Pranked

Att plugga matte och att inte gå och lägga mig så sent denna vecka har i alla fall börjat dåligt. Jag fastnade vid tv, kollade på Pranked på MTV, så jävla roligt! Bara en massa klipp med ren skadeglädje! Love it!

Inge plugg utan (druv)socker!


Jag ska vara klar med hela röd kurs i matte tills imorgon, så jag tänker faktiskt vara så duktig att göra det. Väldigt jobbigt, men jag vill verkligen kunna detta så att jag inte halkar efter. 
Nu är mamma och handlar, tänker nog vänta tills hon kommer tillbaka så att jag får min russin! 


Dagens Nemi


I remember when I was younger...

... och jag älskade det här programmet. Det har fortfarande lite humor ;)

En kilometer, bättre än ingenting

Nu är jag äntligen hemma!
Jag har precis kommit hem från att ha varit hos läkaren. Eller jag vet inte om man kallar det läkare när det inte handlar om akuta fall. Aja, jag har i alla fall varit på sjukhuset och testat min astma. 
Eftersom att jag har astma så ville de nu testa hur farlig den var och om det fortfarande bara är ansträngningsastma som jag har, och tack och lov så är det fortfarande bara det! Jag fick lov att springa på ett löp band, en kilometer på 6 minuter, upptäckte att min kondis inte är så dålig, det är bara dåliga benmuskler... hehe.
Så idag har jag fått en liten mini träning, och imorgon så ska jag iväg med klassen och simma, undra hur det kommer gå med mig och mina dåliga benmuskler. På något sätt så får jag alltid kramper ett ben :S

127 Hours

Jag har precis sett på filmen 127 Hours. Det är ju söndag så varför inte ;). Eftersom jag har ganska dålig tålamod så hade jag lite svårt att kolla klart på hela, men nu när jag har gjort det kan jag säga att jag tycker att den var bra.
Men jag måste bara säga, kan ni förstå paniken man måste få? Jag är livrädd för sådana här saker, att liksom dö och ingen vet var du är. Man är liksom bara försvunnen. Sjukt läskigt tycker jag.

Dagens Nemi

Jag fattar verkligen inte denna, någon som gör det?

Sen lunch

Städningen är inte riktigt klar, men jag tänker avsluta den när pappa är klar med elementet, vilket blir någon gång i veckan tror jag. Jag ska nu i alla fall laga lite sen lunch, tortellini tror jag att det blir ;) Jag är jätte hungrig så nu vill jag ha mat!



Swedish hostess throws up on live TV!

Kommer ni ihåg när det vart ganska mycket snack om en brud som spydde i direkt sänd tv? 
Jag råkade hitta de klippet och upptäckte att någon har skrivit in subtitles på engelska för att det klippet har blivit så poppis. Ganska sjukt tycker jag, fatta att bli små känd för att man spydde i tv. Galet.

Blue October - Into The Ocean


30e Januari 2011

Godmorgon allesammans!

Jag håller nu på att städa, jag fortsätter där jag slutade igår ;)
Än så länge har jag inte kommit så långt, jag har endast slängt smutstvätten i tvätten och rensat ut de väskor som jag inte längre använder. Snart blir det garderobens tur, vilket kommer ta ett bra tag.

Huvudvärk är inte roligt

Jag tänker borsta tänderna nu och gå och lägga mig. Jag har fått världens huvudvärk och nu vill jag bara sova. Jag funderar även på att ställa en väckarklocka så att jag inte sover bort hela morgondagen, men får se hur det blir med det.



Smokin' Aces

Hur gick det med min städning? Jo, halvägs kan man väl säga att jag har kommit. Jag tar resten någon annan dag ;) Det värsta är i alla fall undan plockat nu så nu ser det bara väldigt stökigt ut.

Jag har nu i alla fall kollar på filmen Smokin' Aces och den var bra. Min smak av film :).

The Island

Btw. Igår såg jag och Sofia på filmen The Island. Jag har sett den innan, men det var för jätte länge sedan och jag kom bara ihåg att jag tyckte att den var bra. Så när vi upptäckte att den var på tv så började vi kolla på den.
Jag tycker om den, jag tycker att den är bra, den enda den saknar är lite humor, men en del filmer är bra utan det.
Sorry för den dåliga kvaliteten men det var den bästa jag hitta.

Fundering

Har ni någon gång tänkt över erat liv? Jag menar hur erat liv är just nu. Jag har kommit fram till att jag måste göra en förändring. Så nu måste jag samla mod för att göra förändringen.

Dagens Nemi


P!nk - F**kin' Perfect


Bloopers - Elin, Vicky och Amanda - EVA

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp videon från när jag, Amanda och Elin gjorde en reklamfilm. Det var till ett projekt som vi höll på med på tekniken. Ni får se våran blooper istället för reklamfilmen ;)

Och om ni undrar att vi då skulle sälja med våran reklam så är det en jacka med inbyggd värmeslinga ;)

Dags att ta tag i det!

Min uppdatering har inte varit bra de senaste dagarna, och när jag kollar på statistiken så fattar jag att ni tycker likadant. Men bloggen kommer ju i andra hand, det är ju endast en hobby ;).

Sofia har i alla fall precis åkt. Jag håller på att städa mitt rum, min garderob har förflyttat sig till golvet och resten av mitt rum skulle man kunna säga. Så detta ska jag försöka ta tag i idag så att denna dag blir till någon nytt. 


Middag bestämad. Nu, köpa!

Sofia är här nu och vi har kommit på vad vi ska äta, det blir potatis gratäng och rostbiff. Mot ICA!


Dagens Nemi


Sofia kommer!

Sofia den lilla skiten ska snart komma hit och göra mig glad. För hon kommer med solsken till mig, ja hon kommer med solsken till mig! (Det är väl ungefär så låten går? Jag är inte så bra på svenska låtar...)

Vi ska i alla fall hitta någonting att äta, kanske sushi? Haha nej jag tror faktiskt inte det efter förra veckan ;) Men antagligen så blir det väl hämt-kebab eftersom det är ganska nära att hämta den, eller så går vi till Ica och hittar någonting som vi kan tillaga. Får se. 

Haha, mina begränsade PS kunskaper är ganska tydliga ;)


Dagens

Vill ni veta varför bloggningen kommer så sent idag? (fan vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden, detta ska det bli ändring på!) Jo, för att jag har haft roligt!

Idag var det ju skridskor men skolan på sollentuna vallen, och vet ni vad? Jag höll mitt löft! Jag kan nu bromsa med skridskor! Lite sådär små stolt bara...! :D
Efter det så hade vi en udda lektion, vi i min klass har  fått testa en ny app på facebook, och nu idag så kom det en tjej och skulle filma och intervjua oss om det. Ingen ville ställa upp typ, så min lärare fråga om jag kunde göra det, så tänkte, varför inte? Den kommer ändå inte visas på tv eller något, bara ligga uppe på internet, så det gör ju ändå inget.
Efter det hade vi lunch och sedan sy slöjd, vet ni vad jag har lärt mig mer idag? Jo, nu kan jag officiellt sticka! Haha, visst är jag cool! ;) Så nu ska jag försöka mig på att sticka ett pannband, hoppas det går bra.

Har ni tänkt på hur fin himlen är på kvällarna nu för tiden? Eller det är ju inte direkt kväll när det börjar mörkna såhär års, men ni fattar ;)


Dagens Nemi


Läxor är verkligen inte kul

Tänk er, en värld utan läxor. Skulle inte det vara en härlig värld? :D

Jag håller nu på att lära mig mina engelska glosor. Det är inte så förfärligt många men orden är bara helt konstiga. Jag menar, det finns normala ord, men nej vi ska lära oss helt sjuka ord som låter helt fel!
Har ni till exempel hört: "Gun down"? Vet ni vad det ska betyda? Jo, Skjuta ner. Själv så skulle jag säga Shoot down.

Men nu håller min dator på att lagga sönder, det låter högt ur högtalarna och jag tror att det är dens sätt att säga att jag kanske borde stänga av ;)



IDAG ÄR DET TORSDAG OCH DET BETYDER...

PANNKAKOR!
Så nu ska jag äta middag, vad tror ni att det blir? ;)

Bambi på hal is

Jag hade hemkunskap idag så jag slutade vid klockan fyra. När jag kom hem så satte jag mig framför tvn och tog det bara lugnt, jag ska snart börja plugga lite engelska.
Idag hade jag So provet, det gick inte sådär jätte bra, det är en VG fråga som jag vet om att jag har helt fel på, jag hade glömt bort att läsa de sidorna i boken så jag hade inte en chans!

Imorgon så ska vi åka skridskor på idrotten och jag kan inte bromsa! Så jag antar att ni förstår att jag är ganska dålig på skridskor  ;) När jag måste stanna så åker jag runt i en cirkel tills farten tar slut :D
Men imorgon så ska jag minsann lära mig! I alla fall kunna någorlunda bra, det är bara det att isen är så hård så det gör så ont att ramla.

Bilden är tagen förra vintern när vi åkte skridskor med klassen.


Lever i framtiden

Jag har nu suttit och pluggat till mitt so prov imorgon och på min spanska läxa, jag kan kanske hälften av spanska orden vilket är ganska bra för att vara jag. 
So:n är jag ganska säker på, nästan helt. Men det kommer alltid någon frågor som jag inte har en aning om vad svaret kan vara. Jag ska nu i alla fall gå och lägga mig, måste upp ganska tidigt imorgon eftersom jag ska tvätta håret och jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig för kläder, så jag måste verkligen gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon.

Är det bara jag som tycker att det känns som om det är fredag imorgon?

Jason Walker - Down


Jag fotade lite efter skolan

När jag kom hem från skolan idag så var solen fortfarande uppe, inga moln i vägen och den lyste klart. Det känns som en evighet det var så sist, att solen fortfarande lyser efter det att skolan har slutat. 
Jag gick i alla fall in och hämtade kameran när jag såg det, jag fotade lite men det vart så himla kallt om händerna så hann inte fota så himla mycket. Ni kan få se en bild :).


Beatbox


Kan ni höra vilken låt det ska vara? Om ni lyssnar klart på den så är det ganska lätt.

Dagens Nemi


Naturligt lockigt hår+mittbena


Har ni någon gång testat att locka håret på kvällen och sedan gå och lägga er? Gör det! Jag tycker i alla fall att det blir jätte fint! För när man har "gårdagens lockar" så ser de mycket mer naturliga ut! Jag älskar det!

Och vet ni vad, nu när mitt hår har blivit ännu mer solblekt så älskar jag det! Jag tycker jätte mycket om det, men jag är fortfarande frestad att färga det blont eller svart ;)

Ingen toppen dag direkt

Nu är jag tillbaka från en lång dag i skolan, ingen rolig dag har det varit heller, den har varit helt... platt bara. Ingenting extra roligt, men på näst sista lektionen hade vi matte prov och efter det sjönk mitt humör. 
För det är något med mig och matte prov, jag klarar inte av dem. Om jag skulle få de upg. som fi får på proven på en vanlig lektion så skulle jag lätt fixa det. Men så fort det är prov så gör jag sjuhundrafemtio slarv fel som sabbar upp allt! Jag berättade väl att på G provet vi hade så fick min dörr bara två sidor istället för fyra, nu på detta VG/MVG så gjorde jag samma sak! Fast nu var den en platt tv istället. Jag vill bara skrika! @&%#£&@%!!!!!

Vet ni förresten vad jag sitter på nu? Jo en låda. Men eftersom pappa fortfarande håller på att installera ett element till mig så är allt i mitt rum i oordning. Såhär set mitt rum ut nu ungefär:


Jag pluggar kyrkor

Jag håller på att plugga So som en lite dåre, och jag vet inte varför, men jag kan inte plugga utan socker för då somnar jag bara (jag driver inte, jag verkligen somnar, alltid!) så jag fick göra undantag för mitt nyttighet och tog några After Eight som mamma hade. Men nu ska jag fortsätta med mina Europiska kyrkor ;)

Dagens Nemi


Varför jag inte har bloggat

Sorry för den dåliga uppdateringen men pappa håller på att installera mitt element och har därför blivit tvungen att möblera om i mitt rum, så kort sagt är det lite svårt att använda datorn. 

Eftersom det är så svårt att hålla på med datorn så ska jag ägna min kväll till att plugga, men imorgon då mitt rum ska vara som vanligt igen så är jag tillbaka.

Musik lektion

Jag sitter nu på musik lektion. Jag är helt klar så jag har ingenting att göra, så jag tänkte att jag kanske kunde blogga lite. Vi håller på att göra låtar på datorn, techno och lite liknande.
När jag visade upp min sa lärarern att den var skit bra (eller han sa inte Skit men samma sak)! :D

Patricia och jag.


Animal Planet

Min gulliga pappa håller nu på att installera ett nytt element i mitt rum så att det blir lite varmare. Jag har så himla svårt att komma upp på morgnarna för att de är så kallt, så jag är jätte glad just nu.

Jag håller däremot på att kolla på Animal Planet, jag älskar den kanalen. Jag tycker att det är skit intressant faktiskt, ni kanske tycker att jag är knasig men jag tycker verkligen att det är intressant och kul att kolla på.
Jag ska börja göra mig i ordning så att det inte blir en anledning till att jag inte kommer upp imorgon. Puss!

Dags för andra halvan


Mitt naturliga hår och när jag lockar det. Jag älskar verkligen att ha lockigt hår, men det tar sådan tid!

Jag har nu gjort klart och fixar reklamfilmen, så någonting har blivit gjort idag i alla fall ;) Och efter att Elin Strömberg (som har med i min grupp, det är vi och Amanda) har tjatat på mig ett tag så har jag nu också gjort en blopper. Jag kanske kan lägga ut den senare, efter att vi har gjort våran redovisning imorgon.

Jag har även lockat halva håret. Haha aa, endast halva. Men jag bad min brorsa och min pappa att hjälpa mig (med att fixa till det där med reklamfilmen så att jag skulle kunna få in den i movie maker) och då medan de höll på med det så lockade jag håret. När de sedan var klara så skulle de visa mig och jag vart tvungen att avbryta lockningen.


Visste ni att...


Pizza spel på youtube

Jag hittade detta spel på youtube, jag visste faktiskt inte att man kunde spela spel på youtube men det kan man, typ. Man ska leverera en pizza och man får välja olika val, väljer man fel så dör man och får börja om från där man valde fel. Ganska kul faktiskt!

Dagens Nemi


Idag borde jag...



Vem i ens omgivning gör en gladast?

Jag kom att tänka på en sak, bara sådär liksom. Vem i mitt liv gör mig gladast? Eller jag menar, vilken person är jag gladast och lyckligast med när jag umgås med den? 
Jag menar, jag älskar ju min familj, men de gör ju mig inte alltid sådär jätte glad ;) Så när jag började tänka på det så vet jag faktiskt inte riktigt... hm... Vet ni någon som gör er riktigt ordentligt glada? :)

Russin istället för godis

Jag brukar inte tycka om russin i vanliga fall, men nu när jag har lite utav ett godis förbud så har jag upptäckt att dom är otroligt bra för att lindra socker suget! Och eftersom de är endast torkad frukt så är det ju inte heller onyttigt!

Bortkastad dag...

Att inte göra någonting av nytta idag har det verkligen blivit. Jag har inte gjort någonting av nytta och jag upptäckte precis att vi har filmen Get him to  The Greek så den tänkte jag sätta mig och kolla på nu, jag har hört att den ska vara bra. Och eftersom Katy Perry's man Russell Brand ska vara med så har jag verkligen  velat se den!


Easy A

Jag har precis kollat på filmen Easy A, den var... helt okej, ingenting speciellt. Jag skulle inte se den igen så att säga, det var en sådan film som är helt okej men som inte behövs tittas på igen.


Dagens Nemi serie


Train - She's on fire


Jag känner mig helt seg

Idag känner jag mig bara helt död. 
Jag är jätte seg och jätte trött, jag orkar liksom bara ingenting. Jag hade tänkt att jag skulle städa rummet och göra alla dessa saker som är så tråkiga och som man undviker tills det inte går att skjuta upp det längre, men jag orkar verkligen inte bara...
Denna helg har verkligen inte varit fart fylld, lugn men snabb. Men jag hoppas att det kommer i alla fall hjälpa mig på måndag och resten av skoldagarna genom att jag inte är så trött.

Jag ska försöka repetera några gamla spanska glosor så att jag verkligen lär mig dem, jag tänker börja satsa på spanskan, i alla fall försöka.


Tips - Smycken

Jag älskar att köpa nya smycken, jag tycker att de är jätte snygga och jag älskar dem. Men jag använder dem aldrig bara, det är problemet liksom. Jag tänker hela tiden att jag ska börja, men det blir liksom aldrig av bara.

Men för er som vill ha nya snygga smycken för inte så högt pris då har Tyra Sjöstedt rea på sina smycken nu. Hennes webbshop heter: Style by Tyra (länk) och nu har hon 70-90% rea på en del smycken. Massvis med snygga ringar och halsband!


Blogg.se har inte fungerat

Ni kanske undrar var jag har varit ikväll, men någonting hände med mitt internet och blogg.se. Jag har inte kunnat gå in på några bloggar eller blogga själv, allt som har haft med blogg.se att göra har inte fungerat. När jag upptäckte att det fungerade igen nu vart jag riktigt förvånad!

Jag ska nu börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Jag vill inte att det ska bli för sent eftersom det snart är måndag igen. Shit vad helgerna går fort! Jag kommer antagligen sova bort hela morgon dagen så jag kanske kommer bli tvungen att ställa in en sådan där hemsk väckarklocka att väcka mig, urk!


Hemma kväll

Det har varit en hemma kväll ikväll. Har ätit kyckling sallad (vilket var jätte länge sedan sist, så jag älskade det!) och sedan har jag, mamma och brorsan kollat på film. Den hette Imagine that, med Eddie Murphy. Den var helt okej, en humor film som var, ja helt okej :)
Mamma hade även köpt godis, men nyttig som jag ska vara så åt jag gurk-stavar med dipp istället ;)


Lunch

Nu ska jag äta lunch, så ska ställa mig i köket och steka pannkakor! :D

Det är sällan man vill ha det som man naturligt har

Jag total älskar vågigt och lockigt hår! Jag tycker att det är skit snyggt!
Jag förstår mig verkligen inte på personer som har vågigt eller lockigt hår och plattar håret. Det är ju så himla snyggt med lockigt hår! Själv så har jag platt hår. Jag försöker alltid sätta upp det i knut eller flätor när jag ska sova för att det ska bli lite mer livfullt nästa dag. 

Alltid precis när jag har duschat så är mitt hår som rakast. Denna bild tog jag dagen efter på kvällen så det är inte sådär jätte rakt som jag kan få det. Men det är ju så, man uppskattar aldrig någonting tillräckligt innan det är borta.


Nemi serie

Jag fattar verkligen inte denna.

Gårdagen

Morgon på er allihopa!
Jag skriver nu med endast min vänsterhand. Det är lite klurigt men Sofia har kidnappat min högra hand och håller på att låsa fast den i min lilla spikmatts liknande sak. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara.

Igår så åt vi middag i Sollentuna Centrum och jag lyckades inte få Sofia att smaka sushi, men jag fick henne att smaka wasabi, hon visste inte hur det såg ut och hennes reaktion är något av de roligaste saker jag har sett!
Hennes hemsökta väska, wasabin och hennes sätt att äta med pinnar gjorde min kväll! Haha gu vad mycket jag skrattade igår! Vi hade det jätte kul!

Efter middagen så gick vi till Ica Maxi för att köpa frukt. Väl hemma så gjorde vi fruktsallad och satte på film. Haha vi båda var jätte trötta och somnade till filmen. Så igår vart en tidig kväll om vi somnade vid tolv ungefär tror jag.


Sollentuna Centrum, here I come! Sushi, HERE I COME!

Nu håller jag på att packa ur de viktigaste sakerna vi väskan och laddar jackans alla fickor med olika saker. Jag tycker att det är jätte härligt att vara utan väska så varje gång jag får chansen att slippa den så tar jag den! ;)
Men jag har lovat Sofia att jag inte ska missa tåget så jag måste börja skynda mig nu.

Bild från... maj 2010 skulle jag tro.


Nemi serie

Haha det är såhär man ska se på livet! ;)

Sushi till middag

Skolan idag var helt okej. På textil slöjden så lärde jag mig att virka eller sticka, jag vet inte riktigt skillnaden, men jag tror att det var virka, men jag är inte säker.
Efter skolan så gick Sofia och jag hem till mig, så här hemma har vi spenderat eftermiddagen. Vi har bl.a skickat mejl om prao och nu är det bara att vänta på svar. Jag hoppas verkligen att vi får prao på detta ställe!

Om lite mindre en en timme så ska jag åka in till Sollentuna Centrum där jag ska träffa Sofia (Hon åkte precis hem) och vi ska äta middag. Jag ska försöka få henne att smaka på sushi, den fega lilla bruden vågar ju aldrig smaka något nytt, och eftersom hon och jag tycker om ungefär samma saker är jag övertygad om att hon kommer älska det!

Efter det så ska vi åka hem hit igen och sedan ska vi dra vidare till någon mataffär. Vi ska ha en nyttig filmkväll! Haha vi ska köpa frukt och liknande och göra fruktsallad, mumsigt!

Sofia när hon var liten, så himla gullig!

Sängen, here I come!

Nu ska jag börja göra mig klar för sängen, sov gott allihopa!

Min favorit tröja, så himla skön!


Jorge Narvaez Cover

Han är ju bara helt otroligt bra tycker jag. Detta är något av det sjuka här i världen. 
Det finns personer ute i världen som ingen känner till som är tex. jätte bra på att sjunga. Sedan finns det även personer som är väldigt kända men för... ingenting i princip. Ta tex. Paris Hilton, hon är känd på grund av fin pappa. Det är ju helt sjukt. Medan det finns liksom jätte bra sångare därute som ingen bryr sig om.

Jag hittade även en video på honom och hans dotter när de sjunger tillsammans. Haha vad gulligt! Hittade även en video på när hon sjunger någon barn sång (Jag tror att det är jingelbell) och så helt plötsligt slutar hon och säger: "But that is all I know! But that is all I know!" Jätte gulligt tycker jag! :)


Nemi serie


20 January 2011

Hej allihopa!
Eftersom jag är en person med otroligt dåligt planerings... minne? Jag vet inte riktigt vad man kallar det, men jag är otroligt dålig på att planera saker. Allting liksom!
Så därför hinner jag aldrig blogga på morgnarna, jag har liksom problem med att ens komma till skolan i tid (Jag misslyckas väldigt ofta) så jag kan därför inte prioritera bloggandet på morgnarna. Så jag hoppas att ni står ut med att ni får dagarnas första inlägg lite sent ;)

Jag slutade i alla fall för en halvtimme sedan ungefär. Jag har haft hemkunskap i två timmar och har hållit på att koka grönsaker. Eftersom jag kan det flesta redan så är det väldigt lätt, jag vill ha lite mer utmaningar! ;)

Jag har även upptäckt att min hårfärg har blekts väldigt mycket! Jag är nästan mörk blond! Fast än så länge är jag har jag bara ljusbrunt, men det är inte långt kvar :)


Jag vill inte!

Jahopp, då är det bara att lära sig 24 spanska glosor och läsa ett kapitel i So boken så är man klar med läxorna, kul...!

Jag vill bli brun igen!


Jag sitter och kollar på lite bilder från i somras, och gu vad brun man var! Speciellt om man jämför med hur blek man är nu! Jag har fortfarande lite kvar utav min bikinirand, men bara för det är man ju inte brun.
Den här bilden är tagen i Elin Strömbergs rum, antagligen satt jag och vänta på den sega tjejen ;)
För mig är detta att vara brun, vad är "att vara brun" för er?

Nemi serie


Denna gång ska jag hålla det jag lovar mig själv!

Sofia och jag har nu ingått en pakt. Haha eller det kanske inte är riktigt rätt ord, men jag kan inget bättre. Mitt ordförråd är ganska begränsat ;)
Men hur som helst så har Sofia och jag nu bestämt oss för att vi ska vara nyttiga i två veckor! Jag har börjat få så att jag alltid har ett godis sug och det är verkligen inte bra. Så nu ska vi inte äta onyttigt på två veckor. Vi ska peppa varandra och inte göra några undantag, denna gång kör vi stenhårt! Detta ska gå! 
Vi ska vara utan godis, donken, läsk, chips... allt!

Haha! Jag hittade precis denna bild på mig och Sofia. Shajses! Bilden är tagen när vi precis höll på att börja lära känna varandra, på matte lektionerna ;) Haha, bilden är tagen för två och ett halvt år sedan, när vi gick i sexan.

Läxor att göra

Förlåt för den super dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp.
Så tack och lov att helgen närmar sig! Idag hade jag matte prov, jag vet om att jag har gjort ett fel redan, slarvfel, vilket jag irriterar mig något otroligt på! Så himla störande! Men det är så himla tråkigt att kolla igenom prov att jag aldrig orkar... hehe.

Jag har fortfarande kvar att göra både So läxan, Spanska läxan och Engelska läxan. Så nu måste jag sätta igång! Men fy fan vad tråkigt... :/ Aja, tråkiga saker måste också bli gjorda. 


Jag tänker vara duktig och gå och lägga mig tidigt idag!

Nu känner jag mig jätte duktig. För nu har jag fixat mig helt klart för sängen. Jag sa åt mig själv i morse nåär jag vaknade att jag måste börja gå och lägga mig tidigare, idag är början på denna vana.
Visste ni förresten att det ska ta ungefär 21 dagar att skapa en vana? Ganska coolt när man tänker på det, jag ska verkligen försöka få detta till en vana! :D Good Night!

Engelska, matte, Svenska, so, Spanska... det regnar läxor!


Det känns som om läxorna bara faller över mig!
Läxor måste vara en utav de absolut starkaste anledningarna till att jag inte tycker om skolan. De tar ens fritid ifrån en, man blir aldrig fri från skolan känns det som!

Nemi serie


Idag har jag... bl.a ringt runt och frågat om prao platser

Gu vad mycket klockan har blivit! Tiden går på något sätt väldigt fort när man gör någonting och otroligt långsamt när man har tråkigt, jag tycker att det borde vara tvärt om istället. Idag har tiden gått för fort ;).

Skolan vad som vanligt, på tekniken så fick Elin och jag väldigt mycket gjort och nu har vi bara en reklam film kvar att klippa ihop som skolans datorer totalt vägrar göra. Så vi har gett oss själva en läxa och ska göra det hemma nu istället.

Efter skolan så gick jag, Elin, Sofia och Patricia hem till mig. Vi spelade Picturenary och mitt lag vann såklart ;) haha. Men efter det så gick Patricia hem och jag fick börja ringa till olika platser för att försöka få prao plats. 
Tror ni att det var lätt? Med Elin och Sofia bredvid en som lyssnade med spänning och jag som total hatar att ringa sådär. Jag tycker till och med att det är hemskt att ringa till pizzerian, jag vet liksom inte vad jag ska säga!

Sofia och jag spelade i samma lag när vi spelade andra gången. Hon och jag tänker inte riktigt på samma sätt när det gäller Picturenary. Jag skulle rita TYST och jag ritade det såhär. Gissningarna som jag fick av Sofia var ungefär såhär: "Musik kryss!", "Ingen ton!", "Ton kryss!". Haha ja som sagt, vi tänker lite annorlunda och bildar därför inte ett så bra team i det här spelet, men vi vann ändå, och det är ju allt som spelar någon roll! :D haha.


Igår testade jag...


Visste ni att...


Fina fisken


Jag satte mig och fotade min brorsas fiskar. Vattnet såg ju inte så smaskigt ut på bild, men i verkligheten så var det helt klart. Jag förstår inte riktigt varför det vart så grönt på bilden men det kanske beror på lampan som lyser ner i vattnet. Jag har inte någon riktig koll, endast gissningar ;)

Ritblock


Min gulliga mamma köpte
igår ett block till mig! Gu vad jag är glad! För nu kan jag ju teckna igen, nu har jag ju rätt slags papper. Det enda problemet att jag inte kommer ha så speciellt mycket tid till det eftersom jag får massvis med läxor hela tiden. Det känns som om jag inte går ut från en lektion utan att ha fått en ny läxa, inte kul!

Min framtida prao partner är här

Sofia Lantz är hemma hos mig.
Vi sitter och letar prao platser medan vi spelar online spel, gissa vem som vinner? Moi såklart! :D (haha Sofia sitter nu bakom mig och protesterar till vad jag påstår, hon tycker nämligen inte att det stämmer.)

Vi försöker leta efter en prao plats på antingen tv eller radio, det går lite sådär men vi hoppas att turen vänder och hjälper oss ;). Men nu ska vi fortsätta med vårat online spelande! haha :D

Nemi serie


GOOD MORNING

Idag har jag sovmorgon till klockan nio, så himla skönt!
Men på den tid som jag har kvar här hemma innan jag ska dra iväg till skolan så har jag ganska mycket att göra, så jag måste skynda nu, stänga av datorn och göra mig klar.

Ny tillfällig header

Jag har nu ändrat header. Denna bild är bara tillfällig men det är bara det att jag har tröttnat något fruktansvärt på den andra, jag har haft den så himla länge och jag är ju inte ens blond längre! ;) Så denna kommer jag att ha (tror jag). Men jag tänker tvinga med mig någon och fota med mig, jag tror faktiskt inte att det kommer bli så svårt  eftersom de älskar kameran ;) Så fort jag tar upp min kamera så försvinner det naturliga och en pose kommer fram istället ;).

WE HEART IT


Detta är en hemsida som jag bara älskar att slösa tid på. Att bara sitta och kolla på alla dessa foton är någonting jag älskar. Så denna hemsida är en utav mina absoluta favorit hemsidor. Jag kan slösa hur mycket tid som helst genom att bara sitta och kolla igenom en del av alla de tusentals bilder som är upp laddade på denna hemsida,
I HEART IT! Hemsidan heter http://weheartit.com/


Testa dig själv hur du skulle vara som officer

För några år sedan så testade jag att spela ett spel som finns på Sveriges försvarsmakts hemsida. Du får testa dig för hur bra du skulle vara som officer. Jag testade att spela det igen nu och det gick bra, men när han sa siffror som man skulle komma ihåg så fuskade jag lite... hehe.
Testa dig själv du med ;) http://www.officer.nu/


Visste ni att...


NYA de gamla SKORNA!


Från det att jag skrev mitt första inlägg idag och berättade om konfirmations träffen så har jag inte varit hemma, jag kom nu precis hem efter att ha varit ute och åkt bil. 
Konfirmations träffen slutade vid klockan tre och då vart jag upp hämtad med bil, hela familjen var med, haha. Men då åkte vi i alla fall till Haninge för att kolla efter mina skor. Hade försökt ringa men de svarade inte så vi åkte dit och hoppades endast på att de fortfarande skulle finnas kvar. Och vet ni vad? De fanns! :D
Så nu har jag mina gamla nya skor, haha samma skor som innan bara det att de är nya och hela, sweet!

Nemi serie


Tips för att gå ner i vikt


Jag har sattit mig själv i skärpa på den här bilden, den är tagen i somras. Elin Si, Mayo, jag och Sofia. Men efter allt godis som man har ätit nu på vintern så har man ju gått upp lite, men tillbaka till detta ska jag, det kommer inte bli så svårt ;) Bort med godiset bara och jag går ner flera kilo ;) haha.

Om du vill gå ner i vikt till sommaren och få den snygga bikini kroppen så ska du inte träna stenhårt nu och sedan ta det lugnt, för det är ju vad som händer, man orkar inte fortsätta enda fram till sommaren så i mars ungefär ge man upp.

Så istället för det så finns det lite enkla saker du bara behöver tänka på, enkla och simpla tips för att gå er i vikt men ändå inte anstränga dig för fulla muggar.

- Drick mycket vatten. Drick ett stort glas vatten några minuter innan du ska äta, gör detta varje måltid. Det ska tydligen göra så att du stoppar i dig färre kalorier. Man kan tydligen tro att man är hungrig när man egentligen bara är törstig. 

- Ät regelbundet. Om du äter var fjärde timme ungefär så håller du igång förbränningen, detta gör så att du undviker att ditt blodsocker sjunker. När ditt blodsocker sjunker så får du ett socker sug, vilket man ska försöka förhindra. Men försök att aldrig bli vrålhungrig och heller aldrig proppmätt.

- Ät frukost. Du ska äta frukost 30-60 minuter efter det att du vakna. Detta sätter igång förbränningen. Det har visats att överviktiga ofta slarvar med frukosten. Du blir heller inte lika hungrig under dagen om du har ätit frukost.

- Inga flytande kalorier. Drick inte smoothies, läsk, juice och liknande. De innehåller alla en massa socker. Drick vatten istället eller pressa din egna juice.

- Styrketräna. Börja styrketräna, du kommer inte få de massiva musklerna på så kort tid, så det behöver du inte vara orolig för. När du styrketränar kan du även själv bestämma var i kroppen du vill träna upp dina musikler.

- Inge onyttigt. Att äta onyttigt vet alla är en anledning till att man går upp i vikt, så sluta med det. Du behöver inte sluta helt, men köp aldrig mer än vad du kommer äta upp just nu. Så köpt aldrig tillexempel en chokladkaka som du sedan sparar. Köp endast så mycket som du vill ha just nu, på detta vis förhindrar du små ätning på god saker.

- Sov ordentligt. Forskning visar att du går ner i vikt om du sover ordentligt, om du sover slarvigt går du istället upp i vikt. Så som minst åtta timmar per natt.

- Kryddor i maten. Olika kryddor ska dels få dig att känna dig mätt och belåten snabbare, men en del ska även snabba på matförbränningen. Chili, ingefära och cayennepeppar ska tex höja förbränningen.

- Ät fullkorn. Istället för att tillexempel äta vitt bröd och ljusa flingor i filen så ät fullkorns bröd och likande. Detta är bra för magen och kroppen. Kroppen behöver fullkorn för att hålla sig frisk och bra.

Inlägget är tidsinställt.

Konfirmation

Idag så ska jag på gudstjänst. Tycker ni att det låter kul? Det gör inte jag, men jag ska konfirmera mig i sommar så jag måste gå på några gudstjänster. Men jag ser absolut inte fram emot det eftersom jag inte alls är kristen, men jag konfirmerar mig för att lära känna nya personer ;)
Men eftersom jag måste vara i kyrkan klockan elva och jag har inte börjat göra mig i ordning så har jag lite bråttom.

Men jag har gjort ett tidsinställt inlägg klockan ett ungefär om hur du ska göra för att få bikini kroppen till i sommar utav att behöva anstränga dig så speciellt. Gjorde det tidsinställt endast eftersom jag kommer vara i kyrkan enda till klockan tre så tyckte att det kunde behövas ;)

Jag funderar på att köpa sådan här örhängen, fast jag är inte riktigt säker. Jag skulle ju endast köpa dem för att de är snygga, ingenting annat.

I'm in love!


Jag klickade runt mig lite och hittade dessa örhängen, är de inte gudomliga?

Melody Gardot - Who Will Comfort Me


Visste ni att...


Idol Anna - Ring Ring

Detta är någonting ur IDOL's historia som jag aldrig kommer glömma tror jag ;)

Varför Vampire Diaries inte visas

Jag gick in på tv6 hemsida precis och nu förstår jag varför inte Vampire Diaries visas. 
De har uppehåll och efter uppehållet så ska de börja visas på fredagar istället för på torsdagar. Det börjar visas den 18 februari igen och om det är för få personer som kollar på det så kommer det att slutas visas, vilket bara inte får hända!
för er som vill börja kolla men inte har börjat göra det än så är det dags att börja! På tv6 hemsida så kan ni kolla ikapp säsong tvås alla avsnitt som visats (det är sju stycken) för att sedan börja kolla på tv. 


Det var hemskt att släppa taget!

Jag är nu hemma, jag har varit hemma ett litet tag nu, men har hållit på med lite annat. 
Vet ni vad jag gjorde på Stinsen? Jo jag lämnade tillbaka mina älskade skor! Jag lämnade mina babys där! Buhu! Dessa skor är de skor jag har tyckt mest om av alla skor jag någonsin ägt, och nu vart jag tvungen att lämna tillbaka dem för att få pengarna tillbaka på grund av den dåliga kvaliteten!
Men jag har lyckats övertala min mamma att åka till andra sidan stan för att kolla om de kanske finns där! Hoppas!


Snabb uppdatering

Jag har nu precis duschat och nu så ska jag fixa till mig lite. Elin Strömberg har lovat att följa med mig till Stinsen så att jag kan byta mina skor, jag hittade nämligen kvittot! :D

Mina älskade skor har gått sönder! Buhu!


Jag verkligen älskar dessa skor och de har nu gått sönder, i alla fall den ena, men den andra är på god väg att möta samma öde. Så om jag bara kan lyckas hitta kvittot så ska jag springa ner till Stinsen och försöka övertala dem om att jag borde få byta dem mot ett par hela eftersom det inte var så himla länge sedan jag köpte dem.

Träningsvärk!

Godmorgon på er!
Gu vad skönt det var att få sova och inte vakna utav en jävla väckarklocka, helt underbart!
Men när jag vaknade så kände jag hur jag har träningsvärk i varenda muskel i armarna! Igår på idrotten så tränade vi armana med hjälp av medicinbollar, vilket var otroligt jobbigt! 

Dagens planer är inga, eller med tanke på klockan så är väl dagen ändå snart över ;)
Men från klockan fem till klockan tio så skulle jag gärna vara i väsjöbacken. Så jag ska försöka få med mig någon som vill åka snowboard under dessa timmar, jag hoppas verkligen att någon nappar!

Typ sådana här övningar fick vi göra, bollen väger ju ungefär 5-8 kilo, så det var JOBBIGT!

Nemi serie


Hemma hos Stina Busin - en oväntad födelsedags present

Jag är nu hemma hos Stina, vi har ätit middag och Stina har öppnat sina presenter. Kan ni gissa vad hon fick av Ellen, Elin Si, Elin St, Jennifer och Mayo? Jo en dildo. Haha jag måste ändå säga att historien om hur det gick till när de köpte den är bättre än Stinas min när hon öppnade den.
Jo för att de fick lov att lämna tillbaka den och byta och kasörskan vart utbytt och ja, de hade bara inte något speciellt flyt när de skulle köpa den ;) Haha :D

Nemi serie


Bättre sent än aldrig

Gu jag skäms över min dåliga uppdatering! Men min dator har bara blivit så himla seg! Usch vad jobbig den är, jag verkligen hatar sega datorer, jag vill att den ska lyda mig direkt ;)

Jag hade som sagt syslöjd idag, två timmar som gick väldigt fort. Det var helt okej, vi gjorde några mönster/armband med trådar, inte sådär jätte kul. Jag ser fram emot när vi ska få börja göra våra egna saker, jag ska antingen göra en väska då eller en tröja.

Nu ska jag i alla fall iväg till Stina Busin. Hon har fyllt och hade tänkt fira henne lite smått idag, hon fyllde år i tisdags. Men jag kan fortfarande inte få tag på mina pengar så jag kan tyvärr inte ge henne någon födelsedagspresent.
Bilderna på mig och Stina är väldigt få, så ni får nöja er med en bild ni redan har sett. Jag tror faktiskt att denna bild som är tagen i somras är den enda bilden jag har på bara Stina och mig på min dator. 
Haha det känns lite sjukt eftersom vi har känt varandra sedan vi gick i fyran ;)

.


Jag är pömsig

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag börjar verkligen känna av att jag har sovit alldeles för lite denna vecka. Jag har därför försökt undvika datorn idag eftersom jag bara somnar när jag sitter vid den.
Haha låter kanske lite konstigt men min stol är så himla skön så jag somnar ;).
Jag har i alla fall pluggat på lite engelska oregelbundna verb, inte så himla skoj. Men kan dom nu i alla fall och tänker börja göra mig i ordning nu så att jag får sova. Vill ju inte försöva mig imorgon.

Och vet ni vad jag verkligen ser fram emot imorgon? Jo, eller förutom det faktum att det är fredag, så i skolan så ska vi ha slöjd! Haha, men mina favorit ämnen i skolan är bild och sy slöjd, så förra terminen hade jag bild och nu denna termin så ska jag ha sy slöjd. Can't wait!

Hemsk man såg ut dessa tider, but anyway, denna gjorde jag i sjuan när jag hade sy slöjd. Använder den fortfarande :)


Nemi serie


Vampire Diaries

Jag blir lite förvirrad. Jag är nu inne på tv6 hemsida för att kolla på senaste avsnittet av Vampire Diaries, men det finns inte! När jag kollar på tvtablån så står det inte med där heller.
Så nu undrar jag: Har Vampire Diaries slutat visas? Eller har det bara bytt kanal?


Hemkunskap

Nu är jag hemma från skolan! Lång dag har det varit idag, men imorgon så är det fredag!
Shit vad den här veckan har gått fort! Helt sjukt! Så snart är den första veckan av vårterminen 2011 över, bara en massa veckor kvar nu ;)
Men det är ju mycket ledighet från skolan denna termin, sportlov en vecka, påsklov en vecka, prao två veckor och studiedagar. Så jag tror att denna termin kommer gå fort.

Idag hade jag i alla fall hemkunskap för första gången typ. Det var helt okej! Jag trodde att det skulle vara jätte tråkigt men det var det inte. Så idag slutade jag två timmar senare än vad jag fick göra förra terminen.


En STOR besvikelse var Hp7 del ett!

Sofia och jag åkte mot kista centrum en halvtimme innan bion började så vi fick lite tid att kolla runt på BIKBOK, de har rea, mycket rea! Och jag önskar verkligen att jag skulle ha pengar! Gah!
Filmen var i alla fall en ENORM besvikelse! Jag funderar på att inte se andra halvan bara för att första var så dålig! Jag måste verkligen säga det, filmen är ingenting jämfört med boken, och jag vill typ strypa skaparna av filmen för att de har gjort den så himla dåligt! Ush vad dålig den var! Men jag menar för någon som inte har läst boken så kanske den är bra? Vad vet jag, men allt var liksom helt fel! 
Jaja, jag ska i alla fall börja göra mig i ordning nu, måste börja röra mig mot sängen nu!
Jag håller nu på och läser några sidor i So boken som vi har i läxa att läsa tills imorgon.

Snart mot Kista

Nu har jag skaffat en ny bakgrund, och denna älskar jag! :D
När jag hittade webbadressen vart jag överlycklig och lite... hämndlysten. Haha det är Sofia vittne till.
Sofia och jag ska gå på bio klockan sex, så måste vara i kista klockan fem. Vi ska kolla på Harry Potter och dödsrelikerna, så äntligen så ska jag få kommentera och bli besviken på hur dålig den är jämfört med boken.
Haha ja Sofia tycker inte så speciellt mycket om mitt kommenterande, "Det där är fel, dom ska inte stå där" "Det där ska hända mycket senare!" "Varför har dom inte tagit med den kommentaren som Ron ska säga där?!" Haha ja, hon uppskattar det inte så speciellt mycket ;) 


Nemi serie


Kreativ

Jag är ganska kreativ. 
Eller det är det ord som jag tycker passar in mest på det som jag älskar att ha som hobby. För jag älskar att teckna, fota, komma på egna designer och sedan sy och göra det verkligt. Jag älskar det, det är min stora passion jag har nu (jag tror att det är det mest passande ordet, men är inte helt säker). Men jag älskar verkligen det! Det är ett skapande som är... helt underbar? Det är bara härligt helt enkelt!
Så även fast jag har läxor, en bok att läsa ut, inte har köpt nytt papper, så tänker jag sätta mig och teckna en blyerts teckning. Jag hoppas att jag orkar plugga imorgon för jag har ett sådant sug just nu efter att teckna så jag ger vika.



Var finns alla Sveriges snygga skidjackor?!

Jag sitter nu och kollar på Westbeach's hemsida och kollar på deras skidjackor, vill ha! Jag tycker inte om lila, men jag har hittat en skit snygg med dubbel dragkedja, LOVE IT!
Men det är bara några problem, första, jag är pank, andra, de kommer från kanada och man måste skicka efter dom, vilket blir en till kostnad, och för det tredje så har jag skulder och presenter som jag måste köpa, så kommer bli pank igen så fort jag har fått mina pengar :/


Nemi serie


Reklam film har blivit skapad idag

Det första inlägget för denna dag, lite sent, men bättre sent än aldrig! ;)
När jag kom hem från skolan idag så var jag bara skit trött! Så jag la mig på soffan och kollade på lite olika program, så jag har inte suttit vid datorn fören nu. Så nu får ni dagens uppdatering ;)

Idag i skolan så började vi med musik, vi ska nu börja med att göra en låt, eller något åt det hållet i alla fall. Vi ska göra en house låt i ett program som finns på internet, jag tror att det kan blir kul :)
Sedan hade vi lite lektioner och sedan den älskade två timmars långa håltimmen! Efter det så hade vi teknik, så jag, Amanda och Elin gick ut för att göra en reklam film (Det är en del av uppgiften vi håller på med, att göra en reklam.), jag det gick sådär. Vi fick till det på slutet men det vart en del omtagningar ;)
Men jag glömde min överladdnings sladd till kameran i Amandas väska så jag kan tyvärr inte visa er något av våra tappra försök ;)

Bild tagen förra året (nyåret 2009-2010) Amanda Aletto, Elin Strömberg, Jag Bergman ;)

.


De hemliga orden: Jag kommer INTE ramla

Dessa ord var vad jag tänkte hela tiden, och det fungerade faktiskt! I början så gick det inte så bra, men när jag faktiskt hade lyckats övertala mig själv på det, när jag trodde på det själv, då fungerade det!

Jag vet inte var jag ska börja. Kanske ska börja med att tacka min brorsa och min farbror?
Min brorsa förklara precis hur man skulle åka och var tålmodig (Jag däremot var livrädd!) och min farbror utmanade mig och var irriterande, vilket gjorde att jag endast ville visa honom att jag kunde och att han inte skulle vinna ;)
Så tack säger jag ;) För nu kan jag åka snowboard (eller nästan)!
I början så var jag totalt livrädd, jag överdriver inte, jag var rädd för mitt liv! Jag trodde helt ärligt att jag skulle tex. åka in i skogen och krocka med ett träd och dö. Men tack och lov för min brorsa så överlevde jag! Puh!

Så nu kan jag åka ner för en hel backe (backen som är på backsidan av väsjöbacken, den första om man räknar från vänster, och den tredje om man räknar från höger ;) ) utan att ramla, jag kan göra både höger- och vänster-svängar och jag kan åka rakt fram! Sedan så kan jag ju bromsa och allt det där, det enda som skiljer mig från någon som verkligen kan åka är att jag inte riktigt har det där flowet som man ska ha.

Nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig, jag är sjukt trött! Jag är helt slut! Men vi fick en bok idag på svenskan som vi måste läsa ut så jag kanske kommer tvinga mig till att läsa några sidor i den, om jag kan hålla ögonen öppna vill säga ;)


Nemi serie


Mot väsjöbacken om en timme

Min brorsa kom precis och fråga om jag ville följa med till väsjöbacken. Min morbror skulle dit med någon och undra om vi skulle följa med. Så nu är frågan, vill jag stanna hemma och dega eller åka snowboard? Hm. Det blir snowboard eftersom jag verkligen vill lära mig det och brorsan får bli min coach för idag ;)
Så nu måste jag bara hitta en jacka som jag kan använda (Jag har fortfarande inte köpte en skidjacka, vilket är en aning irriterande.) och ta någonting att äta, jag är ganska hungrig!

Kodmallar till olika hemsidor

Sweeeet!
Jag upptäckte precis hur man gör för att se kodmallen till en sida, vilken som helst menar jag då. Jag visste inte om att man kunde göra sådär så jag är skita glad nu! Nu kanske man äntligen kan fatta hur någon har gjort någonting i sin design om det är så att jag aldrig har sett det tidigare. 
Detta ska jag dra nytta av! Haha nu ska jag börja söka runt på olika sidor och försöka hitta någonting intressant eller snyggt som jag kanske kan lägga till på min blogg design! ;)
Ser ni det som är längre ner på sidan, så ser det ut och man kan lätt leta reda på det man vill ha eftersom det går att klicka bort det som man inte är intresserad av genom att klicka på en pil innan texten.


Dagens outfit


Den blåa tröja som jag har på mig idag köpte jag när Sofia och jag var i Kista centrum. NewYorker hade rea och jag fick den för 49kr! Jag verkligen älskar den! Jag har en liknande fast grå och den är köpt på H&M.

Den första skoldagen 2011 är över

Hemma från skolan! 
Den fösta skoldagen på vårterminen 2011 är över! Jag slutade tjugo över två, vi har ändrat lite på schemat och på måndagar så slutar vi en timme tidigare, men istället så slutar vi en timme senare på onsdagar, vilket inte är lika kul.

Idag har jag varit på bra humör. Glad. Men jag har saknat skolan lite, och nu menar jag inte allt pluggande och de tråkiga lektionerna, jag menar allt det roliga som kommer till. Skämten, skratten och den uppskattningen man för över ledig tid! 
Men vi fick två läxor idag, inte kul!


Ska upp tidigt imorgon

Eftersom det är skola imorgon och jag kommer behöva gå upp extra tidigt eftersom jag inte är van vid tidspressen, så måste jag gå och lägga mig nu. Mitt enda problem är att jag nog inte kommer kunna sova...

Klar(?)

Nu har jag gjort klart den, eller det beror på om jag ska ha en bakgrund eller inte, jag har inte riktigt bestämt mig än. Den blev inte sådär hemskt dålig, speciellt med tanke på att det var flera år sedan jag ritade med akvarell pennor sist. Men toppen nöjd är jag inte, den blev okej.


Work in progress


Testa på något nytt

När jag har tecknat mina blyertsteckningar så har jag ritat dem på akvarellpapper. Det är det enda tecknar papper som jag har hemma och eftersom jag började väldigt plötsligt så har jag bara inte kommit iväg för att köpa papper till blyerts teckningar.
På julavslutningen så fick jag av gulliga Maria Hallme ett akvarell block, men eftersom jag inte har tecknat något akvarell och eftersom jag har bestämt mig för att inte börja rita blyerts innan jag har köpt papper, så har jag inte ens kollat på papperet.
Jag hittade blocket nu i en hög av de saker som jag har gjort på bilden under terminen. Så eftersom jag inte tänker rita blyerts så ska jag nu testa på akvarell. Haha, undra hur detta kommer gå!
Jag har aldrig varit så speciellt bra på akvarell målandet, ganska dålig rent ut sagt eftersom jag tycker mer om att rita med en helt annan teknik. Men nu ska jag försöka ge det en chans, jag har tänkt att jag ska försöka rita körsbärsblommor, den japanska sorten. Inte att rita av en blid helt utan bara genom att kolla på olika bilder och därifrån försöka rita.
Men ska äta middag nu så det blir efter maten ;)

Nemi serie


Harry Potter - Hur skådespelarna har förändrats

Det är ju helt galet hur mycket de tre huvud- skådespelarna i Harry Potter har förändrats! 
Jag fick leta ett bra tag för att hitta bilder från när de var små som var i ganska stor storlek, ändå så hittade jag ingen bild på Rupert Grint (Ron Weasley) från första filmen, så nöjde mig med en från andra.



Julpynt, är det kvar?

Har ni kvar allt julpynt uppe hemma? 
Nu håller allting på att tas ner och äntligen så ser allt normalt ut igen! Alla tomtar överallt, allt det röda och gröna, ljusstakarna i fönsterna och allt det där, äntligen ska det ner i kartonger igen! :D
En del utav de julpynt som plockats ihop.


Sommar kläder finns redan i klädeskatalogerna

Jag fick hem Ellos katalogen för några dagar sedan och sommar känslan och våren stiger när jag kollar i den. Bikinis, strandkläder och lätta tunikor är vad som de försöker sälja, ett enkelt svar på att det inte är så himla långt kvar till sommaren!

Jag vet att liksom hela vårterminen är kvar, men sommaren kommer ju innan sommarlovet, i alla fall värmen. Det gjorde den i alla fall 2010 och eftersom vintern började så tidigt, redan i november så tror jag att sommaren också kommer att komma tidigt! Jag hoppas verkligen på det och jag vill verkligen börja använda tunna jackor, lätta kläder och slippa vira in sig i halsdukar, tjocka jackor och vantar varenda gång man ska gå utanför dörren.


Den sista Harry Potter boken är nu slut

Det känns jätte konstigt på något sätt, Harry Potter är faktiskt slut! Ah! Vad ska jag göra nu?! ;)
Men jag är jävligt glad över att jag läste boken innan jag kommer se filmen, jag kommer antagligen planera in ett bio besök snart eftersom jag verkligen vill se den dåliga filmen! haha nej, men filmerna är ju alltid så himla mycket sämre än böckerna, för den här sista boken var verkligen skit bra. Jag kan förstå varför de har gjort den till två långfilmer.

Planerna för idag, sista dagen på lovet, är att städa, plugga på de glosor som jag har fått i uppgift att göra under lovet (en jävla massa verb), duscha och sedan se vad jag gör av tiden som blir över :) .
Alla dessa verb ska jag kunna och jag kan inte en enda! Help?


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, får ju inte bli för sent och så måste jag gå upp tidigt imorgon så att jag faktiskt blir trött imorgon kväll, och inte i övermorgon ;) Fattar man vad jag menar? :P
Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, sov gott och dröm sött till er alla!♥

Låt den rätte komma in

Jag ska nu bänka mig framför tvn för att kolla på "Låt den rätte komma in", den ska gå på tv och jag har hört att den ska vara jätte bra, den ska börja halv tio men jag vet inte på vilken kanal den ska visas.


Blue October - Say It

I början tyckte jag inte alls om den här låten, men nu efter att jag har hört den ett antal gånger så tycker jag om den, den är skön att lyssna på när man håller på med annat.

Nemi serie


Älskar Harry Potter and the deathly hallows!

Idag har det inte blivit mycket gjort, jag har varit inne lite på facebook, letat efter låtar på youtube och så har jag ägnat en tid åt Harry Potter och dödsrelikerna, så nu är jag på hälften utav boken.
Jag måste säga att detta är absolut min favorit utav de olika böckerna i serien, mest för att det händer abslolut flest saker, de andra böckerna kan vara lite sega, eller väldigt sega första halvan av boken.
Så jag hade tänkt fortsätta i Harry Potter nu, det är väldigt spännande och svår att lägga ifrån sig ;)


Bra bok, men visste redan det mesta

Godmorgon! Eller borde jag kanske säga goddag? ;)
Jag vaknade vid klockan åtta i morse, jag ställde min väckarklocka igår kväll, så det var meningen, men det gjorde det inge mindre hemsk väckning. Men för att kunna gå upp klockan sju på måndag så måste jag börja vänja mig.

Jag sitter nu och sluddrar igenom boken "En lat jävels guide till MVG i alla ämnen", jag läste ut den första dagen jag upptäckte att vi hade den hemma, men eftersom det var ett tag sedan så sluddrar jag igenom den nu, så att jag kommer ihåg allt, denna termin ska bli en MVG termin! (hur fan det nu ska gå eftersom jag har VG och G i alla ämnen, men man ska aldrig ge upp hoppet om någonting!)



Hemma hos Elin Strömberg

Jag är nu hemma hos Elin Strömberg, har varit här sedan klockan nio ungefär. Mina päron skulle hit för att träffa hennes föräldrar så jag följde med. Tror att jag ska dra hem snart, får ju inte bli för sent eftersom det är skola på måndag, ingen rolig tanke det!
Sedan jag kom hit har vi i alla fall spelat lite wii (jag vann såklart på fäktningen, bra reflexer liksom ;) haha), kollat på en haj film och en krokodil film, Elins favorit sort utav film! ;) Jag kan inte riktigt förstå varför.

Nu hade jag tänk att jag ska utmana Elin i lite mer fäktning och vinna igen, haha hör av mig när jag kommer hem, när det nu blir ;) Men ska försöka dra mig hemåt snart i alla fall :)

Jag och Elin i början av vintern, vi skulle ta en bild och Elin ramla precis när självutlösaren gick av :D


Chris Brown - Without You


Nemi serie


Sorry för den dåliga uppdateringen tidigare

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har bara inte suttit vid datorn någonting. Men det ska förbättras ;)
Igår så gjorde jag ingenting speciellt, senare på dagen så gick jag hem till Stina, kollade på några avsnitt av Prison Break innan vi gick och la oss. Det var jag, Stina, Mayo och Ellen som kollade :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderade på att åka skidor eftersom snön ska försvinna i helgen, men jag vet inte om jag pallar. Får se vad det blir av dagen.
Stina och hennes katt, haha jag hittade ingen annan bild ;) Men jag bara älskar Stinas hår på den här bilden!

Snabb uppdatering

Lite sen uppdatering, men har gjort annat.
Jag har varit i kista och nu sitter jag och lyssnar på sista boken av Harry Potter, jag kunde inte hitta boken så får lyssna på den tills dess, jag kommer antagligen läsa om allt sedan, men för att komma någonstans bara.

Jag berättar vad jag har gjort mer exakt senare, puss

Planerna för idag...


... är att jag ska vara på sollentuna station klockan fyra, där ska jag träffa Sofia. Vi ska åka in till Kista för att kolla på bio, äta middag och kolla runt lite i affärerna :)
Filmen vi ska se heter The tourist och har premiär idag, det börjar klockan sju så det blir nog middag innan. Det är en av de saker som jag älskar med kista, deras mat ställe eller vad man ska kalla det, de har ju massvis med olika snabbmatsaffärer samlade på samma ställe, de har ju nästan allt där! Sushi, Thai, McDonalds m.m.

Så nu måste jag börja göra mig klar ifall jag ska hinna ;)

Jag är på bra humör idag

God morgon allesammans!
Haha snygg morgon fras va? Kanske ska börja säga så, eller inte ;)
Jag har haft en förjävlig natt. Jag somnade i soffan igår när klockan kanske var nio ungefär, jag var JÄTTE trött verkligen! Men så vaknar jag i soffan när klockan kanske är tolv, så jag går och gör mig i ordning och lägger mig för att somna i min säng, ligger där och drar mig i två timmar, ingen sömn.
Så jag går och lägger mig i soffan igen och sätter på tvn, jag brukar närstan alltid somna då, så klockan tre somnar jag och vaknar sedan nio av att min brorsa och hans kompisar kommer hem, de hade inte gått och lagt sig än och har varit ute, kul att vakna upp till liksom! (vårat vardagsrum sitter ihop med hallen, ingen dörr eller någonting emellan)
Men nu ska jag gå och duscha, har legat och läst hela morgonen och nu har jag läst ut New moon också, så nu blir det Harry Potter som jag ska läsa ;) Känns helt sjukt att jag faktiskt tycker om att läsa! :O


JAG VILL HA...!

Nu drog pappa och brorsan precis för att hälsa på min syster på sjukhuset, hon blev sjuk och har blivit opererad men hon ska få komma hem imorgon tror vi. Så eftersom hon ska komma hem snart och jag är vrååål hungrig så stannar jag hemma ;) Så nu är det marsch till köket och koka lite tortellini, mums!


Nemi serie

Jag hatar när folk ringer med dolt nummer, jag menar liksom, VARFÖR?!

Jag håller på att dö av uttråkning!

Det är så det känns i alla fall!

Shit vad jag har tråkigt! Jag brukar överleva det som sagt, men just nu klarar jag det bara inte!
Det finns så mycket som man tänker men som man aldrig säger, min garderob med alla dessa saker håller på att svämma över och jag pallar snart bara inte mer! Jag orkar bara inte längre liksom! Jag måste göra en förändring och jag måste göra den snart! Men det är bara det att jag är rädd för dom, fattar ni?
För att göra en förändring så krävs ju mod, man måste bryta sitt mönster och göra något man inte brukar göra. Jag vet inte hur jag ska göra denna förändring, men jag klarar inte av denna skit! 

Alltså, det här har egentligen inte så mycket med att jag är uttråkad just nu, det bara blev att jag skrev det där nu, men bry er inte om den, ni kan ändå inte göra någonting åt det eftersom jag inte tänker berätta vad det är ;)

Blir verkligen saker och ting lättare när man berättar dem för någon?


Min manikyr

Jag glömde bort att lägga upp en bild på min misslyckade manikyr, så ni får en bild på det nu.


Kidnappning planeras...

Gårdagens uppdatering sög ju helt, men det bara vart så. Jag kom ju hem från Sofia (vi kollade på filmen Vampires suck, den var helt okej, inte så speciellt bra), åt middag, kollade lite på tv och sen gick jag och la mig, satt nästan ingenting vid datorn igår.

Pappa är iväg för att hämta sin nya mobil, han har köpt ny och ska hämta den ny, en HTC HD2. Så när han kommer tillbaka har jag planerat att kidnappa mobilen. Haha jag älskar HTC mobiler och andra touch mobiler, de har så roliga spel! :D

Åh! Nu kommer han hem! haha hinner inte ladda in bild nu, sök bara på google, jag ska undersöka den nya mobilen nu! :D

Victoria secret fashion show 2010

Jag såg precis att Victoria secret fashion show 2010 går på tv3 så jag ska bänka mig framför tvn nu och kolla på det.

Idag ska jag...

Morgon! Eller det kanske är lite sent för det?
Idag har jag på väckarklockan endast för att dygnet ska hamna rätt, skolan börjar ju om en vecka ungefär så måste fixa till så att jag sover på natten igen och inte igenom hela dagen ;)
Sofia messade för någon timme sedan, så nu när jag är fixad och klar (mjukis kläder och halva håret uppsatt) så ska jag bara kolla när tågen och bussarna går så ska jag åka hem till Sofia. 
Bilden är från när Sofia och jag var ute och tog snöbilder, vi tog den precis innan vi gick ut.


Morgonen och natten av den tredje januari tvåtusenelva

Jag är fortfarande vaken, jag hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig i tid idag men det har precis visats en CSI trilogikanal5 så jag har suttit och kollat på den medan jag har målat manikyr, så nu måste jag vänta på att mitt nagellack torkar också innan jag kan gå och lägga mig.
Mitt genomskinliga nagellack var nästan slut så jag fick lov att hälla från flaska, men det funkade faktiskt :)
Manikyren vart inte såhär jätte snygg, ska fixa till den imorgon så att den i alla fall blir duglig, men nu ska jag försöka ta bort sminket och borsta tänderna utan att förstöra naglarna, haha hoppas jag lyckas ;)

Mindf*ck

Hittade lite bilder som var... ja hjärnan fattar inte först... man ser inte allt i bilden först kanske är en bättre förklaring. Det kan ta lite tid att se och förstå en del utav bilderna, men det är värt det. I alla fall om man har lika tråkigt som jag har nu ;)
Är det någon som ni inte fattar? Om man kollar tillräckligt länge på bilden så brukar man fatta tillslut.

Vet någon när Desperate Housewives börjar igen?


Wake Up Everybody


Nemi serie


Guitar Hero

Jag vart typ hypnotiserad när jag såg den här videon, kollade klart hela och tänkte knappt på det. Men killarna som snackar i videon tycker jag är lite sköna och när det står, A LITTLE EASY, STILL EASY och så vidare på skärmen. Filmarens kommentarer och spelarens "kommentar" efter att han har spelat den andra gången, hahaha! :D

Den här snubben är 9 år gammal, man kan ju fatta vad han gör på alla lediga stunder han får ;) Liksom kolla in hand fingrar! Dom är ju skit snabba! :O

www.video2mp3.net

Jag berättade förut om hur jag omvandlar youtube filer till mp3 filer för att sedan ladda ner dem till mobilen. Jag använder mig av hemsidan http://www.video2mp3.net/ när jag gör detta, och kom ihåg att hemsidan slutar på .net och inte .com.

Hemsidan fungerar enkelt och snabbt, det är därför jag använder mig av den, ingenting komplicerat. Men nu på senare tid så har de börjat med en massa reklam på hemsidan, reklamen poppar upp i nya fönster och irriterar en, men det är bara att kryssa ner de nya fönsterna och fortsätta i det ursprungliga.

En lite snabb förklaring, inte den bästa men jag hoppas att ni förstår, orkade inte göra så himla noggrant ;)


ÄNTLIGEN MAT!

Dags för middag, äntligen! Haha jag är jätte hungrig! Jag har bara ätit frukost idag och även fast det inte var sådär jätte länge sedan så har lukten av mammas pasta sak/lasagne gjort mig jätte hungrig! MAT! :D

Det vart ändrade planer

Jag hade ju tänkt att måla naglarna och liknande idag, men jag fick ändra de planerna när jag hörde att några så kallade tv-serie nördar skulle kolla på de första avsnitten av Prison Break. Jag har endast sett de två sista säsongerna av Prison Break, så när jag hörde det så skyndade jag iväg till Stina. Efter ett litet tag så fylldes soffan och vi började kolla, de tre första avsnitten har jag nu sett.
Jag total älskar det! Haha det var precis lika bra som jag kom ihåg det ;)


En lugn dag

Godmorgon alla sömntutor! (i alla fall de av er som älskar att sova lika länge på morgnarna som jag ;) )

Jag har precis ätit frukost och dagens planer är bara lugna, ska fixa naglarna, göra en snygg manikyr, tvätta håret och göra inpackning, kanske en ansiktsmask och sen så ska jag läsa bok. Kanske teckna lite eller gå ut och fota lite snö, vet inte, men att bara ta det lite lugnt och låta dagen gå i sin egna takt, helt enkelt ta dagen som den kommer.

Eftersom klockan är ganska mycket så känns det lite meningslöst att föröka göra något mer viktigt av den ;).

Nemi serie


Train - Drops Of Jupiter


Don't worry, BE HAPPY!

Enda sedan jag kom hem så har jag varit jätte seg, kan ju ha att göra med gårdagen. Så nu har jag endast suttit och kollat på film idag sedan jag kom hem, fan vad deppigt det låter! :(
Men det här året ska bli ännu bättre än det förra, så nu tänker jag gå och lägga mig och när jag vaknar sedan så ska jag ta tag i saker och ting, imorgon ska jag göra något som jag verkligen älskar att göra, vad? Det vet jag inte! :D

Jennifers Body

Jag har precis kollat på filmen Jennifers Body, den var... helt okej. Huvudpersonerna i filmen är Megan Fox och Amanda Seyfried. Den var en blandning mellan thriller och skräck.


Såhär såg jag ut igår kväll


2011

Jag är nu hemma, det vart så att jag sov hemma hos Jennifer och vi gick väl och la oss när klockan blivit sex tror jag. Men vi vaknade vid en någorlunda tid, klockan två. Jag har sovit förjävligt inatt, så jag längtar till min säng! ;)

Jag försöker nu ladda över de bilder jag tog igår kväll innan jag drog hem till Jennifer (gick till henne vid kanske klockan nio), jag försökte ladda över dem igår kväll men det fungerade inte utav någon konstig anledning, så jag gör ett nytt försök nu, hoppas verkligen att det fungerar nu!
Jag fotade solnedgången igår, vilket var vid klockan tre på dagen ungefär ;)