Datorn paja på ngt vis, som vanligt

Sorry för lite dålig uppdatering idag men min skärm till datorn pajade så nu håller pappa på att försöka fixa den, hoppas han lyckas. Sitter nu vid lilla datorn, min favorit ni vet ;) Ska bara fixa mig och sen blir det sängen, somnade nästan på lektioner idag för att jag är så trött men när datan pajade så brörjade jag hålla på med jeans klänningen som jag håller på att göra. Berättar mer imorgon, kanske kan bli klar med den då. Godnatt på er, PUSS!

Vampire Diaries parody

Är det bara jag som älskar Vampire Diaries? Min absoluta favorit serie och nu är det mindre än en månad kvar tills 3dje säsongen börjar visas! Excited! Det börjar visas den 18 november på 6an, behöver jag ens säga att jag kommer vara bänkad framför tvn då? ;) Anledningen till att jag kom och tänka på det här var för att jag hittade an parodi på VD på youtube, eller det är mer som en musikvideo blandning klipp kort film, ja jag vet inte vad jag ska kalla den.


Jordin Sparks - Battlefield


Blue is my color

Dagen blev inte så bra som jag hade hoppats på... Har tänkt på det, på måndagar är jag på dåligt humör (HATAR måndagar, kan vara glad men är ändå på dåligt humör på ngot vis), på tisdagar är hela dagen jätte trist och sen varannan onsdag är awesome! Torsdagar och fredagar älskar jag, har slöjd och bild dom dagarna ;) Men varför onsdagar bara är bra varannan vecka är för att varannan vecka slutar jag 13.05 eller 15.00. Imorgon är en bra onsdag!

Slutade kvart över tre idag, har inte haft en bra dag idag alltså, riktigt skit dag! Har setat och lekt lite med webbcamen precis, hehe. Här är resultatet, fint va? :)


25e oktober 2011

Det här kommer bli en bra dag, har en riktigt bra känsla om det! Min morgon har faktiskt varit riktigt bra, inte ofta mina morgonar är bra, men idag var den det, plus att jag älskar mitt hår så mitt humör är på topp just nu!
Jag har engelska just nu, ska skriva en text om framtiden där någonting försvinner, jag skriver om att alla träd försvinner så att det inte längre bildas något syre. Inte den roligaste uppgiften men det funkar, bättre än att jobba i boken ;) Min outfit för idag, eller en del av den i alla fall, håret är lite stort men råkade somna med bulle.
Haha ser lite pistoff ut men mitt morgon humör är inte så bra även fast jag är glad.


On the top of the world

Dags för mig att gå och lägga mig! Försov mig ju imorse för att jag stängde av alarmet och råkade somna om, vill inte göra om det imorgon. Så ska bara fixa mig och sedan blir det sängen och sova, gu vad jag älskar att sova! :D Godnatt



Älska Family guy och deras imitationer




MOOD

Fick frågan för ett tag sedan vad det var för hårfärg jag använde när jag färgade blont, så tänkte visa det nu. Passade på att ta en bild av den när jag köpte den mörkbruna idag. Märket är MOOD och färgen heter Ultrablond och precis som alla andra av MOODs färger så kostar den bara 50:-, så himla värt det! Det är ju väldigt lätt att håret blir orange när man färgar hemma (jag har själv varit med om det) men den här färgen ser verkligen till att det inte händer! Jag råkade ta ut det lite för tidigt men med hjälp av silvershampoo försvann det ganska snabbt!


Blondie vs. brunette

Vad tycker ni? Själv föredrar jag det mörka big time! Nu kanske ni också kan se hur brun jag ser ut? hihi I love it! I ansiktet blev det lite orange men med lite skrubb är det snart borta så det är lätt att lösa. Kanske ska lägga uppe n före och efter bild på det med? Synd bara att jag inte tog någon före bild.



Färgning

Shit vad nöjd jag är! Total älskar det, är helt förälskad! Visst det blonda var snyggt, passade kanske helt okej i det men kände mig så sockersöt i det på något sätt, antagligen för att jag förknippar blont med små dockor med rosiga kinder och söta klänningar. Det känns mycket bättre nu, känns mer hemma ;) Tänkte på det, jag skulle aldrig ha kunna släppa tanken på att färga bort från det blonda till mörkt fören jag hade gjort det, även om det kanske skulle ha varit ett misstag. Tack och lov att jag tycker om det, annars hade det varit svårt att bli av med.
Köpte tre stycken av den här färgen, två för nu och en för utväxten sen. Älskar MOODs, blir jätte bra färgning och de kostar hälften av alla andra hårfärger, sjukt nice! På förpackningarna ser de mer livlösa ut än vad de egentligen är.


About to get dark

And guess what I am doing right now? Jo Sofia håller på att färga mitt hår! Det blev så att vi gick till Coop efter skolan och köpte hårfärg, köpte en som hette mörkbrun, hoppas verkligen att det blir bra! Är lite små rädd för att det kanske kommer få en grön nyans, finns ju alltid den risken men hoppas på att jag slipper det problemet ;)
En hemsk bild på mig just nu, men sen när är någon snygg med hårfärg i håret ;)

 


I bibblan

Sitter nu i bibblan och ska skriva om Kondition (har idrottslektion), jag trodde att vi skulle vara ute så tog inte med några idrottskläder och aa, det är varför jag sitter här nu. Har skrivit klart den nu och har precis skickat den. Halv börjar engelskan och sen slutar jag, då ska jag och Sofia till coop och jag ska köpa hårfärg! Iiii! :D Nu blir håret mörk, riktigt mörkt! Skit härligt och jag längtar verkligen, har varit blond i en vecka nu och det känns bra, men efter det att jag har sprayat mig med brun utan sol så kan jag inte ha kvar det blonda, det ser stört ut!
Hittade en jätte gammal bild på Jennifer, mig och Amanda, tror att den är från 7an.


Försov mig

Sitter nu i skolan på matte lektion. Försov mig så råkade missa första lektionen, lyckat! Uppgiften som vi skulle lämna in ska tydligen presenteras, fast bara av slumpvalda personer i klassen, hoppas inte jag behöver! 


Dåligt planerat

Något skolarbete avklarat? Inte ett skit! Har inge gjort något idag typ, ganska nice men onödigt ändå. Jag har en matte uppsats som ska vara klar tills imorgon så jag måste göra den nu, orkar inte! Man tycker att borde lära sig efter att ha gjort samma misstag ett antal gånger, men jag gör inte det, i alla fall inte det här misstaget, mitt riktgit sopiga planerande! Ska försöka skriva klart den nu så snabbt som möjligt och sedan tänker jag dejta kudden!
Ytterligare en bild från igår


Never stop fighting, because when you do, you'll lose.

Juste! Jag har tröttnat lite på min header så jag har ändrat den, den är väldigt enkel men jag gillar den :) 
Om ni inte kan se den så är det bara att klicka på F5 så ska den synas. Och vet ni vad, jag börjar faktiskt trivas i blont! :D Känns riktigt härligt, men jag kan ändå inte bestämma mig om jag ska behålla det, men vill ha det ett tag till iaf.


Ögonskugga

Jag sitter nu och velar, ska jag köpa eller ska jag inte köpa, ska, ska inte, ska, ska inte, borde inte...
Jag älskar ögonskugga, tycker det är bland det viktigaste när jag sminkar mig, utan det känner jag mig osminkad på något sätt. Har hittat en pallet på Elevens hemsida och vet nu inte om jag ska beställa den eller inte! Den har en massvis med färgglada färger och och den är inte speciellt dyr, men borde inte köpa mer saker... Usch hatar att inte köpa! Men ska försöka stå emot, haha fy fan vad fånig jag måste låta! Men ska försöka vänta en månad kanske först...

http://eleven.se/eleven-120-colour-eye-shadow-set-11398.html



Eleven 120 Colour Eye Shadow Set: 279kr



SprayTan in a Can

Jag har aldrig använt brun utan sol tidigare, har sett massvis med tjejer som är så fläckiga att jag bara inte har velat testa. Tycker det är sjukt fult när man ser att någon använder brun utan sol, men samtidigt är det ju så snyggt att vara brun! Hur som helst så har jag testat spray tanen som jag köpte, har bara gjort ena armen men det blev bra! Grejen är bara den att man måste smörja ut den med handen sen och handflatan tar upp färgen galet mycket, så nu ser min ena handflata ut som en katastrof och jag kan inte få bort det, lyckat! haha, men ska spraya resten av mig och sen får jag se vad jag ska göra åt handflata, men snygg färg blev det i alla fall :D


Haha kom på nu att jag kanske höll flaskan för nära när jag sprayade.



Mercury Crowe - Kiss Me or Kill Me


Älskar den här låten! Och tjejen som är med i videon, är inte hennes hår jätte snyggt? Funderar på att färga den färgen.

Fotograf vs. Natur

Söndagar är riktigt dåliga men ändå så himla sköna! Dagen bara försvinner känns det som men det är ändå så skönt att ibland bara inte göra någonting. Man kan sova galet länge och inte få ångest över att dagen försvinner. 
Jag har fixat lite med bilderna som Johanna och jag tog igår, förstärkt färger och liknande bara. Jag har funderat ganska länge på vad jag vill bli, gymnasieval och sånt, och jag kanske vill bli fotograf! Älskar att fota och när jag kollar på bilderna från igår så känns det som en kul grej att jobba som. Vinklar, ljus, få modellen att se så bra ut som möjligt, ja allt sånt! Fast samtidigt så kanske jag vill gå natur... Tur att man inte måste ha valt än!


Goodnight


Ska börja fixa mig nu för sängen, är inte alls trött känns det som men så fort jag går och lägger mig kommer jag antagligen att somna. Jag har inga planer för imorgon så får se vad det blir, borde plugga men får se hur det blir med det... Har ganska mycket som borde göras klart men det är så himla trist bara! Aja, tandborsten väntar ;)

Några av bilderna



Mercury Crowe - Ride


Jag tycker om en del av deras låtar, de är sköna att lyssna på och det är en härlig attityd i dem.

22a oktober 2011

Shit vad trött jag var! Höll på att ladda över bilderna och la huvudet på skrivbordet för att jag var uttråkad bara, men somnade på typ tio sekunder! Bokstavligt talat! Så gick och la mig och sov i en timme, riktigt nice. Så när jag vaknade så var alla bilder överladdade och nu håller jag på att rensa. Har hittills minskat bilderna från över 400 till lite mindre än 300. Ganska duktigt va? Aja nu är det bara att fortsätta, här är i alla fall en utav bilderna på mig och Johanna.


Hemma igen!

Sofia drog halv tolv ungefär och jag tog tjugo över ett tåget mot Johanna. Vi gick till kärleksudden där vi fotade en hel del påvägen dit och den bilder där. De vart ganska bra tror jag, har inte hunnit kolla igenom dem än men har en bra känsla för dem ;)
Så nu ska jag bara rensa lite, ta bart de suddiga, konstiga och felaktiga och sedan ska jag bara ladda in dem på datorn så ska ni också få se en del av dem! Vi tog över 400 bilder så det kommer ta lite tid tror jag.

Dagens outfit, militärgröna jeans och boots till.



Goodmorning

Sofia och jag vaknade för kanske en halvtimme sedan, ganska nice. Jag ska träffa Johanna vid ett så kommer bli tvungen att börja fxa och välja kläder direkt efter Sofia har åkt. Vi kanske ska gå och äta frukost nu eller så.



Movie time

Sofia ska sova här så nu tänkte vi tanka en film och sen får vi se, men kommer nog inte blogga mer ikväll. Sofia älskar tjejfilmer precis som alla andra tjejer typ (förutom jag som tycker att dem är alldeles för förutsägbara!) så vi ska kolla på någon tjejfilm som hon säger ska vara bra, får se hur mycket det stämmer ;) 



Vinterskor


Jag berättade att jag redan hade köpt vinterskor tidigare idag och här är de. Total älskar dem verkligen men de är ganska låga så funderar på att köpa ett par till som jag kan byta mellan. Men då gäller det ju att bara få pengar till det vilket betyder att jag måste spara, vilket jag inte är så bra på ;) Köpte dem på en outlet för scorett.

Min shopping idag


Den blåa skjortan var mer utav ett impuls köp, den var fin på galjen och satt riktigt snyggt på så den vart det bara att jag köpte därför, den kostade 200:-
Den militärgröna skjortan har jag ett bra tag letat efter, eller jag har letat efter en militärgrön eftersom jag tycker att det är riktigt snyggt så när jag hittade den idag med 50% rea så vart jag bara tvungen att köpa den, den kostade 129:-
Spray tan köpte jag på Citygross, kostade typ 179:- eller så, penseln köpte jag på panduro för 17:-

Myskväll med Soffan

Just nu sitter jag och Sofia hemma hos mig och chillar. Vi drog till Coop en snabbis för att köpa dipp, gurka och cider och nu har Sofia övertagit datorn så jag bloggar från hennes mobil. Ikväll blir bara chillkväll framför datorn med kanske en film eller så, ganska skönt efter den här veckan.
Imorgon så ska jag upp ganska tidigt (förhoppningsvis) för att ta höst bilder med Johanna, men vet inte hur seg hon kommer vara men antagligen kommer inte jag heller vara så snabb. För typ två år sedan så gick vi ut och tog höst bilder och nu är det dags igen, tror att de kommer bli riktigt grymma! Johanna har precis färgat håret rött och jag mitt blonda så tror att de kommer bli snyggt med alla höst färger!

Sofia (som är otroligt dålig på att uppdatera sin blogg) har bestämt sig för att skaffa en ny blogg, så jag ska försöka hjälpa henne med att komma på ett nytt namn. Sedan när hon har fixat det tänker jag försöka ta över datorn och blogga lite ordentligt, moahaha! :D

 


Ska testa något nytt, experimentera


Jag har alltid tyckt illa om Iphone 4 men sedan Sofia fick en och jag håller på med den hela tiden så tycker jag bara bättre och bättre om den! Så nu vill jag till och med ha en egen! Haha men tror knappast att jag kommer få en bara sådär som hon fick, så ska nog önska mig den i julklapp, sjukt att julen snart är här!
Jag har fått lov att börja använda min fodrade skinjacka för att inte frysa häcken av mig, men snart är det nog dags att levla upp till vinterjacka. Jag har faktiskt redan köpt vinterjacka och skor! Känner mig riktigt duktig, köpte dem redan i sommras vilket är ganska sjukt men hittade dem billigt så kunde inte motstå! 

Såhär såg jag ut när jag kom hem idag, tre kassar med nya saker... jag som skulle sluta köpa men kan inte motstå när jag är i en affär! På Panduro så köpte jag en smal pensel i alla fall, som jag tänker använda när jag ska måla naglarna med akryl. Har inte testat det tidigare men har läst att det ska fungera så ska testa.

Kategori: Beauty

Jag har börjat älska att fixa naglarna! Gör om dem typ varannan vecka vilket jag tycker är ganska okej, men min familj klagar hela tiden på att det luktar nagellack och att jag gör om dem hela tiden(vilket jag inte gör)!
Hur som helst så har jag nu skapat en ny kategori som heter Beauty, där tänkte jag att jag kommer lägga in tex. när jag har fixat mina naglar, sminkat mig eller kanske har fixat håret lite speciellt. En massa olika som kan ha med det att göra i alla fall :) 
Igår så fixade jag mina naglar, jag ÄLSKAR verkligen fransk manikyr men det tar sådan tid! Det blev såhär:


Wayne's Coffee

Sitter nu på wayne's coffee' i stinsen med Sofia. Min första lektion var inställd så började vid tolv och slutade vid halv två, riktigt nice! Så efter det att vi slutat så drog Sofia och jag hit och har tills nu vandrat runt i affärer. Jag har köpt två skjortor, en militär grön och en marin blå älskar dem! Jag har även köpt spray tan, pallar inte sola solarium hela vintern och få cancer som jag är livrädd för att få. Kostade nästan 200 men min kompis säger att den ska vara riktigt bra så hoppas på det.

Igår så fick jag hem brallorna som jag beställde på Nelly i tisdag, riktigt snabb leverering! De är militär gröna (min nya favorit färg!) Dr. Denim kissy Jeggings, total älskar dem!

Men nu tycker Sofia att jag är osocial så måste sluta, puss på er och ska försöka lägga in bilder på kläderna ikväll.

Jag inne på Ginatricot, den marin blåa tröjan.


Love SOLO

Shit vad nice det är just nu! Har haft något plugg att göra varje kväll hela veckan och nu är det tosdag, ingen läxa tills imorgon och börjar vid tjugo i tio, sjukt nice! Två riktiga lektioner och en skit lektion (mentorstid, så himla värdelöst!), så slutar halv två!
Sitter vid lilla datan som jag inte har setat vid på evigheter, familje datorn, fast inegen använder den, ganska värdelöst egentligen men min pappa älskar att köpa onödiga saker, och han kallar mig shopaholic! Nu ska jag fortsätta läsa SOLO och sedan får jag se vad jag gör, ganska ska sätta i lite silvershampoo i håret och försöka på bort de orange pigmenenten, får se.
Hittade en gammal bild från förra sommaren när jag var blond, shit vad länge sedan det känns!


Blondie

I fredags så sov Sofia över hos mig och när vi vaknade på lördag morgonen så hade vi inget att göra, jag sa som skojförslag att vi skulle kunna färga mitt hår (eftersom jag tröttnat så mycket på färgen), men eftersom jag inte hade några pengar vart det inte av. Men i måndags efter skolan så gick vi till coop och köpte blonderings blekning från märket MOOD, Ultra blond vart det och sedan var det bara hem och bleka, så vad jag försöker säga är att, nu är jag blond! Alltså riktigt blond!
Annars så brukar det ju alltid faila typ när man ska göra hemma, blir jätte orange och sliter hur mycket som helst på håret med det gjorde det verkligen inte! Lite orange partier har jag men de är svaga och det är endast för att jag tog ut färgen en  aning för tidigt. Men kan inte bestämma mig om jag ska behålla det eller inte! Säger hela tiden: "Nej men nu måste jag färga det mörkt! Jag tänker göra det så fort jag kan!" men ibland så ser det jätte bra ut och ja, kan inte riktigt bestämma mig ordentligt. Vad tycker ni? Blonda eller mörkt?

Sorry för den dåliga kvaliteten på många av bilderna, men de är av de olika nyanser av brunt som jag har haft.



Jag, shopaholic?

I fredags efter skolan så åkte jag och Sofia till Sollentuna Centrum och gick runt där ett bra tag. Men det var riktigt mysigt att kolla lite på kläder, ta en fika och snacka lite och sedan kolla vidare. Sofia kallar mig hela tiden för shopaholic och insåg på kvällen att jag kanske faktiskt är det lite... 
Det enda jag skulle köpa var ett puder och ett par jeans eller två, jeansen var slut men ett puder köpte jag! Allt det andra var bara sådant som jag testade och sedan köpte för att jag tyckte om det, på någotsätt så passar jag alltid i kläder som är på rea, det spelar ingen roll om de är XS eller XL, på någotsätt så sitter de snyggt (oftast, blir alltid lite deppig när de inte gör det, haha) och jag kan inte motstå att köpa när det är rea, så jag köper en massa kläder! Fast köper såklart en hel del som inte är på rea, det jag menade var bara att om det är rea så köper jag det, nästan alltid... Måste sluta gå i affärer, då slutar jag ju köpa ;) haha.
Här är i alla fall det som jag köpte i fredags, vet inte om priset syns, men la påsarna så att det syntes vilken affär det var i alla fall :)