Hemma igen

Ja nu är man hemma igen. Igår klockan sju så gick vi på bussen för att åka hem och vi kom hem vid kvart i tio.
Vi åkte ju till falun i torsdags då vi hade två matcher som båda vart 2-2 på, sen på fredagen så hade vi ju en match mot Dubo (tror jag att dom hette) som det då vart 4-1 till dom, på kvällen sen så tittade vi på filmerna Scary movie 4 och Yesman. På lördagen sedan så hade vi ingen match på hela dagen så vi åkte och badade vid badet som  bara var några hundra meter ifrån skolan vi bodde på. På kvällen så tittade vi på filmen Gladiator.
På söndagen så hade vi en match vi match tidigt igen så vi fick gå upp ganska tidigt då med. Matchen vi hade var mot ett lag jag inte kommer igår vad dom hette men att dom hade på denhär cupen gjort över 20 mål och vi vann över dom med 3-1! Och eftersom att vinnarna av den matchen skulle gå till semifinal så gjorde vi det bara någon timme senare då vi fick möta Dubo igen, hela första halvlek så stod det 0-0 och i nästa halvlek gjorde det de med tills det bara var 1 min och 8 sek klar, då gjorde Dubo ett mål..
Så vi gick inte till final men nära var det, när semifinalen hade varit så var vi tvungna att skynda oss till klassrummet där vi "bodde" och packa ihop alla våra grejer och se till att klassrummet såg ut som när vi kom innan vi kunde springa iväg och ducha för att sedan efter det kunna gå till McDonald's och äta middag innan vi skulle gå på bussen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback