GOOD READ?

 
Jag läser typ aldrig men hittade en bok hemma som känns lite som ett "måste läsas", så blir nog att man tar med sig den, och ja, tror jag kommer klara mig på typ en bok ett helt år. Pinsamt hur lite böcker jag läser, men då det mesta jag läser på nätet är på engelska så blir läsningen ganska så seg.
 
// I almost never read but I have found a book that I'm gonna take with me as it feels like one of these "Have to have read" books. I actually think I'm gonna be good with one book for an intire year, is that bad?

Vad behöver man?

Försöker börja förbereda mig för USA och det går faktiskt helt okej med tanke på att jag inte brukar vara så bra på att planera i förväg. Köpte igår en dagbok, skriver aldrig dagbok i vanliga fall men tänkte att det kanske kan vara nice att ha med sig.


Sista dagen i Sverige på 10 månader = 6 Augusti

Fick igår reda på mitt avrese-datum! Jag åker den 6 Augusti, nästan precis en månad från idag. Är det galet att jag fortfarande inte har blivit nervös? Har börjat fatta att jag verkligen åker och börjat tänka på saker och ting som jag borde packa med mig, det enda jobbiga kommer vara att få plats med vinterjackan, eller kanske borde köpa en där?
Planen är i alla fall att jag åker från Sverige den 6 Augusti till New York City och är där några dager med Explorius (Organisationen som jag åker med, så kommer spendera dagarna i NYC med dem och andra utbytesstudenter.), för att sedan den 9 Augusti åka till Colorado och träffa min värdefamilj!