Tips för att gå ner i vikt


Jag har sattit mig själv i skärpa på den här bilden, den är tagen i somras. Elin Si, Mayo, jag och Sofia. Men efter allt godis som man har ätit nu på vintern så har man ju gått upp lite, men tillbaka till detta ska jag, det kommer inte bli så svårt ;) Bort med godiset bara och jag går ner flera kilo ;) haha.

Om du vill gå ner i vikt till sommaren och få den snygga bikini kroppen så ska du inte träna stenhårt nu och sedan ta det lugnt, för det är ju vad som händer, man orkar inte fortsätta enda fram till sommaren så i mars ungefär ge man upp.

Så istället för det så finns det lite enkla saker du bara behöver tänka på, enkla och simpla tips för att gå er i vikt men ändå inte anstränga dig för fulla muggar.

- Drick mycket vatten. Drick ett stort glas vatten några minuter innan du ska äta, gör detta varje måltid. Det ska tydligen göra så att du stoppar i dig färre kalorier. Man kan tydligen tro att man är hungrig när man egentligen bara är törstig. 

- Ät regelbundet. Om du äter var fjärde timme ungefär så håller du igång förbränningen, detta gör så att du undviker att ditt blodsocker sjunker. När ditt blodsocker sjunker så får du ett socker sug, vilket man ska försöka förhindra. Men försök att aldrig bli vrålhungrig och heller aldrig proppmätt.

- Ät frukost. Du ska äta frukost 30-60 minuter efter det att du vakna. Detta sätter igång förbränningen. Det har visats att överviktiga ofta slarvar med frukosten. Du blir heller inte lika hungrig under dagen om du har ätit frukost.

- Inga flytande kalorier. Drick inte smoothies, läsk, juice och liknande. De innehåller alla en massa socker. Drick vatten istället eller pressa din egna juice.

- Styrketräna. Börja styrketräna, du kommer inte få de massiva musklerna på så kort tid, så det behöver du inte vara orolig för. När du styrketränar kan du även själv bestämma var i kroppen du vill träna upp dina musikler.

- Inge onyttigt. Att äta onyttigt vet alla är en anledning till att man går upp i vikt, så sluta med det. Du behöver inte sluta helt, men köp aldrig mer än vad du kommer äta upp just nu. Så köpt aldrig tillexempel en chokladkaka som du sedan sparar. Köp endast så mycket som du vill ha just nu, på detta vis förhindrar du små ätning på god saker.

- Sov ordentligt. Forskning visar att du går ner i vikt om du sover ordentligt, om du sover slarvigt går du istället upp i vikt. Så som minst åtta timmar per natt.

- Kryddor i maten. Olika kryddor ska dels få dig att känna dig mätt och belåten snabbare, men en del ska även snabba på matförbränningen. Chili, ingefära och cayennepeppar ska tex höja förbränningen.

- Ät fullkorn. Istället för att tillexempel äta vitt bröd och ljusa flingor i filen så ät fullkorns bröd och likande. Detta är bra för magen och kroppen. Kroppen behöver fullkorn för att hålla sig frisk och bra.

Inlägget är tidsinställt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback