huvudvärk...!

Huvudvärken sen igår har inte blivit bättre utan snarare värre =(
Patricia smsade imorse och vi ska typ göra något imorn om jag mår bättre då =)
Nu sitter jag här vid datan i alla fall och tittar på film medan jag ligger i sängen och slappar, men eftersom jag tänkte stänga ner nu ville jag bara höra av mig.
PUSS

dåligt humör, huvudvärk & inget att göra...

jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag ont i huvet hela tiden, har ingen mat lust, är på dåligt humör & orkar inte göra något... Nu har jag sattit mig här bara för att blogga en kortis, men pallar knappt det, så tror jag ska gå och lägga mig snart eller läsa lite ur min bok.

P.S den är jätte bra

Sol, sommar, värme!

Nu har inte jag bloggat på ett tag, men med det här vädret vem vill sitta inne och blogga då? ;)  Och eftersom man är så smart kom jag på att jag kunde sitta ute och blogga nu med den bärbara klumpen man har här hemma.
Idag har jag iaf sovit hos Jennifer och idag har hon, jag och Amanda varit på badberget där dom har badat och jag har solat.
Igår så följde jag med syrran till en outlet och Jennifer till stinsen igen även fast jag är pank, så följde bara med för att vara sällskap och ge tips.




1. Jennifer, Amanda och jag idag uppe på berget där vi låg och solade<3
2. Jennifer och jag, amanda pallade inte vara med :P
3. Amanda och Jennifer när dom badar
4. gammal bild på Jennifer, mig och Amanda i skolans omklädningsrum

Stinsen med Jennifer


Jaa igår så bloggade jag ju aldrig, men jag gick iaf till stinsen med Jennifer lite senare på dagen. Efter att jag köpte min adidas så har jag blivit helt pank! Men eftersom att man är bäst så följde jag med Jennifer till stinsen iaf eftersom hon var så sugen på att få shoppa lite.
Väl där i stinsen så köpte jag iaf ett blått linne och ett lejopard mönstratt linne, pengarna fick jag lånna av den gulliga lilla Jennifer! puss på dig!<33
Jennifer vart så avensjuk på mina nya svarta shorts att hon köpte ett par lika dana, hon köpte också lejopard linnet som jag köpte, även om det var hon som hittade det ;) Hon köpte även ett par mjukis svarta shorts, en vattenfast mascara, en rosa T-tröja, haha jag vet, men stavning =), en snobben bh och ett par örhängen.



gratis smink





haha jaaa.. jag är medlem på en hemsida som heter gratismakeup.se där man samlar poäng för att sedan få presentkort på Kicks, Åhlens, H&M och Nelly

retuschering

Nu har syrran precis visat mig hur mycket bilder retuscheras innan dom visas i tex tidningar. Jag viste tex inte att dom retuscherade kläd bilder, trodde att dom typ bara retuscherade ansikterna.
Hittade en ganska bra sida där man får se vad dom gör och hur stor skillnad det blir, klicka här! och när du kommit till sidan så klickar du bara på bilden med tjejen =)
Hittade en till sida där dom visar i snabbspolning hur dom för en tjock tjej smal genom photoshop, klicka här

vilken färg?

Igår när jag var inne i stan så såg jag sådana där brillor som blivit så inne, men vilken färg är egentligen snyggast?

godnatt

nu har jag pecis kollat klart på en film som jag hitta på datan och tänkter gå och lägga mig nu, ville bara säga godnatt innan jag loggar ut<3

kläderna jag köpte i måndags


inne i stan med tjejerna

Min dag idag började med att jag vaknade vid tio i två, så det kändes ganska onödigt att sminka mig då, så det fick bli en osminkad dag idag. När jag vaknade iaf så gjorde jag snabbt lite frukost innan jag sprang ner i duschen där jag stannade ett tag. Efter det fick det bli solar-time så jag gick ut med några kuddar, en bok och min mobil så låg jag ute och sola i kanske en halvtimme innan mamma kom hem. När hon kommit hem och gjort sig klar åkte vi in till stan där vi mötte upp Jenny som har varit uppe i falun några dagar. Så nu var vi tjejerna i familjen och vi gick runt där i stan och kollade runt, tydligen så hade ALCAZAR ett uppträdande i stan som vi stod och kollade på en liten stund innan vi gick och käkade på en taco bar där jag nästan helt tror att jag såg Dessie, haha tycker inte att det var speciellt, men vad har jag mer att skriva om? min dag slutar där, i alla fall det roliga =)

Nu är det ju sommar rea, så passade på att köpa en adidas tröja =)


Söndag & Måndag

I söndags så gick jag då till Elin och väl där så spelade vi kort, tittade på film på youtube, solade och hoppade studsmatte i spöregnet =D haha när vi hade gått in för att det började regna så sa jag bara lite på skoj att vi skulle springa ut i regnet och hoppa studsmatta, haha och så bara kollade vi på varan och gjorde det, haha det var skit kul! Efter det så gick vi hem till mig där vi spelade badminton och åt middag. Efter det så tog vi fram typ alla spelen vi kunde hitta och hade en liten spel kväll innan vi satte oss i soffan och kolla på film, haha där somnade jag efter typ 20min.
Idag klockan tjugo i elva ringde Elins mamma och fråga om vi ville följa med till IKEA, och det gjorde vi, senare när vi skulle åka hem så ringde Amanda till Elin och vi hämtade upp henne, väl hemma hos Elin igen så solade vi lite innan vi sedan gick till stinsen där jag hittade ett par jätte fina svarta shorts och en jätte fin blå tröja, amanda köpte ett par vita shorts och en gul tröja som var jätte fin.




haha Elin kunde inte motstå att kika in i Amandas omklädningsrum när hon testade lite kläder ;P

snabb bloggnig

ja nu ska jag äta, har sagt att jag skulle fixa en grej för att kunna blogga lite snabbt innan ;)
idag så har elin jag och amanda varit på stinsen där jag köpte n tröja och ett par byxor, det gjorde amanda med, och elin köpte en cola. efter det så gick vi till donken där vi köpte glass och sen så gick vi hem medan vi smaskade på våra McFlurrys =)
men bloggar om allt såfort jag har ätit
PUSS

ska snart till Elin

Idag så vaknade jag för typ en timme sen av att telefonen ringde, det var Elin. Så nu ska vi typ göra något, jag ska typ gå över till henne om en halvtimme och så ska vi hitta på något =)
Nu har jag precis kommit upp från duschen efter att ha suttit ute i solen och ätit frukost.
så äntligen är SOMMAR VÄDRET HÄR! =D


nattbloggning

klockan är snart två och jag är fortfarande uppe! jag som var så himla trött. men tror i alla fall att jag kommer somna skönt och länge imorn ;)
men ska borsta tänderna nu
PUSS


har just..


..kommit hem och håller på att somna. Tänkte att jag bara skulle höra av mig lite kort innan jag nog går och lägger mig en stund ;)
Väl där iaf så var det jätte kul. Dom bor ju precis vid vattnet så man kunde gå ner på bryggan och ligga och sola i värmen idag, men igår så var det ju inte riktigt så bra väder, det började ös regna ner ett tag, fast när det vart bättre så åkte syrran vattenring och efter henne så var det min tur. Hade tänkt att testa vatten skidor men när jag såg deras granne åka så ångrade jag mig och det vart mitt andra åk i vatten ring, även och jag var ganska motvillig mot det i början var det riktigt kul när det gick fort =)
Pappa tog kort på när jag åkte så något kort kommer nog läggas in senare, och så har min faster ett jätte bra kort på hur min mascara såg ut när jag kom tillbaka, haha den hade runnit så mycket av allt vatten som stängt upp att det så ut som om jag hade stor bölat.
Men det kommer bilder senare tror jag & hoppas jag =)
PUSS

 


Och när vi var där så upptäckte jag dom här goda snacksen =)

Midsommarafton..

.. är det idag och jag ska åka till min farbror Roger snart där vi ska fira midsommar. Hela släkten kommer vara där, men som tur är är det humor släkten =) Förra året var vi också där, då åkte jag vatten ring för första gången så får se om det här bli den andra.
Vi ska vara där halv tolv så vi kommer typ åka en timme innan, och jag kommer hem på lördag.
Nu har jag precis kommit upp från duschen och försöker välja vilken tröja jag ska ha på mig, men tror det kommer bli en svart =)


GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!


ska snart iväg..

..till Johanna. Har precis kommit upp från duschen och tror nog det kommer bli e bra dag! Solen lyser, värmen börjar komma och jag ska iväg till Johanna =)
Men måste skynda, har lovat att vara där runt tolv.

Johanna och jag när vi typ var ett på dagis =)<3


lockigt hår..

Ja denna dag har varit skit! har inte gjort ett skit, vaknade vid två och efter det har jag bara legat och slappat i soffan där jag har läst bok och tittat på tv. Sommarlovet börjar inte bra för min del, dessutom har jag fått världens huvudvärk som jag hoppas jag blir av med till imorn eftersom jag ska va med Johanna då. Vi ska typ gå till stinsen där vi köpa godis och sedan hem till mig och hämta grejer och sedan gå hem till henne där vi sen ska sova.
Men eftersom jag har varit vaken ganska länge alla andra dagar tror jag nog jag ska gå och lägga mig snart, ska nog bara borsta tänderna och såtta upp håret i knut igen. Har haft håret i knut hela helgen så det har blivit helt lockigt =)


halv sover vid datan..

..gör jag nästan nu, har fett tråkigt men pallar inte sova.. haha vet att det är fett idiotiskt eftersom jag kommer sova bort hela morgon dagen om jag är upp längre. Men pallar inte gå och lägga mig, så istället sitter jag här inne på mitt rum och lyssnar på musik medans jag sitter och nu bloggar. Läste precis Kissis blogg, brukar inte göra det men eftersom jag har så tråkigt.. men iaf, jag fattar verkligen inte varför folk läser hennes blogg! Det ända hon skriver är typ: Jag är så himla bäst! Alla älskar mig och jag är så jävla snygg!.. blablabla, asså själv så tycker jag inte ens att hon är snygg, tycker hon ser ut som blond barbiedocka med förstorade bröst och putande rosa läppar, usch!
Men iaf, sommar är här och jag fattar vekligen inte var sommar vädret är! Alla andra sommarlov man har haft då har det ju lixom varit sol! inte regnit, kallt och blåsigt! hoppas iaf att sommarvädret kommer snart!


vart med släkten.. igen..

jaa, jag har varit med släkten idag igen.. det börjar bli ganska långtråkigt. Asså annars kan det ju vara lite små tråkigt, men nu när man har träffat dom hela helgen så är det inte lika kul längre.
Idag så vakna jag iaf vid tolv, och det första jag fick veta var att vi skulle åka iväg till min kusin Magnus som fyllde 25år, om en timma, så jag fick lite bråttom.
Väl där i åkersberga var det helt okej, vi var där i kanske lite mer än en timme och man överlever eftersom att en del av släkten faktiskt har humor =)
Nu har jag precis snackat i telefon med Johanna, vi ska typ göra något på tisadag.

Johanna<3

sommarens måsten:

Jaa, varje sommar så gör jag alltid en lista så fort sommarlovet börjat över vad jag måste ha gjort innan det slutar.
Och årets lista blir:
- Åka till Grönan
- Se på skreck film med kompisarna
- Ha pyamas party & tälta med tjejerna
- Gå på målar kurs med syrran
- Hålla igång konditionen

haha jag min lilla lista än så länge =)


några få bilder sen igår

                



1. alla jordgubbar som vart kvar sen kvällen innan, och det är inte ens hälften av alla vi köpte
2. gullungarna Maja och Hampus som leker med duplo
3. jag som äter jordgubb

Var är sommaren?!

Nu är det sommarlov men de är inget sommar väder! Om det kommer bli sådan här blöt och kall sommar så vet jag inte om man kommer kunna kalla det här sommarlov.
Idag så hade jag iaf tänkt att jag skulle fixa lite på designen här på bloggen, men vet inte hur edt kommer gå, får se =)
Föresten så har jag ju bytt header, vilken tycker ni är snyggast? ska jag byta tillbaka till den gamla? säg vad ni tycker i en kommentar =)
 
               nya                         gamla

Gäster ikväll med..

..ska vi ha, så det kommer bli en kväll ganska lik gårdagens, fast den här kanske kommer bli lite roligare eftersom små kusinerna kommer hit =) och eftersom det inte kommer vara lika mycket folk.
Vad jag har gjort hitils idag är att jag har bara ätit frukost, sitter fortfarande i pyamas :P Men ska snart gå och duscha. Hela gårdagen kände jag mig fett grinig så hoppas att jag inte blir så idag med, men det kan kanske bero på det äckliga vädret.

Min lilla kusin Maja                       min lilla kusin Hampus
som är 3 år nu, men jag             som är 5 år nu, men kortet togs
 tog kortet för ett år sedan            när han typ var två elr ett


Min lilla kusin Hampus som är 5 år nu, men kortet togs när han typ var två elr ett

Det blir en tråkig kväll..

.. ikväll eftersom det inte häder ett skit! ingen rolig är här och jag tror nog jag kommer sticka till Jennifer snart varelse jag får elr inte. Det ända man har gjort fram till nu från klockan fem är att ha suttit vid matbordet, skit tråkigt! kommer dö snart! har försökt sätta mig vid datan flera gånger men internet laggar hela tiden så dampar. Och om jag inte sticker till Jennifer så blir det väl en kväll på rummet, jippi.. :(
Men ska hämta lite jordgubbar nu så jag kan sitta och mumsa på dom,
PUSS

alla jordgubbar vi köpt

SOMMARLOV!

och nu har man SOMMARLOV! haha äntligen!

har precis varit på syrrans student, det var kul, men det negativa var att jag inte kunde fira sommarlovet med kompisarna...

Nu har vi då precis kommit tillbaka och jag är trött som fan! ska nog gå och lägga mig någon timme till alla gäster kommer, men lägger in lite bilder innan sömnen tar över mig.


Mina skolavslutningskläder


På avslutningen i skolan var det många som uppträdde, och här är några som sjöng


Syrran, brorsan och jag på Jennys student


Flaket som dom åkte iväg på sen


Efter så käkade vi på donken


FÖCK YOU ÄCKEL SKOLA!

Nu är det bara en dag kvar till sommarlov! haha fan vad skönt med sommarlov och skönt att slippa äckel skolan! haha har bara börjat hata den mer och mer för ju längre tid det går ;)

Idag så var ju vi i gamla stan, det var inte speciellt kul, i början fick vi gå runt i ett museum, det var okej, men sen så skulle vi rå runt i regnet och kolla på massa hus som en kille berätta om, det var dö trist! och as kallt! fy fan.
Efter det så gick jag Elin, Jennifer och jag till stinsen, men så fort vi kom till stinsen så stack Jennifer bara, fattade inget först, men hon hade typ brottom hem. I stinsen i alla fall så gick elin och jag runt, jag köpte ett halsband och ett hårband med en röd roset, hårbandet kommer bli skit snyggt till mina skolavslutningskläder :)
tänkte att jag kan lägga ut bild på det idag nu när jag har allt, men det får bli lite senare, är upptagen med fotbollen nu ;)
Så tänkte avsluta, men innan vill jag bara .säga att Patricia har åkt till Turkiet, så hon missar avslutnmingen, men hon kommer nog inte sakna det, det ska spela några hård rock band på avslutningen, fy fan kommer få huvudvärk! ;)

PUSS

Älska sverige!

Sitter och kollar på fotbollsmatchen Sverige - Malta, haha Malta blir bara så jävla ägda när Sverige nu har gjort fyra mål, och tre av dom gjorde dom inom fem min!
haha, ÄLSKA SVERIGE!
Hoppas bara att det fortsätter såhär bra, nu stär det ju 4-0 till Sverige, eftersom  att anars går inte Sverige vidare =)






(P.S är matchen slut och sverige vann med 4-0)

Morgon



Min lunch som jag ska ha med mig


Min outfit för idag


09-06-09



Är nöjd, även om näsan ser lite konstig ut =)

Ville rita..




.. igår kväll så tog fram lite pennor och började, är faktiskt nöjd =)


Hemma hos Elin

Ja nu sitter jag här vid datan och bloggar medan Elin och Jennifer typ duchar. Amanda gick precis hem så nu sityter jag själv här vid datan och kunde inte komma på något roligare än att blogga lite =)
Idag i skolan så har vi haft vanliga lektioner, det har helt enkelt varit en helt vanlig tisdag. Den ända saken vi gjort som är anorlunda är väl att vi har städat våra skåp idag.
Och måste bara säga, vet ni vad det är för dag idag? aa det är tisdag och vad betyder det? Jo att det är desterate housewives! och efter det så är det dubbelavsnitt av LOST! haha älskar dom serierna! så sakna dom när det blir sommaruppehåll. Undrar verkligen vad som kommer hända i dagens despreate housewives, själv tror jag att Dave kommer försöka döda Jackson, men vem vet? =)
Imorn när jag ska med klassen in till stan så tror jag att det kommer faktiskt bli kul, tror att det kommer bli ganska flumm.
Jaa.. vad kan man mer berätta? tror nog jag sagt allt, men om det är något ni tycker att jag borde förbättra på bloggen så skriv gärna en kommentar!

Morgon bloggning


Ja det här kommer bli en soft vecka,
Idag börjar jag 9.40 och har en vanlig dag skol dag
Imorn börjar jag 8.50 och ska iväg till gamla stan för att kolla på något museum.
På torsdag börjar jag 9.00 och har avslutning som slutar 11.00
sen är det sommarlov!
Nu när jag har vant mig lite vid håret så är det fortfarande lika snyggt bara det att jag har märkt nu att jag ser lite blekare ut. Dagens väder blev sämre än vad jag trodde att det skulle vara, trodde det skulle vara sol eftersom att dom säger att torsdagen ska bli så himla varm.

Dagens outfit:
Tröja & tubbkjol från Ginatircot
Strumpbyxor från H&M

Mörkbrun..

..har nu mitt hår blivit och jag gillar det faktiskt, tycker att det är MYCKET finare än vad jag hade innan (även om det jag hade innan då såg ut som en katastrof)
Men tänkte att bilder säger mer än ord så jag lägger in en bild =)

Ska färga..

..håret nu, gullungen Jennifer är påväg hit för att göra det, ÄLSKAR DIG JENNIFER!
Eftersom att mitt hår har blivit orange igen så vill jag gärna skaffa ny hårfärg innan sommarlovet, så ska då färga det nu såfort Jennifer kommer hit, PUSS PÅ DIG JENNIFER! JAG ÄR SKYLLDIG DIG EN TJÄNST!
Så ville bara säga det, ska blöta håret nu,
PUSS


Slapp dag

Idag har inte gjorts mycket, vad jag har gjort är:
Ätit frukost
Dampat lite på The sims 3
Ätit lunch
Och nu så ska jag iväg på fys träning i töjnan, så måste dra,
PUSS

Fucking Danmark!

Jag säger bara:
FUCK YOU DANMARK!
Om det var någon mer än jag som tittade på matchen igår, Sverige mot Danmark, så vet ni vad jag snackar om. Danmark helvetet vann med 1-0! Fy fan för Danmark!
Inte för att jag brukar ha något emot danmark i vanliga fall, men när dom vinner mot sverige i fotboll..
Ajaa, ville bara säga vad jag tycker om Danmark nu,
Bloggar väl snart igen,
PUSS

Sol men kallt

..hade tänkt att jag skulle gå ut och sola lite idag, men det är ju jätte kallt! och solen har börjat fösvinna.
Igår så köpte mamma The Sims 3 så tror min dag kommer bestå av att jag spelar det eftersom det va så länge sen jag spela the sims.
Men pallar inte skriva mer nu, ska städa rummet,
PUSS


Strömberg kommer hem!

Ja idag så kommer ElinPelin hem från att ha varit i grekland i en vecka. haha hoppas inte hon är för brun nu bara, men det vet jag redan att hon är, så snabbt som hon blir brun =)
har saknat dig Elin, så du är välkommen hem!
PUSS PÅ DIG!

6 dagar kvar!

Nu är det bara 6 dagar kvar till sommarlovet!
Och min lilla lista över vad som ska vara klart innan det börjar är nästan helt klar,
ska ha hittat en avslutningsklänning
hittat ett par skor
* städa rummet
köpt student present till syrran
bestämt vad jag måste göra över sommarlovet

Men iaf, idag så har det varit en vanlig skol dag och jag har haft omprov i engelska, det gick helt okej så tror det är bättre än mitt förra. Imorse så råkade jag försova mig över halva idrottslektionen så jag kom väl till skolan när andra lektionen börja som då var engelska.
Efter skolan så gick jag bara hem och tog det lungt, har tittat lite på förra årets eurovision medans mamma brände ner det på skiva.
Nu på kvällen har vi tjejer i familjen haft en lite tjej kväll, vi har ätit jordgubbar och haft det lungt.
Just nu så sitter jag och tittar på en film på feman, men eftersom att jag är ganska kass på att göra två saker samtidigt så ska jag stänga ner här nu.


3 DAGAR SEN SIST

tre dagar sen jag blogga sist och det som har hänt är väl att jag har varit och kollat på brorsans bal, eller det är väl det mest intresanta. 
I tisdags så gick jag med Patricia hem till henne dår vi tittatde på film och åt glass, mums. Sen så körde hennes mamma oss till häggviksskolans bal där vi kollade på alla dom olika klänningarna.
I onsdags så så skulle vi har träning för innebandyn, men eftersom att det var så dåligt väder så vart det inställt eftersom vi har börjat träna fys ute. Så Jennifer och jag gick till stinsen där jag köpte mina kläder som jag ska ha på mig på skolavslutningen, inget speciellt men ändå fint, det är lite sjömansteama.
Idag så har det mest varit flumm dag, Mayo och jag delade skor så vi hade varsin klacksko och varsin platt ballerina. På slöjden så flummade AmandaPanda och jag runt som vanligt, haha vi hade kommit på en dans som vi stod och gjorde och Stefen (våran träslöjdslärare) bara kollade på oss som om vi var knäppa =)
Och nu sitter jag och pluggar lite engelska eftersom att jag ska ha omprov i engelska imorn, fy fan!

Men nu borde jag faktiskt anstränga mig lite så att jag kanske iaf får något mer rätt =)
PUSS


Dagens

Idag så har det varit vanlig måndag,
Svenska då jag kom försent
So då vi lyssande på något tråkigt band om häxor
Elev & Lärartid då lånade jag boken Prinsessan och mördarn och så spelade jag något konstigt spel på datan som typ hela klassen spela.
Lunch då det var ris och korvgryta
IKT (data) då vi fortsatte på varan lilla stillbildsfilm

Och efter det så slutade jag, då var klockan halv två.
Nu så ska jag snart iväg med tjejerna i klassen och ha vattenkrig på vallen, haha det kommer bli skit kul!
Men nu kommer Stina och Jennifer strax så måste sluta.

PUSS