hål där nere, men som tur är, är jag den ända med blå :)
Efter att ha åkt hem till Elin en liten stund där vi alla satt och snackade gick jag hem. När jag kom hem höll Jenny på att laga sushi! Gu vad jag älskar sushi! Jag hjälpte såklart till så gott jag kunde när jag såg det och när det var dags för rullnig så tog jag mitt vanliga jobb, sjögräsrullarna. Maten vart i alla fall jätte god!



Ska jag ta fler hål?

Ännu en gång så vart det ingen ny design! Jag måste verkligen skärpa mig! Men jag har faktiskt en ursäkt och det är att internett inte ville fungera igår kväll.
Idag ska jag i alla fall gå till Stinesen med Elin, Jennifer & Amanda, får se om det blir något mer hål i örat, ska kanske ta ett till, men jag vet inte riktigt, men om jag gör det kommer det bli ett uppe i hörnet av mitt höger öra. Vad jag ska göra i alla fall är att jag ska köpa ett par örhängen från ur&penn, ni får se dom när jag kommer hem. Men nu måste jag tvätta håret och sminka mig,
PussPuss

Design

Jag har länge snackat om att jag ska fixa min design och göra om den. Men det händer aldrig, i alla fall inte totalt. Jag kan lixom ibland fixa till något litet, men inget stort. Så nu tänkte jag att jag i alla fall ska försöka en gång till och se hur det går ;)

Innebandy

Blogglusten börjar försvinna ur mig igen, men ska försöka hålla igång och fortsätta. Men när skolan börjar om fyra dagar så kommer det nog bli mindre bloggande eftersom då har jag inte möjligheten att blogga lika ofta under dagen, på kvällarna kommer jag såklart att blogga.
Idag ska jag i alla fall iväg på ett möte med innebandy tjejerna om mina trännare såklart. Vi ska typ snacka taktik och sånt.. inte så kul, men vad gör man när man börjar tränna på onsdag redan!
 


Ge förslag

Nu har jag varit riktigt egosentrisk riktigt länge och bara skrivit om mig själv, vad jag gör och bla bla bla.. tänkte att det kanske blir lite tråkigt i längden, så vad vill ni att jag ska skriva om mer ?
Puss


Skolan börjar snart


Nu sitter jag här vi datorn igen och har bara sjukt tråkigt! Johanna åkte hem för ett tag sedan och sen dess har jag suttit här och haft tråkigt! Men när hon var här i alla fall så tittade på King Kong som morgon film, men den är ju bara ganska lång! Så klockan han bli ganska mycket innan den tog slut, men eftersom Johanna inte hade sett den tidigare så var vi ju tvugna att se klart den.

Och snart så börjar skolan igen! Usch! Är verkligen inte sugen på att börja gå upp halv sju fem dagar i veckan! Jag har i alla fall fyra dagar, men fem nätter kvar inna  jag börjar skolan. Det känns som om sommarlovet precis började! Men det finns i alla fall något posetivt med att skolan börjar, och det är såklart att man träffar alla kompisar varje dag.
 
1. Igår så hittade jag en jätte god godis! Den var vid naturgodiset då, så den är nyttig också! :D
2. Jag försköte lösa en sådandär kub..
3. Min outfit för idag


3. tröja BIKBOK

Sol, regn & hagel

..det är vad vi har varit med om idag. Jätte konstigt byte, och det hände under bara tjugo minuter ungefär. Idag har jag i alla fall varit med Johanna, vi åkte till stinsen där vi var fram till halv fyra innan vi åkte hem till mig. Men gissa vad jag har gjort idag ?! JAG HAR TAGIT FLER HÅL I ÖRONEN!



Men nu ska vi i alla fall cykla hem till Johanna och hämta sov grejer till henne, ses sen.


min outfit för idag

Kjol H&M
Skjorta BIKBOK
linne H&M
Skärp ?

Grattis i efterskott!

Igår så hann jag aldrig gratta Julia på hennes födelsedag, så får väl göra det idag.
GRATTIS GUMMAN<333 ÄLSKAR DIG<33

Sleep time

Nu är det dags för mig i alla fall att gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara med Johanna, vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer bli kul i alla fall.
Puss

Studsmatta

Imorse när jag cyklade iväg för att möta Johanna så stannade vi lite vid OKQ8 för att köpa frukost eftersom ingen av oss ätit det, haha någon nyttig vart det inte direkt, Johanna köpte en bakelse och jag köpte fanta & japp. Efter det cyklade vi hem till mig och efter en stund kom Patricia. När vi suttit inne vid datan ett tag och jag lärt Johanna hur man laddar in bilder på playahead så gick vi ut och studsade på studsmattan som Sammy köpte typ i tisdags. Och där ute var vi ett tag, både studsade och höll på med Brownie.

Min frukost, jag och Johanna, Johanna försöker få i sig sin bakelse som hon aldrig brukar i vanliga fall men som hon lyckades med idag! ;O

Johanna leker lite på studsmattan, hihi och jag är såklart snabb att få upp kameran.

Johanna och jag busar lite medans Patricia äter macka :)

Patricia gosar lite med brownie


Bilderna från tis-ons




Ska iväg

Nu ska jag iväg igen, men idag ska jag möta Johanna också. Hon, jag och Patricia ska göra något, men vad vet vi inte än, men måste gå, ska möta dom snart.
Puss

Förlåt för dålig uppdatering

Sorry för att jag inte har uppdaterat, har varit med Patricia hela dagen igår och idag, och en kort sammanfattning blir väl såhär:
Igår så var vi här hemma och tittade på film och åt kladdkaka som vi gjort, och lite senare så bestmde vi att hon skulle sova här. Idag vaknade vi i alla fall vid 13.00 efter att ha varit uppe till 5.00 igår. Efter att ha ätit lite frukost så cyklade vi hem till henne där vi tog kort och åt middag innan vi kollade på en Wallander film. Sen skulle jag hem.
Men jag kommer ladda upp bilder senare, antagligen imorgon, eftersom jag står vid pappas dator nu.
Puss

Nattinatti

Sittert nu och kollar på CSI på trean som började för ett tag sedan, har precis kollat på prison break och jag tror att serien snart är slut med tanke på vad som hände. Jag ska i alla fall gå till baka till CSI eftersom det nog har börjat nu, men det här kanske blir sista inlägget för idag så godnatt!

Hope and glory - Måns zelmerlöv

Besökrekord!

Nu är jag riktigt glad eftersom jag percis upptäckte att jag har fått besöksrekord!


kvällen här


Någon skillnad på designen vart det inte eftersom inget vart speciellt bra. Men nu ska jag i alla fall krypa upp i soffan med mamma och kolla på någon tre delars serie som skulle gå på tv, så ses senare.


som ni kanske har märkt så har jag börjat bomba med musik här på bloggen, haha jag bara älskar musik så nu får ni lyssna på mina älsklingslåtar för stunden ett tag :)


Dagen tar slut

.. och jag har inte gjort ett skit!
Vädret vart inte lika bra som jag trott men det har ju inte varit dåligt heller. Ännu en slappar dag vart det helt enkelt. Men ska i alla fall försöka göra lite nytta och fixa lite på designen, får se hur det blir.
Bad day - Daniel Powter

hihi

gillar du ?
[ ] Snökulor
[ ] geléhallon
[ ] Cocosstång
[ ] lysmelk
[ ] lakritsfiskar
[x ] fruktnappar
[x] knäck
[ ] fudge
[ ] sockervadd
[x] karameller
[ ] kexchoklad
[ ] fizzy flaskor
[ ] klubbor
[x] Marabou choklad

Totalt: 4

gillar du?
[x] hamburgare
[x] pizza
[x] pommes frites
[ ]tårta
[x] bullar
[ ] munkar
[x] våfflor
[x] pannkakor

Totalt: 6

Vart gillar du att äta?
[x] McDonald´s
[x] Max
[ ] Pizzeria
[x] Burger King
[x]Glassbar
[ ] Hard Rock Café
[ ]Buffé
[x] Kina/Thairesturang
[ ] sibylla
[ ]gatukök

Totalt: 5

dricka?
[x] sprite
[ ] cola
[x]fanta
[x] cider
[x] red bull
[x] o´boy
[x] saft

Totalt: 21 

svar: 26

1-15 = anorexia barn
16-25= normal
26 - 34 = mullig
35-45 Fetto!

Jaa inget mindre än normal är man väl :)

Utvilad

Godmorgon!

Jag som trodde att jag inte skulle få sova så länge idag och så sover jag till klockan 14.00! Jag borde verkligen börja skärpa mig med när jag ska gå och lägga mig eftersom skolan börjar snart.
Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, men ute kommer jag såklart vara nu när huvudvärken är borta :) Och sen så vill jag bara säga att jag kan smsa nu, har fixat mobilen sen vattenskadan, eller den behövde bara torka.

Sömn

Någon tidig kväll vart det då inte för mig, och inte heller mycket sömn kommer det att bli eftersom jag alltid vaknar av alla andra i huset. Men tänkte i alla fall att jag ska försöka sova nu, ska kanske sätta på en film på datan.

I know you want me


Kommer huvudet att explodera?

Jag har huvudvärk så det skriker om det! Vaknade vid ett ungefär tolv och tog alvedon, men det har då inte hjälpt och jag tror jag kommer gå och lägga mig snart igen. Känns bara lite surt, här inne sitter jag och solen skiner ute men jag kan inte gå ut för då gör huvudet bara ännu ondare! Tror jag ska gå och ta något att äta snart eftersom det ända jag har ätit idag är en gurkskiva.


Igår kväll

Eftersom jag kom hem ungefär vid tolv igår så pallade jag inte sätta mig vid datorn, men jag fastnade vid tv:n istället där någon bra film spelades.
Men väl vid "poolpartyt" så var det ganska kul. När vi kom dit så hade Elin och Anzo (Elins mamma) inte kommit än men det tog inte så lång tid innan dom gjorde det, och då vart det bad ganska direkt för Elin och mig. Efter ett tag vart det mat men efter det vart det poolen igen, och då spelade vi vollyboll vilket var jätte kul. Efter ett tag när typ alla hade gått upp ur poolen så satte dom på belysningen i poolen vilket var jätte fint!



 

Poolparty

Om en timme ungefär så ska jag iväg med familjen till några kompisar till oss som ska inviga sin nya pool. Varför dom har byggt en pool är för att dom ska sälja huset, så lite konstigt är det ;) Men deras pool är i alla fall inte speciellt djup, skulle kunna kalla den en vollyboll pool. Men dit ska vi i alla fall idag och vi ska antagligen vara där hela kvällen, kommer nog bli kul eftersom Elin ska vara där, annars skulle det nog vara ganska tråkigt.
Men vi ska i alla fall dit och bada, äta och sen kväll blir det nog, så jag kommer nog inte kunna blogga något mer om jag inte får låna en dator där.

7/8 med Ellen och Sofia

Godmorgon!


Idag (8/8) är det bara 12 dagar kvar till jag börjar skolan! :(  Har värsta ångesten redan och tycker dagarna går alldeles för fort! Det kommer kanske bli kul att börja just för att då träffar man alla kompisar varje dag typ, men dom tråkiga lektionerna kan jag klara mig utan.


Varning för långt inlägg
Igår i alla fall så träffade jag då Ellen och Sofia vid stinsen där vi köpte lite dricka innan vi gick till vallen där det där superstars pogramet spelades in igen, men eftersom det inte var någon där som vi kände så bara fortsatte vi gå till badberget. Väl där så var det ingen som vi kände heller, och eftersom vi inte hade planerat att gå till badberget så hade vi inga badkläder med oss. Ellen och jag gick ner till vattnet för att bara gå i lite när Ellen börjar stänka, haha vi typ öste vatten på varandra och vi hade alla våra kläder på, haha, men jag hade mobilen med mig som jag råkade skvätta med när jag tagit upp den ur fickan, så jag bara la upp den vid våra väskor, och nu är den vattenskadad. Men eftersom vi skulle i igen vare bara att ta av sig tröjan eftersom att annars skulle den aldrig torka. haha och där var Ellen och jag jätte blöta medans Sofia var helt torr och hade knappt blött fötterna så vi börjad såklart dra i henne :)
Efter ett tag kom Amanda dit med sin familj och vi fick i henne i vattnet också efter att ha stänkt ganska mycket, haha när vi gick i vattnet så var det fullt med presoner men när vi gick upp vare nästan tomt, haha så vi skvätte bara ganska mycket.
Sen börjad Amanda simma ut och bah: vem kan simma ut längre ?  haha hon had inte simmat ut långt alls men eftersom alla tyckte det var kallt i vattnet så vart det ganska långt ;)  haha jag börjar i alla fall simma ut (jag är helt kass på att simma) och jag får kramp i min ena vad  så jag simmar mot Amanda för att få tag i någon utan att tänka, och så råkar jag trycka ner henne under vatten och när hon förske komm upp så trycker hon rakt på huvudet på mig så jag åker ner och hon håller kvar så jag kommer inte upp, haha sen när jag gör det får jag värsta panike och börjar simma in mot land, haha och Amanda som är efter säg: Vicky, du kan stå här! haha förlåt Mandis<33
Sen kom i alla fall Jennifer och Elin när vi skulle gå, men eftersom vi hade haft på oss våra shorts och kjolar när vi bada så var dom bara ganska blöta! så Ellen får låna min tjock tröja som jag hade i väskan och jag tar min tröja som jag kan da ner till en kort kläning medan Sofia hade på sig sin blöta tröja<3

Jag och Ellen har precis kommit upp från att ha haft lite vattenkrig:



Ellen och jag påväg hem


och gissa vem fotografen till alla dessa bilder är: Sofia<33

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och efetrsom min pappa tänker stänga av mitt internet har jag lite brottom att blogga, lovar att skriva imorn om vad som hände idag,

Ellen och Sofia

Ellen har precis smsat och jag ska möta dom på stinsen, så nu sitter jag och sminkar mig lite snabbt eftersom man aldrig vet vem man kanske träffar ;) Ska i alla fall iväg och möta dom nu.

Sol även idag

Godmorgon!

Idag skiner solen lika mycket som igår vid den här tiden. Jag vaknade vid tio av mitt alarm jag ställt för att inte sova för länge och då såg det nästan ut att börja regna! Idag ska jag i alla fall vara ute hela dagen precis som igår och försöka få en fjäril på bild, haha får se om jag lyckas.

Puss

Godnatt

[]

Nu ska jag gå och lägga mig för att inte vakna för sent imorgon, ses då,
Kram

i onsdags


Som jag sa förut så sa jag att jag skulle skriva ett nytt inlägg senare om gårdagen och här kommer det:
Igår när Amanda kom över så ringde vi till Elin och Jennifer och frågade om vi kunde följa med dom till rösjön, och det fick i såklart. Väl där så åkte vi lite vattenkana och Elin och Jennifer badade i sjön medan Amanda och jag tog kort på dom när dom hoppade i. Dagen gick fort och när vi åkte hem så gick jag hem. Väl hemma så åt vi majskolv som det var jätte längesedan jag åt sist så det var jätte gott! Efter det så stekte mamma hamburgare som var jätte goda. Sedan så skulle jag göra min berömda kladdkaka, haha mina kladdkaker rukar vara sjukt goda, men den jag gjorde igår var nog bland dom sämsta jag gjort.. men den var god i alla fall.


helt oixad efter rösjön, men vad gör man ?

Mycket gjort, många bilder, men lite inlägg..

Trotts att jag vaknade så sent idag (klockan 12) så har jag faktiskt fått ganska mycket gjort! Jag har varit ute och tagit ett antal kort, jag har städat Brownies bur (min kanin) och så har jag fixat till mina naglar, haha inte speciellt mycket tid tog det med dom, och lite udda, men det kommer väl vara borta redan imorgon.





och så avslutar jag med en bild på det djur som jag nog är mest rädd för:

Följ min blogg med bloglovin

sommar tider

Vet inte om jag har sagt det, men samma dag som jag köpte min kamera så köpte min pappa en nya bärbar dator, en mini dator, haha den är jätte gullig. Men det är i alla fall den som jag sitter vid nu här ute i trädgården och eftersom den har alldeles för litet minne för att jag ska kunna ladda in alla bilder jag tagit idag så får ni nöja er med en på mig nu :)

Riktig sommar!

Äntligen har det riktiga sommar vädret kommit hit! Hela gårdagen var då jag, Amanda, Elin och Jennifer vid rösjön och solade och en del av oss bada, haha det vill säga Elin och Jennifer. Eller jag åkte den där vattenkanan, så lite blöt vart man väl, tillräkligt för att jag skulle ha mascara i hela ansiktet i alla fall, haha. Vi tog ett antal bilder med Elins kamera men eftersom hon har varit en sådan latmask och inte laddat in dom så kan jag inte hellar ladda upp några bilder här. Så jag kommer skriva ett eget inlägg om gårdagen senare när ni får alla bilder samlade.
Idag har i alla fall vädret varit perfekt för sommaren! Har varit ute och tagit lite natur- och djurbilder som jag lägger in ikväll för nu ska jag ut igen till solen och värmen, 28.4 grader är det ute! :D

Dagen kommer..

.. och jag kommer spendera den med Amanda! Vi har inte träffats på hela sommarlovet förutom den korta tiden när Mayo och jag träffade henne och Jennifer i måndags.
Amanda kommer i alla fall komma över hit när som helst och jag är inte klar så jag måste skynda mig, hon ringde nyss och fråga när hon kunde komma så måste sluta,
Puss

Dagens

Jaa vissa dagar är man ju bara skit trött, pallar inte ett skit och vill bara inte göra någonting. Idag är en sådan dag för mig! Usch pallar inte göra något, på morgonen så var det ju sol, men då sov jag, haha. Sen så när jag vaknat började det försvinna och nu regnar det ute.

Harry Potter..

.. och halvblodsprinsen var faktiskt riktigt bra, men om man jämför med boken så är den såklart bättre ;) Filmen var i alla fall mycket bättre än dom tidigare, och den hade mycket mer humor. På ett betyg så skulle den nog få en fem av fem x)

bio

Harry Potter och halvblodsprinsen börjar om lite mindre än en timme, men vi ska typ gå nu eftersom Mayo inte vill bli  sen ;)<3
Idag har vi i alla fall gått ut och gått igen, haha ingen av oss vet varför vi gör det men det e faktiskt ganska kul eftersom man bara går och typ snackar. Men i alla fall så när vi gjorde det idag så träffade vi Amanda, Jennifer och Alicia, Amandas lilla syster. Som vi gick omkring lite med och pratade innan dom skulle gå in.


Hemma hos Mayonäs<3

Jaa nu är jag hemma hos Mayo och vi tråkar lite framför datan eftersom båda ville blogga lite, och såklart vart det jag som fick göra sist x)
Nu sitter i alla fall Mayo och leker med min nya kamera som jag tog med mig hit, haha hon har blivit lite avis så som hon håller på att knappa :P
Idag träffades vi i alla fall runt två eftersom jag var lite seg upp ur sängen, sov till typ tolv :$  Vi möttes här i hennes kvarter där vi gick runt ett tag och bara snackade innan vi gick hem till Mayo där jag aldrig hade varit förut, och så fick jag då träffa hennes hund Flisa som var jätte gullig, men eftersom man har lite skräck för "större" hundar sen man var liten så vart man ju lite små skraj först :$  Sen gick vi i alla fall och köpte glass och satte oss på gungorna på töjnan skolan där vi fortsatte att prata och tog lite kort.
 

Hemma en kortis, men ska snart iväg igen

Jaa nu är jag hemma igen., ska bara packa lite och äta lite kvällsmat innan jag åker till mayo igen för att sova över, ses imorn eller kanske senare ikväll, puss

Godmorgon!

Jaa nu är det morgon då och jag ska vara med Mayo idag, förlåt för att jag är så seg. men för att det ska gå snabbare så ska jag såklart logga ut härifrån alldeles strax.
Idag är det härligt med sol ute och det ser ut att bli en toppen dag! Jag tror det kommer bli shorts till outfiten idag. Men nu måste jag gå, ska ta en dusch innan jag äter frukost.

Godnatt

Nu är det dags för lilla mig att gå och lägga mig, ska bara bosta tänderna först och sen blir det natti natti


Skit header

Nu har jag haft den gammla headern så himla länge så jag fick bara en kick av att göra en ny, den är inte specielt skarp eller snygg, men den får duga så länge innan jag gör en bättre ;)

Pridefestivalen

Jaa idag har jag varit på Pridefestivalen inne i stan, det var kul och jag testade min nya kamera. Om det är någon som inte vet vad Pridefestivalen är för något så är det ett stort tåg med massor av människor och dom flesta av dom är bögar, lebbar eller transvestiter, och det är dom man hyllat med paraden.



Lite kändisar var också med i paraden:

1. Jonas Gardell och Mark Levengood
2. Alexander Bard
3. vet jag inte vad han heter, men han är kändis frisör